The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De durva... minél jobb filmet csinálsz, annál több virtuális pénzt kapsz, és annál több új fícsört tudsz letölteni. Na ezért kell eredeti serial 😊

Ajánlom az emule softwaret...Könnyen átlátható, kezelhetõ

The Propshop is where you can spend credit earned from your uploaded movies on new downloadable content for your game

énis igy érzek valahogy 😊
alchohol cloneos verzsönre nem tud valaki egy torrentet? mert még sehol se nem láttam sehol 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Jó lesz ez a game... És gyanítom, hogy nemsokára jön hozzá kiegészítõ, valamint tuti lesznek fanpack-ek, új tárgyakkal, texturákkal. A háttérparavánokra már most csinálgatják a képeket, le lehet szedni egy rakattal.

Én elõször megnézem hogy milyen és csak utána veszem meg...Bár sokat várok ettõl a játéktól de ki tudja hogy milyen...Parázok kicsit...

cenobite
Én is a TMO miatt fogom megvenni eredetiben.

gamertag: kenobita

Hmuda
Remélhetõleg leszedem, valaki beszerzi nekem amcsiban, átküldi a kulcsot és ha minden jól megy, akkor talán fogom tudni használni a TMO-t...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A jelenlegi helyzetet nézve (ld. korábbi hozzászólások Automexszel és az árakkal kapcsolatosan) nemhogy él, de ha lehet, még inkább fel is támad.

Wanadoo-ra most töltik? Már csak az elsõ cd hiányzik!
/...és még írják, hogy haldoklik a w@rez!/ 😊))

cenobite
The Movies AlcoholClone

themoviesclone.nfo

Imagine you could make any movie you wanted to. Imagine you could pluck someone from obscurity and turn
them into a superstar. Imagine you had control of an entire movie studio, competing with other studios to
create box office hits and predicting what audiences want--from epic action films to campy B-movies.
With The Movies, you can make it big in Hollywood by building the ultimate movie studio and shooting the
ultimate picture. Choose a script and turn it into a major release. Pick or create actors and locations.
Control budgets, build sets, settle into the director's chair and film a hit.
Just as you can create or modify unique films, you can create or modify actors, customizing their look
and renaming them to resemble anyone you wish. You can even replicate every movie star currently in
Hollywood and remake all your favorite films with them. Anything you've ever read about Hollywood--from
starlet scandals to broken box office records--is right here in The Movies.
* alcohol
* use serial: ANPK-GNJH-A4ZZ-KKZ7-2993
* use sdhider

VRSDM
keresgetem hogy hol is van,,, mgyar warez-on látta vki?vagy fizetõsõn? vayg az a legegyszerûbb ha ir egy privit, mert a xxxxx.protect.hu-okon nem találtam

u dont have to listen anybody else but me

nfo alapján crack+serial.

Sorry de amikor megnéztem még ez volt beirva.Biztos elbaszták! na mind1

\"We are only slaves to our temptations\"\"

quack
még nincs lent senkinek szal még ijen infokat nemtud senki 😊

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

nem irna valaki ilyeneket is:mi ez a játék+milyen+el lehet-e inditani??!
mert eddig még csak arrol volt szó:mennyibe kerül?+-ki-,hogy tölti?
quack
de ehhez van key?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Oks remélem cd3at sikerül letöltenem délutánra most melózom. Anyám nemtudtam megmondani hány darab fájl van a cd3ból 😄

cenobite
Most készült el a 2es cd könyvtára, úgyhogy pakolják folyamatosan.

cenobite
Sztem végig fent van a 3as cd.

themoviecd3.r51 (3.93 M😎 -----------> ez az utolsó

cenobite
Onnan jön nekem is. 😊

CD3bol mennyi van fennt? Most monndtamv anyámnak az instrukciókat hogy tötlse, nem volt egyszerû ... Remélem az összeset felpakolátk, kb 5 perce beszéltem anyámmal ;-)

w...oon is fenn van

cenobite
Nforce-on amúgy 157x15 MB van, nem 103, mint Action írta.

cenobite
Töltöm-töltöm!!!

Bár ahonnan én töltöm még csak a CD3 van fent, de sztem folyamatosan pakolják.

Megelõztél 😊

én már láttam is egy warezon 😛

Elvileg most rakták fel NFOrce-ra!

2005-11-10 PC Game ISOs The Movies (c) Activision NOGRP 103x15 MB

Szóval szerintem nemsokára lehet szedni lefelé!

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Én a Digital Jesterstõl szokok rendelni, mindenhova szállítanak a világon és ingyért. Persze az nem valószínû, hogy a múvizt forgalmazni fogják, de sosem nem lehessen tudni.
Körül kell nézni a neten, néha ki lehet fogni.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

LOOOL

Hmuda
Melyik angliai forgalmazó szállít ide is? Az Amazon nem hajalndó balkániakkal közösködni. Olyan kellene ahol van PE.-

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A játékma még melegeket is tehetünk <#pias>
( A karaktert az ingyenesen letölthetõ StarMaker progival csináltam )

Na látod, ez a röhej. Külföldrõl többen is megveszik a "szabályos" áron. Ha a hazai forgalmazó is ugyanígy árulná, akkor tõle vennék meg, nemde? Egyáltalán nem tudom sajnálni a hazai kereskedõket, megérteni még annyira se.
Kicsit korszerûbben kellene gondolkozniuk, nem pedig... ahogy azt nálunk pocskondiázni szokták.

Magyarországon nem vesznek játékot. Legalábbis nem olyan mennyiségben, mint az Magyarországtól nyugatra megszokott (a kiadók és forgalmazók számára). Néhány játékból behozatnak az országba a kiadótól (aki mindenkinek ugyanannyiért árulja egyébként) 5-10 darabot, aztán annyi. És ezek menõ játékok. Mert többet egyszerûen nem éri meg. Mert nem vesznek belõle többet. Sajnos nekünk, néhány kivételtõl eltekintve, nem fussa minden hónapban 2 új progira, mint nyugaton.
Ezért aztán az árak magasabbak, mint ott, ahol jóval többet adnak el belõle és kisebb haszonkulcsal is nagyobbat fognak.
Ez van, de 16 ezer azért tényleg pofátlanság.
Én javaslom mindenkinek, hogy aki vásárláson gondolkozik, az (ha neki, vagy a családban esetleg nem lenne) keressen ismerõst internetes fizetésre is alkalmas bankkátyával és rendelje meg 10-ezerért. Én Angliából soxor (2-szer 😊) rendeltem már progit, 10-ezer volt, vadi új játék, és mindkétszer 3 nap alatt megérkezett.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

cenobite
Néha nekem is hányingerem van a magyar forgalmazóktól. Én a PS2 játékaim nagy részét németo.-ból rendelem, mert ott jópár ezressel olcsóbb. (San Andreas itt olyan 17k körül nyitott, kintrõl nekem megvolt 13-ból).

És az a baj, hogy pont emiatt nem nõnek az eladások, és sokan ráfogják a warezra. (Bár tény, hogy a warez sem kedvez ugye az eladási adatoknak...) Ha a The Movies-nak adtak volna egy normális (nem 16k-s) indulási árat, biztos, hogy elsõ körben megveszem. Így azonban várok, amíg olcsóbb lesz, addig marad warez.

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát igen.
Ez már nekem is sok egy kicsit.
Az oké, hogy Collector's edition ennyi, de egy turha DVD tokos, 30 oldalas füzetecskével ellátott játék 16 legyen.
Szánalmas...

Þór vígi þessi rúnar

Voltan
Jaja. Különben szerintem nekik is sokkal jobban megérné a megszabott áron, vagy még egy kicsit olcsóbban adni, mert akkor sokkal többen megvennék. De hát könyörgöm, 16-rongyot nem sokan tudnak-akarnak-hajlandóak kiadni egy qrva játékra.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
16 ropi????<#wow1> Komolyan mondom, ez vicc...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Figyelj, abban teljesen igazad van, hogy a kiadó kiszabta ár, vagyis úgymond az ajánlott fogyasztói ár nagyjából mindenhol érvényesül. Jó ideje a játékok ára Európában és a tengerentúlon lényegében ugyanaz, átszámítva kb. ezer Forint az eltérés országonként. Sõt volt olyan is, hogy itt-ott látványosan olcsóbban adták, mint az ajánlott fogy. ár.
A probléma a hazai forgalmazóval (forgalmazókkal) van, mert Magyarországon a kereskedõk nagy többsége eszetlenül és pofátlanul kapzsi. A hazai árak az esetek többségében néhány ezer Forinttal mindig drágább, mint akár a szomszédos országokban. És ez nem amiatt van, mert a magyar határon magasabbak a vámok (amik, elvileg...).
A The Movies elõrevetített ára, valamint az Automex most behozott új játékainak szembeötlõen magas summája pedig kifejezetten felháborító és igenis indokolatlan.
Pontosabban a lehetséges indokról már írtam korábban (ÁFA-csökkentés miatti csalás), de lehet, hogy a karácsonyi nagy kaszálási vágy miatt csinálják ezt. Vagy egyszerûen csak hülyék. Talán ez volna még relatíve a legmegbocsáthatóbb.
Remélem, most már tisztább, mi miatt tört ki itt a parilazi.

hmuda nájszos az xmas fílinges logod 😊

football without ultras is nothing

Megrendeljük külföldrõl fele pénzért, mert úgy jobban megéri
A magyar kiadó meg csodálkozik, hogy miért nem veszik itthon a termékét.

S emiatt, mert nem jól fogy, még jobban felviszi az árat.
Érted ?
Hmuda rendet tesz ebben a topikban, nagyon bízik (bízunk) a játékban. Ez így is van rendjén 😄

Hmuda
No azért ésszel irogass.

Hmuda

ha meg képtelen vagyok megérteni, akkor segítsetek, hogy megértsem.
tényleg nem értem. ha az usában 60 dollár a movies, akkor itt miért nem ugyanennyi forintban? ez a probléma? vagy az, hogy nem csökkentik le a csillagos égbõl az árakat?
Hmuda
Ha visszaolvasol akkor láthatod már kimilliószor leírtuk. Már most unom, hogy képtelen vagy felfogni...

akkor légyszi mondd meg, mi a problémátok!