6506
The Movies & Stunt Effects
-
#2825 nekem van vagy 7 színészem és 3 rendezőm. 7 drew-m és 4 extrám. Egyszerre mindig 3 filmet forgatok!:) A vígjátékok minősége elég jó. -
#2824 na ez már sokkal jobb, mint az előző. Végre van átmenet a jelenetek közt, bár kicsit rövidke :D -
#2823 engem is ez zavar a játékban :( Filmkészítés gyakorlatilag annyi, hogy kiválasztom a forgatókönyvet, szinészeket, és ennyi. Jó lenne, ha én adhatnám meg, hogy ki csinálja a zenét, effekteket, stb. Kiválaszthatnám, hogy mennyit költök a dolgokra, stb. Nem hinném, hogy húde nagy cucc lett volna ilyen aprsógáokat belerakni, amik szerintem tök alap dolgok egy tycoonban. -
#2822 Tudom, hogy egyeseknek semmitmondó, de aki tudja mi az a H2G2, azok talán értékelni fogják ezt a kis bénázást. :-)
H2G2 LINK -
#2821 :DD
nekem ez a csirke figura jön be marhára bármit is csinál marha jó :ÐÐÐ -
#2820 hmm a leszbi smaci már 40be is bejött az embereknek :)
és még nemis saját forgatókönyv, hanem a géppel irattam :D
másik kedvencem 29ben városi csata második világháborús egyenruhákban, csak női szereplőkkel :DD
néha nagyon beteg ez a játék :) -
#2819 hát ha nem használod a kutatólabort akkor kb. akkor kapod meg az új technikát, meg az ilyen packokat amikor a valóságban is felfedezték, viszont ha újabb technikád van mint a konkurensenk az nagy előny
de pl vannak ilyen bolygó ikonnal jelzeett események is, amik a filmnézők "szokásaira" vonatkoznak, ezeket nem lehet változtatni pl. a Holdraszállás idejét (ijenkor a scifi nézettebb lesz) nemtod befolyásolni -
Thanatos #2818 magyarul nincs a történelemhez kötve a fejlődés? (mongyuk nekem is ugytünik mintha picit előrébb álnék csak nem tudtam ezt menyire lehet forszirozni) az jó mert eddig mindig megkaptam a researchot turbozo awardot és a 4 researcherem eléggé toppon van, de akkor majd ha még lehet veszek még fel :) (mongyuk a filmjeim technologiája igy is mindig superb már :))) ) -
#2817 a cgi az egy "filmkészítésitechnika", ez a játékban az ultimate technology, elvileg csak 1991ben kapnánk meg, de mivel a researcht nagyon nyomtam ezér cirka 30évvel korábban "kifejlődött"
:) -
#2816 Röhöghetsz, de beavatnál mi az a CGI a gémben? -
#2815 a bonus dicen mik vannak? azt hallottam h plusz rucik...ezen kívűl? -
#2814 nos most már tényleg nem értem, megcsináltam BIOS-ba, hogy minden default-on legyen, stb sandbox modban megy minden hangal de carrierben csak nem akar :( sebaj igy sandbox ban sem rossz, sőt :D de azért mégsem mind1 -
#2813 nekem van 2színészem meg 2rendezőm má elég öregek sajna (de plasztikázom őket), pedig nagyon prok...azé még egy CGI-s filmet majd leforgatok velük (1962ben vagyok research powwa ) -
#2812 Ti hány emberrel dolgoztok, nekem most van 4 színészem, és egy rendezőm. Meg 4 crew. 42-ben járok, és már alig férek a sok díszlettől, és csak jönnek az újak... 850.000$-om van, de a filmjeim csak 2 és fél csillagosak szoktak lenni :DD
Az amúgy mitől van, hogy a másik stúdiótól felvett színész szomorú? pedig minden tulajdonsága okés... -
#2811 :DDDDD -
#2810 pedig nekem általába topon vannak a múvik...nézd meg a film értékelésénél a sajtócikkekbe h mi nem teccik nekik azt azt javítsd
bár nem akkora ördöngősség: 1scripwritered legyen csak (max2) és mindig azzal írasd így fejlett lesz, a scripwriting officet meg mindig cseréld modernebbre és arról írj ami felkapott...a directort meg a sztárokat legalább a csík feléig turbózd fel a film kategóriájában, ugyanazt a crewt használd és akkor azok is fejlettek lesznek, és legyen jókedvük a sztároknak ennyi
bár nemtom mit okoskodok én vagyok szvsz a legbénább -
#2809 Közben hazamentem a munkahelyről , azért nem írtam már... :-)
Adj ki a BIOS-ban egy LOAD DEFAULT SETTINGS parancsot
Majd nézd meg, hogy a proci/memória a kívánt sebességgel menjenek, s save and exit. Aztán hátha.... -
#2808 Azt nem értem hogy egyik filmem sicncs benne a legjobb 20 filmben, pdeig bevételileg enyém a legjobb, csak minőségileg nem. -
#2807 olyan mint az oscar díj...nem te mondod meg hogy akarsz-e kapni, hanem jlölnek hármat és abból egy mekkapja.
Meg az is tetszik, hogy a csaj meg a pasi öregszik, nem mindig ua ruciba vannak... -
#2806 Akkor annyira nincs a játékal akpcsolatban kivetni valóm. -
#2805 pedig van -
#2804 Mert kipróbáltam a sandboxot 1990-ben és semmi ilyen nem volt... -
#2803 Huhhh... jó ez a játék, most léptem ki. :)
A díjátadó ünnepség végén - tudjátok, ahol a faszi+a csaj adja a serlegeket - várjatok pár percet! Elkezdenek poénkodni. Smárolnak, a fickó feszít meg ilyenek. Jó móka. :) -
bazsi123 #2802 kijött a bonus disc. tud vki megvásárlási helyet? ;-) -
fadi #2801 Mien hangkódek kell a gamehoz?? mert hang nélkül müxik az export... -
fadi #2800 Jah hát nekem se :) Aszittem ott meghívásos alapon megy... VKINEK ötlet a gondomra?? -
Nyiri #2799 Nekem az elso dijatadora meghivtak de egy kategoriaban sem volt filmem. -
fadi #2798 Nekem magától nevez ;) -
fadi #2797 Vki segítene??? Amikor exportálnám a videót, aztírja: saving sounds, és kilép errorral... HELP PLS! -
Nyiri #2796 Hogy lehet nevezni a dijatadokra? -
Thanatos #2795
asszem emgyek is vissza mert le vok maradva :D -
#2794 Van benne PR és reklám büdzsé is, csak az később nyílik meg. -
Thanatos #2793 basszus, -capslock, sorry érte :((( -
Thanatos #2792 IZÉ, MIT IS MONDTÁL MIELÖTT KIJÖTT? HOGY TUTI NEM ELSZ CSLÓDÁS NEKED? :) -
#2791 Nem is a captilasm szintre gondolok hanem minimális valóságűségre. -
#2790 amugy hogy csinaltokjo filmet? marmint a scriptwiter 1 csillagnal sosem csinal jobbat, az en filmem meg haaaaat, szoval meg finomitani kell -
Daniel #2789 egyik haverom készítette... nem is rossz :)Kung-Fu Boy I -
BladeW #2788 Eggyel mellé jah ;) -
zizzenet #2787 Most már értem. Félrenyomtad a választ :)) -
zizzenet #2786 Itt meg nem értem az összefüggést.