6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3849 Ez tényleg hónapokig fog készűlni? Valóság :))
3826 Please. -
#3848 én se toltam végig. Kb 1975ig játszottam vele, és akkor már tudok kezdeni 2000-ben, de már 1970-nél lehet szerintem, mert 30 éves különbséggel lehet sandboxot játszani. -
#3847 Nem kell végigvinni! elég, ha kb 1975-1970ig játszol vele, mert akkor már tudsz kezdeni Sandboxmódban 2000-ben, ahol már minden fel van kutatva, talán még egy-két cucc van csak ,de azokat sandboxban is kitudod kutatni. Nem kell studiót sem építeni, és a pénzzel sincs gond. -
#3846 remélem -
#3845 Zsír lett. Tegnap este én is leforgattam a fejemben egy sci-fi horror filmet. Mostmár csak végig kéne vinni a játékot story módban, hogy unlockoljak mindent, mert szerintem a legkorszerűbb díszeltre+cuccokra lesz hozzá szükség. Mivel most sok időm nincs játszani, ezért talán majd valamikor jövőre el is készül a film :D -
#3844 oké,thanks. -
#3843 Az nem szomjúságjelző, hanem alkoholizmus jelző.... minél lejjebb megy, annál alkeszabb. Rakd be rehabra. -
#3842 Sztem alkoholista lett azoknak meg sosem elég :D -
#3841 Köszke. Nem volt olyan sok idő, sokkal nehezebb a történetet kitalálni :) De mondom lesz folytatása, úgyhogy stay tuned :P -
#3840 ricsál egy szinészem hogy szomlyas.de hiába rakom a bárba,ül ott egy csomót,de nem megy enyhül a szomlyasság jelző.ez valami bug? -
#3839 Ja és van 3 filmem itt ha gondolod nyugodtan rakd fel az oldalra (nem akarok maillel vesződni :D) -
#3838 Acsalint:
az ilyet szó nélkül töröld!
és maradjon az oldal, segítünk! -
Szolnokboy #3837 kurva jó lett a film , gratulálok! Meddig csináltad ? -
#3836 Please,kösz. -
#3835 Szerintem jó az oldal, és dícséretes már csak az is hogy megcsináltad. az ilyeneket meg szard le nagy ívben -
acsalint #3834 Ha valaki tervez The Movies honlapot csinálni vagy csinált már és aggatok, akkor csak szóljon és törlöm az enyém... Ha csak ennyit szeretnétek...
nah ezt akartam írni az előbb, csak elkapott az ideg. bocse -
acsalint #3833 hurrá megkaptam első vendégkönyv-bejegyzésemet a honlapomra:
küldő:dög
szarfoshugyvagy
del plz
Éljen az, aki ilyen kultúráltan ki tudta fejezni véleményét. 17 vagyok és unalomból csináltam a honlapot, meg a játék szeretete miatt. Erre ilyen retardálrd alak miatt elmegy a kedvem az egésztől. Remélem, hogy nem ez a többség hozzáállása, de ha valaki tervez The Movies honlapot csinálni, akkor csak szóljon és törlöm... Ha csak ennyit szeretnétek
TheMoviesGame.atw.hu -
#3832 Lehet, hogy van, de nem hinném. -
Since #3831 Igen de az elég sok idő...Erre én is rájöttem de valami egyszerűbb dolog kéne mert így egy kicsit bonyolult...Esetleg a builder kijelöléshez nincsen gyorsbilentyű? -
#3830 Köszi! Nemsokára lesz folytatás! :) -
#3829 Hát fogsz egy builder és rányomod a az épület melletti (nyilaskereszt-szerű ikonra :P) mozgató ikonra, és tádámm, máris tudok mozgatni. -
Since #3828 Hmuda nemtudod hogyan lehet a legkönyebben átrendezni a terepet? Kicsit hülyén kezdtem el lerakosgatni a dolgokat és nincs szabad helyem :) -
#3827 sok bombasikerű filmben játszasd a színészedet, adj mellé asszisztenst és ültesd be egy jó trailerbe -
#3826 Helló!
Hogy tudok zombikat rakni vagy késziteni?
Ilyen véres szakadt zombikat. -
#3825 ez komoly grat nagyon bejön -
#3824 Köszi :) Végre valaki, aki megnézte :) -
RomasSoldier #3823 Én php-ban csinálom! -
#3822 ez jóó!!!!! ez tetszik!!!! -
troc #3821 nagyon nehezen tudom feltolni a a színészek csillagait, hogyan kell? figyelek minden igényre, a filmek és a stúdió presztízse elég jó, de a színészekét nehezen tudom megoldani, pedig mindennel elégedettek. :( -
#3820 azt játék közben kell a post production-nal(épület) ahol be lehet ilyeneket állítani ott lehet kimenteni wmv-be -
#3819 srácok!
egy valamit nem értek!
megcsináltam egy filmet de hülye formátumban van(trl)
Hogy tudom átalakitani wmv-be?
thx -
#3818 berakod a színészt elvonóra :)
'55-ben járok közel 4 milliós vagyonnal, nemrossz meg kell mondjam :) -
#3817 Inkább nézzétek meg a filmet :) -
#3816 Nagy nem szép dolog ilyen tirpák módon ócsárólni mások két keze munkáját. Majd ha te is HTML-ben ilyen oldalt összehozol akkor majd leszólhatod, de amíg csak szóban tudsz villogni a saját oldaladdal, addig nagyon nincs helye az ilyesminek. -
#3815 Ez mindenkinél így van. vagy egy képzett extrából csinálj sztárt, vagy egy noname alakból(mondjuk egy takarítóból) bár az sok átképzés. Vagy csináld olyan faxára meg a stúdiód image-ét hogy könyörögjenek a népek hogy felvedd őket, nekem másodszori elkezdésre már elég jól mennek a dolgok :) -
#3814 5 színész több mint elég. Ne akarj túl sokat mert bele fogsz gebedni hogy türhetőnek nevezhető filmekez csinálhass, amik esetleg hoznak egy kis profitot. -
#3813 hogy vehetnék fel még szinészeket?mert 1950-nél járok de nem jönnek jelentkezők,mindössze 5 színészem van. -
#3812 Nyem találtam választ a problémámra(talán nem kerestem elég alaposan..), úgyhogy megírom, mi a gondom. Véletlenszerűen egy idő után "kifagy" a game, és elkezd ki-be lépkedni windózba/moviesba.. és nem tudok semmit csinálni vele utána. Csinálja ezt játék közben és menüben is.
Van minden fent, directx9, meg legújabb driver. Húzva nincs a gép. Nemrég csinálta ezt egy másik gamenél is, de azt se tudom már, melyik volt az, és ott mi segített. -
#3811 Na kész az új filmem!
A frontvonal mögött -
#3810 Sandboxot indítasz, ott van egy olyan beállítás az elején (név nem ugrik be), amivel sok épületet alapból lepakol neked, meg van olyan is, hogy az épületeket ahogy leteszed egyből felépüljenek.