The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mert nekem még a basic van, 1930-ban járok, és ha íratok egy Comdey scriptet, azt tuti hogy az alap 1 szobás Seten forgatják le, az újakat amik alkalmasak Comedy forgatására egyáltalán nem használják ki.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
csak akkor lehet, ha vmi extrát csinál
akkor kerülhet az ujságok címlapjára
pl összeveszik két sztárod, vagy ilyesmi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Ez sztetek elég swarcis?:D
az elõbb kiléptem alt+tabbal és vissszamenni már nemtuttam...
most elidnitom ujra erre már készülne a film amit akarok csinálni erre kilép az asztalra <#mf3>#mf3>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A címe: A Sheriff bosszúja
Innen szipkázd !
asszem én a sci-fi-ket fogom favorizálni :)
A halál csupán a kezdet...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kumiho #2179
Vagyis sejtem,Dokumentumok/The Movies/star maker,de itt melyik?
amúgy jó kis gém, bár nekem kicsit nehéz kedvben tartani a szárokat... :)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
The.Movies.Game.ENG.US.CloneDVD.Needkey-NKClone
ez a változat van meg,daemonnal be mountoltam,felraktam
de indításnál kiírja:please insert the moveis dvd,select OK and restart application.
találtam a dvd a setup mappában azon belül a databan egy exe t azzal felülírtam a könyvtárában de utánna is kiírja!
most akko mivan??
Tojesz, te is a Marlon figurát. <#smile>#smile>
www.republiknet.hu
nekem már készült pár ilyen sztár, majd igyekszem : - P
Kumiho #2179
Pl már most jöhetne ez a Marlon Brandó figura is (remélem a köv. a H.Ford lesz) :)!
Jah és ha tudtok olyan oldalt ahonnan leszedhetõk ilyenek, azt tegyétek közkinccsé PLS!
Mégegy kérdésem is van:
Hogyan lehet berakni szinésznek az ilyen elkészült színészeket a GAME-be hogy velük forgathassak?
(Ha benne va na tutorialban, akkor még nem találkoztam vele.)
Köszi a helpet.
www.republiknet.hu
csak olyankor lehet õket fotózni, amikor valami kirívót vagy olyat csinálnak, ami jól mutatna a lapokon : - D például vidd oda egy másik sztárhoz, kezdjenek el beszélgetni, aztán mehet a fotós.
még régebben valaki kérdezte, hogyan lehet kövérebb, vékonyabb embert csinálni, starmakerben ott van a Trimness, annál lehet állítani, minél kevesebb az érték, annál kövérebb lesz a sztár.
Kumiho #2179
.jpg)