6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    Figyelem, szigorúan komlytalan övezet. Második sajátfilmes próbálkozásom. Csak a hangok miatt merem felrakni. :P

LINK
  • Hmuda
    Fogsz egy buildert és rárakod a bomba ikonra (idő kell, hogy feltöltődjön, elkerülve a véletlen rombolást).

akyyy: sehogy, az kosztüm, nem az arc része.
  • Szolnokboy
    külön filmkészitő ?? az hol van ? a menüben még nem láttam...vagy az csak késöbb jelenik meg ?
  • I.C.ram
    fogsz egy buildert, és az épület melletti bomba ikonra rakod, és felrobbantja.
  • akyyy
    starmakerban hol lehet szemüveget beletenni??????
  • Pluskast
    Srácok épületek amik már nem kellenek azokat hogy a fenébe tüntetem el?
  • Viktorr
    Nem találtam semmi érdemlegeset...:(
  • Crokin
    FAQ! Ja, még nincs. Akkor olvass vissza, alul van a kereső.
  • Viktorr
    Mi lehet a gond:
    Bejön a menü rámegyek hogy New Game.
    Betölt és kidob asztalra
    miért?
  • SASboy
    örülök, hogy egyetértessz. :)
  • Solid Snake
    Képet plz.
  • Danika
    sziasztok!
    nekem az lenne a problémám, hogy mikor elkészül a filmem nem azok a szereplök nem azok a kosztümben vannak benne mint mikor a forgatókönyvet irtam :\
    meg hogykell megcsinálni hogy ha ugyanott(helyszín) kezdek egy új részt más cselekménnyel akkor ugyanaz a costum maradjon ne kelljen menteni és ugy betölteni, vagy ez nem lehetséges? :)
    előre is köszönök minden választ
    üdv, dani
  • Scott21
    ja jól mondod, valaki akinek megvan a game rakhatna be pár képet róla!
  • SASboy
    Rakhatnátok be pár képet :)
  • I.C.ram
    akkor legalább a 60-as évek elején ez megváltozik? bár gondolom nem :( Elég nagvetséges ez a sztár tulajdonosdi.
  • Crokin
    Úgy tudom, hogy egy ideig kell foglalkozni az építgetéssel, mert az ott megvett cuccokat tudod felhasználni a külön filmkészítőben.
  • Newfronter
    Gondolom, de nem tudom pontosan.
  • Szolnokboy
    nagyon tetszik a játék scak az a kérdésem hogy nem leht csak és kizárólag filmet forgatni ? ugy hogy ne kelljen foglalkozni az épitkezéssel meg az ilysemivel
  • Johnny23
    DVD nagy?

e most mi is konkrétabban?

ezt a teljesre kell rányomni ?

• Dynamic
    Ja, látom lentebb már volt róla szó.
  • a.carkey
    Mert régen így volt. Egy-egy stúdió tulajdonában voltak, azt hiszem egészen a 60-as évek végéig. Így keletkezett a "sztár" fogalom is. Itt most nem a Blikken lévő, Lang Györgyi féle sztárokról van persze szó ... :)
  • zizzenet
    Kérdezném még, hogy az árnyékok nem lassítják be nagyon a játékot?
  • Dynamic
    Van egy Star Maker nevű progi hozzá, de azzal meg színészeket lehet tervezni.Nagyon tutkó.Én pl. most készítettem el Adolf Hitler alteregóját:)
  • I.C.ram
    Ami nem tetszik a játékban az az, hogy a színészek a saját tulajdonaid. Mintha valami focicsapat lenne. adhatom.vehetem őket. Sokkal jobb lenne, ha lenne casting és én választhatnám ki, hogy melyik színészt akarom, ő meg megmondja, hogy mennyit kér egy-egy szerepért. Sokkal jobb lenne, ha többet lehetne foglalkozni a céggel, és nem kéne a pöcsfej színészeimmel foglalkozni, mint valami szaros simsben.
  • I.C.ram
    Scwarzi sem egy mai darab a maga 60 évével.
  • I.C.ram
    Nálam már 1945-re is ilyen a költségvetés. Ki van centízve :D Nem igazán megyek 500-600k fölé. Pedig a top első 3 film az én művem. Már 6 díjat is bekaszáltam :P Mindegyik sztáromnak van valamilyen díja.
  • cenobite
    Nem, van valami más - úgy emléxem. Mindegy, mindjárt megyek haza megnézem.
  • Newfronter
    PC Game ISOs The Movies - Bonus Disk (c) Activision *DVD* ITWINS 25x50 MB
    - 10 Exclusive Costumes
    - 20 Original Sound Tracks
    - Exclusive Movies
    - Prelimirary Graphics
  • Hmuda
    Te a beépített filmlejátszóra gondolhatsz szvsz.
  • joebacsi
    ehh ez a kötsög játék, most fél napot csúszok mindennel miatta...:D
    nembaj, leforgattam 29ben a saját filmemet, egy második világháborús német egyenruhában akciózó westernhősről, és nagyot robbant :D
  • zizzenet
    A ranglistán a többieket hogyan számolja a program? A játék közben is "jelen vannak", tehát van velük kapcsolat, vagy csak generál egy listát az adott pillanatban?
    Lehet-e például sztárokat átszerződtetni vagy eladni?
  • cenobite
    De a főmenüben is van valami filmkészítésre utaló opció. Vagy rosszul emléxem?
  • Hmuda
    Azt jelenti, hogy abban a pillanatban épp nincs mit abban a kategóriában kifejleszteni, de később majd lesz bőven.

Duwy: építesz egy Custom Script office-t és onnan egyértelmű.
  • quack
    én még csak '45-ben vagyok, egy kasszasiker film marha sokat dobott rajtam (500k $ bevétel, Motion Picture Awardson legjobb film és legjobb színésznő, idáig stabil 6. voltam most má 3. vagyok)...
    ha a "laborban" a szobák pirossal átvannak húzva akkor az azt jelenti h ennél most nemtok magasabb szintre fejleszteni?
  • cenobite
    Még én sem próbáltam, csak gondolom a Make Movie az. (vagy valami ilyesmi, a főmenüben a Sandbox mód alatt van - asszem...) Most nem vagyok Movies közelben, otthon megnézem.
  • duwy
    Sziasztok

Lentebb írta Cenobite (#2570), hogy van külön filmkészítő opció. Ezt hol lehet elérni, mert én nem találtam.
    A segítséget előre is köszi.
  • Help17
    Nekem még nem volt kasszasikerem pedig már 1965-ben vagyok:( Persze csődhelyzetben nem vagyok!
  • VRSDM
    szoval,akkor nincs 5let hogy mit állitsak a BIOS-ban, nehogymár a célegyensbe ne segitsetek...
  • Malakai
    Nem csak sandboxban lehet használni a star makerben készített színészeket.
  • Hmuda
    Nah, kicsit elnéztem tegnap este a dátumot és csak msot értem el 1960-ba. Itt már oda kell figyelni, mert nem egyszer sikerült úgy összehoznom a költségvetést, hogy az utolsó pillanatban ütött be egy kasszasiker. :P Na csak enynit akartam, megyek vissza mert még csődbemegyek. :P

Jah és aki látványosan troll, azt ne bátorítsátok már a játékra...2567...