Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
(legjobb tudámsom szerint legalábbis) ?
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
http://gaborszantai.co.uk/
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Én nem multiztam, hanem koponya CT-n voltam
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Már kicsit késõ van

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
MADár
tudna valaki válaszolni aki végignyomatta? szenvedjek, kell még csinálni valamit, vagy nem?
van kemény két képem unique tárgyakról
a sacred.junkies nem rakta ki hiába küldtem el neki...
Freelancer: viszont ha mar igy alakult, hogy egymastol fuggetlenul mindketten csinalunk egy-egy oldalt, picit akar ossze is dolgozhatnank. Hogy mire gondolok? Semmi egyebre, mint az olyan infokra, amelyek allandoak. Konkretan a set es junik targyak kepeire, mert a morrowindhez hasonloan lenne nalunk is kincseskamra, es latom hogy nalad is megvan ez a szandek. Es mivel ezek a set es junik targyak allandoak, akar meg is oszthatnank idovel egymassal ezeket a kepeket. A tobbi cikk es leiras ugyis egyedi lesz mindenkinel. Termeszetesen ez csak egy otlet, amit vagy megfontolandonak tartasz es majd idovel dontesz, vagy elbol elveted.
A baj,hogy nekem elég sürün lecsuszik az oldal anyaga legalább 1/4 képernyöket😞
A 3. válsztás után már nem is látok semmit csak scrollozással jön fel.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Felraktam az 1.66-os pecset a tört játékra, elindítom, bekéri a cédét, oké, állás minden megvan, oké, töltés.
Lementem, kinyírtam, de kicsit fura lett a vége: nem történt semmise. A küldetésem hogy öljem meg nyitva maradt. Betöltöttem még kétszer és kinyírtam, de ugyanez.
Valaki, aki végignyomta: gondolom van valami vége a gémnek, nem? Ez itten már megint egy bugos küldetés?
Megpróbálom majd felnyomni a gyári cédérõl, aztán pecs, aztán újra. Remélem jobb lesz...
MADár
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Megyek nézek valami javítást. Azért thx!
Probáljatok meg ugy joinolni,hogy beirjátok a kreált játék neét.Erre most jöttünk rá mi is😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Lenne egy kis gondom! Haverral próbálunk multiban játszani de sehogysem akar összejönni! Neki 98se nekem Xp-m van! Fix ip-vel próbáljuk. Én tudok kreálni de Õ nem tud csatlakozni. Õ még kreálni sem tud mert ahogy elkezdi kilép a game.
Valaki segítsen plz!
Thx

Lesz kivel nyomnom multiban.

Amúgy a speddel valszeg valami hiba van, mert nálam az elfnéni hogyha elnyomja a gyorsítot/tudni kell hogy valami 20% körül növeli a spedet/, akkor mindegy mennyi a spedem mindig 220 lesz.
Én meg 48as voltam de elég sok helyen jártam, és a mellékküldiket is csinálgattam.
Lost ca-t eddig egyet találtam de beváltottam a vén szakállasnál.
shaba23: ezt a trükköt nálam is ellõtték már a lovasok, talán azt gondolja hogy jobban lát igy vagy nem tudom....
Azt utálom ha egy ilyen lovas ijjász mert valami iszonyat sokáig el lehet vele rohangálni mire megáll aztán tudom sebezni.

Csak mert gondolkodom rajta hogy megveszem 😊
Szerintem gond nélkül átvihetõ, de lehet hogy mégsem...