8224
  • jam@
    Még a lvl. 200-at sem, két karit fejlesztek, lassan haladok velük!
    Ezt is találatam, ez már min level 5-ös:
  • kiserik
    Bakker Jam!

Te má' hanyas szinten vagy? Elérted már a 255?
  • kiserik
    Köszi:)

Én se téged, de a tárgyaknak két szintje van: 1. a tárgy szintje, 2. a használatához szüksége szint (lsd: Jam képe #4058), ami soxor alacsonybb, mint a tárgy szintje.
  • EqUiNoX
    Nézz ra a szamszerijra. Es nezd meg, hanyszor szerepel az adatok kozott az, hogy Level ;]
  • Shaman
    Nem akarlak bántani,mert jó srác vagy,de ez hülyeségnek hangzik...

Mi az hogy ha a szintednél magasabb páncélt hordassz???? Nem is vehetsz fel magasabb szintü páncélt,mint a szinted.....
  • jam@
    Most találtam a földön Számszeríj - CrossBow, sajna level 170 :
  • Noodlee
  • kiserik
    Nem is neked írtam :DD
  • Noodlee
    Az előző is érthető volt számomra :)
  • kiserik
    fegyber = fegyver
    aa = a
  • kiserik
    Érthetőbben:
    ha az armor szintje magasabb, mint a karié, akkor csökken a sebesség => az armor szintje legyen mindíg kisebb, mint a karié
    ha a fegyber szintje magasabb a kariénál, akkor aa attack speed csökken => ua, mint az armornál
    a többinek nincs hatása, ha tudod használni
    :)
  • Noodlee
    Mer jól megaszondtad. Már akkor én is tom :)
  • kiserik
    Má' mé?
  • Noodlee
    He?? Ecsém! Te kened vágod a témát :)
  • kiserik
    Ha a szintednek megfelelő armort használod. Ha magasabbat, akkor van lassulás. A level érték: hogy tudod e használni, fegyvernél magasabb tám.seb. csökkenés, armornál seb. csökkenés.
    (ez elég zagyva lett:()
  • TopGun
    Mostmar nem kezdek uj karit! evvel vegig tolom a bronzot! a silveren jobban lehet haladni, ott tobb az Xp. csak egy jo fegyver kellene! :((
  • vytraas
    Hali. Technikai kérdés: az itemek Level értéke mit jelent? Mire van hatással? Másik problem: mivel csökkenthető az armorok lassító hatása. Mármint az Armor skill-en kívül.
  • Noodlee
    Nekem nem volt gond semelyik enemyvel. Mondjuk csak lvl 33-körülig jutottam vele. Nagyobb bandákat is lazán leírtottam. Icering, oszt rohangálás körbe-körbe, közben meg a Fireballal(vagy mi a neve) kezeltem a népeket. Szóval nagyon kemény a mage is.
  • Panzerfaust
    Igen azt is próbáltam csak azt a karit meg elbasztam. Pedig multiba nyomtuk apámmal, és a gladijának tetszett. Mondjuk úgyis megöltek, viszont poénul csuszkáltak:)
  • Noodlee
    Az Ice Ring kötelező mágusnál. Nagyon jól lelassít mindenkit, tiszta Matrix feeling lesz tőle :)
  • Panzerfaust
    Szerintem sehogy. vagy ha van 2 géped és köztük hálózat akkor flopin. Egyébként bocs hogy lehúztam a karid, de tökmindegy mert ha jól emlékszem a minimumszintje valahol 40 körül mozgott. A mágus lehet hogy jó, csak nekem nem megy vele a játék. Volt egy amit közelharcra is fejlesztettem, mire kaptam egy küldit, hogy öljek meg egy wyernt 50-et beletudtam sebezni aztán megölt. mire visszamentem felgyógyult tűzlabda 50 megint megölt 8 halál után meguntam és inkébb kezdtem egy darkelfet. most 47es, csak beszart a gép és nem tudok vele játszani.
  • TopGun
    nem 24! 29.!!! erot tudok szerezni, mert van folos pontom, de hogy lehet megoldani a "koldulast" ha nem jatszom interneten?
  • Noodlee
    A Battlemage nattyon jó karakter :)
  • Panzerfaust
    Na igen de ahoz kell erő, meg szint. Hiába adnám oda ha lenne, akkor se tudnád használni. Egyébként meg igen töled kérdeztem. te mondtad hogy 24es jézuskával nyomod. Ennél a karakternél csak a csatamágussal vagyok gyengébb.
  • TopGun
    Tolem kerdezed? mert en ket karddal irtom az ellent, de itt ahol most tartok mar, kene egy utos ij! olyan mint ami Saorinak van! vagy neked volt.
  • Panzerfaust
    Tényleg a jézuskával mivel nyomod? Kardal pajzsal, lándzsával vagy mással? Én nekem a kard pajzs jött csak be.
  • TopGun
    HUH!! ez nagyon utos!! na ez az ij is jo lenne nekem, de gondolom csak elfek hasznalhatjak? :(
  • Panzerfaust
    Jóvan ember woodelfel. És hányas? Mert nem éppen gizda, asszem.
  • Saori
    Az én woodelfem íja két socketes, mindkét socketben sebzést adó gyűrűk vannak, így most a sebzése 1500-2800 között van, de alapból 1 sima lövéssel 15000-ig sebez, combat art (multi hit) pedig lövésenként (4et lő ki) 8000 körül, tehát azzal meg olyan 32000-ret.. hard hit pedig comboba rakva 80000 körül...
  • Panzerfaust
    A karakter már nincs meg, azóta eredetivel játszom, és leszámoltam a sötét múlt minden emlékével. A csizma pedig kétsocettes volt, és beletettem 2 amulettet amik 30 30 attakspeedet adtak.
  • TopGun
    Az a szamszerij es a csizma erdekelne! hanyadik szinttol lehet felvenni, ill. hasznalni?
  • TopGun
    Itt a honlapon a piacot nezte mar valaki? hogy mukodik?
  • TopGun
    En seraphimmal tolom 29.szinten
  • Panzerfaust
    Én egy 50es vámpírral találtam egy 1 socettes íjpuskát ami 1100-ig sebzett és elég gyors is volt. Mondjuk a csizmám adott 60 attakspeedet. Viszont a kérdéseink még a levegőben lógnak.
  • Bobber
    hat nem tom mire gondolsz hogy nagyot sebez???? mert az hogy milyen sebzesed lesz sok mindentol fugg megfelelo karakter osztaly skillek szinted stb en amit nyilpuskabol legjobbat talatam es nem a wood elfel hanem darkelfel az valahol 800 korul sebzett de rohadt lassu volt. Amugy a wood elf is egy iszonyat tapos karakter szerintem mert egy jobb nyillal iszonyat gyorsan lo es ha kobokat lo el akor egy loves temetes van az ellenfeleknek arrol nem is beszelve hogy meg az ellenfel nem is tamad mert messze van es en meg mar szarralopvom a fejet mire megmozdul. Szerintem a darkelf utan a masodik legtaposabb karakter
  • TopGun
    Na eljutottam a vulkanikus reszhez, le a foldalatti "varos"-ba, nem semmi milyen szep es mekkora kiterjedese van. Es amig oda eljutottam mennyi idegesito, ropkodo, kopkodo ellenfellel kellett huzakodnom! Mind joval magasabb szintu volt mint en es ettek a piros italjaim! :(( viszont xp-t nagyon keveset adtak cserbe :( Ijban, vagy szamszerijban letezik olyan,, ami jo nagyot sebez? mert en sehol nem talaltam se arusnal se szornyel valamire valot egyet sem.
  • Panzerfaust
    Na és ha végre itt lesz valami Sacredguru, akkor arra is kiváncsi lennék, hogy találkoztak-e már olyan páncéllal, ami minuszt ad a defenséhez, és a tüzellenáláshoz is.
  • Shaman
    Jah karddal felét sebzi,de ököllel nem. Ez az ami érdekes...
  • Panzerfaust
    Ezt kérdezem én is. Miért csak a kis karmokkal sebez normálisan a darkelf? Valaki tudja?
  • Bobber
    hat nem tom hjogy ki hogy van vele de en nem ertem ezt az egeszet a darcelfemnek a def erteke es a protectionja is nagyobb volt mint shaman baratomnak ez aket erteke es engem mint az alat ugy henteltek mig ot szinte meg se utottek. ill a masik dolog ami boszantott hogy a ket karmon kivul szinte mindennel olyan nevetseges sebzeseket ert el a karakter hogy az mar siralmas mondjuk en csak darkelf cuccokat hordok ill mindig a karinak megfelelot szal ha pancelbol is talaok obbat mint ami rajtam van ded nem a kasztomnak megfelelo akkor nem cserelem le ra. Szoval csak a kis karmokkal tudtam igazabol sebezni se a duplapenge se a kard nem jott be :(:( mondjuk nagyon tap a kod mar tulzottan is:( ezt szerintem egy kicsit elszurtak a fejlesztok:(