The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

infoba benne van

football without ultras is nothing

Hmuda
Síma script office-okkal nincs belszólásod a forgatókönyvbe, de ha lehet akkor ne várd már el, hogy egy komédiát egyértelmûen akció orientált díszleten forgassák.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

GregSB
AHFA-T7PK-AH3K-H3A7-44AC

Van valakinek még mûködõ serialja a gémhez?
quack
elmented starmakerbe aztán ha jön új színész jelentkezni azt berakod a középsõ szobába (csak akkor jelenik meg ha má van elmentett starmakeres cávód), és akko ott kitudod választani

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Malakai
Ja, ez már az idõsebb akart volna lenni, de nem az igazi, mert a program ilyenkor erõszeretettel nyomatja az õszítést, ami nem kéne rá. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tomalak
Hogy tudom használni azokat a szátrokat akiket én csinálok?
Malakai
Próbáltam csinálni én is egy Schwarzit, elég kihívás a fickó feje, elég gyenge is lett. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

quack
nem crewt kell mellé tenni?<#fejvakaras>

quack
ha megy a forgatás akkor klikk helyszínre és akko má állítgathacc te is (az elsõ pár filmben amíg még ugatnak bubbleben addig nemtucc )

quack
hát ha kész a scriptwriter, akkor a scriptet behúzod a custom scriptes officeba azt ott állítgathatod

GregSB
Aham, és ezekn él a fejlettebb Script Officeoknál lesz majd beleszólásunk abba hogy melyik Set-re készítsenek el egy scriptet?

Mert nekem még a basic van, 1930-ban járok, és ha íratok egy Comdey scriptet, azt tuti hogy az alap 1 szobás Seten forgatják le, az újakat amik alkalmasak Comedy forgatására egyáltalán nem használják ki.

azota már énis eljutottam odáig :D hát megprobálom de nekem eddig még ilyen nem volt :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tojesz
Hogy lehet filmet rendezni?
Ha kirúgom a rendezõt?

lejjebb már írták
csak akkor lehet, ha vmi extrát csinál
akkor kerülhet az ujságok címlapjára
pl összeveszik két sztárod, vagy ilyesmi

Tojesz
A rendezõmet csak az ital teszi boldoggá:D:D

erre egy kérdés: fotosoknál nekem bármelyik szinészre akarom dobni mindig csak kis piros x vana fényképezõ mellett (attól ügetlenül hogy mit csinálnak...) ez miért van? :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Amúgy nem lehet valahogy elõrébb vinni az alsó álkapcsát az embernek?:D
Kandurex
Szerintem ez gyenge. A Brando jó lett, meg a Popritvsák (vagy a <#idiota> írják) is türhetõ.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A lényeg az hogy vegyél fel egy „gondnokot” ( Janitor) majd ha megvan akkor fogd meg és rakd a sztárod mellé.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Ez sztetek elég swarcis?:D
Malakai
Báhh, közel 200 új üzenet... :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Captain Sparrow
ááá de útálom már..
az elõbb kiléptem alt+tabbal és vissszamenni már nemtuttam...
most elidnitom ujra erre már készülne a film amit akarok csinálni erre kilép az asztalra <#mf3>

Nála azért sokkal jobban néz ki...
Bucser
ez tiszta Pokrivtsák Mónika:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tojesz
megy
én azzal játszok

nah kész a 2. filmem :D Westernes-bosszúállós :) Komolyra vettem a figurát ugy álljatok hozzá , filmes bakik vannak megint nézzétek el nekem :P

A címe: A Sheriff bosszúja

Innen szipkázd !

Tojesz
Marlon Brando egy súlyemelõs némafilmel kezdte pályafutását nálam:)

Fenrir
hejj pár perc és lejön a játék

asszem én a sci-fi-ket fogom favorizálni :)

A halál csupán a kezdet...

bigfoot
vki pls hogy mûkszik a dvd verzió

Bucser
Asszem az elsõ díszletek amiket mgkapsz azok western díszletek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

akyyy
Mit jelent a rendezõmnél ez az Entourage ??? fogalmam sincs, szótárba sincs és ez miatt szomorú:(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tojesz
<#taps><#taps>

Tojesz
Hehe,felvettem Marlo Brando-t színésznek:)
Elsõ filmje azért még nem a Keresztapa lesz

böröczk
<#idiota>

szóval:

Kumiho #2179

bigfoot
vki help pls

böröczk
Catherine Zeta-Jones például : - P

már csak helyet kéne neki csinálni, ahova feltöltjük ezeket

Kumiho #2179

Tojesz
Ja,és hova töltsem fel?

Tojesz
Oks,de hova menti a sztárt?
Vagyis sejtem,Dokumentumok/The Movies/star maker,de itt melyik?

közkinccsé tennéd a szókincsedet? <#idiota> (vicc)

amúgy jó kis gém, bár nekem kicsit nehéz kedvben tartani a szárokat... :)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bigfoot
pls help!
The.Movies.Game.ENG.US.CloneDVD.Needkey-NKClone
ez a változat van meg,daemonnal be mountoltam,felraktam
de indításnál kiírja:please insert the moveis dvd,select OK and restart application.
találtam a dvd a setup mappában azon belül a databan egy exe t azzal felülírtam a könyvtárában de utánna is kiírja!
most akko mivan??

Oké, jó munkát...ha van készen készített sztár, közkinccsé tehetnéd.

Tojesz, te is a Marlon figurát. <#smile>

www.republiknet.hu

böröczk
megfogsz egy színésznek jelentkezõt és rádobod a IMPORT STAR-ra

nekem már készült pár ilyen sztár, majd igyekszem : - P

Kumiho #2179

Hali! Ha lesz készen valakinek ma is élõ sztár (nem megasztárra gondoltam), akkor azt közkinccsé tehetné.
Pl már most jöhetne ez a Marlon Brandó figura is (remélem a köv. a H.Ford lesz) :)!
Jah és ha tudtok olyan oldalt ahonnan leszedhetõk ilyenek, azt tegyétek közkinccsé PLS!

Mégegy kérdésem is van:
Hogyan lehet berakni szinésznek az ilyen elkészült színészeket a GAME-be hogy velük forgathassak?
(Ha benne va na tutorialban, akkor még nem találkoztam vele.)

Köszi a helpet.

www.republiknet.hu

böröczk

csak olyankor lehet õket fotózni, amikor valami kirívót vagy olyat csinálnak, ami jól mutatna a lapokon : - D például vidd oda egy másik sztárhoz, kezdjenek el beszélgetni, aztán mehet a fotós.

még régebben valaki kérdezte, hogyan lehet kövérebb, vékonyabb embert csinálni, starmakerben ott van a Trimness, annál lehet állítani, minél kevesebb az érték, annál kövérebb lesz a sztár.

Kumiho #2179

Tojesz
igazad van,korrigáltam:)

az álla legyen kintebb :D egyébként jó

Tojesz
Kész is van Marlon Brando

Sztetek hasonlít?

lol, no comment :D