6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3228 olvass vissza -
#3227 mé asztihttétek h másfél órás filmeket lehet hipp-hopp tök profin csinálni és elmenteni vagy mi? -
#3226 Helló!
Nem lehet olyan én csinált filmet késziteni?
Én szkrirtelek meg minden? -
#3225 nem ha van erőd több órásra is meghát feltölteni sok idő de ha van kedved erőd időd akkor lehet hosszabat is -
ronhaven #3224 Detto ugyanezt akartam enis most kerdezni, ugy 5-6 film megnezese utan nekem is feltunt, hogy csak ilyen 3-4 perces jajdemegverlek filmeket lehet csinalni? -
#3223 hát elég gagyi film lett de kezdésnek még belefér szvsz
Biggie the cleaner -
davos80 #3222 Hm,én abszólút nem ismerem a játékot,de jónak tűnik,lehet.Láttam,h valaki csinált már filmet,van korlátozva a hosszusága? -
#3221 Csak az az érdekes, hogy a filmet nem lehet törölni, hiába próbáltam. Rendezőm van, de nem lehet berakni a régi helyére. Stábot nem tudom feloszlatni, a kamera két helyre tehető, abba a szobába, ahol a sajtó írásai olvashatóak, illetve a felvételi helyszinekre. Tehát megállt a tudomány. -
#3220 Hát szvsz csak azt tudod tenni, hogy új rendezőt veszel fel a helyére és újra elő kell készíteni vele a filmet a forgatásra... -
#3219 kösz -
#3218 Egy kb 30 settes film forgatása közepén az alkoholista rendezőm elhagyta a stúdiót, így most nincs, aki tovább vigye a filmet. Ilyenkor mi a pálya? Akartam új stábot, de a kamera ikon mindig csak a set-re kéredkedik vissza...
És még valami: a kutatásoknak full vége, tudósaim munka nélkül. Az utómunkálatok épületébe miért nem lehet senkit és semmit rakni? 1980-ban vagyok. -
#3217 Ide max 40 megás fileokat tudsz feltölteni baromi egyszerűen. (nem kell semmi regisztrálás) -
#3216 Scriptwriter lehet képezni? Vagy csak akkor fejlődik amikor ír? -
#3215 mondana vki egy helyet pls ahova feltom tölteni a videot? -
Rohamoszti #3214 Melyik verzió kell? -
#3213 thx!Akkor aztán kutathatok most:D -
#3212 registrybe -
#3211 Na végignéztem elejétől,de nem leltem választ!A cd keyt,amit beírtam telepítéskor,hol lehet megválltosztatni másikra?Csak ne újratelepítést mondjatok:S :D -
#3210 rakd fel a media playert sztem -
Rohamoszti #3209 Nem tudjátok mi a megoldás arra hogy elindítom a játékot és csak egy fehér képernyő jelenik meg és semmi eksön utána?:) -
#3208 ugyanúgy mint a sztárokat -
#3207 vki rakjon fel egy cracket pls -
#3206 az extrákat hogy képezhetem? van egy extrám azt szoktma használni, de elég gyér a képessége -
#3205 ha vmi van velük (pl. összeveszett valakivel) akkor lehet rávinni az újságírót -
#3204 Mindig alnak a kapunal ujsagirok. Ezeket ha felveszem es a star fole rakom akkor mindig megjelnik egy fenykepezogep es kis piros X el allata.... az akkor nem jo ugye? De akkor hogy teszem hiresebbe oket? -
#3203 Hazucc mer elmondta! :D
Egyébként bal egérgomb nyomvatart + mozgatás. -
#3202 hmm akkor ez kimaradt, btw rohadt jó a játék :D -
#3201 balklikket nyomvatartod akko lehet forgatni (asszem) -
Thanatos #3200 de elmondta... -
#3199 épületet hogyan lehet forgatni amikor le akarom rakni? nem mondta el a tutorial -
#3198 na megvan a jatek!
Nekem nagyon tetszik. Csaj most sajna tanulnom kell de nincs kecvem és játszani akarok!:D
-
#3197 ja, úgyis az a trendy mostanában -
#3196 Jaja! Indítsunk petíciót? :DDD -
#3195 ja, lehet télleg -
#3194 Amúgy ha végigvittétek a story módot, akkor nézzétek meg mi van a credits alatt. A webkamerás ökörködés a multé... :D -
Rohamoszti #3193 Szólni kéne a Movieses csávóknak :) Swarci nélkül nincs igazi film :D -
emberke #3192 Ahogy nézem mindegy kit raksz mellé, akár sima builder-ből is lehet asszisztens.
-
#3191 Svarcival az a gond, hogy van egy olyan áll és száj körüli formája, amit nem lehet megcsinálni a StarMakerben. -
#3190 Lesz még egy Corridor3. Asszem ennyi. -
Rohamoszti #3189
Sztem ebből a korából kéne elkészíteni swarcit :D