6506
The Movies & Stunt Effects
-
Suri hun #2988 Az érdekelnek, hogy lehet magyar felíratott berakni a filmbe és, hogy lehet szinkront készíteni? -
skristof #2987 épp erről irtak pár sorral lejjebb
sztem nem lehet, nekem is csak az alapok vannak meg..
azt probád esetleg ki, h starmaker-ben csinálsz egy nagytokáju alakot, ahhoz milyen testet generál :D -
skristof #2986 már megjelenés előtt egy évvel tervbe vettük ez lesz majd a HunWorks..
Hmuda fogja karban tartani, de egyelőre ő is kiélvezi a játékot :) -
#2985 Nagyon ott van a zombis :D -
#2984 Kövér/alacsony/nagyon magas emberkéket lehet csinálni? Mert nekem csak "szabvány" méretű emberek vannak. -
#2983 Amúgy nem filóztatok rajta kéne csináálni egy magyar oldalt ahova lehetne feltölteni saját filmeket azt szavaznirá stb.. vagy van már ien ?? Nem lenne rossz 5let szerintem :) -
#2982 Nekem 2.4 celeron, 512DDR, GeF FX5200-al egyáltalán nem akad High 1024-ben. Pedig van kb 30-35 emberem, majdnem teleépített stúdióval. -
Curtis #2981 Hát X800XL-el lehet, hogy nekem sem lennének gondjaim :) -
#2980 nekem maxon van minden 1280*1024, teljesen normálisan megy a gém, néha van olyan h 2mp-re megáll, de aztán megy tovább normálisan (konfigom az alámban) -
#2979 az durva.
Nekem 2400+ gf4ti4200 1 giga ram. és annyira nem vészes a szaggatás. Nem is a szaggat igazán, csak ha hirtelen akarok eljutni a-ból a b-be. -
Daniel #2978 valaki eltudná késziteni morpheust? (aki igen pls készítse el nekem)
köszike :) -
Curtis #2977 Nekem sikerült egy Bud Spencert csinálni :) Amúgy nálatok milyen gyors a játék? Nekem már iszonyatosan belassult. Lehet, hogy Mediumra kéne vennem? (AMD 3200+, Ati 9700PRO, 1,5Gb DDR). Kár. -
#2976 -
#2975 -
#2974 ami miatt szomorú vagyok az az, hogy nem lehet dagadt, vagy kis nyomi szinészeket szerezni, csak az átlagos testalkat van :( -
#2973 ja már sikerült megcsinálnom megis van az épület csak nehéz még a film készítés egyelőre -
#2972 Legújabb filmecském:
Egy zombi zuhanása
Próbáltam komolytalanra venni a figurát.
Eddigi műveim:
H2G2
Valami izé... -
Thanatos #2971 és ne felejtsd el hogy ott is milyen türelmesnek kell lenni... (4-6-8 év ugye..., bár van akinek még ezeknél is több :DDD) -
#2970 Na én 1950 körül vagyok és most elkezdtem zuhanni a lejtőn. Én voltam az elsőszámú studio de most 4. 5. vagyok, és az emberim kivannak. A oénzem meg rohamosan csökken! persze megálltam most a lejtőn és visszatérek a csúcsra. -
#2969 Nem a hosszúság számít, hanem a díszletek használata, a szereplők, és a változatosság elvileg. -
#2968 Nekem is ez volt :( Jó lenne, ha az árnyékokat kilehetne kapcsolni külön, mert az lassít a legtöbbet. -
skristof #2967 egyébként ti milyen beállításokkal játszotok?
én elkezdtem 1280*1024-en és minden best illetve high. eleinte nem volt probléma, mostmár kurvára szaggat, lejjebb vettem a beállításokat
remélem nem zabája nagyon a memóriát -
skristof #2966 tanulni is sokat kell általános iskolában
és akkor lehet irni értelmes, helyes mondatokat :) -
skristof #2965
alkesz a bárba száműzni
nem rossz -
MelWin #2964 Nem szomjas, hanem elkezd aktívan inni :)És pont erre való a rehab... :) -
janik #2963 haat ez a jatek azt hittem jobb lesz hat nem egy nagyon yo jatek az biztos kell hoza ido es TURELEM -
#2962 én is most kaptam meg és rohadt sok lehetöség szakadt rám:)
zisten ez a jatek!!!! -
#2961 a rendezőmnél bált a szomj de hiába teszem a bárra akár a vipre akár asimára , csak szomjas marad:S
már tkre lent van, mit tegyek vele?
meg aza rehabilitációs ház mire jó? -
#2960 1938...2. 1.osztályú filmem :P -
skristof #2959
ezek a kritériumok -
skristof #2958 #2933?? -
#2957 csak 1935 ben sikerült megírom egy 1.osztályú filmet :P
nektek kb mikor sikerült???csak hogy tudjam én vagyok e a béna...amúgy csináltam 10jelenetes filmet de semmivel se lett jobb mint egy 3-6 jelenetes... -
#2956 Felteszek egy nekem fontos kérdést:
Már elkezdték a játék magyarosítását csinálni?Nekem nagyon fontos lenne mert németet tanulok és a buborékokban lévő szövegeket nem értem,meg vagtába kattintgatok. -
#2955 minnél több szkriptet iracc vele annál táposabb lesz (a "krú" is így fejlődik) -
#2954 a szövegírók képességeit hogy lehet fejleszteni? -
skristof #2953 :DDD
lehet... de eleinte legalábbis ahol most vok 1925 ott gagyik nagyon :) -
skristof #2952 detto ;) -
#2951 haaat, na ez az a jatek amivel sztem egesz evben el tudnek jatszogatni annyi felet lehet csinalni -
#2950 ha te írod akkor nem tellik -
#2949 sztem jók a filmben is...de biztos azér van me "nem tudja olyan hitelesen eljáccani" :ÐÐÐ