6506
The Movies & Stunt Effects
-
zizzenet #2665 Tudtommal a programban a színészek legkésőbb 70 éves korukban nyugdíjba mennek. Egyébként láttam én már akciófilmben , ha nem is 70, de bőven 60 fölötti színészt bravúrosan szerepelni. Valszeg. azért volt lenyűgöző az alakítása, mert tényleg színész az illető.
A kérdésem lényege pedig az, hogy vizuálisan semmi különbség nincs egy öreg és egy nagyon fiatal ember között, de még filmben sincs olyan, hogy melyikre kit alkalmaz a progi, avagy hogy egy öreg szerepre tényleg öreget, egy fiatalabbra tényleg fiatalabbat tegyen. Az világos, hogy Sandboxban azt csinálsz, amit akarsz, de az öregedés a karrier módban kap szerepet, ezért érdekel ennek a kidolgozottsága. -
#2664 melyik akciófilmben van 70éves színész?
az emberek visszavonulnak úgy 40körül -
#2663 Szerintem leforgatható.
Starmaker-ben megcsinálod magadnak a kívánt szereplőket és aztán a játékban őket alkalmazod. Legalábbis én úgy gondolom, hogy a Starmaker-el készített szereplők bepakolhatók, ha nem normal game-t játszol. Vagy nem? (Ott még nem tartok, csak este kerülök haza.) -
zizzenet #2662 Annyiban látszik meg rajtuk, hogy az öregebb szineszek főleg csak a komediákban tudnak 100%osan működni.
Ezzel így látatlanban csak annyi a bajom, hogy egyrészt a hetven éves pont úgy néz ki, mint a húsz éves, másrészt ez azt jelenti, hogy nem lehet a filmekben különböző korosztályokkal operálni. Pl. Keresztapa Marlon Brandoval és az ifjú Al Pacinoval az irodában nem forgatható le?
Avagy félreértek valamit?
(A Sims 2 öregedési módja legalább belekerülhetett volna, én valami ilyesmit képzeltem el, nem valami nagyon komoly szimulációt). -
#2661 Akkor a StárVár-t kéne megcsinálni. -
#2660 20 perc a max, ha hosszabbat akarsz, akkor több részletben kell kiexportálni. :) -
#2659 Jaja. Csak bírd egérrel. Lehet vágni, aláfestő zenét betenni, hangokat betenni, stb. stb. Profi stúdiót képzeljetek el. Gondolom lesz kieg hozzá.
Mindegy. Tökéletes darab. Már csak az online filmek és a pepecselés miatt is érdemes megvenni. -
#2658 Igen.
Nagyon komoly lehetőségek vannak. Van olyan forgatókönyv opció is, hogy minden ami belefér. Nos, ahogy hírdetik, akár profi forgatókönyvírók is használhatják.
Méllyedjetek bele, ismerkedjetek meg az alapokkal, a tutoriallal, és minden világos lesz.
Game mód, megnyitott díszletek miatt fontos, a sandbox meg a profi filmkészítés miatt. Már vki írta, nem érdemes beleméllyedni a profizmusba game módban.
Hajrá! -
#2657 Utolso kérdésem,lehet hosszab filmet csinálni? -
#2656 köszi! -
#2655 Van egy olyan díszlet, hogy autó, és mögötte a szokásos vetített háttér. Nekem már 42 körül volt. gondolom 80-as évekre már sokkal durvábbakat is lehet. -
#2654 Lehet autót pakolni a díszletbe. És igen, van olyan, hogy vki kocsit vezet ... -
#2653 Lehet. Van díszlet, a fél tutorial ezen alapul ... :)
és aki kérdezte:
Lehet történelmi filmet is, csak ki kell hozzá fejleszteni a megfelelő díszletet. -
#2652 Köszi,csak ez a három van vagy még mi? -
katarzis #2651 na és a leges legutolso kérdés:) ha valaki már eljutott napjainkig tehát pl a filmekbe gondolom fellehet használni számitogépes trükköket tehát egy ürflottát megcsinálni a filmben és a kamerával cikázni körülötte ilyesmik lehetségesek? -
#2650 járművel mi a helyzet?pl lehet olyat csinálni hogy autós üldözés? -
#2649 Végülis nem, csak a kisfilmek nagy része akció/western/horror. :D -
katarzis #2648 azis valami:),és még 1 kérdés tehát szinte mindenre van lehetöség? pl egy star trek vagy csillagkapu film leforgatására? gondolok itt diszletekre stb? -
#2647 Helló!
Lehet háborus filmet is?
Magyarán akciot? -
#2646 Persze ahogy Hmuda is kihangsúlyozta azt párszor, lehet variálni ezen (ötletes beállításokkal), hogy többnek tűnjenek, de tömegjelenetek nem lesznek. -
katarzis #2645 ezt viszont sajnálattal hallom:( kár pedig jo lett volna. -
#2644 Annyiban látszik meg rajtuk, hogy az öregebb szineszek főleg csak a komediákban tudnak 100%osan működni. -
#2643 Nincs, a szereplők száma egy jelenetben nem lehet több 16 főnél (ha jól rémlik). -
#2642 fogsz egy sima crew-t, és a sztár mellett megjelenő ikonra pakolod, és így lesz asszisztens. -
#2641 Hiba rakod be a képet. Ez nem Snopp Dogg, hanem Ludacris. -
#2640 hogyan lehet encourage-t (testőrség vagy mi a franc gondolom) adni a sztároknak? -
zizzenet #2639 Meg vannak-e "színészlegendák"? Jutalomjátékok? És hány éves a kapitány? -
zizzenet #2638 Az világos, hogy a színészek öregednek, de ez meg is látszik rajtuk külsőleg is? Meg viselkedésükben is? -
Etelkozi Vata #2637 Nem sokat. Velük nincs tapasztalatom. De ezek szerint nem sokat. -
katarzis #2636 hello!
énis vártam már a játékot épp csordogál lefelé de egy kérdésem lenne azokhoz akik kicsit jobban beleméjedtek a film készités rejtelmeibe,pl van lehetöség történalmi filmeket forgatni ami pl a középkorban játszodik és nagy seregek csapnak benne össze? tehát nagy csata jelenetek leforgatására van lehetöség?mert én föként ilyen filmeket szeretnék csinálni. -
#2635 Minőségen lehet állítani (presetek vannak, mint Online, Low, Medium, High, Highest, vagy vmi hasonló), de csak wmv.
Highestbe exportálás persze eltart egy darabig, ha egy normál hosszúságú kisfilmet akarsz ebbe kinyomni, akkor jobb, ha addig elmész vhova. :D -
#2634 kiválasztod a színészeket, filmcím blablabla aztán van 3 lehetőség hogy milyen szintű vagy (minnél keményebbre teszed annál szabadabb), aztán választasz egy helyszínt és azon belül sok scene közül kiválasztod ami neked kell, a simple az kb. ennyi...a bonyolultabbakba má te állítod be h ki hol legyen, ki mekkora stb -
#2633 VRSDM! Netán 1.4 GHz vagy az alatti Athlonod van? Mert úgy néz ki, hogy a hangkártyadriverben SSE-t használ a kód, emiatt dob ki illegal instruction hibával, ezekben az Athlonokban meg nincs SSE. Vedd le 0-ra a hangot és menni fog a tutorial és a sandbox (a karrier mód nem). -
#2632 Hol-hogy lehet saját forgatókönyvet készíteni? -
zizzenet #2631 Neked az Automex és a megjelenési dátum, mint fogalom, együtt mit sugall? -
#2630 Még nem néztem meg a játékot de valaki megmondaná, hogy lehet-e wmv-n kívűl más formátumba menteni videot? Vagy lehet-e a minőségen állítani? -
Etelkozi Vata #2629 Konzultált már valaki a pesti bótokkal? Árulják is mán, vagy csak a hülye árjukkal riogasztanak minket? Me én inkább má megvenném ma, ha lehet! Nekem nincs letőtésem, csak dial up modemem 33,6 kával. -
#2628 OFF: Ez Ludacris, nem Snoop Dogg. Igaz mindkettő rapper, de azér ne keverjük má őket :D
Amúgy én le vagyok maradva, csak most fogom telepíteni a gamet. -
#2627 most jött ki ez a játék.. de miről szól? elmondaná valaki?
filmet kell forgatni? -
rage at work #2626 A játék hangbeállításaiban a speciális effekteket vedd le 0-ra és próbáld ki úgy