6506
The Movies & Stunt Effects
  • Lacc
    Olvass vissza...
  • fistin
    skacok, milyen lett a játék? tényleg perfektül megoldották a filmkészítést? de ugye nem cseszték el a legjelentősebb részleteket sem benne?
    véleményt!!!!!! :))
  • I.C.ram
    Igen.... 3 nap alatt összehoznak neked egy magyarítást.
  • Daniel
    ha kész a film a menübe van egy opicó
    ha saját sztorit irsz akkor ugranak be
    hülye kérdésre hülye válasz: kék vibrátor is..
    nincs
  • evil 007
    oops... ezt elfelejtettem:
    van magyarítása???????????
  • Crokin
    Zenét tuti lehet.

Figy, szarakszik a tárhelyem, inkább elküldöm mailben ha dobsz egy címet priviben.
  • evil 007
    nekem a játék most lett meg és...hát....lene 1pár kérdésem:
    1 hogy kell a filmet feliratozni???
    2 hogy kell azt hogy a forgatáson mellékszereplők is legyenek (csak ott állnak vagy ülnek isznak stb)
    3 20003-ban lesz lézerkard???
  • Daniel
    Különben saját zenét képet stbt nemlehet berakni?
  • Zoltanoo
    Szevasztok!

Milyen a játék, érdemes kipróbálni?
  • Crokin
    Mindjárt fent van.
  • Daniel
    vagy egyszerűen csak inditasz egy sandbox módot..
  • Crokin
    Én szívesen gyártanék sztárokat, bejön ez az editor :)
  • Sephi
    Magyarul ha egy fullos filmet akarok en csinalni akkor vegig kene csinalni az osszes epuletet hogy unlock legyen nemde?
  • Daniel
    jó ötlet! :) asszem megirom.. :DD
  • Daniel
    uhhdekirály vagy!!! :)
    dokumentumok\the movies azt a két fájlt amien neve van a szinésznek becsomagolnád és feltöltenéd valahova!naon köszike :D
  • I.C.ram
    Nincs valami olyan rejtett opció, ahol a filmben mindenben szabadkezet kapok? A szinészeket is én csinálhatom meg a filmhez, és nem kell a játékáltal generált szinékkel dolgozni?
  • Crokin
    Itt van, ilyet sikerült csak.
  • Lobsterman
    ha lemegy a kaja/pia szint akkor bulimiások/alkoholisták lesznek. és akkor vagy detox, vagy ha annyira nem vészes, ne hagyd őkett enni/inni :D
  • Crokin
    Aha, megvan.
  • Crokin
    Én csináltam egy morfi hasonmást, de nemtom hova menti a starmaker?
  • Thanatos
    amugy nem csak egy filems szavazós odlal lenne jó hanem pl egy oylan is (a msáik aloldalaként pl) ahova fel lehetne raknia star-okat mert ha egy szinészt valaki elég pro-n emgicsnál pl nem kéne mindenkinek azzal szenvednie,egy kis idő mulva igy összes nagyobb szinész emglehetne mindenkinek :D
  • Daniel
    nekem nagyon tetszik :D
  • Daniel
    áhh de az nemsikerül.. eddigcsa kiráju rivszt sikerült :D azaz neot :D
  • I.C.ram
    Hát csinálj te :P Nem vagyunk az asszisztenseid :P
  • I.C.ram
    bár, étterem, stb.
  • Daniel
    valaki csinájjonmá egy morpheust matrix filmet akarok :D
  • maxius
    hümm..akkor mit?
  • quack
    a food / drink kijelző nem azt mutatja h mennyire éhes /szomjas...
  • maxius
    A stress-t mivel lehet levinni?
    azonkívül volt, hogy az étterem nekem nem etetett (kajált a joe, és nem ment fel a kijelző), szal ...érdekes...
  • attiGT
    Valahonnan lelehet tölteni ezt a gamet?
  • Hmuda
    Sajna nem mindegy. A lerenderelt film ugyanolyan minőségű, mint az aktuális beállítások, szóval minimumon a film is minimumon lesz. Pedig bíztam benne, hogy megfogadják a tanácsomat ezügyben, de úgylátszik nem jött be.
  • fadi
    Sztem mind1
  • I.C.ram
    Még egy kérdés!! Mindegy, hogy milyen graf beállításokkal csinálom a filmet? A végeredmény ugyanaz? Vagy érdmes max beállítás mellett csinálni?
  • fadi
    Ahha... THX! Mek gamelni :P már 40'-ben járok :)
  • I.C.ram
    Fogsz egy "crew"-t és a sztár melletti ikonba pakolod.
  • fadi
    Asszisztenst???? Azt hogy?
  • I.C.ram
    Kell melléjük adni asszisztenst.
  • I.C.ram
    Kicsit unom már a sima game változatot, de kénytelen vagyok végignyomni, ha akarok rendes filmet :/ Egyre nehezebb már alig tudom feltornázni a vagyonom 800k fölé. Egy gázabb a sztárok kordában tartása is.... nincs valami cheat? :D Olyan kéne, ami unlockol mindent a custom filmekhez. Single része nem lett olyan jó szerintem :( Elég uncsi... foylton ugyanaz a folyamat. Jó lenne, ha a sima filmekbe is belekéne szólnod, hogy mennyi vért akarsz bele, mennyi szexet, komédiát stb. volt annó macre egy ilyen kis programom, nagyon jó volt :) Kilehetett választani, hogy melyik speckó effektgyártó cég csinálja a dolgokat a filmembe, melyik hangtechnika, stb. :)
  • fadi
    Az entourage szükségletet mivel lehet csökkenteni?? Mert nekem minden sztár amiatt szomorú :((
  • I.C.ram
    jajj te... hát filmes baki :D