The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Help17
Hát azért annyira nem logikus... Lásd: FIFA 06hoz is simán letöltök kiegészítõket miközben nem eredeti az enyém. Vagy lehetne sorolni naphosszat a példákat

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Istencsászár
logikus...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Help17
És patcheket kiegésztõket se tud letölteni a nem eredeti tulajdonos?

Persze ez egyértelmû...Ha mindeki felmeheten nem venné meg senki sem a játékot szerintem...
OFF
Ez kb olyan mint Diablo2nél...Csak akkor tudsz menni battle netre ha van eredeti kulcsod vagy sorolhatnám a többi játékot de nem teszem..😊
ON

VRSDM
2364-t törölni kérem, mert szabályszegõ

u dont have to listen anybody else but me

Help17
Tehát csak az mehet fel a TMO-ra akinek eredeti?

Malakai
A patchek, kiegek + warez miatt nem izgulok, mert ha tetszik a játék (ami kiderül még bõven a patchek/kiegek elõtt), akkor én is beszerzem kintrõl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gondolom egy accountot kell csinálni nem?

akyyy
látom írtál a bitumeres torrentes oldalra, meg tudnád e mondia hogy amit onnét lehet leszedni, azt ki lehet e majd írni cd-re vagy dvdre? (most azt se tom pontosan hogy ott cd-s vagy dvd-s változat van fent)

a fifával jártam ugy hogy kiírtam, és most senki se tudja magánka átírni, képet csinálni belõle😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Kandurex
Na, ne! A Black and White 2 -nél is eltûnntél 4 órára, majd bejötté közölted, hogy : király! rá két órával visszajöttél közölted, hogy: szar! <#wilting><#idiota> Ne tûnj el pls.. 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
A játékon belül történik a feltöltés. Elékszíted, lemented WMV-be, rámész az "online" opcióra, elvégzed a szükséges pepecselést és mehet is fel. Legalábbis én az eddigi infók alapján így tudom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Igyekeszm, bár ha minden jól alakul akkor majd hajnali ötkor elszakadok és akkor félkómásan beírom, hogy "hûbazzedejó", bár erre kicsi az esély. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Azt szerintem amúgyis eltudod menteni mediaplayeres fájlba, csak nemtudod feltölteni mert serialos a játék. Magyarul (gondolom én) regisztrálni kell egy accot a hivatalos weboldalon ahol bekéri a serialt és azután tudsz oda feltölteni. Valaki javítson ki ha nem így van, ez csak az én ötletem. én így csinálnám 😄

wmv-be azt hiszem...

Kandurex
Nemsoká megyek, mire visszaérek (kb. 8) addira írsz egy szép kritikát....ugye? ugye? ugye?

<#nezze><#vigyor0>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

quack
ez a TMO ez hogyan mûködik? szal ha csinálok egy filmet akkor azt csak ide lehet feltölteni vagy ellehet menteni aviba vagy mi?<#wilting><#help><#lama>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Hmuda
Nekem még négy és fél óra...fél fétig várhatok...

vannak

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

quack
oO nekem má lentlenne ha nem írtam volna be rossz jelszót a letöltésnél oO szal csak most kezdtem el 😞

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

cenobite
Nekem még másfél órám van, hogy lemásszon (most jár a kettes cd felénél), aztán viszem haza izibe'! 😄

gamertag: kenobita

most végülis a wareznek vannak valamilyen letöltéses,patches,updates hátrányai ??

Oksi 😊

Hmuda
Passz, most ér le az utolsó file, de elvileg valami minimális GTA beütésû Western csihipuhi. De inkább maradjunk a TM-nél. :-)

Hmuda
Ja és köszi, sajna Santa nem fért rá a logóra látható méretben, szóval maradt ez a kettõ mert róluk volt bundás kép. :-)

OFF
Írtam a Gun topikba de senki sem válaszol...Milyen játék az?
ON
Sry

Hmuda
Szerencsére felkerült privátba, szóval most kezdem el szedni. Addig elleszek a Gunnal. 😛 Utána jöhet a menet.

Majd várom a véleményeket a játékkal kapcsolatban 😄

Sztárjátékoknál valóban, mert ott a peccseket is törik, mint a ropit.
De kevésbé népszerû játékoknál nem. Pl. Cycling manager. Az 1.0-át mindíg törik, aztán tolynak rá, mongyuk az starforceos.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

akyyy
pedig müxik az😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

oks csak gondoltam nem hagylak a homájban hogy azt hidd hogy neked irtam azt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

cenobite
Szerintem azért is nyomingerek a TMO-s filmek, mert 2-3 percben nem lehet normális dolgot alkotni. Persze fantáziadús emberkék évezetessé tudnak egy 3 perces filmecskét is tenni, de ezexerint ilyenbõl kevés van a TMO-n.

Sztem a háborús sem nagy szám - mármint ha a "story"-t nézed -, de egész jól meg van csinálva.

gamertag: kenobita

Akkor nem lõttem nagyon mellé, és ez egyben jó hír is, mert lehet magyar feliratos filmeket csinálni. Mongyuk nemzetközi publikációban a mi nyelvünk nem lesz hatásos. Marad az angol.
Vazze, ha kipróbáltátok a játékot és tényleg megfelel majd az elõzetes elvárásoknak, megveszem. Nálam warez szóba se jöhet, mert se peccs, se frissítés, se semmi általában nem mûkszik olyankor.
Emberek, jön a karácsony tessék Moviest kérni jézuskától és elõre elkérni, majd a tokot beteszitek a fa alá! 😊

Hmuda
Mert már így is rossz az arányom...nem csak sebességrõl szól a torrent...

ahogy nezem mindenkinek max sebesseggel maszik lefele, szal nem tom miert fanyalogsz.

Hmuda
Hm, akkor mehetek torrentezni? :-(

Hmuda
Feliratot postproduction-nél lehet belerakni, de szerencsére a bugyita szövegbuborékokat elvetették és konzervatív filmfeliratozás lesz.

Vagy rábízod a gépre, de akkor tudtom szerint nincs felirat csak blabladuma.

Lacc
Még jó hogy akkor jön ki, mikor nem vagyok itthon.
Gondolom... Én mondjuk megcsinálom majd filmet, és szövegeket átküldöm kanadai ismerõsömnek, hogy fordítsa angolra. Így elkerülhetem, hogy nyelvtanilag ugyan helyes, de "angoltalan" párbeszédeket produkáljak 😊

Ne offoljunk inkább a játékról szóljon a topik...Köszi

Ismert világnyelv az mit jelent? Német, angol, francia?

pontosan..., ha minden kiadó igy probálné visszaszoritani a warezt szvsz fele enyi waezolás nem lenne sehol se mint most...
ha eléggé bejön a game énis meg fogom venni, ha meg nem nem, ennyi, jó 5let tõlük..., mig a sf3al és egyébb balfaszságokkal csak elrettentik az embereket... 😞 bár minden kiadó és fejelsztõ igy állna a dolgokhoz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Két lehetõség lehet.
1. te magad gépeled be, hogy mikor milyen szöveg jelenjen meg.
2. Az ai screenplay writer által megírt szöveg jelenik meg, tehát a gép generálja (és persze az ismert világnyelvekbõl válogathatsz)

Szerintetek? Hmuda?

nem neked, sorry hogy kimaradt a válasz 😊

Igen...Mondjuk a háborús nemtudom hogy láttátok eléggé ötletes szerintem 😄 És jól is van megcsinálva...
Egy olyan kérdésem lenne hogy bármilyen szöveget belehet tenni a filmünkbe? Angolul nemnagyon tudok így magyarul lesz...Esetleg ha valaki majd tud egy két mondatot lefordítani nekem 😄 Párbeszéd buborékot be lehet rakni a movie-ba? Eddig csak feliratot láttam...

De az alapötlet zseniális... 1. érdekesebb tõle a játék 2. okosan, durva fenyegetõzések nélkül beszélnek rá, hogy vedd meg az eredetit, mert megéri...

Hmuda
Telen van a TMO pocsékabnál pocsékabb filmekkel, amik olyan szinten bénák, hogy fogalmam sincs miért töltötték fel õket. És tízbõl kilenc film ilyen.

Ezt nekem írtad? Én nem reklámoztam semmit 😄 Torrentrõl kb. holnap érdemes próbálkozni ha már meglesz egy két embernek, még nagyon új a játék

A szavaízatok alapján kapod a zsetont nem? lõfordulhat az is hogy egy szavazatot se kapsz azt szevasz :-)

egyrészt en reklámozd azt az odlalt másrészt emg fentvan de csak crakces verzsön amihez nem füllik a fogam 😞

hazsálom énis csak nekem az hogy valami fél év alatt jön le nem nyerõ..., ritka cuccokra jó de ilyenre inkább nem eröltetném 😊