6506
The Movies & Stunt Effects
  • quack
    olvass vissza
  • quack
    mé asztihttétek h másfél órás filmeket lehet hipp-hopp tök profin csinálni és elmenteni vagy mi?
  • bricsi01
    Helló!

Nem lehet olyan én csinált filmet késziteni?
    Én szkrirtelek meg minden?
  • asfa
    nem ha van erőd több órásra is meghát feltölteni sok idő de ha van kedved erőd időd akkor lehet hosszabat is
  • ronhaven
    Detto ugyanezt akartam enis most kerdezni, ugy 5-6 film megnezese utan nekem is feltunt, hogy csak ilyen 3-4 perces jajdemegverlek filmeket lehet csinalni?
  • asfa
    hát elég gagyi film lett de kezdésnek még belefér szvsz
    Biggie the cleaner
  • davos80
    Hm,én abszólút nem ismerem a játékot,de jónak tűnik,lehet.Láttam,h valaki csinált már filmet,van korlátozva a hosszusága?
  • GameCNN
    Csak az az érdekes, hogy a filmet nem lehet törölni, hiába próbáltam. Rendezőm van, de nem lehet berakni a régi helyére. Stábot nem tudom feloszlatni, a kamera két helyre tehető, abba a szobába, ahol a sajtó írásai olvashatóak, illetve a felvételi helyszinekre. Tehát megállt a tudomány.
  • GregSB
    Hát szvsz csak azt tudod tenni, hogy új rendezőt veszel fel a helyére és újra elő kell készíteni vele a filmet a forgatásra...
  • asfa
    kösz
  • GameCNN
    Egy kb 30 settes film forgatása közepén az alkoholista rendezőm elhagyta a stúdiót, így most nincs, aki tovább vigye a filmet. Ilyenkor mi a pálya? Akartam új stábot, de a kamera ikon mindig csak a set-re kéredkedik vissza...
    És még valami: a kutatásoknak full vége, tudósaim munka nélkül. Az utómunkálatok épületébe miért nem lehet senkit és semmit rakni? 1980-ban vagyok.
  • GregSB
    Ide max 40 megás fileokat tudsz feltölteni baromi egyszerűen. (nem kell semmi regisztrálás)
  • GregSB
    Scriptwriter lehet képezni? Vagy csak akkor fejlődik amikor ír?
  • asfa
    mondana vki egy helyet pls ahova feltom tölteni a videot?
  • Rohamoszti
    Melyik verzió kell?
  • leslieboy
    thx!Akkor aztán kutathatok most:D
  • quack
    registrybe
  • leslieboy
    Na végignéztem elejétől,de nem leltem választ!A cd keyt,amit beírtam telepítéskor,hol lehet megválltosztatni másikra?Csak ne újratelepítést mondjatok:S :D
  • bigfoot
    rakd fel a media playert sztem
  • Rohamoszti
    Nem tudjátok mi a megoldás arra hogy elindítom a játékot és csak egy fehér képernyő jelenik meg és semmi eksön utána?:)
  • quack
    ugyanúgy mint a sztárokat
  • bigfoot
    vki rakjon fel egy cracket pls
  • akyyy
    az extrákat hogy képezhetem? van egy extrám azt szoktma használni, de elég gyér a képessége
  • quack
    ha vmi van velük (pl. összeveszett valakivel) akkor lehet rávinni az újságírót
  • Sephi
    Mindig alnak a kapunal ujsagirok. Ezeket ha felveszem es a star fole rakom akkor mindig megjelnik egy fenykepezogep es kis piros X el allata.... az akkor nem jo ugye? De akkor hogy teszem hiresebbe oket?
  • GregSB
    Hazucc mer elmondta! :D

Egyébként bal egérgomb nyomvatart + mozgatás.
  • Fenrir
    hmm akkor ez kimaradt, btw rohadt jó a játék :D
  • quack
    balklikket nyomvatartod akko lehet forgatni (asszem)
  • Thanatos
    de elmondta...
  • Fenrir
    épületet hogyan lehet forgatni amikor le akarom rakni? nem mondta el a tutorial
  • olympus
    na megvan a jatek!
    Nekem nagyon tetszik. Csaj most sajna tanulnom kell de nincs kecvem és játszani akarok!:D
  • quack
    ja, úgyis az a trendy mostanában
  • GregSB
    Jaja! Indítsunk petíciót? :DDD
  • quack
    ja, lehet télleg
  • Hmuda
    Amúgy ha végigvittétek a story módot, akkor nézzétek meg mi van a credits alatt. A webkamerás ökörködés a multé... :D
  • Rohamoszti
    Szólni kéne a Movieses csávóknak :) Swarci nélkül nincs igazi film :D
  • emberke
    Ahogy nézem mindegy kit raksz mellé, akár sima builder-ből is lehet asszisztens.
  • Malakai
    Svarcival az a gond, hogy van egy olyan áll és száj körüli formája, amit nem lehet megcsinálni a StarMakerben.
  • Hmuda
    Lesz még egy Corridor3. Asszem ennyi.
  • Rohamoszti

Sztem ebből a korából kéne elkészíteni swarcit :D