6506
The Movies & Stunt Effects
-
zizzenet #2785 Nem tudom, lehet, hogy nem Capitalism-ot akartak csinálni. Én még nem láttam a játékot, de amit eddig olvastam róla, felkeltette az érdeklődésem. Amellett, hogy régóta várom. -
#2784 Én studiom most 193X-ben első helyen áll!:) -
#2783 A játék tycoon része siralmas. A menedzselés pocsék, semmi valóság alapja sincsen. Hol van a film büzdéje? Az hogy hány moziban akarod leadni? Az hogy mennyit költesz reklámozásra? Egy film nem attól nyereséges ha jó, hanem ezektől ami ebben a játékban hiányzonak!.
De ettől függetlenül még mindigg kimagaslik a mai játékok közül, csak hát hatalmas csalódás.
És az sem így van hogy a színésznőknek, rendezőknek studióval van szerződése. -
#2782 egyébként láccik az öregedés, lehet venni "ráncfelvarrósboltot", nekem az egyig színészem 58 éves 40nek néz ki (nem saccra, írja a játék) :) -
#2781 ez jóó :ÐÐ
na akkor azén kultuszfilmem :Ð hang van, a minőség kicsit szar, 2mb
Douglas Duckmeat (1943)
A filmről annyit hogy lesöpörte a konkurens filmeket, 200dollár híjján megdöntötte az 500.000$-os álomhatárt (a film elkészítése 50.000$ dolcsi volt), a Lionhead Motion Picture Awardson a legjobb filmnek választották, a benne szereplő színésznő megnyerte a legjobb színész kategóriát, A Studiot pedig a porból (15évig masszív 6. hely) felemelte az elitbe (3. hely). -
janik #2780 honnan toltotetek le?????? -
vLaDDD #2779 Üdv mindenkinek!
Egy kis segítség kellene a The Movies-ban: Szóval még a játék elején járok (olyan 1929 körül) már egész sok mindent felépítettem. Na szóval az a baj hogy a pénzem folyamatosan fogy, míg végül átmegy minuszba. A játék szerint túl sokat költök a felújításra. Ez látszik mert a munkások folyamatosan javítgatják az épületeket. Már próbálkoztam azzal hogy kirúgom mind, de hiába. Filmet akarnák csinálni de mire oda jutok elfogy az összes lóvé.
Szóval ha valaki tud akkor pls help, thx! -
BladeW #2778 29-ben 2. vilaghaborus? szeep... -
#2777 megtalaltam
nincs hang, nem annyira jo minoseg mint vartam, de kesz az elso filmem, amely rendezeseben a Ponyvaregennyel tortenetbeli csavar szempontjabol meg az Oldboyyal vetekszik -
zizzenet #2776 ??? Na? Mit mondtok? (#2765) -
#2775 Van már valami normális borító? -
#2774 csinaltam egy nagyon banalis filmet, de hova exportalja a jatek? -
Thanatos #2773 látom már közbe krédeztek haosnlot :D -
Thanatos #2772 ezzelk kapcsolatban: mi a tökömért van hogy van két szinészem és két direktorom és egy megveszekedett lélek sincs már az épület elött ahol felvehetnék még ergo nem tok több embert foglalkoztatni :/ és nem is jön újabb perpill... 8ugyna ez a ehlyzet mrá a kutató laboratoriummal is...) -
#2771 hehe, 1962ben vagyok és már ismerjük a CGI-t -
#2770 Azt sehogy. Meg kell várnod.
Jaj én most forgattam egy háborús filmet 14 kocka hát a rendezőtől kezdve a színészekien át mindenki bestresszelt a melótól:) -
#2769 Nagyon thx! -
#2768 van már megoldás az SSE-vel kifagyo-s dologra? -
#2767 ha nincsenek jelentekők színésznek, de nekem mégis kéne, akkor hogy lehetne hívni jelentkezőket? -
zizzenet #2766 Ezt meg megnéztem, és végre látom, hogy ezzel a játékkal tényleg lehet majd jó dolgokat is csinálni.
Kolléga, filmed alulról megütötte a Hónajlmirigy lécét, várjuk a további szösszeneteket. Engem felüdített :)) -
zizzenet #2765 Mennyire van a játékban konkurencia? Csak névlegesen és egyedül vagy a világban, vagy valóban van küzdelem, verseny?
És miért hanyagolja mindenki az én jó kis kérdéseim? -
fadi #2764 Ahhoz, hogy exportálni tudj, mien codec kell? Mert kidob amikor a soundot csinálja... -
#2763 Ha van valaki a Casting Office előtt, akkor a középső szoba az Import Star. -
#2762 naha kész a starmakerel a faszi, hogy teszem bele a játékba?? -
#2761 úgy érzem le kell szednem ezt a játékot. :) -
#2760 lol nagyon kemény :D -
#2759 Ja a vége jó, de a többi kicsit túl kesze-kusza :D Nincs semmi átmenet a jelenetek közt. -
#2758 Ez nagyon nagy!!! A végén ahogy kivonul! LOL!! Gratula Mr. Spielberg! -
#2757 a sztár tulajdonságainál amiket hozzá lehet adni az mi micsoda és mire jó?:S nem sokat ismerek ezek közül! -
#2756 Játszani kell és majd megnyílik. Ahelyett hogy itt kérdezgetsz már régen megszerezhetted volna. -
#2755 engem az a csillámszerű mitomén meg a pórázra emlékeztet:D -
Szolnokboy #2754 oszt olyat hol ? bocs lehet h hülye vok de nem tom -
#2753 király -
#2752 hihetetlenül gyökér a kezelhetősége a játéknak. ezt a hülye BWből vették ezt az ember fogdosósdit. :/ -
#2751 TIPP?
kidob az asztalra -
#2750 Igen. De miért rejtélyes? Csinálsz egy Custom Script Office-t oszt csókolom. -
#2749 -
Szolnokboy #2748 ez te a rejtélyes külön filmkészitövel csináltad ? -
#2747 Ja. A starmaker kizárólag arcbuheráló, minden más a játékban van. -
#2746 huhh, az nemjó:(
akkor azt ajátékban tom ráteni ugye? mert a kalapot is ott rá lehetett tenni, itt meg még azt se!