6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3068 Olvass vissza... -
#3067 skacok, milyen lett a játék? tényleg perfektül megoldották a filmkészítést? de ugye nem cseszték el a legjelentősebb részleteket sem benne?
véleményt!!!!!! :)) -
#3066 Igen.... 3 nap alatt összehoznak neked egy magyarítást. -
Daniel #3065 ha kész a film a menübe van egy opicó
ha saját sztorit irsz akkor ugranak be
hülye kérdésre hülye válasz: kék vibrátor is..
nincs -
evil 007 #3064 oops... ezt elfelejtettem:
van magyarítása???????????
-
#3063 Zenét tuti lehet.
Figy, szarakszik a tárhelyem, inkább elküldöm mailben ha dobsz egy címet priviben. -
evil 007 #3062 nekem a játék most lett meg és...hát....lene 1pár kérdésem:
1 hogy kell a filmet feliratozni???
2 hogy kell azt hogy a forgatáson mellékszereplők is legyenek (csak ott állnak vagy ülnek isznak stb)
3 20003-ban lesz lézerkard??? -
Daniel #3061 Különben saját zenét képet stbt nemlehet berakni? -
#3060 Szevasztok!
Milyen a játék, érdemes kipróbálni? -
#3059 Mindjárt fent van. -
Daniel #3058 vagy egyszerűen csak inditasz egy sandbox módot.. -
#3057 Én szívesen gyártanék sztárokat, bejön ez az editor :) -
#3056 Magyarul ha egy fullos filmet akarok en csinalni akkor vegig kene csinalni az osszes epuletet hogy unlock legyen nemde? -
Daniel #3055 jó ötlet! :) asszem megirom.. :DD -
Daniel #3054 uhhdekirály vagy!!! :)
dokumentumok\the movies azt a két fájlt amien neve van a szinésznek becsomagolnád és feltöltenéd valahova!naon köszike :D -
#3053 Nincs valami olyan rejtett opció, ahol a filmben mindenben szabadkezet kapok? A szinészeket is én csinálhatom meg a filmhez, és nem kell a játékáltal generált szinékkel dolgozni? -
#3052 Itt van, ilyet sikerült csak. -
#3051 ha lemegy a kaja/pia szint akkor bulimiások/alkoholisták lesznek. és akkor vagy detox, vagy ha annyira nem vészes, ne hagyd őkett enni/inni :D -
#3050 Aha, megvan. -
#3049 Én csináltam egy morfi hasonmást, de nemtom hova menti a starmaker? -
Thanatos #3048 amugy nem csak egy filems szavazós odlal lenne jó hanem pl egy oylan is (a msáik aloldalaként pl) ahova fel lehetne raknia star-okat mert ha egy szinészt valaki elég pro-n emgicsnál pl nem kéne mindenkinek azzal szenvednie,egy kis idő mulva igy összes nagyobb szinész emglehetne mindenkinek :D -
Daniel #3047 nekem nagyon tetszik :D -
Daniel #3046 áhh de az nemsikerül.. eddigcsa kiráju rivszt sikerült :D azaz neot :D -
#3045 Hát csinálj te :P Nem vagyunk az asszisztenseid :P -
#3044 bár, étterem, stb. -
Daniel #3043 valaki csinájjonmá egy morpheust matrix filmet akarok :D -
maxius #3042 hümm..akkor mit? -
#3041 a food / drink kijelző nem azt mutatja h mennyire éhes /szomjas... -
maxius #3040 A stress-t mivel lehet levinni?
azonkívül volt, hogy az étterem nekem nem etetett (kajált a joe, és nem ment fel a kijelző), szal ...érdekes... -
#3039 Valahonnan lelehet tölteni ezt a gamet? -
#3038 Sajna nem mindegy. A lerenderelt film ugyanolyan minőségű, mint az aktuális beállítások, szóval minimumon a film is minimumon lesz. Pedig bíztam benne, hogy megfogadják a tanácsomat ezügyben, de úgylátszik nem jött be. -
fadi #3037 Sztem mind1 -
#3036 Még egy kérdés!! Mindegy, hogy milyen graf beállításokkal csinálom a filmet? A végeredmény ugyanaz? Vagy érdmes max beállítás mellett csinálni? -
fadi #3035 Ahha... THX! Mek gamelni :P már 40'-ben járok :) -
#3034 Fogsz egy "crew"-t és a sztár melletti ikonba pakolod. -
fadi #3033 Asszisztenst???? Azt hogy? -
#3032 Kell melléjük adni asszisztenst. -
#3031 Kicsit unom már a sima game változatot, de kénytelen vagyok végignyomni, ha akarok rendes filmet :/ Egyre nehezebb már alig tudom feltornázni a vagyonom 800k fölé. Egy gázabb a sztárok kordában tartása is.... nincs valami cheat? :D Olyan kéne, ami unlockol mindent a custom filmekhez. Single része nem lett olyan jó szerintem :( Elég uncsi... foylton ugyanaz a folyamat. Jó lenne, ha a sima filmekbe is belekéne szólnod, hogy mennyi vért akarsz bele, mennyi szexet, komédiát stb. volt annó macre egy ilyen kis programom, nagyon jó volt :) Kilehetett választani, hogy melyik speckó effektgyártó cég csinálja a dolgokat a filmembe, melyik hangtechnika, stb. :) -
fadi #3030 Az entourage szükségletet mivel lehet csökkenteni?? Mert nekem minden sztár amiatt szomorú :(( -
#3029 jajj te... hát filmes baki :D