6506
The Movies & Stunt Effects
  • Scott21
    valaki képet feldob, hogy milyen a game?
  • Viktorr
    Engem is kidob az asztalra hiba üzenet nélkül!
    Van már rá megoldás?
  • Nyiri
    Kellene builder es takarito is de nincs jelentkezo.
  • skristof
    felveszel egy pár janiter-t és csinálják azok a dolgukat végig
  • skristof
    rádobod az adott scene-re h gyakorlojon, int a szereplők
  • quack
    ugyanúgy lehet mint a sztárokat
  • Since
    A rendezőt lehet valahogyan fejleszteni? Mert egy adott kategóriában nemvalami jó. Azt tudom hogy a filmkészítéssel kap tapasztalati pontot de más út van a fejlesztésre?
  • a
    Miért? az én egyik takarítónőmről kiderült, hogy nagy tehetség a romantikus filmek terén :)
  • vLaDDD
    Az épületeket folyamatosan kell javítgatni a játékban?
  • Lacc
  • janik
    yo van mar megvan ott volt a honlapon csak olyan helyen hogy a faszom se talana meg
  • Thanatos
    jeeeezusom
  • janik
    de mondom hoy nincs mert en egy mappaba toltotem es meg nem is volt a honlapon se volt az nfo ugy ird mar le lecci
  • Malakai
    Alul van egy olyan, hogy keresés a témában, használd!
    (Tudom, ennyi erővel írhattam volna key-t is, de így talán más kérdések előtt is használni fogja...)
  • janik
    de nekem nem adtak hoza na leccike irjatok mar be
  • Malakai
    Általában írják az nfo-ban...
  • janik
    vki irja mar be az INSTALL-lo KODOT PLEASE
  • asfa
    hogy kell azt megcsinálni ha piroson van a kedvük zöld legyen?
  • TommerHead
    Jajj hát mi van ezzel a bitHUmen-es oldallal regelném magam ahoz,hogy be tudjak lépni de nem tudom hol kellPedig jó lenne a bonus disk.
  • Thanatos
    hát ha nagyon nagyon kell akkor énis de azért enyire még nem állok rosszul emberileg :D de pl start csinálni nem jó ilyen módszerrel :D
  • joebacsi
    vagy pedig csak oda ahova nem kéne
    nemtom, ez engem annyira nem izgat, mivel kell az ember, ezért minden további nélkül bevágom extrának pl a portásnak jelentkezőt, majd belejön :DD
  • Thanatos
    hát nekem a studio kinézete folyamatosan maxon van és mindig megnyerem az erre járó dijat és mégis alig akarnak sokszor emberek jönni... :( vagy pedig csak oda ahova nem kéne
  • Malakai
    A 2 hiányosságod összefügg, a stúdió kinézete nagyban befolyásolja a munkára jelentkezők számát.
  • skristof
    bitHUmen
  • Daniel
    aki tud élő sztáról rendes hasonmást késziteni a starmakerben az irjon légyszíves egy privit mert egy filmet szeretnék késziteni az egyiket megtudtam csinálni de a másik egyátalán nme hasonlit a célszemélyre, előre is köszike :)
  • joebacsi
    thx :)
  • TommerHead
    Bonus Disk Torrenten nincs fennt???
  • joebacsi
    nemtom, nem kell olyan sürün cserélni a göncöket, és így ki lehet választani a legjobbat neki, nekem nemvolt eddig gondom az image-el. Én 50re értem el azt, hogy legjobb film, legjobb színész, legjobb rendezői díj nekem jutott, első 3 film az enyém, mind kicsivel 1milla bevétel fölött (majd a PR elég sokat dob rajta) :)
    Viszont összetettben még csak a második vagyok, mert a stúdió kinézete viszonylag a béka segge alatt van (pedig legutóbb kb félmillióból befüvesítettem minden létező területet, még azt is ahova nem építettem semmit, de így is épphogy 2 csillag körül van összesítésben)
    Meg folyamatosan emberhiányom van, mert alig jelentkezik valaki (leginkább a kisegítő személyzethez, sztárból úgy ahogy ok a létszám), de már ott tartok hogy tudok 2 3 főszereplős filmet csinálni párhuzamosan...
  • Curtis
    Bonus Disk:

- 10 Exclusive Costumes
    - 20 Original Sound Tracks
    - Exclusive Movies
    - Prelimirary Graphics

Szerintem megéri leszedni :)
  • Malakai
    Autómata nem mindig jó, csináld manuálisan, ott mutatja azt is, hogy melyik tetszik neki, meg melyik nem, legalábbis nekem jobban bejött.
  • skristof
    makeover department
  • Nyiri
    Automataba rakom be, de nem er semmit. Beka segge alatt van mindnek. Nagy nehezen elertem hogy csinaljanak egy 2 csillagos filmet. 1935 ez szegyen
  • joebacsi
    kb 10 évente bevágod valami öltöztető szalonba (a nevét most pontosan nemtudom, eléggé az elején már lehet építeni), és ráaggatod a legfrissebb göncöket...
  • Nyiri
    Image-t hogy lehet novelni? Az osszes emberem ebben a gondban szenved. Ezert csinaljak a fos filmeket. Kaptam mind fullos lakoautot, autot, minden szart de sirnak.

Utalom a simses jatekokat es ez is kezd mar az lenni. Nemtom a filmezessel foglalkozni mert ezek a kis rinyagepek elveszik az osszes idomet.
  • baxxterboy
    nem szedtem le az info fájlt...
  • skristof
    infoba benne van
  • Malakai
    Nem teljesen, mivel az exportnál nincs frame vesztés, ezért nem realtime játsza le, magyarán az export jóval tovább tart, főleg highestben.
  • baxxterboy
    Vki működő serialt plíz!
  • Sephi
    Ez most hout komoly. Lehet ilyet benne?
  • magus
    fejere esik egy tojas:))) filmesitesz, filmesitesz?:)