6506
The Movies & Stunt Effects
-
stupido #3469 Szasztok!
Az volna a kérdésem, hogy honnan lehet megtudni azt, hogy milyen tipusú filmet kajál a nézősereg?
Mellesleg 1927-ben megcsináltam az első saját filmemet, de nem jött be nekik...(romantikus western film két csajjal)
A Crew member-öket lehet képezni, vagy ők csak akkor tanulnak, amikor forgatnak?
Hogy lehet más studiók színészeit leigazolni?
-
#3468 engem is elért a végzet, emberhiányom van, most perpillanat crew kéne nagyon, már így is a kutatókat és a forgatókönyvírókat kicsit megnyírbáltam mert az 50-es években már minden filmhez sok ember kell és akkor nem tudnák 2-3-at forgatni párhuzamosan -
#3467 Eperjes Károly-t nem akarja vki elkészíteni csapd le csacsi style ban? nekem nem sikerült pedig probálkozam :) -
#3466 Ez egész jó, a száját picit egyenesíteném, meg a füle jobban eláll. -
Rohamoszti #3465 Bill Murray
-
moralosan #3464 Ez tetszik!!! :)
Egyedül a már korábban is leírt helyesírási tévesztés izé, de amúgy eddig a legjobb amit láttam :). -
Curtis #3463 Én 1965-ben vagyok, de még csak 2 (azaz kettő!) díjat nyertem és még 1 millió fölé nem igen sikerült mennem :( Asszem New Game :) -
#3462 köszi,bocsi -
#3461 Khmm:
"A sztárok állandóan az "Image" probléma miatt toporzékolnak...
Fogod a problémázó színészt, bedobod a Makeover Departmentbe és vagy hagyod hogy a gép maga döntse el, hogy a sztár mit viseljen, de az időbe telik amíg eldönti és nem mindig hoz megfelelő eredményt (AUTO szoba), vagy te magad válogatod össze a ruháját, de akkor lehetőséged van megtalálni a legmegfelelőbb ruhát és gyorsabban végzel vele (MAKEOVER szoba). "
Csak nem a faq-ból? -
#3460 jah,észrevettem,folytattam a mentést:) -
#3459 az image-en hogy lehet javítani?kb. 5 szinészem nagyon ki akarna lépni.. -
#3458 amúgy 1965 :) -
Nyiri #3457 Elfelejtettem feliratozni :) -
#3456 ötezeré mindent kicsim
(persze csakha a profil kép igazi :)) -
Nyiri #3455 1951 -
#3454 Mennyiben vagytok? (Mármint Nyiri is.) -
#3453 mondjuk nem nagyon értettem miről szólt :)
minek autóztak ennyit?
miért ölték meg a csajt? -
#3452 nekem is ezvolt most, párhuzamosan 2 ilyen nagyobb szabású film, darabonként 2 év forgatási idő + fél év pr...közben második helyről lecsúsztam 8dikra, a sztárom első helyről harmadikra, 2 szinészem felmondott (nem tetszett nekik a crew post :D)...
Viszont a díjjátadó előtt kész lett mind a 2 film, egyik első, másik harmadik helyezett, 8dik helyről felugrottam első helyre, megint az én sztárom az első, megint az alkoholista rendezőm kapta a rendezöi díjjat...és csorog rendesen a pínz a 2 filmből, 1-2 hónapra rá már nyereséget termel mind2, szóval nekem megérte :)...viszont ezentúl sztem inkább 1 nagy film, és 1 kisebb filmet csinálok, mert most az utóbbi 2 hónapom úgy nézett ki, hogy az egész stábot a bárba dobáltam folyamatosan, hogy a stress valahogy normális szintre menjen :) -
#3451 tökjó
mennyi idő egy ilyet megcsinálni? -
#3450 igazából csak akartam vmit kérdezni, hogy ne csak olyan minek irok ide hsz legyen :)
mert az, hogy hm... érdekes játék, szerintem nem érdekel senkit -
#3449 azóta már elolvastam, köszi -
#3448 hát ez kurvajó
csak fel kéne már tenni a gémet :P -
Nyiri #3447 Eljutottam arra a pontra. Ahol a cegem mar csak veszteseget termel. Mire mostmar csak 3 csillagos filmeket gyartunk es olyan hosszu az elkeszitese hogy mire kesz addigra anyagilag ott allok ahol az elozo filmem befejezesekor, pedig fel millkat hozott es dijakat nyert.
Ilyenkor mivan? Csinaljak szar filmeket is? :) Vagy adjak egy olyan diszleteket amit alig hasznalok (van boven) -
rage at work #3446 De igen.
Először még forgatókönyv-írót kell alkalmazz, aki megírja a scripteket
Ahogy végzel a tutorial-lal (5 film leforgatása, stb) megkapod a custom script office-t, s onnantól te írod / vágod a filmeket, ha úgy szeretnéd
Jelenleg csak apróságokba tudsz beleszólni , ha a forgatás közben beklikkelsz a helyszínbe (merre dőljön a hulla, hogy mutassa a kamera, merről jön a gyilkos, milyen pofát vágjon a színész, ilyesmiket)
De ahogy megkapod a custom script office-t, teljes körű irányítást kapsz
De a tutorialt érdemes végigcsinálni, mert a lényegre megtanít.
Aztán, ha kész az általad megírt film, a beépített videoszerkesztővel is vághatod, más zenét tehetsz alá, hangokat, feliratokat rakhatsz alá... stb -
#3445 "Ez csak ilyen manager játék, én magam nem tudok forgatókönyvet irni? vágni, stb?"
faq................... -
#3444 Üdv!
Egész érdkes a játék, eléggé az elején vagyok, még mindenki nagyon béna, remélem lesz ez majd jobb is, meg nem megyek csődbe.
Ez csak ilyen manager játék, én magam nem tudok forgatókönyvet irni? vágni, stb? -
Curtis #3443 Hello,
A megvásárolható autók mire jók? Kösz. -
#3442 Őt nem lehet elkészíteni ... ilyen fejet számítógép nem tud generálni ... és az a nézés :)) LOL -
#3441 Nah kéremszépen. Még kábé egy-két hét és elkezdem szervezni a HunWorks-öt. Azért ilyen későn, mert addigra valószinűleg kihullik a kevésbé maradandó társaság és talán csak azok maradnak, akik komolyan veszik a community-t. -
#3440 köszi, alakítottam rajta kicsit -
#3439 sajna ezt a starmakert is feláldozták a kezelhetőség oltárán :( (értsd.: lehetőségek elég korlátozottak :() -
#3438 Kérdés: A diszletek novelity értékét hogy lehet megnézni?
jónagy jobbkatt a díszleten :)
(amúgy minnél újabb-frissebb-ropogósabb, annál nagyobb :))
nekem most lett elég kellemetlen az emberhiány, de sztárom az van vagy 12 :D...szóval egy film úgy néz ki, hogy általában 2 extra is sztár, illetve most legutóbb a legszutyokabból kellett crew-t csinálnom...a film végén fel is mondott szépen
amúgy a presztízs nemsokat számít a jelentkezőknél...vagy 1 millát költöttem most hirtelen arra, hogy feltornásszam a pofikáját a stúdiómnak (ötöd csillag híján enyém a legjobb), de már kb 10 éve nem jelentkezett senki emberfia...kezdenek egyre nagyobb gondok lenni emiatt...(1965) -
#3437 al bundy, szerintem elég jó lett :)
-
#3436 Még szerencse, hogy alapból 15 percenként van autosave, hacsak nem kapcsoltad ki. -
#3435 FAQ frissült. Részletesebb salary tippek és image probléma megoldás. -
#3434 A szája tökéletes, de a szemein lehetne javítani... -
#3433 Hogy a francban van neked 7,5 millád? Képtelenség!!! -
#3432 ami a legrosszabb:
3 órán át játszottam.sokáig eljutottam..és NEM MENTETTEM! -
#3431 de nagy szerencséd van! movies kinyírta tápot :S :D hehe :) amúgy gáz télleg, csak leforgatok még 1 filmet feeling :D
emberke: al bundy, megnézzük :) -
#3430 elképesztően jó játék,nagyon elragadott..bizonyíték:tegnap 3 órán át megállás nálkül játszottam vele,hirtelen oltári büdös lett és legégett a 400 wattos mercury tápom:D
most vettem másikat,folytathatom:P