19
  • Poki
    #19
    Az érdekes lenne ha találnának valami a marson. Élvezném végre ha történne valami olyasmi amire felfigyelnek az Mberek és elkezdene mozgolódni mindenki valami más felé, és nem csak mindenki magával lenne elfoglalva, hogy hogyan érvényesítse másokon keresztül a szaros kis szarságait. Na, valamit le írtam, de lehet nem is ezt akartam. Nekem a biológia kissé magasreptű tudomány, de kell találni valamit. Vizet mindenképpen, de ha nem visznek magukkal életet kimutató műszsereket akkor azt se látják, ha a marslakók elkezdik a seggit rugdosni a marsjárónak, hogy csak úgy.
  • Poki
    #18
    És a terminátor 3-ban mibűl lesz az a csajszi? Folyékony hiperpoliamidtrietilnukleidpolivinilcelluloidtetravaniliakutyaszarembrioivadéksuperpolimerlitiumelemmelműködőállatibaromságokatírokmárdeminek?
  • magyar ember 2
    #17
    "Lehetséges-e valamilyen egészen más elvű de mégis szénalapú élet?"
    Persze, a Terminator2ben is folyekony szenbol volt a csavo. :)
  • [HUN]PAStheLoD
    #10
    fizetem az útjukat (odafele :))
  • zippofcy
    #2
    Miota szenzacio az ha a Marson van elet? Nem a kozepkorban elunk, Istennel meg az egyhazzal. Majd ha ertelmes eletet talalnak (vagy az talal meg minket) az szenzacio lesz. De nehany egysejtutol nem dobom el az agyam, attol meg hogy a Marson / Venuszon / Teu Cetin talaljak oket.