The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A kérdésem lényege pedig az, hogy vizuálisan semmi különbség nincs egy öreg és egy nagyon fiatal ember között, de még filmben sincs olyan, hogy melyikre kit alkalmaz a progi, avagy hogy egy öreg szerepre tényleg öreget, egy fiatalabbra tényleg fiatalabbat tegyen. Az világos, hogy Sandboxban azt csinálsz, amit akarsz, de az öregedés a karrier módban kap szerepet, ezért érdekel ennek a kidolgozottsága.
az emberek visszavonulnak úgy 40körül
Starmaker-ben megcsinálod magadnak a kívánt szereplõket és aztán a játékban õket alkalmazod. Legalábbis én úgy gondolom, hogy a Starmaker-el készített szereplõk bepakolhatók, ha nem normal game-t játszol. Vagy nem? (Ott még nem tartok, csak este kerülök haza.)
gamertag: kenobita
Ezzel így látatlanban csak annyi a bajom, hogy egyrészt a hetven éves pont úgy néz ki, mint a húsz éves, másrészt ez azt jelenti, hogy nem lehet a filmekben különbözõ korosztályokkal operálni. Pl. Keresztapa Marlon Brandoval és az ifjú Al Pacinoval az irodában nem forgatható le?
Avagy félreértek valamit?
(A Sims 2 öregedési módja legalább belekerülhetett volna, én valami ilyesmit képzeltem el, nem valami nagyon komoly szimulációt).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mindegy. Tökéletes darab. Már csak az online filmek és a pepecselés miatt is érdemes megvenni.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nagyon komoly lehetõségek vannak. Van olyan forgatókönyv opció is, hogy minden ami belefér. Nos, ahogy hírdetik, akár profi forgatókönyvírók is használhatják.
Méllyedjetek bele, ismerkedjetek meg az alapokkal, a tutoriallal, és minden világos lesz.
Game mód, megnyitott díszletek miatt fontos, a sandbox meg a profi filmkészítés miatt. Már vki írta, nem érdemes beleméllyedni a profizmusba game módban.
Hajrá!
és aki kérdezte:
Lehet történelmi filmet is, csak ki kell hozzá fejleszteni a megfelelõ díszletet.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
énis vártam már a játékot épp csordogál lefelé de egy kérdésem lenne azokhoz akik kicsit jobban beleméjedtek a film készités rejtelmeibe,pl van lehetöség történalmi filmeket forgatni ami pl a középkorban játszodik és nagy seregek csapnak benne össze? tehát nagy csata jelenetek leforgatására van lehetöség?mert én föként ilyen filmeket szeretnék csinálni.
Highestbe exportálás persze eltart egy darabig, ha egy normál hosszúságú kisfilmet akarsz ebbe kinyomni, akkor jobb, ha addig elmész vhova. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Amúgy én le vagyok maradva, csak most fogom telepíteni a gamet.
filmet kell forgatni?
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!