6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3889 vágd be őket a kocsmába, és heppik lesznek -
#3888 Sziasztok. Elég sokat visszaolvastam, de konkrét tippet nem láttam, hogy a stresszt hogyan lehet szbaályozni? 2 színész 2 rendezőm van, felváltva dolgoznak, de mégis mindenki tiszta stressz. Mit tehenték? -
#3887 Én egy olyan patchnek örülnék, ami megoldja azt, hogyha van két szinész, akik teszem azt mindketten remek Komédiások, és állandóan együtt forgatnak, akkor 2-3 forgatás után legyen náluk jó az ismertség, és két folyton együtt dolgozó embernek ne kelljen beszélgetnie pluszba ahhoz, hogy jó legyen a kapcsolatuk. -
#3886 Most láttam, van egy mod a jelentkező munkásokra, ami megoldja ezt a hiány dolgot elméletileg. Persze ez cheat, végülis. :P -
Nyiri #3885 Bobo's War -
#3884 CDex hun -
#3883 most olvastam csak vissza ... látom már esett róla pár szó. Sebaj, itt egybe van. :P -
#3882 Hehe, kitaláltam hogy lehet saját zenéket betenni a filmek alá. Megosztom veletek.
Hmuda, szerintem érdemes lenne kitenni majd FAQba, mert lassan megunják az emberek a játékban lévő zenéket, és keresni fogják a módját, miként tehetnének bele újakat. Tehát ...
TIPP: hogyan tegyünk saját zenét filmünk alá?
Adott egy .WAV, .MP3 file. Ebből kell .OGG filét készíteni. CDex progival könnyen megtehetjük (freeware - sajna a homepage nem megy, szóval használjatok googlét).
Beállítások ... OPTIONS >> SETTINGS. Encoder fülecske, Encoder: OGG (listából válaszd ki). Nyomj egy OKot. Húzd be az ablakba az MP3ad, és már készül is az OGG muzsika. Ezt a fájlt átmásolod a "C:\Documents and Settings\<ACCOUNT>\My Documents\The Movies\Movie Music\" könyvtárba.
Kész ... Post Productionnál ott fog virítani a zenéknél a most elkészített hanganyag is. Sok Sikert!
(ugye nem jogvédett cuccokat fogtok konvertálgatni, majd film alá tenni, ugye?! :)) -
#3881 Kéne egy kis segítség. Majdnem kész az új filmem, de kéne bele egy jelenet, hogy a fickó leugrik/ledobják a tetőről. van ilyen egyáltalán? 2 leugrásos jelenetet találtam, de azok közül az egyik farkasemberes, a másikban pedig egy másik tetőre ugrik a fickó, ha megvágom, akkor meg túl rövid. Tud valaki segíteni hogy ezt hogy tudnám megcsinálni? -
#3880 amikor készíted a filmet ott alul lehet ahol hangokat is meg zenét és rákattintasz aztán beirod a szöveget és a helyére rakod -
#3879 hogy írtok feliratot a filmekhez? -
#3878 jó film lesz, nézzétek :) -
ezt tudtam kihozni max, ez inkább egy korai BS :P -
#3876 ezt én se birom bud nagyon nehéz.a haja se stimmel meg az arca se -
Nyiri #3875 Budot rohadt nehez. Nem lehet pufi pofat csinalni... -
Rohamoszti #3874 Na senki nem jelentkezik? Faxom tele van hogy kész van, de exportálás után sux lesz :D -
#3873 ez jó
megoldjuk -
#3872 kéne még 1 Bud is :) -
#3871 al bundy kész + peggy meg kelly is megvan elvileg -
#3870 Nemis rossz ötlet:) -
#3869 emberek jobb 5letem van...meg kéne alkotni a Rém rendes család szereplőit és róluk kéne csinálni részeket
így nem kell figyelni hogy egymást kövessék történetben, mindenki kiélhetné magát :) -
#3868 nem birom sajna máshogy -
#3867 megprobálom de szted a többi jó? -
#3866 Nemtom kiez. Ma játszik az Equilibriumba és egész könnyen meg lehetett csinálni a fejét, szerintem nem lett rossz:)
-
Rohamoszti #3865 Mivel élvezhetetlenül elcsúszik a hang, így a gépemen :D Bár tegnap felraktam egy szar verziót az 1. részből :P -
#3864 Nem így áll az álla. Hülyén hangzik, de az álla alatt a vágat fölfelé jön, nálad meg lefelé megy:) -
#3863 szerintetek milyen?sztem nem olyan jo de mi a hiba?
-
#3862 S honnan lehet leszedni azt a 2részt? -
Rohamoszti #3861 Akar valaki beszállni az Idétlen Időkig sorozat projectbe?:) Eddig 2 rész van kész ;)
Ami ezzel járna:
- A sorozat részeinek exportálása, azokkal együtt amiket én küldök át (Nálam valamiért csúszik a hang exportálás után méghozzá sokkal)
- Megrendezhet részeket a sorozatból
- Együtt dolgozhat Bill Murrey-vel ;)
A sorozat alap storyja:
Matrix nem él igazán, s ezért úgy bünteti a sors, hogy míg rendesen meg nem éli azt az 1 napját annyiszor kell ugyanaznap ébrednie. Egyedül ő tud róla, hogy a világ nem változik, ugyanaz a nap ismétlődik, s ahogy kell ezt ki is használja, beszól olyanoknak akiknek eddig nem mert, bankot rabol, csajozik, sőt...még a halált is kipróbálja! Mindenhatónak érzi magát ám ahogy lenni szokott, a jóbol is megárt néha a sok.
-
BladE666 #3860 vki irja már le h kell pénzt keresni (megcsinálom a filmet, számlálja a pénzt is de egyzerüen nem jönn be semmi) -
#3859 Bocs hüje kérdés.
SPAM asszem az az. -
#3858 Mihhez? :) -
#3857 nem a játékban, nekünk van egy hatástalanított dobtáras ppsh-nk, amit használunk filmekben néha :) -
#3856 Mért van PPSH?
Vagy miben? -
#3855 ppsh-thompson kulonbseg nem olyan vészes, mi pont fordítva alkalmazzuk: ppsh-t használunk maffiafilmeknél thompson helyett, mert csak azunk van, de teljesen megfelelő :) -
#3854 nah segítsen valaki aki már elég sokat játszott a játékkal és mondjuk majdnem elérte a 2000-es éveket
hányszor érdemes egy sztáron plasztikai műtétet végrehajtani?
hány éves korukig maradnak szerződésben velem, mikor akarnak nyugdíjba menni?
az idő folyamán kapok új díszletet, néha olyat ami a meglévő modernebb változata, például a sci-fi űrhajó díszlet is ilyen
ilyenkor törölhetem a régit vagy azt fogják még pl 25 év múlva is használni? elég sok pénzt és helyet meg tudnék vele takarítani -
#3853 Sajnos csak ez az egy van mint harcjármű :( Nekem is jobban tetszene egy Kübelwagen, de hát ez van :P Meg a ruszki katonának is csigatáras Thompsonja van, mert nem volt PPSH :P
Köszi :) -
#3852 Willy jeep a németeknél...khm...:)
amúgy jólett, dramaturgialiag eddig sztem a legjobb harcjelenet :) -
acsalint #3851 Honlap frissítve!
Már meg is található a rajta 6 film (Desert Horror, The Dying River, Hell Is For The Dead, Last Night, Toads, The long way down) és 4 sztár (Al Bundy, Bruce Willis, Ray Liotta, Val Kilmer). Nagyon szépen köszönöm, és küldjetek továbbra is.
TheMoviesGame.atw.hu -
#3850 Jaj bocs a ?=.
Bocs.