6506
The Movies & Stunt Effects
  • joebacsi
    vágd be őket a kocsmába, és heppik lesznek
  • Csacsi
    Sziasztok. Elég sokat visszaolvastam, de konkrét tippet nem láttam, hogy a stresszt hogyan lehet szbaályozni? 2 színész 2 rendezőm van, felváltva dolgoznak, de mégis mindenki tiszta stressz. Mit tehenték?
  • CarajoEsp
    Én egy olyan patchnek örülnék, ami megoldja azt, hogyha van két szinész, akik teszem azt mindketten remek Komédiások, és állandóan együtt forgatnak, akkor 2-3 forgatás után legyen náluk jó az ismertség, és két folyton együtt dolgozó embernek ne kelljen beszélgetnie pluszba ahhoz, hogy jó legyen a kapcsolatuk.
  • Malakai
    Most láttam, van egy mod a jelentkező munkásokra, ami megoldja ezt a hiány dolgot elméletileg. Persze ez cheat, végülis. :P
  • Nyiri
    Bobo's War
  • Faterx
    CDex hun
  • ZsZso
    most olvastam csak vissza ... látom már esett róla pár szó. Sebaj, itt egybe van. :P
  • ZsZso
    Hehe, kitaláltam hogy lehet saját zenéket betenni a filmek alá. Megosztom veletek.

Hmuda, szerintem érdemes lenne kitenni majd FAQba, mert lassan megunják az emberek a játékban lévő zenéket, és keresni fogják a módját, miként tehetnének bele újakat. Tehát ...

TIPP: hogyan tegyünk saját zenét filmünk alá?

Adott egy .WAV, .MP3 file. Ebből kell .OGG filét készíteni. CDex progival könnyen megtehetjük (freeware - sajna a homepage nem megy, szóval használjatok googlét).
    Beállítások ... OPTIONS >> SETTINGS. Encoder fülecske, Encoder: OGG (listából válaszd ki). Nyomj egy OKot. Húzd be az ablakba az MP3ad, és már készül is az OGG muzsika. Ezt a fájlt átmásolod a "C:\Documents and Settings\<ACCOUNT>\My Documents\The Movies\Movie Music\" könyvtárba.

Kész ... Post Productionnál ott fog virítani a zenéknél a most elkészített hanganyag is. Sok Sikert!

(ugye nem jogvédett cuccokat fogtok konvertálgatni, majd film alá tenni, ugye?! :))
  • Lobsterman
    Kéne egy kis segítség. Majdnem kész az új filmem, de kéne bele egy jelenet, hogy a fickó leugrik/ledobják a tetőről. van ilyen egyáltalán? 2 leugrásos jelenetet találtam, de azok közül az egyik farkasemberes, a másikban pedig egy másik tetőre ugrik a fickó, ha megvágom, akkor meg túl rövid. Tud valaki segíteni hogy ezt hogy tudnám megcsinálni?
  • asfa
    amikor készíted a filmet ott alul lehet ahol hangokat is meg zenét és rákattintasz aztán beirod a szöveget és a helyére rakod
  • csm
    hogy írtok feliratot a filmekhez?
  • joebacsi
    jó film lesz, nézzétek :)
  • robotnyk

ezt tudtam kihozni max, ez inkább egy korai BS :P
  • asfa
    ezt én se birom bud nagyon nehéz.a haja se stimmel meg az arca se
  • Nyiri
    Budot rohadt nehez. Nem lehet pufi pofat csinalni...
  • Rohamoszti
    Na senki nem jelentkezik? Faxom tele van hogy kész van, de exportálás után sux lesz :D
  • asfa
    ez jó
    megoldjuk
  • Fenrir
    kéne még 1 Bud is :)
  • EmThor
    al bundy kész + peggy meg kelly is megvan elvileg
  • CarajoEsp
    Nemis rossz ötlet:)
  • Fenrir
    emberek jobb 5letem van...meg kéne alkotni a Rém rendes család szereplőit és róluk kéne csinálni részeket

így nem kell figyelni hogy egymást kövessék történetben, mindenki kiélhetné magát :)
  • asfa
    nem birom sajna máshogy
  • asfa
    megprobálom de szted a többi jó?
  • CarajoEsp
    Nemtom kiez. Ma játszik az Equilibriumba és egész könnyen meg lehetett csinálni a fejét, szerintem nem lett rossz:)

• Rohamoszti
    Mivel élvezhetetlenül elcsúszik a hang, így a gépemen :D Bár tegnap felraktam egy szar verziót az 1. részből :P
  • CarajoEsp
    Nem így áll az álla. Hülyén hangzik, de az álla alatt a vágat fölfelé jön, nálad meg lefelé megy:)
  • asfa
    szerintetek milyen?sztem nem olyan jo de mi a hiba?

• bricsi01
    S honnan lehet leszedni azt a 2részt?
  • Rohamoszti
    Akar valaki beszállni az Idétlen Időkig sorozat projectbe?:) Eddig 2 rész van kész ;)

Ami ezzel járna:

- A sorozat részeinek exportálása, azokkal együtt amiket én küldök át (Nálam valamiért csúszik a hang exportálás után méghozzá sokkal)
    - Megrendezhet részeket a sorozatból
    - Együtt dolgozhat Bill Murrey-vel ;)

A sorozat alap storyja:

Matrix nem él igazán, s ezért úgy bünteti a sors, hogy míg rendesen meg nem éli azt az 1 napját annyiszor kell ugyanaznap ébrednie. Egyedül ő tud róla, hogy a világ nem változik, ugyanaz a nap ismétlődik, s ahogy kell ezt ki is használja, beszól olyanoknak akiknek eddig nem mert, bankot rabol, csajozik, sőt...még a halált is kipróbálja! Mindenhatónak érzi magát ám ahogy lenni szokott, a jóbol is megárt néha a sok.

• BladE666
    vki irja már le h kell pénzt keresni (megcsinálom a filmet, számlálja a pénzt is de egyzerüen nem jönn be semmi)
  • bricsi01
    Bocs hüje kérdés.
    SPAM asszem az az.
  • I.C.ram
    Mihhez? :)
  • joebacsi
    nem a játékban, nekünk van egy hatástalanított dobtáras ppsh-nk, amit használunk filmekben néha :)
  • bricsi01
    Mért van PPSH?
    Vagy miben?
  • joebacsi
    ppsh-thompson kulonbseg nem olyan vészes, mi pont fordítva alkalmazzuk: ppsh-t használunk maffiafilmeknél thompson helyett, mert csak azunk van, de teljesen megfelelő :)
  • Fenrir
    nah segítsen valaki aki már elég sokat játszott a játékkal és mondjuk majdnem elérte a 2000-es éveket

hányszor érdemes egy sztáron plasztikai műtétet végrehajtani?

hány éves korukig maradnak szerződésben velem, mikor akarnak nyugdíjba menni?

az idő folyamán kapok új díszletet, néha olyat ami a meglévő modernebb változata, például a sci-fi űrhajó díszlet is ilyen

ilyenkor törölhetem a régit vagy azt fogják még pl 25 év múlva is használni? elég sok pénzt és helyet meg tudnék vele takarítani
  • I.C.ram
    Sajnos csak ez az egy van mint harcjármű :( Nekem is jobban tetszene egy Kübelwagen, de hát ez van :P Meg a ruszki katonának is csigatáras Thompsonja van, mert nem volt PPSH :P

Köszi :)
  • joebacsi
    Willy jeep a németeknél...khm...:)
    amúgy jólett, dramaturgialiag eddig sztem a legjobb harcjelenet :)
  • acsalint
    Honlap frissítve!
    Már meg is található a rajta 6 film (Desert Horror, The Dying River, Hell Is For The Dead, Last Night, Toads, The long way down) és 4 sztár (Al Bundy, Bruce Willis, Ray Liotta, Val Kilmer). Nagyon szépen köszönöm, és küldjetek továbbra is.
    TheMoviesGame.atw.hu
  • bricsi01
    Jaj bocs a ?=.
    Bocs.