6506
The Movies & Stunt Effects
-
#2624 de-de ez Ő hidd el,... egy nagyon régi filmjében ill, prmocios videoban volt ez... -
#2623 Már rájöttem. A gondnokot kell az egyik ikonra dobni az épület mellett. Kicsit idegesítő ez az ember dobálgatós :( Nem ért, hogy miért nem lehetett volna sima gombokkal megoldani ezt. -
#2622 mármint a csávó. Ez nem Snoop. -
#2621 Kár hogy ennek köze nincs Snoopp Dogghoz :P -
#2620 kell a többi részlet is?
-
#2619 win2000 esbe inditva is ugyan ez:
-
#2618 amugy egy érdekesség, ha min. qualitin van a graf akkor ninscen se mozgathato lionhead logo, se activision animácio , csa képek, 5letes -
#2617 ok, adom, és kösz hogy foglalkozok, velem ez magyarország :D -
rage at work #2616 De itt szokott lenni olyan, hogy részletek...
Ebből kellene az összes adat
Kipróbáltad amit írtam? Win2000 komp. módba tenni a movies.exe-t? -
most bezzeg ugyanigy csinálom, mégis jo... :S -
#2614 ugy fagy ki hogy beakad minden kb. 1 secre, aztán windows ra idob, és kiirja: a movies.exe hibát észlelt ezért leállt, a kellemetlenségért elnézését kérjük, a féjlok amivel dolgokztak valszeg elvesztek stb... -
#2613 bazz, nemjo amit berakok pedig jol rakom be... -
zizzenet #2610 www.game.net a forrás.
Angol fontban adja meg az összeget. Elvileg postaköltséggel együtt lenne bő 10 ezer Forint, átszámítva persze. Nem tudom, erre idehaza még mi rakódik rá költségként, másrészt garancia szempontjából én hova tartozom majd, illetve, hogy mennyire megbízható a posta, külföldön és idehaza.
Ha van tapasztalatotok vagy tippeketek, megjegyzésetek ezzel kapcsolatban, nagyon örülnék, ha leírnátok és előre is köszönöm. -
rage at work #2609 Ha kifagy csontra fagy, vagy csak kimegy desktopra, vagy kiír valami hibaüzenetet? -
#2608 ok, azokat még a régi starmakerbe scinálta, de megcsinálom ujra őket, aztán adom is -
#2607 De azért mégiscsak álljon már meg a menet.
A collectors lehet 16, egy DVD tokos nemár...
Amúgy meg ez van, sajna. -
#2606 Kalkuláld be a postaköltséget és a szállítási időt is, és úgy mérlegelj!
16k, hát 16k. Ez van. Ha jó, és leköt hosszú ideig, akkor nem nagy a jelentősége annak a plusz 6000 forintnak.
-
#2605 Feltettem, aztán nem fagyott ... :)
Csak hanyagoltam, mert közben még van más teendőm is, ha egyáltalán jut játékra némi időm. :( -
#2604 Jöhet ide szvsz! -
#2603 ja, támadt egy remek 5letem csinálhatnánk egy topic-ot ahova csak az általink csinált sztárok-at tehetnénk be, kiváncsi vagyok a másokéra, én már csináltam egyettőt, kisebb nagyobb sikerrel, vagy ide pakolhatom a képeket? ( kicsibe? -
#2602 Holnap veszek új vasat!
Ez lesz az első gém, amit kipróbálok!!!!!!
VÁROM MÁR EZERREL!!!!! -
zizzenet #2601 Szerintetek interneten megrendelni külföldről jó ötlet? Most átszmítva 10 ezer Forintért lehetne, csak nem tudom, mennyire biztonságos. -
#2600 A B&W2 alatt nem volt fent ... :) -
#2599 akkor szépen sorba:
-most NINCSEN SEMMIJEN CODEC a gépen
-mediaplayer 9 volt fentt de feltettem ujra a cdről
-sp2 fenttvan, sőt mivel origi a winxp-home-om igy, naponta frissit magát (lehet hogy a home a baj? mert megvan eredetibe a prof is...csak mondom)
-hivatalos codec alatt nemtudom mit értetek, azokat nem frissitettem, de megteszem csak egy link esne jol
-dx-et meg a lemezről tenném fel de nem teszi mert kiirja hogy már fenttvan.. szoval azsem gond
még1x hogy segitetek, bárcsak elindulna... -
rage at work #2598 LOL
Ha elolvasod, akkor ez egy olyan díj, ami legközelebb kerül majd kiosztásra. -
abonyitomz #2597 jé , nyertem egy díjat!
-
rage at work #2596 A codec pack-ok nem feltétlen okoznak problémát - mint ahogy nálad sem okoznak, (legfeljebb kifagy a Black&White...) de igencsak megnöveli a problémák esélyét, mert simán összeakadhat mindennel
VRSDM :
Ha nincs pack, akkor nyilván kézzel tettél fel codeceket, ami teljesen jó
De melyikeket ?
Windows Media Playert frissítetted a legújabbra, hogy a MS hivatalos codecjei felkeerüljenek ? Esetleg, legutolsó Direct X 9.0c (most nemrég jelent meg az októberi javítás) fent van? A Windowsod frissített rendesen ? (SP2 és a javítások?) -
#2595 a menü az megy faszán, ott hal meg ami képet beraktam, kicsievel elötte az t látom 1 sec.ig sandboxba meg 2 percig megy a game és cask utána van ugyanez... :( de nagyon szépen köszönöm az 5 leteket, tényleg, addig nfsmw-al csillapitom magam... -
#2594 *szaggatot=szaggat -
#2593 Nekem sajnos a B&W2 fagyott állandóan. A Movies után talán újból előveszem.
Amúgy a Movies 16t is megér. Adtam én már ki többet is játékért, és kiegészítőiért, de játszom is vele vagy 3 éve ...
VRSDM:
Ez is ATI logos progi - bár sokat nem számít -, de nem hinném, hogy azzal lenne a gondod.
Azt sem hiszem, hogy ACE codec, mert nekem pl. fent van, és simán megy.
Az elején feltesz némi média fájlt. Azok Neked is felkerültek, vagy korábban már feltetted?
Azért kérdezem, mert szvsz az fog bekavarni, mert ugye azt írod, hogy beakad a hang, lefagy. Amikor bejön a menü, akkor egy avi fájlt kezel, szóval lehet, hogy azt nem tudja rendesen lejátszani. Nálam pl. vmi miatt akad - szaggatot - a tutorial és az intro rész is, de mivel nem kell a játékhoz, megnéztem és el is lehet felejteni.
Akkor ami még bekeverhet. Oggban van a hangfájlok többsége. Talán még az is lehet.
Így melóhelyről ennyi jut eszembe ... :( -
Nyiri #2592 Hanyszor irod meg le??? Tudjuk hogy nem megy. Ha van valakinek otlete biztos leirja. -
rage at work #2591 Próbáld meg WIN98 kompatibilis módba tenni a játékot
Vagy WIN2000 módba
Hátha szerencséd van, és nem fagy ki
Egyébként pontosan mi a hibaüzenet ? Érdekelne ha van, a hibaüzenet belső részlete is -
#2590 bárcsak énis játszhatnék, ha bárkinek van bármijen 5lete szoljon kérem szépn -
rage at work #2589 Ez elég érdekes hozzászólás volt, ha nem érted a lényegét, hogyan akarod tutorial nélkül megcsinálni ? Ráadásul a tutorial maga már a játék részéhez tartozik, úgymond az első pálya, amit teljesíteni kell
Ahogy többen is írták, később lesz beleszólásod a forgatókönyvbe, csak kell hozzá custom script office
De ha nincs kedved hozzá, ne játssz vele, te úgyis letöltesz mindent, ami megjelenik a neten, biztos van közte olyan is, ami érdekel, vagy megérted.
-
abonyitomz #2588 azt nem mondtam hogy eltemetem a gamet , an most megyek és folytatom -
#2587 Valaki légyszíves mondja már meg, hogy hogyan kell lerombolni az épületeket, mert baromi idegesítő, hogy nem birom kicserélni a lakókocsikat a jobbakra, a wckről em is beszélve. -
Nyiri #2586 Mivel startkol az ATI logo virit valszeg jol fog menni. -
#2585 Talán kicsit vártál volna és rájössz, hogy idővel, mindent te állíthatsz be, csak az elején ezt még nem teheted meg. -
#2584 Kicsit méllyedj bele jobban! Ilyet írni, hogy "a filmkészítésbe semmi beleszólás nincs" ...
Szerintem ezt Te sem gondolod komolyan! -
#2583 akadni nem fog, összeakadni meg nemtudom, de hogy szaggatni nem fog az 100