6506
The Movies & Stunt Effects
  • kiridav
    Alakula a story nekem tetszik és várom a folytatást!!!!
  • TommerHead
    Nemsokára GálaEst Díjkiosztó!Archiváljam akkor elötte a SzuperMovies-omat?:)Vagy marad Releaseban
  • Captain Sparrow
    na elbasztam a linket
  • Captain Sparrow
    nesztek egyétek csináltam tegnap egy westernies bakrablós akciót mikor már feliratozáshoz jutottam meguntam és idióta feliratokat irtam hozzá :DD
    de azért jó lett :D
    leszámítva hogy a teknika elég silány és ahol sötétben akartam forgatni alig látni valamit azaz semmit

NEEEEH
  • I.C.ram
    Készen van Jack Tracy második része is!!
    Berakom az első részt is, hogy tudja mindenki, miről van szó :)

Jack Tracy - 1. rész

Jack Tracy - 2. rész
  • Rohamoszti
    Amúgy még átváltatni se sikerül a WMP-t mert ugyanúgy 10-es marad...
  • Malakai
    Nesze, de mostantól önállósodj kicsit!
  • Rohamoszti
    Szal hol lehet leállítani azokat a rohadt tutiralokat? ...
  • evil 007
    adjatok 1 címet ahova ingyen felrakhatnám a filmemet
  • I.C.ram
    Vannak állatok, pl kutya is. Van egy rakás háborús cucc is ( van kb 16 féle egyenruha is, amikét meg lehet tovább variálni) van robotjelmez is (vicces, és ilyen scifis, stb) gyerek nem nagyon van. Hajó se nagyon
  • bricsi01
    Helló!

Feliratot hogy lehet?Vagy mivel?
  • Malakai
    Mostmár, hogy van FAQ, a reklamációd többszörösen sem helyénvaló.
  • Kandurex
    FAQ
  • evil 007
    hogy kell feltenni ide filmet de most kérdezem meg utoljára mert legalább már 100x kérdeztem de senki nem válaszol
  • TommerHead
    Gálaest előtt kell archiválni a filmet amit készítettem vagy marad úgy Relaes-ben?
  • Kandurex
    Hmuda: Te hány emberrel dolgozol? Végig toltad már? Hol jársz?

Egyékbént a legjobb rövidfilm ötleteket innen érdemes venni.

off:
    Benézek az infómba és mit látok? Van még 22db üzenetem és elérem a mágikus 10k spam -et. :) Asszem itt fogom eldurrantani az eddig legnagyobb TÉKemet.
  • Malakai
    Csak ökörködés, az öreg Gróf Dracul. :)
  • Since
    Sziasztok! Remélem tud nekem valaki segíteni..Sajnos rosszul rendeztem el az épületeimet, és már szinte semmi helyem sincsen. Hogyan lehetne a legkönnyebben átrendezni? Azt tudom hogy a builderrel lehet, de az nagyon macerás mivel mindig fel kell kapni egyet...Köszi a választ
  • Rohamoszti
    Autorunnál?
  • Hmuda
    "be lehet állítani a kezdésnél"

Már leírtam...
  • Kandurex
    Ez jól hangzana!
  • Jimbo
    2 ffi van természetsen....
  • Malakai
    Elálóbb fülek, laposabb száj, és sokkal jobban állba van rúgva. :)

Amúgy színészeket replikálni majd akkor lehet, ha esetleg az sdk meglesz és be lehet rakni egyedi arc textúrákat. :)
  • Malakai
    Na faxa, te is jó abnormális csont szerkezetű embert választasz. :D
  • Rohamoszti
    HOl lehet a tutiral-t beállítani?
  • Jimbo
    Ha mondjuk olyan filmet szeretnék forgatni, amiben Ambush van, akkor azt meg tudom tenni? Mert ott ugye több ember kell, Nekem meg van 20 ffi és 2 női színészem. A többiek ilyenkor statiszták vagy nem tudok ilyet forgatni?
  • fistin
    hhahhahahhahahhaha, ez geci jó!!!
  • CarajoEsp
    Noh. Csak, hogy adjak munkát a sztárkészítésre vállalkozóknak. Most szenvedtem kemény 1órát Ron Perlman fejével, és mikor kezdett hozzá hasonlítani, akkor fogta a gép és leált Critical Errorral:)
    Szóval aki meg tudja csinálni, az kap egy virtuális sört:)
  • Malakai
    Windows Media Player 10 Uninstall
  • Hmuda
    Játék szempontjából nem kötelező...tutorial szempontjából kötelező. Ha kihagyod a tutorialt (be lehet állítani a kezdésnél) akkor nincs se Baggage boy, se Love Lasso.
  • Kandurex
    No, véget ért számomra a training, eddigi játék töröl és tiszta lappal új studió indul :) Egyébként érdekes, hogy a játékszempontjából kötelező a 'love lasso', de ugye nekem két férfi színészem volt, ...aztán így sikerült már 1920' után leforgatni az első buznyák filmet .

Egyébként Lionhead fórumain olvasgatva, ott olyanokkal találkoztam legénység szempontjából, hogy 30 - 50 fővel dolgoznak amiből pl. 7 actors, 3 directors, 4 extras, 6 crew, 7 builders, 5 janitors, 4 scriptwriters, 4 scientists and 9 entourage. Ami nem tűnik kis létszámnak!
  • TommerHead
    Nah most mihez kezdjek?'53-ban járok csináltam már 2 szerintem jó filmet de díjat sem ezekre sem a más által írt filmekre nem kapok:(A szinészeim megöregedtek és nem is jön új egyén akiből csinálhatnék.Ja a pénz is -300.000 mert írtó sokat elvesz az a Film amit én kreálok.Tipp??
  • zizzenet
    A Rome Total War is hasonlóakat produkált. Az is a 9-esre volt kihegyezve, és problémák adódtak, ha a 10-es volt fent.
  • Rohamoszti
    Belépek, fehér képernyő, hibaüzenet: legújabb windows media genyó kell... 10-es van fent
  • rage at work
    Miért kell eltávolítani ? Nem működik ?
    A Movies-nak az is jó.
  • rage at work
    Renegeteg kisjelenet közül választhatsz, én állatot még nem láttam, meg hajóst sem, háborúst, meg kung-fust, sci-fi-t, romantikust, westernt, akcióst,
    vámpírost, horrort viszont igen.

De az sem mindegy, épp hol tartasz.
    Mert én nemrég kezdtem , és a 20-as években járok.
    Nyilván, ekkor még nem lehet színes filmeket

De aki 2000-ben jár, az már tud II. világháborús színes filmet is forgatni, meg mai modern filmet, modern lakás díszletben...
  • Rohamoszti
    Windows Media Player 10-es verzióját hogy lehet eltávolítani?
  • Mike
    vagy pl. Dártvéderes, terminátoros, stártrekvojádzseres filmet?
  • Mike
    tényleg, lehet
    - aranyos gyereket aranyos kutya megmentős
    - Lassie hazatérős :)
    - nindzsa-szamuráj mindenkit lekardozós
    - háborús lövöldözős
    - hajós elsüllyedős
    filmet csinálni? vannak statiszták? gyerekek? állatok?
    mivan ha meg akarom csinálni Csapaljev elvtásr hősi lovasrohamát a német tankok ellen?
    lehet jeleneteket forgatni zöld háttér előtt?
  • Fenrir
    nekem olyan 3 rendezőm, 3 színésznőm és vagy 6 színészem van és egyfolytában 900k felett van a pénz és emelkedik :)

jah és minden díszlet és épület fel lett húzva, a dekorációkból is a legújabbak vannak