6506
The Movies & Stunt Effects
-
#2905 valaki képet feldob, hogy milyen a game? -
#2904 Engem is kidob az asztalra hiba üzenet nélkül!
Van már rá megoldás? -
Nyiri #2903 Kellene builder es takarito is de nincs jelentkezo. -
skristof #2902 felveszel egy pár janiter-t és csinálják azok a dolgukat végig -
skristof #2901 rádobod az adott scene-re h gyakorlojon, int a szereplők -
#2900 ugyanúgy lehet mint a sztárokat -
Since #2899 A rendezőt lehet valahogyan fejleszteni? Mert egy adott kategóriában nemvalami jó. Azt tudom hogy a filmkészítéssel kap tapasztalati pontot de más út van a fejlesztésre? -
#2898 Miért? az én egyik takarítónőmről kiderült, hogy nagy tehetség a romantikus filmek terén :) -
vLaDDD #2897 Az épületeket folyamatosan kell javítgatni a játékban? -
#2896 -
janik #2895 yo van mar megvan ott volt a honlapon csak olyan helyen hogy a faszom se talana meg
-
Thanatos #2894 jeeeezusom -
janik #2893 de mondom hoy nincs mert en egy mappaba toltotem es meg nem is volt a honlapon se volt az nfo ugy ird mar le lecci -
#2892 Alul van egy olyan, hogy keresés a témában, használd!
(Tudom, ennyi erővel írhattam volna key-t is, de így talán más kérdések előtt is használni fogja...) -
janik #2891 de nekem nem adtak hoza na leccike irjatok mar be -
#2890 Általában írják az nfo-ban... -
janik #2889 vki irja mar be az INSTALL-lo KODOT PLEASE -
#2888 hogy kell azt megcsinálni ha piroson van a kedvük zöld legyen? -
TommerHead #2887 Jajj hát mi van ezzel a bitHUmen-es oldallal regelném magam ahoz,hogy be tudjak lépni de nem tudom hol kellPedig jó lenne a bonus disk. -
Thanatos #2886 hát ha nagyon nagyon kell akkor énis de azért enyire még nem állok rosszul emberileg :D de pl start csinálni nem jó ilyen módszerrel :D -
#2885 vagy pedig csak oda ahova nem kéne
nemtom, ez engem annyira nem izgat, mivel kell az ember, ezért minden további nélkül bevágom extrának pl a portásnak jelentkezőt, majd belejön :DD -
Thanatos #2884 hát nekem a studio kinézete folyamatosan maxon van és mindig megnyerem az erre járó dijat és mégis alig akarnak sokszor emberek jönni... :( vagy pedig csak oda ahova nem kéne -
#2883 A 2 hiányosságod összefügg, a stúdió kinézete nagyban befolyásolja a munkára jelentkezők számát. -
skristof #2882 bitHUmen -
Daniel #2881 aki tud élő sztáról rendes hasonmást késziteni a starmakerben az irjon légyszíves egy privit mert egy filmet szeretnék késziteni az egyiket megtudtam csinálni de a másik egyátalán nme hasonlit a célszemélyre, előre is köszike :) -
#2880 thx :) -
TommerHead #2879 Bonus Disk Torrenten nincs fennt??? -
#2878 nemtom, nem kell olyan sürün cserélni a göncöket, és így ki lehet választani a legjobbat neki, nekem nemvolt eddig gondom az image-el. Én 50re értem el azt, hogy legjobb film, legjobb színész, legjobb rendezői díj nekem jutott, első 3 film az enyém, mind kicsivel 1milla bevétel fölött (majd a PR elég sokat dob rajta) :)
Viszont összetettben még csak a második vagyok, mert a stúdió kinézete viszonylag a béka segge alatt van (pedig legutóbb kb félmillióból befüvesítettem minden létező területet, még azt is ahova nem építettem semmit, de így is épphogy 2 csillag körül van összesítésben)
Meg folyamatosan emberhiányom van, mert alig jelentkezik valaki (leginkább a kisegítő személyzethez, sztárból úgy ahogy ok a létszám), de már ott tartok hogy tudok 2 3 főszereplős filmet csinálni párhuzamosan... -
Curtis #2877 Bonus Disk:
- 10 Exclusive Costumes
- 20 Original Sound Tracks
- Exclusive Movies
- Prelimirary Graphics
Szerintem megéri leszedni :) -
#2876 Autómata nem mindig jó, csináld manuálisan, ott mutatja azt is, hogy melyik tetszik neki, meg melyik nem, legalábbis nekem jobban bejött. -
skristof #2875 makeover department -
Nyiri #2874 Automataba rakom be, de nem er semmit. Beka segge alatt van mindnek. Nagy nehezen elertem hogy csinaljanak egy 2 csillagos filmet. 1935 ez szegyen -
#2873 kb 10 évente bevágod valami öltöztető szalonba (a nevét most pontosan nemtudom, eléggé az elején már lehet építeni), és ráaggatod a legfrissebb göncöket... -
Nyiri #2872 Image-t hogy lehet novelni? Az osszes emberem ebben a gondban szenved. Ezert csinaljak a fos filmeket. Kaptam mind fullos lakoautot, autot, minden szart de sirnak.
Utalom a simses jatekokat es ez is kezd mar az lenni. Nemtom a filmezessel foglalkozni mert ezek a kis rinyagepek elveszik az osszes idomet. -
baxxterboy #2871 nem szedtem le az info fájlt... -
skristof #2870 infoba benne van -
#2869 Nem teljesen, mivel az exportnál nincs frame vesztés, ezért nem realtime játsza le, magyarán az export jóval tovább tart, főleg highestben. -
baxxterboy #2868 Vki működő serialt plíz! -
#2867 Ez most hout komoly. Lehet ilyet benne? -
#2866 fejere esik egy tojas:))) filmesitesz, filmesitesz?:)