The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
És ott mi micsoda? Mert akkor viszont nem értem a kérdést. 😄 A The Movies az a játék, aminek a topicjában vagy. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
hát végülis jaa😊
azért kérdeztem, mert én nem azt kérdeztem mi az az sdk😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
jaja...na az micsoda?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Omlás
<#eljen> HELYES !! <#taps>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Hmuda
Ha elharapódzik, akkor majd én kigyomlálom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Omlás
én annak örülök hogy itt nem az a szitu mint egyes másik topicokban 😊))! <#eljen><#eljen><#vigyor3> Remélem így is marad!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Én meg az öttel ezelõtti üzenetre válaszolok, csak nincs mit mondanom <#vigyor5>

Hmuda
Õ a kettõvel azelõtti üzenetre kérdezte...

(#2202)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Malakai
Bocs, de sztem eléggé te kérdezted. :|

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Amíg nincs játék, örüljünk, hogy van mirõl beszélni. :-)

akyyy
kit érdekel az SDK mit jelent?<#nemtudom>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hmuda
SDK=Software Development Kit

Az SDK a modok készítéséhez kell.

A Scene Designer Kit meg csak egy kis flash játék a neten (már ha a Scenemakerre gondolsz).

Ja, nem Scene Designer Kit?<#vigyor3>

Malakai
Software Development Kit.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
az meg mi?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Malakai
Tudtommal nem, helyszín+háttér+kiegészítõ tárgyak, esetleg ködgép, meg ilyenek.
Erre lenne jó egy SDK... 😊 De ha jól tudom, akkor SDK-ra is várni kell, szóval nem jön a játékkal együtt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Helyszínt lehet majd épiteni, tervezni ? pl.egy szobát vagy egy lakást

Malakai
Hoppá, Hancuéknál már ott a The Movies! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cenobite
Legnépszerûbb témák
1. Football Manager 2006
2. The Matrix: Path of Neo
3. Need for Speed: Most Wanted
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. World of Warcraft
6. The Movies
7. Battlefield 2
8. FORMA1
9. rFACTOR
10. Humoros és aranyos képek

😊

gamertag: kenobita

Duddits
<#nyes>

Malakai
Jah, akár jövõ hét szombaton is! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lacc
Bármelyik pillanatban jöhet 😊
cenobite
A játékban több lehetõséged lesz, nem csak ennyi. Ez csak kóstoló. 😊

ugy értem hogy a játékhoz adják e a full starmakert ?

kipróbáltam a starmakert. ez demo ? mert nem sok lehetöség van benne (pl nincs szemüveg sem , testet sem lehet beállitani) a másik kérdés pedig az hogy ezt adják majd a fullhoz ? ha már volt akkor sorry

Serpa
lehet.

Jesszusom de várom ! Mi lessz itt ha meglessz... 😄 Arról tudtok valamit hogy lehet e mp3at vagy saját zenét berakni a film alá ?

Egy kis adalék azoknak, akik legálisan szeretnék beszerezni a játékot. Spanyolországban és Angliában illetve Németországban már megvásárolták néhányan.
Idehaza pár online bolt már korábban felvette a terméket elõrendelésre a hivatalos nov. 11. dátummal, nyilván tippeltek csak. A CD Galaxis a mai napig nem hirdeti, az 576 téli katalógusából hiányzik, jóllehet a Civilization IV benne van. Természetesen a The Movies-t is az Automex forgalmazza. Egyébként egy-két hete megkérdeztem õket, mikor jelenik meg nálunk, mondanom sem kell, addigra a nov. 11. már rég köztudomású volt, nekik azonban fogalmuk sem volt róla. Ahogy elnézem, a helyzet mára sem sokat változott.
Az is nagyon valószínû, hogy teljesen angolul, eredeti csomagolásban fogják árulni.
Na, így legyél becsületes, és szerezzél be legálisan játékot.

Hmuda
No persze ezt is egy hetes késéssel tudták csak kinyögni...

Hmuda
Mekkora tirpák banda lett ez a CD-Galaxis. Írtam levelet, hogy mikorra várható a TM vagy a PE változat, erre csak ennyi a válasz: majd ha a beszállítók behozzák...

Mintha nekem olyan baromi nagy betekintésem lenne a beszállítók árulistájára...

cenobite
Történni fog. Hamarosan.

Scriptek nélkül nem csak a gépek lennének kevesek, de egy mozgás kidolgozása sem lenne egyszerû feladat a játékosnak 😊

akyyy
111 uj üzenet csak nem történt valami???

Na, azért a GameSpot beszámolója szerint hiába alacsony a hivatalos gépigénye a játéknak, még egy high-end gépen is beszaggat.

cenobite
Én is gondolkodtam pl. a Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája c. Douglas Adams könyv megfilmesítésén. Ebben a könyvben elég nagy szerep jut egy lépcsõfordulóba beragadt kanapénak. Namost ezt nem biztos, hogy meg lehetne oldani. <#idiota>

Omlás
az valami naogyon coooool <#eljen><#wow1><#taps>

Serpa
jaja.
fõleg amikor a sniper végigpásztázza az utcát.

cenobite
Ja, oksa, értem!

Nem a futásról van szó, hanem sokan azt hiszik, tetszõleges filmet forgathatunk, mindent végrehajtanak majd a karakterek amit kérünk, semmi script... Na ehhez kevesek a mai gépek
Nem a megjelenítéshez.
Omlás
Katonás muvi egész jó lett 😊 filmezni akaroooooook 😊

Remélem, a stílusokat lehet keverni 😊 Egyháburús film nem az igazi ufo nélkül 😊

Serpa
áá!!
köszi.

cenobite

Serpa
hol találom a már elkészített filmeket?
a TMO mit takar?
"the movies online" -ra nem találtam semmit.

Hmuda
A story módban minden filmet érdemes a géppel leforgatni és csak a sztárokkal meg a studióval foglalkozni, mert akkor több lesz az ingame nyereség. Saját filmeket már inkább sandboxban kell csinálni, mert ott elérhetõ minden technológia ami már story módban ki lett fejlesztve és nem kell izgulni a szinészek lelki állapota maitt.

Hmuda
Nem néhány hete hanem szeptember óta, de nem teljesen ugyanaz, mivel az a régi változat 90megás volt, ez meg 140 megás.

cenobite
Ez a starmaker amúgy ugyanaz, mint amit néhány hete le lehetett tölteni valahonnan?

Hmuda
Huh, a TotalVideogames már egyenesen 10/10-es értékelést adott...

hát én azért remélem hogy már csak órák kérdése és mégis igazad van 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Jaja, köszi, azóta már én is olvastam, kicsit elhamarkodtam a kérdést.

Ami engem a recenziók alapján kicsit szkeptikussá tesz, még ha a kedvem el nem is veszi, az a "tycoon" jellege a játéknak. Nem maga a stílus, hanem ahogy megvalósították.
Egy részrõl a játékmenet és a "pepecselgetés" ellen egy szava sem lehet annak, aki a Roller Coaster Tycoon 3 szériát kedveli, a The Movies-zal ez rokon játék. Az RCT3-ban is pakolgatni kell a szakembereket, felügyelni a vendégeket, építeni a parkot, ott is számít a környezet és a változatosság, ugyanúgy "csak te" vagy a világban, és a hullámvasutakat, tûzijátékokat, késõbb már a vízirevüket akár magad is tervezheted és konkrétan ki is próbálhatod.
Ugyanakkor nem vagyok biztos abban, hogy jó dolog, hogy elég ezzel a pepecselgetõs, "kommersz" ki-berakós, megvevõs, kirúgós, legyártós, eredmény-megtekintõs, újrakezdõs menedzseléssel megoldani ezt a tényleg egyedi kezdeményezést. Ha már mozi, lehetett volna kicsit korszakalkotóbb a játékmenete. A GameSpot review-ja is említi például, hogy a játékon belül egy film sikere "mechanikusan" számolódik, pontosabban nem a filmen, hanem a stúdió és a színészek állapotán múlik. Nyilván nehéz leprogramozni egy ízlést vagy egy interpretációt, de ennél azért komplexebb lehetett volna. Kicsit olyan érzése van a laikus embernek (vagyis nekem), hogy lényegében mindegy, milyen film készül, az csak egy poén, éppúgy, mint az AOE III-ban a Havok motor.
Elképzelhetõ, hogy túlzok, de felmerült bennem, hogy a valóban konvencionális játékelemek alkalmazásával és a standard "tycoon"-szemlélettel kihagytak egy ziccert.