6506
The Movies & Stunt Effects
-
kiridav #3510 Alakula a story nekem tetszik és várom a folytatást!!!! -
TommerHead #3509 Nemsokára GálaEst Díjkiosztó!Archiváljam akkor elötte a SzuperMovies-omat?:)Vagy marad Releaseban -
#3508 na elbasztam a linket -
#3507 nesztek egyétek csináltam tegnap egy westernies bakrablós akciót mikor már feliratozáshoz jutottam meguntam és idióta feliratokat irtam hozzá :DD
de azért jó lett :D
leszámítva hogy a teknika elég silány és ahol sötétben akartam forgatni alig látni valamit azaz semmit
NEEEEH -
#3505 Készen van Jack Tracy második része is!!
Berakom az első részt is, hogy tudja mindenki, miről van szó :)
Jack Tracy - 1. rész
Jack Tracy - 2. rész -
Rohamoszti #3504 Amúgy még átváltatni se sikerül a WMP-t mert ugyanúgy 10-es marad... -
#3503 Nesze, de mostantól önállósodj kicsit! -
Rohamoszti #3502 Szal hol lehet leállítani azokat a rohadt tutiralokat? ... -
evil 007 #3501 adjatok 1 címet ahova ingyen felrakhatnám a filmemet -
#3500 Vannak állatok, pl kutya is. Van egy rakás háborús cucc is ( van kb 16 féle egyenruha is, amikét meg lehet tovább variálni) van robotjelmez is (vicces, és ilyen scifis, stb) gyerek nem nagyon van. Hajó se nagyon -
#3499 Helló!
Feliratot hogy lehet?Vagy mivel? -
#3498 Mostmár, hogy van FAQ, a reklamációd többszörösen sem helyénvaló. -
#3497 FAQ -
evil 007 #3496 hogy kell feltenni ide filmet de most kérdezem meg utoljára mert legalább már 100x kérdeztem de senki nem válaszol -
TommerHead #3495 Gálaest előtt kell archiválni a filmet amit készítettem vagy marad úgy Relaes-ben? -
#3494 Hmuda: Te hány emberrel dolgozol? Végig toltad már? Hol jársz?
Egyékbént a legjobb rövidfilm ötleteket innen érdemes venni.
off:
Benézek az infómba és mit látok? Van még 22db üzenetem és elérem a mágikus 10k spam -et. :) Asszem itt fogom eldurrantani az eddig legnagyobb TÉKemet. -
#3493 Csak ökörködés, az öreg Gróf Dracul. :)
-
Since #3492 Sziasztok! Remélem tud nekem valaki segíteni..Sajnos rosszul rendeztem el az épületeimet, és már szinte semmi helyem sincsen. Hogyan lehetne a legkönnyebben átrendezni? Azt tudom hogy a builderrel lehet, de az nagyon macerás mivel mindig fel kell kapni egyet...Köszi a választ -
Rohamoszti #3491 Autorunnál? -
#3490 "be lehet állítani a kezdésnél"
Már leírtam... -
#3489 Ez jól hangzana! -
Jimbo #3488 2 ffi van természetsen.... -
#3487 Elálóbb fülek, laposabb száj, és sokkal jobban állba van rúgva. :)
Amúgy színészeket replikálni majd akkor lehet, ha esetleg az sdk meglesz és be lehet rakni egyedi arc textúrákat. :) -
#3486 Na faxa, te is jó abnormális csont szerkezetű embert választasz. :D -
Rohamoszti #3485 HOl lehet a tutiral-t beállítani? -
Jimbo #3484 Ha mondjuk olyan filmet szeretnék forgatni, amiben Ambush van, akkor azt meg tudom tenni? Mert ott ugye több ember kell, Nekem meg van 20 ffi és 2 női színészem. A többiek ilyenkor statiszták vagy nem tudok ilyet forgatni? -
#3483 hhahhahahhahahhaha, ez geci jó!!! -
#3482 Noh. Csak, hogy adjak munkát a sztárkészítésre vállalkozóknak. Most szenvedtem kemény 1órát Ron Perlman fejével, és mikor kezdett hozzá hasonlítani, akkor fogta a gép és leált Critical Errorral:)
Szóval aki meg tudja csinálni, az kap egy virtuális sört:) -
#3481 Windows Media Player 10 Uninstall -
#3480 Játék szempontjából nem kötelező...tutorial szempontjából kötelező. Ha kihagyod a tutorialt (be lehet állítani a kezdésnél) akkor nincs se Baggage boy, se Love Lasso. -
#3479 No, véget ért számomra a training, eddigi játék töröl és tiszta lappal új studió indul :) Egyébként érdekes, hogy a játékszempontjából kötelező a 'love lasso', de ugye nekem két férfi színészem volt, ...aztán így sikerült már 1920' után leforgatni az első buznyák filmet .
Egyébként Lionhead fórumain olvasgatva, ott olyanokkal találkoztam legénység szempontjából, hogy 30 - 50 fővel dolgoznak amiből pl. 7 actors, 3 directors, 4 extras, 6 crew, 7 builders, 5 janitors, 4 scriptwriters, 4 scientists and 9 entourage. Ami nem tűnik kis létszámnak! -
TommerHead #3478 Nah most mihez kezdjek?'53-ban járok csináltam már 2 szerintem jó filmet de díjat sem ezekre sem a más által írt filmekre nem kapok:(A szinészeim megöregedtek és nem is jön új egyén akiből csinálhatnék.Ja a pénz is -300.000 mert írtó sokat elvesz az a Film amit én kreálok.Tipp?? -
zizzenet #3477 A Rome Total War is hasonlóakat produkált. Az is a 9-esre volt kihegyezve, és problémák adódtak, ha a 10-es volt fent. -
Rohamoszti #3476 Belépek, fehér képernyő, hibaüzenet: legújabb windows media genyó kell... 10-es van fent -
rage at work #3475 Miért kell eltávolítani ? Nem működik ?
A Movies-nak az is jó. -
rage at work #3474 Renegeteg kisjelenet közül választhatsz, én állatot még nem láttam, meg hajóst sem, háborúst, meg kung-fust, sci-fi-t, romantikust, westernt, akcióst,
vámpírost, horrort viszont igen.
De az sem mindegy, épp hol tartasz.
Mert én nemrég kezdtem , és a 20-as években járok.
Nyilván, ekkor még nem lehet színes filmeket
De aki 2000-ben jár, az már tud II. világháborús színes filmet is forgatni, meg mai modern filmet, modern lakás díszletben... -
Rohamoszti #3473 Windows Media Player 10-es verzióját hogy lehet eltávolítani? -
#3472 vagy pl. Dártvéderes, terminátoros, stártrekvojádzseres filmet? -
#3471 tényleg, lehet
- aranyos gyereket aranyos kutya megmentős
- Lassie hazatérős :)
- nindzsa-szamuráj mindenkit lekardozós
- háborús lövöldözős
- hajós elsüllyedős
filmet csinálni? vannak statiszták? gyerekek? állatok?
mivan ha meg akarom csinálni Csapaljev elvtásr hősi lovasrohamát a német tankok ellen?
lehet jeleneteket forgatni zöld háttér előtt?
-
#3470 nekem olyan 3 rendezőm, 3 színésznőm és vagy 6 színészem van és egyfolytában 900k felett van a pénz és emelkedik :)
jah és minden díszlet és épület fel lett húzva, a dekorációkból is a legújabbak vannak