6506
The Movies & Stunt Effects
  • skristof
    kijött:

The.Movies.BonusDisk-iTWINS
  • skristof
    options-be ilyen beállítás nincs
    ini-t még nem néztem..
  • Sephi
    ?
  • asfa
    megtudná vki mondani hogy hol van hozzá crack?
  • CS@
    Üdv!
    Azt szeretném megtudni, hogy futtatható e a játék ablakban ?
    Köszönöm.
  • Sephi
    hulye kerdes jon de olyat lehet hogy pl :

pasi ul a fa allat es a fejere esik egy tojas

vagy

pasi benyul a foloba es kivesz egy medalt

?
  • Scott21
  • SE
    Annak sok értelme lenne...
  • I.C.ram
    nem lehet szerintem.
  • I.C.ram
    Jó a wmv formátum nagyon, mert miközben tölti már elkezdheted nézni a filmet, így egy egyórás filmet ugyanúgy eltudod kezdeni nézni az első 1-2 másodpercben, mint egy 2 gigásat. Csak találjon az ember helyet, ahova feltöltheti :P
  • Scott21
    tényleg rajzfilmet lehet forgatni? :))
  • Szolnokboy
    és ezeket hova kell betenni ? a documents and settingsben lévö the movies könyvtárba vagy abban ami a program filesban van ?

Ezek szerint aki egy órás filmet készít annak 2 óra lesz az export ? Egyszer végig kell nézni hogy legyen audio, utána az exportnál is végig megy mégegyszer a film...legalábbis én ezt tapasztaltam
  • asfa
    hu nemsoká meglesz nagyon kíváncsi vagyok rá.Remélem tetszeni fog
  • Malakai
    Nincs avi formátum exportnál, csak wmv-be lehet, persze utána újra tömörítheted, de akkor készül fel egy hosszú, Highest minőségű wmv exportra. :)
  • Hmuda
    Passz. Ha online minőségben van lerenderelve (a low nagyon rossz minőségű, mindenkinek az "online"-t ajánlom, úgy nézhető), akkor lehet viszonítani az eddigi filmjeimhez. A H2G2 503Kb és 33 másodperces. Szóval úgy átlagban egy perc, egy mega, ami egész türhető (egy óra kábé 60 mega).
  • Malakai
    Saját hangokat lehet betenni, zenét, hanghatásokat, sőt, ahogy játszod le a filmet mikrofonnal lehet rámondani szöveget. Ilyen rámondott hangfileoknál ki lehet választani a megfelelő szereplőket, akkor mozogni fog rá a szájuk is.
  • skristof
    valaki irta még korábban h átláthatatlan a terület..
    annak mondom h nymja meg az M gombot (Map)
  • Sephi
    Magyaran lehet csinalni sima egy oras filmet ugy ahogy en akarom? De gondolom hang hozza nincs ugyertem beszed hanem csak felirat nemde?

Ez tok jo lehet. Alig varom hogy haza erjek es kiprobajam :D
  • I.C.ram
    fogsz egy buildert és rádobod a bomba ikonra az épület mellett.
  • SASboy
    oks
  • bazza
    Áh megvan...és épületeket hogyan lehet törölni? (lerombolni)
  • I.C.ram
    Lehet neki venni új lakókocsit (nyilván jobbat, mint az előző) vagy a lakókocsi körüli területet spécizd fel mindenféle növénnyel, kocsival, stb.
  • bazza
    Ha egy star trailer értéke kicsi, akkor azzal mit lehet kezdeni?
  • I.C.ram
    Egy másfélórás film kb hány mb? Nem tudod? Nem csináltam még egyáltalán ilyen custom filmet, így viszonyítani sem tudok. Megnem is igazán tudom, hogy lehet-e a kompressziók közt változtatni. Tényleg, mi van ha exportálom aviba, és egy divx encoderrel tömörítem?
  • Sephi
    Ejjen ejjen! :D
  • I.C.ram
    Ha a sims bejött, és a tycoonok is ,akkor szvsz 95%, hogy tetszeni fog :D
  • Sephi
    Naon kivancsi vaok.
  • Hmuda
    Igen, de az is lehet, hogy nem. Próbáld ki, megéri. :-)
  • Sephi
    Rovid kerdes. Ha nekem vilag eletemben teccetek a tycoon jatekok es pl a Sims is akkor ez nekem tecceni fog?
  • Hmuda
    Akár húszórás is ha birod szuflával, hellyel és idővel.
  • SE
    Persze, csak vicceltem.
    Mekkora a leghosszabb film amit - elvileg - le lehet forgatni? Akár egy órás is lehet(ne)?
  • Hmuda
    Hajnali kettő és három között örülök, hogy ezt sikerült összehoznom. :D

SE: ez sajnos lehetetlen. Rengeteg minden kimaradna, ha az egészet megpróbálnám leforgatni.

SASboy: fél óra volt talán. Aki céltudatosan dolgozik, annak egy tízperces film nem tart tovább pár óránál.

#2831: H2G2: HitchHikerers' Guide to the Galaxy. Kettő H és kettő G. :-) Ez afféle fanboy elnevezés.
  • böröczk

ez a játék valami eszméletlen! már mióta vártam egy ilyenre, köszönöm! : - D szavakhoz nem jutok most, meg időm sincs a billentyűkoptatásra, megyek vissza The Movies-hoz : - P És a karaktergeneráló is állat, az egész egy nagyon igényes munka, fejhajtás a Lionhead előtt ezúton (mint anno a Black & White-nál), most sem kellett csalódni bennük (fölösleges volt BW2-re az időpazarlás, ha annak ellenében egy ilyen játékot kaphattunk : - P)

• I.C.ram
    Van akkor valahogy olyan opció, hogy ne kelljen semmit építeni, csak filmet csinálni az unlockolt cuccokkal? Tehát, hogy csak a forgatókönyves cucc legyen, amit én megírok, esetleg a post production.
  • I.C.ram
    Egyébként ez nem a galaxis utikalaúz remakeje? :D De mi ez a H2G2? :D
  • SASboy
    nehéz egy ilyet megcsinálni?
  • SE
    Szuper! Megcsinálod az egészet?
  • Since
    Nemtudjátok véletlenül hogy tudom a sztárok, rendezők jókedvét (zöld csík) növelni? Próbáltam már mindent de nem sikerül és így nem lesz olyan a film...
  • I.C.ram
    Hát, ha nem is teljesen egyezőre, de egy lebutított verziót mindenképpen.
  • BladeW
    Meg csak fel orat jatszottam kb, de az lenne a kerdesem, meg lehet e igazi filmek remake-jeit csinalni ebben a jatekban?