6506
The Movies & Stunt Effects
-
skristof #3148 dict.sztaki -
#3147 Asszem az első díszletek amiket mgkapsz azok western díszletek... -
#3146 Mit jelent a rendezőmnél ez az Entourage ??? fogalmam sincs, szótárba sincs és ez miatt szomorú:(
-
#3145 -
#3144 Hehe,felvettem Marlo Brando-t színésznek:)
Első filmje azért még nem a Keresztapa lesz -
szóval:
-
#3142 vki help pls
-
#3141 Catherine Zeta-Jones például : - P
már csak helyet kéne neki csinálni, ahova feltöltjük ezeket -
#3140 Ja,és hova töltsem fel? -
#3139 Oks,de hova menti a sztárt?
Vagyis sejtem,Dokumentumok/The Movies/star maker,de itt melyik? -
moralosan #3138 közkinccsé tennéd a szókincsedet? (vicc)
amúgy jó kis gém, bár nekem kicsit nehéz kedvben tartani a szárokat... :) -
#3137 pls help!
The.Movies.Game.ENG.US.CloneDVD.Needkey-NKClone
ez a változat van meg,daemonnal be mountoltam,felraktam
de indításnál kiírja:please insert the moveis dvd,select OK and restart application.
találtam a dvd a setup mappában azon belül a databan egy exe t azzal felülírtam a könyvtárában de utánna is kiírja!
most akko mivan?? -
Cormac #3136 Oké, jó munkát...ha van készen készített sztár, közkinccsé tehetnéd.
Tojesz, te is a Marlon figurát. -
#3135 megfogsz egy színésznek jelentkezőt és rádobod a IMPORT STAR-ra
nekem már készült pár ilyen sztár, majd igyekszem : - P -
Cormac #3134 Hali! Ha lesz készen valakinek ma is élő sztár (nem megasztárra gondoltam), akkor azt közkinccsé tehetné.
Pl már most jöhetne ez a Marlon Brandó figura is (remélem a köv. a H.Ford lesz) :)!
Jah és ha tudtok olyan oldalt ahonnan leszedhetők ilyenek, azt tegyétek közkinccsé PLS!
Mégegy kérdésem is van:
Hogyan lehet berakni szinésznek az ilyen elkészült színészeket a GAME-be hogy velük forgathassak?
(Ha benne va na tutorialban, akkor még nem találkoztam vele.)
Köszi a helpet. -
csak olyankor lehet őket fotózni, amikor valami kirívót vagy olyat csinálnak, ami jól mutatna a lapokon : - D például vidd oda egy másik sztárhoz, kezdjenek el beszélgetni, aztán mehet a fotós.
még régebben valaki kérdezte, hogyan lehet kövérebb, vékonyabb embert csinálni, starmakerben ott van a Trimness, annál lehet állítani, minél kevesebb az érték, annál kövérebb lesz a sztár.
-
#3132 igazad van,korrigáltam:) -
Szolnokboy #3131 az álla legyen kintebb :D egyébként jó -
#3130 Kész is van Marlon Brando
Sztetek hasonlít? -
Daniel #3129 lol, no comment :D -
#3128 ha jönnek a fotósok ott álnnak a bejáratnál hogyan lehet velük kezdeni valamit??
Én már próbáltam hogy megfomom és rárakom a sztárra de akkor leteszem és visszaszalad a kapuhoz..
Lehet hogy a ssztárt kell a kapuhoz vinni?
na hogy kell? -
Daniel #3127 baloldalt a második kis ikon katt rá és megjelenik egy ilyen új dolog ott van egy kockalakú valami és arra katt -
#3126 Megvan -
#3125 grat... -
#3124 Hajat hogyan lehet változtatni a StarMaker-ben?
mert az sehogy sem megy
beállítottam az arcvonásait Brandonak,de a haját nemtom megváltoztatni -
Daniel #3123 hát vannak maffiás kosztümök meg minden... szóval sztem jah! -
#3122 Keresztapa stílusú maffia filmet lehet készíteni?
Mert akkor készítek egy Marlon Brandot:) -
Liszi #3121 naon zsír :) -
#3120 sziasztok
Most telepítek -
perkon #3119 Az enyém is egy kicsit westernes! :))) A hajsza 1.rész
Link: A hajsza 1.rész 4:25 perc -
#3118 Sziasztok!
A kérdésem az lenne h. lehet e Westernes filmet forgatni mert a képeken volt ilyen témájú film!
Valaki találkozott már ilyen lehetőséggel?
-
perkon #3117 Én is felnyomhatom ide? -
perkon #3116 Na, nekem is elkészült az első filmem: A hajsza. Egyelőre csak az első rész van meg, ha tetszik valakinek, akkor lesz folytatás... De hova tegyem fel??? -
joe69 #3115 de van
registryben kell allitgatni es akkor sandboxban 90-tol is lehet kezdeni -
#3114 A zenék amik benne vannak alapból .ogg-k, gondolom ha átkonvertálod azt amit akarsz és berakod melléjük a könyvtárukba akkor be tudod pakolni. -
#3113 Saját zenéket hogy lehet belerakni? Lesz hófedte díszlet?:) -
#3112 tedd fel ide -
#3111 miért nem indul?meg crackeltem ,de mégis crackelős hibával nem indul -
#3110 ja és van az a vetített vásznas kocsis diszlet. Abba miért nem lehet az össze autót berakni? Van egy csomó autó, amit oda nem lehet rakni, csak egy olyan 8-at kb, pedig van vagy 15, amiket a többi diszletbe viszont lehet rakni. -
#3109 hogy lehet importálni sandbox-os játékban. a starmakeres sztárokat? Azt látom, hogy van ilyen szoba a stage schoolnál, hogy import sztar, de senkit nem tudok ráhúzni... :( Kipróbáltam egy tutorial játékban, és ott meg működött...