6506
The Movies & Stunt Effects
-
zizzenet #3929 Egy kurva nagy homokozó bump mappingelt műanyag vödrökkel . -
#3928 Én még sztorizok, még nem tartok ott, hogy feladjam. ^^ -
#3927 Jah, irreális követelémények vannak a 100%-os unlockhoz (főleg a Platina Lifetime Awardhoz), szóval inkább árírom, mint hogy heteket szenvedjek. -
#3926 Unlocker.ini? :P -
#3925 Végre valahára megvan az összes létező épület...igaz, hogy fájlbuherálással, de ha egyszer idióta módon van megoldva akkor a szükség nagy úr... -
#3924 A Sandbox mi a játékban? -
#3923 1, ne bábúként húzd be az extrákat hanem konkrét emberekként, akor át is tudod őket öltöztetni ahogy akarod
2, itt valami csúnya gebasz lehet a gépeddel. lehet h a konvertáló nem működik jól, de passz -
#3922 2 kérdés:
- Amikor egy jelenetben bábuk is szerepelnek, akkor hogyan lehet emberi külsőt adni nekik?
- Az importálásnál a gém folyamatosan ledobja magát a tálcára, kis szüttyögés után megint visszajön, de nem menti le a vidijót.
Ötletek, tippek? -
#3921 attól hogy mennyire friss(vagy régen használt) a filmekben szereplő díszlet+a színészek+kosztümök. asszem még függ a filmben levő ruhacsere is rá, de a legjobban a díszlet dobja meg -
#3920 ez a novelty érték mitől függ? -
#3919 Na jó válaszolok #3854re ne kelljen panaszkodnod már itt egész oldalakon keresztül :)
1, ahányszor jónak látod
2, 70 alapból de műtéttel pár évvel ki lehet tolni, + a már elkezdett filmet azért befejezik
3, azt használják ami van. jó hogyha sokféle van mert ha 2-3 díszletet használsz egy fajta filmben a novelty érték a béka segge alatt lesz hamar -
#3918 Ooops. -
#3917 Importálni színészt csak olyat tudsz, aki kint áll a tábla előtt. A többit nem. -
#3916 Vágj be mögé egy másikat, és húzd rá. Egy másikba átmenve elhalkul. -
#3915 Hmuda te tudsz válaszolni erre? #3854 -
#3914 Pff :D Keltakereszt befigyel :P -
#3913 Terence jó lett nagyon, de Budon van még mit csiszolni. Budra nyomj egy kis öregedést. -
#3912 áá egész jó
kár hogy ez a starmaker inkább könnyen kezelhető, mintsem sok lehetőséget nyújó :( -
#3911 ilyen amatőr, ölős, vérfröcsögős, havarokkalsoksörmellettkitalálós filmeket :)
pl itt van második filmünk, ami már jó 2 éves, tele van rengeteg óriási hibával (kötött volt a határidő, mert valami sulipályázatra készült egy hétvégényi forgatási idővel, és 3 nap utómunkával), de a miénk és szeretjük :)
szóval: Killer Kaller enjoy :) -
#3910 Bud Spencer & Terence Hill :D -
Curtis #3909 Hali,
Na kik ezek?
-
#3908 Egyelőre leszedtem, várom a patch -et :( -
#3907 pedig elég sokat dob a filmeken :) -
#3906 Az nem encourage. Egyébként asszisztenst kell adni mellé, asszem a faqban le van írva, hogy hogyan lehet ilyet.
PR iroda meg akkor nyílik meg, ha teljesíted a követelményeket, amiket majd úgyis fog jelezni az okleveles ablakban, de úgy kb 60-ra jelenik meg mint megnyerhető épület, de nekem még 75-ben sem sikerült megnyerni :D -
#3905 Én is így vettem észre. Szvsz jó nagy baromság. Kb semmiből nem állna a proginak, hogy levágjon a zenéből egy darabkát, vagy egy bizonyos helyen lehalkítsa, stb. -
Cat #3904 a szinészeknél az encouraget mivel lehet növelni?
a filmeket kb. hánytól kezdve lehet reklámozni? -
#3903 Hát szerintem ha a játék beépített zenéit nem lehet variálni, akkor érdemes elszórakozni saját zenékkel. Egy zeneszerkesztő progival bármit meg tudsz csinálni (vágni, elhalkítani stb), aztán ha kész berakod. -
#3902 Nem, de erről már volt szó korábban, ejnye-bejnye, nem figyelünk? :D
Lehet már aludnom kéne... :P -
#3901 Azóta már kiderült, hogy csak "szűz" szinészt lehet feláldozni, tehát, aki munkára jelentkezik. Olyat, akit már felvettél, olyat nem nagyon lehet. Crewt meg egyáltalán nem. :/ -
#3900 Nemtom', nálam megy SandBoxban is, de másoknál is jelentkezett ez a gond... -
#3899 Ugyanakkor tutorialban meg simán megy az import. -
#3898 Az import bugra van már valami megoldás? :( Kéne nekem egy rakás olyan színész, amit csak starmakerrel lehet megcsinálni, de importálni valamiért nem tudok a sandboxban, csak ha újat kezdek :( Már próbáltam, hogy kirúgtam pár szinészt, és azok helyére próbáltam importálni ,de tök inaktív. -
#3897 Egyébként kurva nagy biznisz lesz ez a játék, ha bejön. Simsverő is lehet akár. Már építik az online communityt, és van fent már egy rahedli film, meg majd kreditekért lehet venni díszleteket (kreditet a feltöltött filmeidért kapsz, nyilván minél jobbra értekelik a többiek, annál többet). Szóval jó lesz ez! -
#3896 megpróbálom, kösz :) [meg arcát keskenyíteni]
tudjátok, a legnehezebb, az arc alaptípust kiválasztani, keverni, aztán mehet előről az arc tervezés :/ :D -
#3895 Nyomj rá egy kis öregítést. Amúgy jó. -
#3894 háát
-
#3893 Valaki rájött már arra, hogy hogyan lehet a zenéket rövidíteni, vagy azt, hogy a zene egy helyen elhalkuljon stb? -
#3892 Ne=Na -
#3891 Ne leforgattuk a Frontvonal mögött 2. részét! Holnap kerül alá a zene meg a felirat, aztán publikálom :) Jó lett nagyon szvsz. :) -
#3890 erre senki sem tud nekem választ adni?