The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Mind1, már csak napok kérdése a dolog.

gamertag: kenobita

hát az hogy egyszerre adják elvileg ki õket sajnos semmit sem jelent 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Hm...az angol PCZone már egyenesen az év játékának akarja kikiáltani. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ez szvsz jó pont , ha tényleg végig kell lehet majd menni a filmtörténetben a simsezõs modban akkor azért elég idegörlö lenne ha az összeset neked kéne kitalálni

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Jelenleg csak egy-két németnek van meg a játék, amcsiban még mindig bénáznak. Talán estére, de közel se biztos.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cenobite
A The Matrix: Path of Neo már kint van Nforce-on, úgyhogy elvileg a mi kis üdvöskénk is hamarosan befut!!! (Abból gondolom, hogy ugyanakkor jelent meg a két játék hivatalosan)

"A Gun mellett ma hajózott ki a boltok polcaira még a The Matrix: Path of Neo és a The Movies" - hardwired.hu

Hmuda
Már leírtam egyszer, szóval csak bemásolom:

"...a gyerekek talán csak egy kiegészítõben fognak helyet kapni, mert mire azt a hihetetlen mennyiségû animációt lerenderelik, amik szükségesek lennének a különbözõ magasságú szereplõk közti érintkezésre, akár egy teljes év csúszás is bekövetkezhet, amit senki nem néz jó szemmel."

Hmuda
Öregednek és már évek óta ki lett kötve, hogy nincsenek gyerekszinészek.

Engem például az érdekelne, hogy a színészek, rendezõk és a többiek örökké élnek, vagy idõvel meghalnak, öregednek-e, meg vannak-e gyerekszínészek (utóbbi majdnem biztos, hogy nincs)?.

cenobite
"zongoráznak, táncolnak, majd egy csaj belovagol a városba...fin."

LOL!!!

Én most egy háborúsat néztem meg, egész korrekt lett. Tényleg látszik benne, hogy azért lesznek itt lehetõségek. Nézzétek meg, tényleg jó!

Bár az tény, hogy story nem nagyon van ezekben a kis snittekben - vagy legalábbis nagyon minimális -, de ugye nem csak 3-4 perces filmeket lehet forgatni.

Hmuda
A TMO-ra felkerült két újabb film. Az egyik egy nagyon sz*r próbálkozás (zongoráznak, táncolnak, majd egy csaj belovagol a városba...fin...)

cenobite
???

A játék futásához egy "sims2-szintû" konfig elég lesz. Ergo, ha futott a sims2, akkor ez is fog.

cenobite
Nah, ez bugos lett. Két filmet csináltam, de amikor új scene-t kértem error-üzenetet adott és kezdhettem elõlrõl. 😞

Szerintem, amit a játéktól többen elvárnak, kissé irreális.
Vagy mindenkinek 12GHZ-es P8-asa van otthon?

cenobite
Ez tuti! Majdnem demo! 😄

cenobite
Én most ezt a ScenaMaker-t próbálom ki, ezt is mostanában rakhatták ki. (Pár napja még nem láttam.)

Hmuda
Aki esetleg még nem könyvelte el magában, hogy a játék bukás mert nem olyan mint ahogyan a rózsaszirmos álmaiban elgondolta, azoknak szólok, hogy a StarMaker legújabb demója végre teljesen letölthetõ:

TheMoviesGame.com->The Official Game Site->Downloads->StarMaker.

cenobite
Másik dolog, hogy - ha logikusan gondolkodunk - elõbb utóbb el leszünk árasztva különbözõ kiegészítõkkel, amik még több lehetõséget biztosítanak a filmkészítésre. Hivatalos és fanmade cuccok is fognak jönni dögivel. Remélem a sims-hez hasonló iramban fognak beindulni ezeknek a kiegeknek a készítései.

Hmuda
Pontosan. Nem fogják elvárni a játékostól, hogy mindegyik scriptet õ írja meg, nagyon idegörlõ lenne. Lehet automatizálni...

Hmuda
Mondjuk jobb is, hogy vannak akik már kipróbálás elõtt temetik a játékot, legalább csak a normálisabbja fog megmaradni a közöségben, ha mégis jó lesz.

cenobite
Szerintem ez a "forgatókönyvet nem te írod" dolog nem a filmkészítõs részére vonatkozik a játéknak, hanem a manager részben lesznek ilyen dolgok... Gondolom én.

Hmuda
Vegyük például a Gamespot review jellemzését a filmkészítésrõl (ami nem gyõzöm hangsúlyozni: CSAK EGY MELLÉKES DOLOG! Nem a filmkészítésért készült a JÁTÉK).

Gamespot: "and its moviemaking tools offer a surprisingly deep amount of control."
"...moviemaking tools are easy to use and are deceptively deep..."

Hmuda
Tudsz saját filmet csinálni.<#ticking>

Az, hogy a forgatókönyvírók IS tudnak forgatókönyvet írni, azt szvsz nem kellene rögtön úgy elkönyvelni, hogy "a forgatókönyvet sem te írod". Ne essetek már kétségbe minden kétértelmû mondaton. 😛

Meg majd légyszi meséld el, hogy mi alapján reméltél nagyobb szabadságot...

A GameSpy review volt az elsõ ami felkerült a netre...elkapkodta, nem volt igazán ideje, hogy játszon a játékkal. Gyorsan összecsapta és kész.

I.C.ram
Ettõl féltem. Nem fogok csalódni a "fantasztikus" lionheadben, aki mindig minden szavát betartja.
Rip
Hmmm... azért a jelentet helyszínét, a story jellegét, a színészet természetesen mi választjuk ki, de elõreláthatóan nem kapunk annyira szabad kezet, mint reméltük (illetve reméltem).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Ajjaj, így olvasgatva a review-t, korántsem lesz annyi beleszólásunk a filmbe, mint reméltem/tük.

Jórészt elõregyártott elemekbõl lehet építkezni. ("Of course, you don't have the flexibility to put together any movie idea you have in your head. You have to work with what you're given.")

Ahogy a gamespy-on írták, filmkészítés során még abban sem lehetsz biztos, milyen lesz maga a jelenet a végsõ, leforgatott filmben. A forgatókönyvet sem te írod, hanem a gép kreálja ("Your tiny little screenwriters will automatically generate scripts"), és ebbe nem lesz sok beleszólásod.

Szerintem nem lesz rossz játék, csak nem pont azt fogjuk kapni, amit vártunk (virtuális filmkészítés gyakorlatilag kötöttségek nélkül).

Amúgy érdemes elolvasni mindenkinek legalább ezt a részét a review-nak, hogy tudja, mire számítson (én személy szerint csalódtam, jóval nagyobb szabadságot reméltem).

bye

Rip

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

I.C.ram
csak azt, ha belegondolsz 😄
animációs filmet lehet majd készíteni? <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Malakai
Csak igen, ha fanmoviet akar az ember, ahoz a sok prop beszerzése is nagyon sok idõ, arról nem is beszélve, hogy normális kamera, annak kezelése (álvány, sín, dolly, ne adj isten steady 😄), lámpák, szûrõk, nyersanyag. És ami a leges-leges-leg fontosabb, a színészek! Na ezekkel szokott gond lenni, amúgy semmivel. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

de a lényeg a lényeg mostmár kijöhetné magát a cucc hogy a lényegrõl beszélessünk (a játékról és nem a warezrol, remélem ez a forum jól lesz kigyomlálva) ne csak a egyébb alternativákról 😄

nézõpont kérdése, nekem pl az iylen fanmoviek bõl elég kevés jön be (100-ból 1...) pedig némelyik mögött azért elég komoly technika is van 😊

magus
hat, kreativitassal sok mindent lehet potolni, meg azert kicsit mas elmeny😊

na meg tegyük hozzá hogy filmforgatáshoz azért oylan eszközök is kellenek ami nem két fillér 😊

hát jah, csak kinek van arra ideje 😄 mongyuk ha tényleg oylan pepecselõs lesz ez mint aminek mondják (amit spec imádnék, szeretek pepecselnia dolgokkal 😄) akkor erre se lesz 😞

magus
jah, nekem is ez jutott eszembe, ha nem tetszik, hogy keves dolgot lehet csinalni mi sem egyszerubb mint fogni a csaladi kamerat es csinalni egy filmet.

hát lehet, mind1, mint mondtam majdmeglátjuk milyen elsz, rmeélem mégis az év játéka lesz belõle

Hmuda
Ha ilyen szintû játék kellene, akkor várhattunk volna 2025-ig.

#2129... ilyenekbõl szoktak lenni sajnos a legnagyobb csalódások lenni, tapasztalat... 😞 (kivétel erõsiti a szabályt persze de biztosan elõre tudni soha nem lehet semmit se...)

egyrészt én se határok nélkülre gondoltam csak eddig amit hallotam az alapján picit tul behatároltnak tünik nekem... 8ne legyen igy...) és nem azt modnom hogy ne legyenek határok, csak azt hogy dönthesse el a felhazsnáló hogy õ milyen mélységbe akar beleszolni a dolgokba (akár optionsba egy nehézségszinthez hasonlo beállitással is, vagy egyenként ki be kapcsolásos mdoon ugy hogy van egy ajánlott beállitás kombo is pl.) én mindig ezt mondom hogy elgalább porbálják minimálisan a játékosra bizni hogy eldönthesse hogy neki mi a jó és ne csak õk döntsék el..., de hát ez hiu remény, ilyen game elég ritka 😞
midn1 higyétek el én remélem a legjobban hogy ezt benéztem és nagyon kellemesen fogok csalódni... 😊 ámen

Help17
Azért ez más! ez nem elhet csalódás!

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

hány gamre mondtam én már ezt..., és egy életre megtanultam hogy ne tegyem többett... 😞

Hmuda
Nem lehet korlátozások nélkül az ilyesmit élvezhetõ játékként megoldani. Aki korlátok nélkül akar filmet csinálni az vagy vegyen egy kamerát és szerzõdtessen le szinészeket, vagy szerezzen be egy komolyabb 3D programot.

Már sokszor lett hangsúlyozva: ez játék és nem filmkészítõ szoftver.

Help17
Biztos hogy kurvanagy játék lesz!!! Ez nem elhet fos, max nem olyan jó. De fos tuti nem.

galmat
Gépigény mi lesz?Ajánlott gépigény?

hát sztárcsinálásból van elég a retek klubon meg a tv2-n, még sok is 😄

quack
de ugye lehet majd egybõl "modern" filmeket is csinálni? szal nem csak carreer (vagy milyen) mód lesz?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Help17
Persze szuper filmeket fogok csinálni!!! Leverek itt mindenkit!!!😊

quack
sztem is vagy kurvanagy játék lesz vagy egy fos...
9. legnépszerûbb téma<#eljen>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

galmat
és ha megvan a film utána milyen lehetõségeid vannak?Mennyire lehet beleszólni pl a reklámkampányba?Az is vmi csúszkás megoldással lesz?

Help17
Számomra a filmstudi menedzselés a lényeg. Végre egy játék amiben ez szuperul megvan csinálva, a studi rendszer, s ztárcsinálás, az oscar
Csoda!