6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3028 durva ez a játék! 1962ben már CGIs techem volt :D Mikor még a számítógép is gyerekcipőben járt :D -
#3027 A fegyverekre jobban is figyelhettél volna (késsel megy le, majd hirtelen fakaróra váltanak, emellett fakaróval harcolnak úgy, mintha kés lenne a kezükben). Ja és fölös sávszélességgyilkolás ez a minőség, online módban lerenderelni bőven elég. -
#3026 nemhiszem :( meg sztem rajzfilmet se lehet csinálni :(
jöjjön kiegészítő :ÐÐÐ -
Nyiri #3025 Elso sajat vagasu filmem :)
Csak 2 csillagos :( Nem ertenek a muveszethez. -
Szolnokboy #3024 javítva :
Vampire Lady -
fadi #3023 Hehe, 2000-ben lesz bullet time tech is??? Akkor minden filmemben azt fogom használni :) -
#3022 Akkor megyek vissza ez már nincs messze :) -
Szolnokboy #3021 hmmm...akkor módositok pill
-
#3020 Ez igy nem megy, jelszót kér. -
fadi #3019 Nah akkor itt vannak a filmjeim: End of the Dame, Kung Fu
Remélem teccik! Enjoy! -
#3018 #2959 -
#3017 Feladom. Hol lehet custom scriptet írni? Sehol se találom... -
Szolnokboy #3016 Nah nekem is kész az elsö filmem :D ! Várom a kritikákat :D
Egy kicsit termetes (50 MB) de full minöség.
Jah a zene: Cole Hauser-Hello Zepp :D
Tessék tölteni akinek a sávszélessége megengedi
Vampire Lady -
Daniel #3015 hát nemtudom... sztem comedyt nem is forgat western bankon csak ha magad irod..
ezt passzlom, ha saját magad irod ott te választod a helyszint meg mindent.. -
#3014 Sorry, fáradt vagyok :D
Nem Stage, hanem Set (a helyszín ahol forgatják a filmeket)
Arra gondoltam, hogy van 2 olyan setem, ahol comedy filmeket lehet forgatni. Az egyik az alap (az első amit leraksz, nagyon primó), és egy új, aminek az a neve hogy Western Bank.
Ha csinálok egy Comedy scriptet mindíg az első gagyi setet használják, és ezt a kritikákban meg is említik. Nem tudom hogy lehet beállítani, hogy használják a Western Bankot, a scriptírónál nincs olyan kategória hogy Western. -
Daniel #3013 nemértelek, mi az hogy comedy stage? :) -
#3012 ??? sokkal könnyebben tucc te csinálni maxcsillagos scripteket sztem mint az ember... -
#3011 Ennyi? Hát akkor nem szedem le. A CDs-ből is tudok DVD-t csinálni, szóval...
Azért kösz a választ! -
#3010 Hát, akkor pont a lényeg marad ki, akkor csak egy Movies Tycoon lenne :) -
#3009 Hi!
Egy kérdésem lenne: hogy lehet kihasználni az új Stage-eket?
Pl. van két Comedy stagem, az alap, meg egy Western Bank. Csinálok egy Comedy scriptet, előkészítem forgatásra, és ezek után mindíg az alap stagen forgatják le, az újat egyáltalán nem használják. Mi a teendő? -
#3008 milyen beállítást toltál el? :)
amúgy nemtudom... -
#3007 az DVD verzió a régi meg cd :D -
#3006 Tudja valaki, hogy ho lvan a játék config fileja? Amiben a grafikai beállítások vannak. -
#3005 Egyébként rájöttem totál felesleges saját magad rendezni a filmeket, ha csak nem akarsz szórakozni velük. A gép sokkal kasszasikeresebb filmeket csinál.. -
Suri hun #3004 THX
-
#3003 A Deviance-s verzió mivel tud "többet", mint a régebbi? -
#3002 jah és ték :P -
#3001 azt mondták, hogy a presztizs befolyásolja, de nekem nemnagyon jött eddig össze :(
bár annyira nem vészes (még) a helyzet... -
#3000 felkapsz egy építőt, és ráviszed az épület fölé...ekkor megjelenik egy csomó ilyen javító slot, meg 2 másfajta egymás mellett...nah ott az egyikkel mozgatni tudod, a másikkal pedig eladni -
#2999 Azt tudja valaki ,hogy hogyan lehet magmahoz csalni mégtöbb munkavállalót? Kéne még alkalmazott, de nincs sehol :( -
Daniel #2998 - megírod a forgatókönyvet
- elkészíted a filmet
- kész a film, kiadod(később archiválod)
- kilépsz ottvan a Movieplayer vagy Video nemtomicsoda a menüben katt rá kiválasztod a filmet és ott szerkeszted, zene,hang(mikrofonos is) meg mindent ott tudsz.. még vágni is a filmből!
sok sikert ;) -
#2997 elmented a felvételt, összevágod, save szinté, ledobot a ház mellé és vársz ahaverkra:D -
fadi #2996 Épületet hogy lehet kitörölni??? Minnyá hozok pár művet énis... :P -
Suri hun #2995 Köszi! De az még érdekelne, hogy hangot a színészeknek a játékon belül is adhatok, vagy elkészítem a filmet és akkor egy videószerk progiba tudok hangokat alá rakni. Csak azért kérdezem, mert milyen király lenne a haverokkal szinkront csinálni. -
#2994 Kicsit sok dolog tortenik man egyszrre :D -
Daniel #2993 Hmuda ötlete az nemaz hogy egy nagy hun csapat lesz és akik bennevannak azok kerülnek oda.. szóval ez teljesen más így.. -
Daniel #2992 épp ma gondoltam rá :) -
#2991 Hát most kurva ideges vagyok. Csődbe ment a vállalatom csak azért mert bele kezdtem egy 17 kockás filmbe. Nagyon idegesítő.... -
skristof #2990 olvass lejjeb ott vannak a feltételek h megkapd az olyan scriptwriter irodát, amiben te magad készithetsz minedn snittet -
Torry #2989 Nekem is 1280*1024 minden maxon tökéletes.
2500+ 1giga ram 9800pro