The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nemtom, én utálom ha pont egy kreativitást igénylõ játékot korláoznak be igy..., nem azt mondom hogy ne legyenek elõre belõtt dolgok de ne CSAK azok legyenek , legyen választási lehetõség ilyen szempontbol is..., nah mind1, majd meglátjuk... (mondta a vak és mgése látta meg :/) 😞(

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Ott a pont. A filmezés csak egyike a három fõ aspektusának a játéknak. Érdemes ezek alapján kezelni a dolgot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akkor mi? a simsezés? 😞((

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Jah csak ennyi. Kiválasztod a helyszínt, azon belül a jelenetet, azután a jelenthez szinészeket rendelsz, a sliderekkel állítod a jelenet intenzitását, a kameraállást (csak elõre lefixált kameraállások vannak, mert azokra is tekintettel kell lenni, akik nem rendelkeznek operatõri diplomával), ha a díszlet engedi akkor az idõjárást, a fényhatásokat, stb, stb. Aztuán leforgatják a jeleneteket, mehet postproductionbe, ahol szépen úgy csûröd csavarod amíg meg nem felel az elvárásaidnak (kiszeded a fölös részeket, hangulatkeltõ snittekkel tarkítod (lásd Live Bite filmecske), zenéd, párbeszédeket, feliratot, miegymást raksz alá) és mehet a moziba vagy a TMO-ra.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Help17
Hát szerintem nem a forgatás a lényeg ebbena játékban az csak egy nagyon jó plusz dolog.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

galmat
Rakja má fel vki vhova!!!!!Játszani akarok!

asszem be is fejezem a tájékozodást emrt csak egyre psszimistább leszek..., de ennek is van jó oldala, hogy nem leszolyan nagy csalodás, max csak kellemes csalódás 😄DD

épp ezt a részt ovlasgattam a review-ban és hát én azért picit el vok keseredve, remélem vlaamit benézett vagy én értlemeztem rosszul de olyat irtak hogy elõre megvan az egész jelenet te csak ilyen kameraállást emg világitást csinálhatzs emg a kiválasztott jelentben, azt kész (igaz irta hogy iylenbõl sok van de akkor is... 😞)

Malakai
Énnekem ilyenek talányok még: Mennyire lehet befolyásolni a kamera helyzetét/mozgását, bevilágítást.
Igaz, mentségükre szóljon, hogy közel se néztem meg az összes videót. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Nem nagy talány azért. Van jónéhány díszlet, azokra lehet rengeteg jelentet rakni (7000+ jelenetmenyniséggel számolhatunk). Aztán ezeket lehet úgy variálni megvilágítással, milliós kosztümvariációkkal, megymással, hogy lehetetlen lesz két egyforma filmet forgatni.

galmat
Sztem ez a játék vagy rohadt jó lesz vagy naon szar.én mondjuk aggódom h néha beüt majd a simses utóérzés,persze jó buli ha nevelgetheted a színészeket meg ilyenek de reméljük nem lesz túlzott hangsúly rajta.

Help17
AKAROM!

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Malakai
Már most lehet az alább belinkelt oldalon. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ez a nagy talány még, mi csak találgatni tudunk. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lacc
Azért kivánics leszek én nagyon ezekre a homebrew filmekre 😊 Elõre látom a gyöngyszemeken fetrengeni fogok.
galmat
Azt tudja vki h egy egy jelenetbe milyen részletességgel szólhatunk bele?

mongyuk én tülképp nem is örülnék ha ma kijönne, igy is elég szar az arányom egy bittorent oldalon msot meg tovább kell majd rontanom 😞( 😛

Malakai
Áá, ez még nem az, várj csak! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

vihar elötti züröszavar 😄

Duddits
Hogy beindult az élet. :-)

ucso pár regény kivételével (beszerzés folyamatban 😛) összes magyarul regény emgvan és olvastam is õket 😊

tom telhetetlen vagyok de nekem tetszenne ha enne vlamai menete és nem only filmkészités de sztárosdi emg tulzás, ne is mondjátok reménytelen vagyok 😛

hát emglátjuk, mongyuk ez még nem lenne olyan vész mint ez a sztár életesdi..., nekem oylan mód tetszene hogy nem sand boy de te kapcsolhatod be és ki a külömbözö ficsöröket (mint pl a fejlõdés, szát élet meg hasonlok)

Malakai
BTechet meg én olvastam keveset, pedig az is jó, csak valahogy eddig úgy távol volt tõllem. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bazz elõre tudtam!! 😄DDD pedig errõl se ovlastam spec, nade msotmár kijöhetne valahol hogy kiprobáljuk és utána remegve lehessen várni hogy mikor hozzák be mo-ra is (a másik fajta végkifejletre nem szivesen gondolok :/)

Malakai
Én úgy tudom, hogy van egy mód, ahol minden adott, nincsen sztárodás, se pénz, se stúdió építgetés, semmi, csak csinálod a forgatókönyvet, díszletek, karakterek, stb bepakolását.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Jah, Sandbox-ban magadnak olyan cuccokat lehet beállítani, hogy ihaj.

<#eljen> én csipem sw-t de nálam is jócskán Asimov és btech után rangsorolva azért 😊

Hmuda
Tudtom szerint idõrendben jönnek a találmányok és elõfordulhat, hogy a feltalááló téged kér meg hogy leforgasd az elsõ olyan technikával készült filmet ami nagyon nagy reklám lesz az adott filmnek.

Malakai
Mielõtt Thanatos megilyed, ezek elhagyhatod, ha csak az-az egy célod, hogy egy filmet megcsinálj! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hát pénz nem lenne baj ha van de sztárélet, heh... 😞

nekem is tetszik bár annyira abba nem vagyok benne
õszintén bevallom ca könyvbe csak beleolvastam pár odlalt egy havernál az nem tünt rossznak, a film katasztróka de azon spec meg se lepõdtem 😄 (amugy btech is neo feudalizmus, elgalábbis tásadalmi rendszert tekintve 😛)

Hmuda
Van fekete-fehér. 1920-tól végig fel kell fedezni a különféle filmes technikákat: szines kép, hang, újabb pirotechnkiai fogások, stb.

<#eljen> ha tényleg iylen mélységig benne lesz ahogy irod az erõsen pozitivum <#eljen> (csak nehogy iylet emgjátszanak hogy ki kell "fejleszteni" a szines filmet hogy hazsnálhasd vagy hasonlo 😄)

Malakai
Én is nagyon szeretem a dûnét, de nálam Asimov ûberel mindent. 😊 Lehet megkövezni, de nekem SW annyira nem jött be regényben. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
A sztár élet is ugyanúgy benne van, de nyugi, van külön csak forgatási (pénz nélkül, ha jól rémlik) játékmód!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Nekem Sci-fiben favorit a Dûne. Az a neo-feudalizmus nagyon jól fel van építve.

õõõ
Unhappy actors will throw tantrums on the set. Get used to it!
simsclone szagot érzek 😞 remélem csak halucinálok... 😞(

Malakai
Szerintem lehet, a gyûjtõoldalon az is ott van, hogy milyen nyersanyagra, milyen géppel, milyen utótechel lett forgatva. 😊 Szóval szerintem lesz fekete-fehér.
Én erõsen gondoltam is rá, hogy abban kéne. 😊 (És nem azért, mert az olyan trendi-kúl, hanem mert szeretem. 😄)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

amugy egy krédés amire nem emléxem hogy ovlastam volna választ valahol: csak ilyen fullextrás csili vili hollywood-i filmeket lehet majd csinálni vagy lehet majd pl fekete fehér, esetleg néma filmet is? 8hümmögés nélkül 😛) mongyuk utobbit valszinû igen emrt gondolom midnent be lehet majd állitani de fekete fehérre kiváncsi lennék 😄 beprobálkoznék pl pár dokumentumfilm utánzattal ha lehetne 😄

amugy nekem tulképp 3 scifi univerzim van ami a nagyon bejön btech univerzum és Asimov univerzuma holtversenyben nekem a very best és utánuk meg sw univerzum 😊 mongyuk sw regényeket szeritnem simán meg lehetne filmesiteni, sok nem olyan vészes...

most olvasom a 4. részét bár eddig is szereztem...
és már tudom mire izzitom be karácsonyilag a rokonokat 8 a maradék, bár lehet + a kiegészitõ kötetek..., bár lehet addig még megveszem az 5öst, nemtom pontosan hányig van összesen...)

robotnyk
az a kisebb baj, a micromanagementet viszont tényleg többen is írták, és hosszútávon unalom lehet a vége
Hmuda
A repetitív mikormenedzsment tényleg gond lehet, mert más bemutatók is említették, de az UI mások szerint tökéletes, ennél jobb nem is lehetne. Inkább adok olyan cikkírók véleményére, akik többet játszottak mint a GameSpy-os "elsõnek írok TM bemutatót" cikkíró.

Hmuda
Bocs rosszul fogalmaztam..."pedig azért Asimov is nagyobb kaliberû."

A hasonlót arra értettem, hogy mindkettõ sci-fi és több tízezer éves történelmet ölel fel a ciklusuk. :-)

Amúgy Asimov ügyben elég tájékozatlan vagyok még, karácsonyra akarom beszerezni a nemrég megjelent válogatást az univerzumáról.

robotnyk
GameSpy review

Pros
Great theme and sense of humor; editing and sharing movies is a blast.
Cons
Repetitive micromanagement-heavy gameplay; less-than-ideal interface.
Malakai
Igazán komoly mûveket nem lehet szerintem..
De én pl gondoltam a vörös halál trilógiára, ami elég laza kis, kimondottan filmes jellegû könyvecske. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hát én õszintén emgmodnom asimovot többre tartom személy szerint mint dünét midnen szempontból 😊 amugy ezt mondtam énis hogy szerintem is reménytelen de azért megprobálni emg lehet nem? 😄 hátha nátha 😄 mongyuk ez a gáz hogy azok a könyvek amik nekem bejönnek majdnem mind elég nehezen megfilmesithetõek 😄
még egy oroszlánkölykök-et se nagyon lehet igazán jól visszaadni szvszs, bár jobban belegondolva ez midnen könyv megfilmesitésére igaz szinte, mkre jobban mikre kevésbé... :/
ui.: a düne film tényleg kudarc volt 😛

Hmuda
Reménytelen próbálkozás. Azok könyvben jók, de megfilmesíteni közel lehetetlen. Még az eddigi Dûne próbálkozások is kudarcként vannak elkönyvelve, pedig azért Asimov is hasonló kaliberû.

kellett? bazz ha anno gimiben nekem iylenek lettek volna kötelezõk de örültem volna 😄