6506
The Movies & Stunt Effects
-
#2705 hát eddi gjácottam vele, először nagyon megjedtem, hogy prúú ez atipikus olyna játlk amelbe elveszek, és jajj lesz nekem, megunom hamar és tölröm le! de nem, kb ugyanugy vagyok ezzel is mint a b&Wban voltam anno... tök egyszerű.. meg is lett az első , küldetés áltlaá csinált filmem:D zsear lett:D
sztetek a stúdió nevét meg lehet változtatni?
meg remélem lesz ehez is valami fordítás, mert ehez is jó ha van! -
#2704 A Starmaker-ben készült karakterek a Sandbox módban berakhatók a filmbe? -
#2703 igy igaz, amikor villám volt, a gép totál meghalt mert már irtam miket kelett lecserélni, azota vannak SSE gondok csak. szoval a proci tudja de az everest szerint az alaplap, is, vki leirná hogy mit is kéne megnéznem a BIOSban ami gond lehet? -
#2702 De mondhattam volna az Űrcowboyokat is. -
#2701 Lol!
Clint Eastwood pl. -
#2700 TMO? :) -
#2699 Én is! Nyitni kéne egy oldalt ahova fel lehetne tölteni ezeket, és akkor mindenki letölthetné aki akarja! -
#2698 én is kíváncsi lennék rá nagyon :) -
rage at work #2697 Az SSE az külön van, de mint látható, elvileg támogatnia kellene
Így akkor marad az, hogy véletlen BIOS-ban le van valami tiltva, vagy az is lehet, valami elszállt attól az áramszünettől, amit írtál.
Ha jól emlékszem, azt írtad, közvetlen utána tapasztaltál egyéb problémákat is. -
#2696 én is kíváncsi lennék rá :) -
#2695 CPU tulajdonságai:
CPU típusa AMD Athlon XP, 1400 MHz (10.5 x 133) 1600+
CPU alias Palomino
CPU stepping A5
Utasításkészlet x86, MMX, 3DNow!, SSE
L1 kód gyorsítótár 64 KB
L1 adat gyorsítótár 64 KB
L2 gyorsítótár 256 KB (On-Die, Full-Speed)
ezt irja a procira, (a 3dnow nak hivjak ezt AMDnél, ugy értesültem) de szoval akkor tudnia kéne... nem ???) -
SE #2694 Ha vkinek van már filmje, nyomja már fel vhova, hogy meg tudjuk nézni...! -
#2693 NAhh már csorog is lefelé:D
Micsoda alulinformált vagyok:D -
#2692 bahhhhh:D -
#2691 Nem, 8-án megjelent. :D -
#2690 netről már le lehet szedni -
stupido #2689 Még nem tudom, zombis szerelmeset :))))) -
#2688 bazz 2 nap alatt 405 új üzenet
Tán csak nem ma jelenik meg?? -
rage at work #2687 Meg a BIOS-ban is szétnéznék, nem állt-e el 1-2 beállítás -
rage at work #2686 Akkor az alaplapon nem múlik
Lehet, a procin
A processzorra mit ír? -
#2685 Hi. Nehéz irányítani a játékot? Hasonlít a simshez? JA és jó a graf? -
#2684 ezt irja az alaplapra
IA SSE Támogatva
IA SSE 2 Nincs támogatva
IA SSE 3 Nincs támogatva
-
#2683 oks megvan, megnézem... -
rage at work #2682 Figyelj, legjobb ha letölted az Everest ingyenes verzióját. Lefuttatod, kiválasztod az alaplap, meg a processzor tesztjét, s megtudod, mit ír az SSE-re. Ha azt írja, nem támogatja vagy nem jó, akkor gondolkozz hardware vásárláson -
#2681 milyen filmet csinálsz? :)) -
#2680 csak egy apró dolog, a villámos csere előtt mentek az SSE-s cuccok (pl. a fraps-nek is kell, az a csere ota szol hogy haho ,nincs SSE-d), és a proci az nemlett cserélve, lehet hogy akkor az alaplap nem támogatja, és akkor erőlködhet a proci? -
stupido #2679 Na hali all!
Erre a stuffra vártam már régóta :))))
Überkurvajó (bár még elég keveset játszottam vele), de az biztos, hogy a start menüból kitörlöm az uninstall ikont, hogy még véletlenül se nyomjak rá :)))))
Hétvégén asszem hanyagolom a családot :)))) -
rage at work #2678 A régebbi típusú processzorok nem támogatják az SSE utasításkészletet.
Úgy néz ki, hogy a Lionhead újabb programjai igénylik ezt.
Ha szerencséd van, akkor lesz ehhez patch, hogy csak a hang miatt ne kelljen ez, mert sok embernek nem megy. De addig is jó lenne elgondolkodni egy processzor-cserén.
Amúgy a legújabb Adobe Premiere Elements 2.0 SSE2 nélkül fel sem installálódik... -
#2677 formatc:/u privát ment. -
#2676 amugy 1,6+os AMD-m van, valószinüleg ez lesz a gond? -
#2675 mellesleg irtátok hogy hang, nélkül menni fog a sandbox meg a tutor, ez igy igaz, és abban is igazatok volt hogy a carrier-az nem fog menni :( ezt rossz hallani, még hangok nélkül is örömmel végivittem volna, de majdcsak lesz vmi megoldás... hála nektek, még1szer nagyon szépen köszönöm hogy időt forditotok rám, és társaimra -
#2674 nem hanem a hibái -
#2673 mármint hogy memteszt, hogy a memoriámnak mennyi az iráso/olvasási sebessége? nem értem... -
#2672 de amikor a tulfeszültség miatt, alkatrész csere volt akkor ezeket cseréltem cask, ebből mi nem támogathatja azt az SSE instruction-t??? alaplap - hangkari - dvd - winyo... más nem, gondolom a hangkártya... -
#2671 Első lépésben csinálj egy memtesztet... -
zizzenet #2670 Úgy van. -
#2669 a ludarcis vs snoop keverés miatt meg bocs, tényleg én voltam faszláma... -
#2668 köszi a válaszokat, megnézem hogy megy-e, de már több program se futott SSE miatt,de aztsem tudtam mi az (nemvagyok otthon hardware-ben, szoval akkor vki elmagyarázná hogy mi a gond? hangkari? jo részletesen kéne, mert akkor lecserélném az adott dolgot ha lehet, és akkor menne már valszeg a sok program meg a bnw2 is, (azota avn ez miota egy villám miatt meghalt az egész gépem, gondoltam hogy vmi alkatrész nem tetszik neki, ezért van, szoval, akkor vki irja le hogy mi a gond... és kösz mégegyszer... -
#2667 Sean C? -
#2666 ha már leforgattam a filmet de még nem adtam ki, akkor meglehet vátoztatni a címét meg a típusát?