The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Mert régen így volt. Egy-egy stúdió tulajdonában voltak, azt hiszem egészen a 60-as évek végéig. Így keletkezett a "sztár" fogalom is. Itt most nem a Blikken lévõ, Lang Györgyi féle sztárokról van persze szó ... 😊

A medve nem játék.

Kérdezném még, hogy az árnyékok nem lassítják be nagyon a játékot?

Dynamic
Van egy Star Maker nevû progi hozzá, de azzal meg színészeket lehet tervezni.Nagyon tutkó.Én pl. most készítettem el Adolf Hitler alteregóját😊
I.C.ram
Ami nem tetszik a játékban az az, hogy a színészek a saját tulajdonaid. Mintha valami focicsapat lenne. adhatom.vehetem õket. Sokkal jobb lenne, ha lenne casting és én választhatnám ki, hogy melyik színészt akarom, õ meg megmondja, hogy mennyit kér egy-egy szerepért. Sokkal jobb lenne, ha többet lehetne foglalkozni a céggel, és nem kéne a pöcsfej színészeimmel foglalkozni, mint valami szaros simsben.
I.C.ram
Scwarzi sem egy mai darab a maga 60 évével.
I.C.ram
Nálam már 1945-re is ilyen a költségvetés. Ki van centízve 😄 Nem igazán megyek 500-600k fölé. Pedig a top elsõ 3 film az én mûvem. Már 6 díjat is bekaszáltam 😛 Mindegyik sztáromnak van valamilyen díja.
cenobite
Nem, van valami más - úgy emléxem. Mindegy, mindjárt megyek haza megnézem.

gamertag: kenobita

PC Game ISOs The Movies - Bonus Disk (c) Activision *DVD* ITWINS 25x50 MB
- 10 Exclusive Costumes
- 20 Original Sound Tracks
- Exclusive Movies
- Prelimirary Graphics
Hmuda
Te a beépített filmlejátszóra gondolhatsz szvsz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

joebacsi
ehh ez a kötsög játék, most fél napot csúszok mindennel miatta...😄
nembaj, leforgattam 29ben a saját filmemet, egy második világháborús német egyenruhában akciózó westernhõsrõl, és nagyot robbant 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A ranglistán a többieket hogyan számolja a program? A játék közben is "jelen vannak", tehát van velük kapcsolat, vagy csak generál egy listát az adott pillanatban?
Lehet-e például sztárokat átszerzõdtetni vagy eladni?

cenobite
De a fõmenüben is van valami filmkészítésre utaló opció. Vagy rosszul emléxem?

Hmuda
Azt jelenti, hogy abban a pillanatban épp nincs mit abban a kategóriában kifejleszteni, de késõbb majd lesz bõven.

Duwy: építesz egy Custom Script office-t és onnan egyértelmû.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

quack
én még csak '45-ben vagyok, egy kasszasiker film marha sokat dobott rajtam (500k $ bevétel, Motion Picture Awardson legjobb film és legjobb színésznõ, idáig stabil 6. voltam most má 3. vagyok)...
ha a "laborban" a szobák pirossal átvannak húzva akkor az azt jelenti h ennél most nemtok magasabb szintre fejleszteni?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

cenobite
Még én sem próbáltam, csak gondolom a Make Movie az. (vagy valami ilyesmi, a fõmenüben a Sandbox mód alatt van - asszem...) Most nem vagyok Movies közelben, otthon megnézem.

Sziasztok

Lentebb írta Cenobite (#2570), hogy van külön filmkészítõ opció. Ezt hol lehet elérni, mert én nem találtam.
A segítséget elõre is köszi.
Help17
Nekem még nem volt kasszasikerem pedig már 1965-ben vagyok😞 Persze csõdhelyzetben nem vagyok!

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

VRSDM
szoval,akkor nincs 5let hogy mit állitsak a BIOS-ban, nehogymár a célegyensbe ne segitsetek...

u dont have to listen anybody else but me

Malakai
Nem csak sandboxban lehet használni a star makerben készített színészeket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Nah, kicsit elnéztem tegnap este a dátumot és csak msot értem el 1960-ba. <#idiota> Itt már oda kell figyelni, mert nem egyszer sikerült úgy összehoznom a költségvetést, hogy az utolsó pillanatban ütött be egy kasszasiker. 😛 Na csak enynit akartam, megyek vissza mert még csõdbemegyek. 😛

Jah és aki látványosan troll, azt ne bátorítsátok már a játékra...2567...

akyyy
hát eddi gjácottam vele, elõször nagyon megjedtem, hogy prúú ez atipikus olyna játlk amelbe elveszek, és jajj lesz nekem, megunom hamar és tölröm le! de nem, kb ugyanugy vagyok ezzel is mint a b&Wban voltam anno... tök egyszerû.. meg is lett az elsõ , küldetés áltlaá csinált filmem😄 zsear lett😄
sztetek a stúdió nevét meg lehet változtatni?

meg remélem lesz ehez is valami fordítás, mert ehez is jó ha van!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

cenobite
A Starmaker-ben készült karakterek a Sandbox módban berakhatók a filmbe?

VRSDM
igy igaz, amikor villám volt, a gép totál meghalt mert már irtam miket kelett lecserélni, azota vannak SSE gondok csak. szoval a proci tudja de az everest szerint az alaplap, is, vki leirná hogy mit is kéne megnéznem a BIOSban ami gond lehet?

a.carkey
De mondhattam volna az Ûrcowboyokat is.

A medve nem játék.

a.carkey
Lol!

Clint Eastwood pl.

A medve nem játék.

Malakai
TMO? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

takraj
Én is! Nyitni kéne egy oldalt ahova fel lehetne tölteni ezeket, és akkor mindenki letölthetné aki akarja!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Scott21
én is kíváncsi lennék rá nagyon 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Az SSE az külön van, de mint látható, elvileg támogatnia kellene
Így akkor marad az, hogy véletlen BIOS-ban le van valami tiltva, vagy az is lehet, valami elszállt attól az áramszünettõl, amit írtál.

Ha jól emlékszem, azt írtad, közvetlen utána tapasztaltál egyéb problémákat is.
SASboy
én is kíváncsi lennék rá 😊

nice legs. what time to open?

VRSDM
CPU tulajdonságai:
CPU típusa AMD Athlon XP, 1400 MHz (10.5 x 133) 1600+
CPU alias Palomino
CPU stepping A5
Utasításkészlet x86, MMX, 3DNow!, SSE
L1 kód gyorsítótár 64 KB
L1 adat gyorsítótár 64 KB
L2 gyorsítótár 256 KB (On-Die, Full-Speed)
ezt irja a procira, (a 3dnow nak hivjak ezt AMDnél, ugy értesültem) de szoval akkor tudnia kéne... nem ???)<#confused>

Ha vkinek van már filmje, nyomja már fel vhova, hogy meg tudjuk nézni...!
Bucser
NAhh már csorog is lefelé😄

Micsoda alulinformált vagyok😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
bahhhhh😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Malakai
Nem, 8-án megjelent. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SASboy
netrõl már le lehet szedni

Még nem tudom, zombis szerelmeset 😊))))

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Bucser
bazz 2 nap alatt 405 új üzenet<#wow1>

Tán csak nem ma jelenik meg??

Meg a BIOS-ban is szétnéznék, nem állt-e el 1-2 beállítás
Akkor az alaplapon nem múlik
Lehet, a procin

A processzorra mit ír?
SASboy
Hi. Nehéz irányítani a játékot? Hasonlít a simshez? JA és jó a graf?

VRSDM
ezt irja az alaplapra <#rinya>
IA SSE Támogatva
IA SSE 2 Nincs támogatva
IA SSE 3 Nincs támogatva

VRSDM
oks megvan, megnézem...

Figyelj, legjobb ha letölted az Everest ingyenes verzióját. Lefuttatod, kiválasztod az alaplap, meg a processzor tesztjét, s megtudod, mit ír az SSE-re. Ha azt írja, nem támogatja vagy nem jó, akkor gondolkozz hardware vásárláson
Scott21
milyen filmet csinálsz? 😊)

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

VRSDM
csak egy apró dolog, a villámos csere elõtt mentek az SSE-s cuccok (pl. a fraps-nek is kell, az a csere ota szol hogy haho ,nincs SSE-d), és a proci az nemlett cserélve, lehet hogy akkor az alaplap nem támogatja, és akkor erõlködhet a proci?

Na hali all!

Erre a stuffra vártam már régóta 😊)))

Überkurvajó (bár még elég keveset játszottam vele), de az biztos, hogy a start menüból kitörlöm az uninstall ikont, hogy még véletlenül se nyomjak rá 😊))))

Hétvégén asszem hanyagolom a családot 😊)))

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

A régebbi típusú processzorok nem támogatják az SSE utasításkészletet.
Úgy néz ki, hogy a Lionhead újabb programjai igénylik ezt.
Ha szerencséd van, akkor lesz ehhez patch, hogy csak a hang miatt ne kelljen ez, mert sok embernek nem megy. De addig is jó lenne elgondolkodni egy processzor-cserén.

Amúgy a legújabb Adobe Premiere Elements 2.0 SSE2 nélkül fel sem installálódik...
VRSDM
formatc:/u privát ment.

VRSDM
amugy 1,6+os AMD-m van, valószinüleg ez lesz a gond?