Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
"lefényképeztem" néhány junik és set tárgyat, nincs vkinek szüksége rájuk a készülõ veboldalához?
EqUiNoX
Hat nincs. Max annyi, hogy leulsz egy asztal kore a baratiddal es eloben jatszotok az elderscroll szabalyrendszerevel ;] De a jatekbol teljes egeszeben hianyzik a multi uzemmod, sajnos...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Ugye a Morrowindben nincs multiplayer lehetõség
(legjobb tudámsom szerint legalábbis) ?

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Sacred én is, meg Gyudron is 😊

shaba23
Most már csak annyi problémám van a origi játékkal, hogy döntenem kell a 2990 Ft-os Morrowind és a 6990 Ft-os Sacred között 😊
EqUiNoX
Ennek feltetele az origi game, de ha valaki megveszi ugyis ott kot ki az elso open game probalkozas (es csalodas) utan..

darky
Doki, akkor elmehetek, vagy elmebeteg?
Válaszd a Closed Net-et és akkor nem tudod buherálni a karidat, mert nem sajátgépen tárolja (ott is, tehát a closed karit áttudod vinni singlebe, vagy open net-re, de onnan nem tudsz karaktert vinni closedre)

http://gaborszantai.co.uk/

shaba23
du.-ra kiderül 😊
TopGun
Ertem ok! valami baj van a fejeddel? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

shaba23
A sacred -junkies csak ezt az egyet mutatta, mint seraph fegyvert 😞
Én nem multiztam, hanem koponya CT-n voltam
TopGun
Mindenki multizik? 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Aham! es mas kemenyebb kasztspecifikus fegyver nincs seraphimnak?

shaba23
TopGun igazából ez elég gagyi

TopGun
Es az olyan kemeny mint a maszk a gladinak?

Ja, és a http://schmiedt.uw.hu weblapon van fenn
Már kicsit késõ van

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Akit esetleg érdekel lefordítottam, hogy a unique tárgyak narancsárga tulajdonságai mik is magyarul. A http://www.sacred-junkies.com -ról szedtem le az eredetit.

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Nem örülök hogy ilyen... Mit gondolsz, van esély arra, hogy ez megváltozzon? Nem nagyon olvastam errõl semmit...

Ezt nézzétek:
PiszkosFred
Mindaddig amig barmikor elerheto a karakter es ezaltal szerkesztheto, addig a multi reszemrol egy kalap sz**t sem er. Legyen az barmilyen jatek. Kiveve a teljesen szuz partykat, 0rol. Diabloban is az openbnet es IP alapu gammak 99,9%a tele van idiota csiterrel, akik valtig allitjak, hogy a +7allskilles csarmot a diablo dobta nekik eheh. zart serverek sem biztonsagosak persze, de valahol muszaj jatszani, es akkor mar a haveri korok utan csak ott van eselyed normalis jatekra...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Felnéztem most az interneten az open multiba, de kicsit szomorúnak találom, hogy nem a szerver tárolja a karikat, hanem bármilyen karival lehet menni. Vagy csak a Dio feeling miatt van? Mit gondoltok, jó ez vagy rossz?

MADár

PiszkosFred
Gratz ;]

mind1, megoldódott közben... köszi

Jó éjt... 3k powa😊))

mert lehet, hogy fáradt vagyok?

ezt a kérdést nemigazán értem

helló

tudna valaki válaszolni aki végignyomatta? szenvedjek, kell még csinálni valamit, vagy nem?
van kemény két képem unique tárgyakról
a sacred.junkies nem rakta ki hiába küldtem el neki...

PiszkosFred
Ja, egesz jo, nekem is tetszik (a bal oldali menut - a kinezetet, nem a felepiteset - majd lehetne egyszerusiteni, de ez szemelyes velemeny)

Freelancer: viszont ha mar igy alakult, hogy egymastol fuggetlenul mindketten csinalunk egy-egy oldalt, picit akar ossze is dolgozhatnank. Hogy mire gondolok? Semmi egyebre, mint az olyan infokra, amelyek allandoak. Konkretan a set es junik targyak kepeire, mert a morrowindhez hasonloan lenne nalunk is kincseskamra, es latom hogy nalad is megvan ez a szandek. Es mivel ezek a set es junik targyak allandoak, akar meg is oszthatnank idovel egymassal ezeket a kepeket. A tobbi cikk es leiras ugyis egyedi lesz mindenkinel. Termeszetesen ez csak egy otlet, amit vagy megfontolandonak tartasz es majd idovel dontesz, vagy elbol elveted.

Jah nekem is tetszik az oldal(küld el lécci a betütipust:p )
A baj,hogy nekem elég sürün lecsuszik az oldal anyaga legalább 1/4 képernyöket😞
A 3. válsztás után már nem is látok semmit csak scrollozással jön fel.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

shaba23
Eddig fasza 😊 itt-ott talán a fogalmazás ami nem 100%, de szerintem az nem gáz 😊 csak fejezd is be amit elkezdtél
PiszkosFred
No, akkor lesz mar magyar oldal dogivel ;] Mi is csinaljuk publikus tesztverzioval, te is csinaltal egyet, es asszem volt egy x3as is. Csak nepszeru a jatek..

Épp ma vettem meg a játékot, és épp a fõdémon elõtt volt mentésem, ez az elsõ végigjátszásom.
Felraktam az 1.66-os pecset a tört játékra, elindítom, bekéri a cédét, oké, állás minden megvan, oké, töltés.
Lementem, kinyírtam, de kicsit fura lett a vége: nem történt semmise. A küldetésem hogy öljem meg nyitva maradt. Betöltöttem még kétszer és kinyírtam, de ugyanez.
Valaki, aki végignyomta: gondolom van valami vége a gémnek, nem? Ez itten már megint egy bugos küldetés?
Megpróbálom majd felnyomni a gyári cédérõl, aztán pecs, aztán újra. Remélem jobb lesz...

MADár

Outlander

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Sajna nem mükszik sehogysem! Én beírtam a játéknak nevet már elsõre is de ugysem jó!
Megyek nézek valami javítást. Azért thx!
win98 al szotyin megy a gama ugyhogy sztem rakjatok másik windowst fel.

Probáljatok meg ugy joinolni,hogy beirjátok a kreált játék neét.Erre most jöttünk rá mi is😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Sziasztok!

Lenne egy kis gondom! Haverral próbálunk multiban játszani de sehogysem akar összejönni! Neki 98se nekem Xp-m van! Fix ip-vel próbáljuk. Én tudok kreálni de Õ nem tud csatlakozni. Õ még kreálni sem tud mert ahogy elkezdi kilép a game.
Valaki segítsen plz!

Thx
||¦¦¦ ||¦¦¦|| ||¦¦¦|| ||,,

Pláne ha jön Tesóka is.

Ajánlom is! 😊
Lesz kivel nyomnom multiban.

Remélem, hogy a demó után én is elkezdem tápolni a karakterem 😊

NeoMaN
Isten ez a game, elkezdtem újra, most má tudom mi-micsoda, odafigyelek és jó karit csinyálok... dejóóóóóó 😄

Ja lõjétek le.

És ha mindketten lelövitek a tûzfalat próbaképpen ?

shaba23
valaki nem érne rá egy battlelan próbára, mert VGQ-val nem tudjuk összehozni és nem tudjuk, hogy kinél szar a tûzfal 😊
Ja és sztem a lónak külön sebessége van....
Hát az a lightsaber nem sokat ér szóval.....
Amúgy a speddel valszeg valami hiba van, mert nálam az elfnéni hogyha elnyomja a gyorsítot/tudni kell hogy valami 20% körül növeli a spedet/, akkor mindegy mennyi a spedem mindig 220 lesz.
Én meg 48as voltam de elég sok helyen jártam, és a mellékküldiket is csinálgattam.
Lost ca-t eddig egyet találtam de beváltottam a vén szakállasnál.

shaba23: ezt a trükköt nálam is ellõtték már a lovasok, talán azt gondolja hogy jobban lát igy vagy nem tudom....
Azt utálom ha egy ilyen lovas ijjász mert valami iszonyat sokáig el lehet vele rohangálni mire megáll aztán tudom sebezni.
EqUiNoX
Át.

Deviancés savegameket átlehet vinni az eredeti játékba is??
Csak mert gondolkodom rajta hogy megveszem 😊
Szerintem gond nélkül átvihetõ, de lehet hogy mégsem...