6506
The Movies & Stunt Effects
  • akyyy
    hát eddi gjácottam vele, először nagyon megjedtem, hogy prúú ez atipikus olyna játlk amelbe elveszek, és jajj lesz nekem, megunom hamar és tölröm le! de nem, kb ugyanugy vagyok ezzel is mint a b&Wban voltam anno... tök egyszerű.. meg is lett az első , küldetés áltlaá csinált filmem:D zsear lett:D
    sztetek a stúdió nevét meg lehet változtatni?

meg remélem lesz ehez is valami fordítás, mert ehez is jó ha van!
  • cenobite
    A Starmaker-ben készült karakterek a Sandbox módban berakhatók a filmbe?
  • VRSDM
    igy igaz, amikor villám volt, a gép totál meghalt mert már irtam miket kelett lecserélni, azota vannak SSE gondok csak. szoval a proci tudja de az everest szerint az alaplap, is, vki leirná hogy mit is kéne megnéznem a BIOSban ami gond lehet?
  • a.carkey
    De mondhattam volna az Űrcowboyokat is.
  • a.carkey
    Lol!

Clint Eastwood pl.
  • Malakai
    TMO? :)
  • takraj
    Én is! Nyitni kéne egy oldalt ahova fel lehetne tölteni ezeket, és akkor mindenki letölthetné aki akarja!
  • Scott21
    én is kíváncsi lennék rá nagyon :)
  • rage at work
    Az SSE az külön van, de mint látható, elvileg támogatnia kellene
    Így akkor marad az, hogy véletlen BIOS-ban le van valami tiltva, vagy az is lehet, valami elszállt attól az áramszünettől, amit írtál.

Ha jól emlékszem, azt írtad, közvetlen utána tapasztaltál egyéb problémákat is.
  • SASboy
    én is kíváncsi lennék rá :)
  • VRSDM
    CPU tulajdonságai:
    CPU típusa AMD Athlon XP, 1400 MHz (10.5 x 133) 1600+
    CPU alias Palomino
    CPU stepping A5
    Utasításkészlet x86, MMX, 3DNow!, SSE
    L1 kód gyorsítótár 64 KB
    L1 adat gyorsítótár 64 KB
    L2 gyorsítótár 256 KB (On-Die, Full-Speed)
    ezt irja a procira, (a 3dnow nak hivjak ezt AMDnél, ugy értesültem) de szoval akkor tudnia kéne... nem ???)
  • SE
    Ha vkinek van már filmje, nyomja már fel vhova, hogy meg tudjuk nézni...!
  • Bucser
    NAhh már csorog is lefelé:D

Micsoda alulinformált vagyok:D
  • Bucser
    bahhhhh:D
  • Malakai
    Nem, 8-án megjelent. :D
  • SASboy
    netről már le lehet szedni
  • stupido
    Még nem tudom, zombis szerelmeset :)))))
  • Bucser
    bazz 2 nap alatt 405 új üzenet

Tán csak nem ma jelenik meg??
  • rage at work
    Meg a BIOS-ban is szétnéznék, nem állt-e el 1-2 beállítás
  • rage at work
    Akkor az alaplapon nem múlik
    Lehet, a procin

A processzorra mit ír?
  • SASboy
    Hi. Nehéz irányítani a játékot? Hasonlít a simshez? JA és jó a graf?
  • VRSDM
    ezt irja az alaplapra
    IA SSE Támogatva
    IA SSE 2 Nincs támogatva
    IA SSE 3 Nincs támogatva
  • VRSDM
    oks megvan, megnézem...
  • rage at work
    Figyelj, legjobb ha letölted az Everest ingyenes verzióját. Lefuttatod, kiválasztod az alaplap, meg a processzor tesztjét, s megtudod, mit ír az SSE-re. Ha azt írja, nem támogatja vagy nem jó, akkor gondolkozz hardware vásárláson
  • Scott21
    milyen filmet csinálsz? :))
  • VRSDM
    csak egy apró dolog, a villámos csere előtt mentek az SSE-s cuccok (pl. a fraps-nek is kell, az a csere ota szol hogy haho ,nincs SSE-d), és a proci az nemlett cserélve, lehet hogy akkor az alaplap nem támogatja, és akkor erőlködhet a proci?
  • stupido
    Na hali all!

Erre a stuffra vártam már régóta :))))

Überkurvajó (bár még elég keveset játszottam vele), de az biztos, hogy a start menüból kitörlöm az uninstall ikont, hogy még véletlenül se nyomjak rá :)))))

Hétvégén asszem hanyagolom a családot :))))
  • rage at work
    A régebbi típusú processzorok nem támogatják az SSE utasításkészletet.
    Úgy néz ki, hogy a Lionhead újabb programjai igénylik ezt.
    Ha szerencséd van, akkor lesz ehhez patch, hogy csak a hang miatt ne kelljen ez, mert sok embernek nem megy. De addig is jó lenne elgondolkodni egy processzor-cserén.

Amúgy a legújabb Adobe Premiere Elements 2.0 SSE2 nélkül fel sem installálódik...
  • VRSDM
    formatc:/u privát ment.
  • VRSDM
    amugy 1,6+os AMD-m van, valószinüleg ez lesz a gond?
  • VRSDM
    mellesleg irtátok hogy hang, nélkül menni fog a sandbox meg a tutor, ez igy igaz, és abban is igazatok volt hogy a carrier-az nem fog menni :( ezt rossz hallani, még hangok nélkül is örömmel végivittem volna, de majdcsak lesz vmi megoldás... hála nektek, még1szer nagyon szépen köszönöm hogy időt forditotok rám, és társaimra
  • Faterx
    nem hanem a hibái
  • VRSDM
    mármint hogy memteszt, hogy a memoriámnak mennyi az iráso/olvasási sebessége? nem értem...
  • VRSDM
    de amikor a tulfeszültség miatt, alkatrész csere volt akkor ezeket cseréltem cask, ebből mi nem támogathatja azt az SSE instruction-t??? alaplap - hangkari - dvd - winyo... más nem, gondolom a hangkártya...
  • Faterx
    Első lépésben csinálj egy memtesztet...
  • zizzenet
    Úgy van.
  • VRSDM
    a ludarcis vs snoop keverés miatt meg bocs, tényleg én voltam faszláma...
  • VRSDM
    köszi a válaszokat, megnézem hogy megy-e, de már több program se futott SSE miatt,de aztsem tudtam mi az (nemvagyok otthon hardware-ben, szoval akkor vki elmagyarázná hogy mi a gond? hangkari? jo részletesen kéne, mert akkor lecserélném az adott dolgot ha lehet, és akkor menne már valszeg a sok program meg a bnw2 is, (azota avn ez miota egy villám miatt meghalt az egész gépem, gondoltam hogy vmi alkatrész nem tetszik neki, ezért van, szoval, akkor vki irja le hogy mi a gond... és kösz mégegyszer...
  • Kandurex
    Sean C?
  • quack
    ha már leforgattam a filmet de még nem adtam ki, akkor meglehet vátoztatni a címét meg a típusát?