The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Tényleg szeretném megtudni, hogy

Még senkinek se volt olyan, hogy nem tudta lejáccani a "Movie Player"ben a filmjeit (azaz Introduction felirat alatt egy fekete téglalap jelent meg), továbbá a Tutorial filmjeit is csak játékon kívül tudta megnézni? (ugyanaz az a hiba)

Elõre is Köszi ... jó lenne megoldást találni ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fenrir
a rendezõnek hol lehet megadni hogy melyik helyszínen forgasson? volt hogy pl az akció és sci-fi filmet is az alap helyen forgatták és nem akart átmenni a speciális helyszínre

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
elvileg minden embert fel lehet venni oda aki valamilyen állásra jelentkezik akármelyik épületed elõtt

pl berakhatsz leendõ színészt vagy akár forgatókönyvírót

én szépen kérdeztem hogy van -e magyarítás és elvárom hogy szépen is válaszoljanak SAJTKUKAC!!!!!!!<#gunyos1>
Malakai
Én meg a saját backdrop berakását próbálam ki. ^^
Film még nincs, majd eccer (elõbb végig viszem a szinglit). 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tomalak
Ez naagyon jóó csak így tovább!
[email protected] itt lehet jönni, csevegni a gamérol akinek van kedve, megosztani a kulisszatitkokat
Add meg az msn címed kolléga és boldog leszek 😊 Nah megpróbálom amit mondtál 😛
Hi,

Kipróbáltam a saját hangok beillesztését. Szerintem jól használható. Alant megnézhettek egy tesztet ebbõl. (Nem film, csak teszt. Sem Spencer, sem Hill nincs még benne, noha a stáblistán ott a neve. Szándékomban áll a teljes jelenetet megcsinálni a késõbbiekben) A stáblista alatt nincs zene. A hang kis részletekbõl áll össze, nem egy-az-egyben vettem ki. + Effektek.

http://www.procon.tvn.hu/zabagep2.wmv

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Rohamoszti h. te csinálhass el kell érned azt az forgatókönyvíró épületet aminek a neve custom scriptwright office. onnantol van ott mindig egy sablonocska mint a mozik kockái amik forognak, csak ez üres azt behúzod a melette lévö helyre cirka 5 centit jobbra, és onnantol beadja a menüt, kiválasztod a helyszint, ott hogy milyen jelenet legyen és voila megvan az elsö jeleneted.d de ha igy se megy szolj msn-en segítek ha tok.
akyyy
extrákat hogy fejlesztek?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CarajoEsp
Jólvan, nem kell mindent komolyan venni😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hmuda
Alul a keresõre...például...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

a.carkey

A medve nem játék.

Valaki aki itt van csinát má filmet? Me akkó elmondhatná mikre ke kattolni, hogy én forgathassak 😄
francois
nincs olyan haj ami jó lenne az a kár

francois

Hy ALL! Király a game nagyon srácok, hajrá hajrá a mozikkal, jók, külön dícséret a la familiáért, várom a folytatást nagyon! 2 kérdés: 1 hogy csináltad a cím stb ilyenek alá azt a paíros hátteret? és mikor forgattad a filmet? hányban? aztán kapjon a kicsi sárga barátunk.... CSen Gö vagy ki...😄 pls valaki irja már meg hogy lehet feltölteni erre az oldalra filmet, volna 1 amit megosztanék veletek szivesen, akit érdekel segítsen pls. jó gamelést mki.nek
EmThor
meg a sapit cseréld, amúgy tökjó <#eljen>

EmThor
köszönöm szépen!!

iCESHiT
a szemöldöknél egyenesebbet használj sztem

A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P

francois
Szerintetek? Luke Wilson akarna lenni

asfa
igen játék közben a post production-nal kell/lehet kimenteni (az egy épület)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

francois
hogyan lehet ide képet benyomni? mert ezzel a képfeltötéssel nem csinál semmit

EmThor
C:\dokumentumok stb, megvan a 3 filmeme, de .trl formában, hogy tudom õket megnézni? game alól kell kimenteni? kösz

Malakai
Lynches? Se stressz, se hangulat, ez nem Lynch. 😄
Ne vedd sértésnek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
nem ugy kell!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

magus
jah enis ezzel szenvedek most, hogy hiaba pakolok le palmafat mindenhova, csak nem jon uj szineszjelentkezo:/ most meguntam, rejecteltem azokat akik tuti nem jok, es nem jon ujabb

Emberek, csak annyit mondjon meg valaki hogy mikre, hogy kell kattintani hogy saját filmet forgathassak?😛
CarajoEsp
Hát....ez egy Lynches film😊 Amúgy meg jó alatta a zene😊 Nah majd a következõ jobblesz😊

Hmuda
Hm...ennek sefüle sefarka. Miért akarták megölni? Meg hogy került hirtelen hozzá puska?

Meg ha már eljutottál a postproduction-ig, akkor a vágást is jó lett volna látni (kétszer veszi elõ a puskát <#idiota>).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SASboy
FAQ-t nem csinál senki?

nice legs. what time to open?

CarajoEsp
Nah remélem jó lesz a Link. Az én elsõ szárnypróbálgatásom. Kicsit sötét, mert az kell a storyhoz😊
GUN

honnan töltöttétek le ?
Kellene builder meg janitor de nincs jelentkezo... Mi van ilyenkor? 😞

magus
megnoveled

iCESHiT
salary-val mit lehet kezdeni? mindig amiatt van baj.

A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P

ZsZso
mind1 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fenrir
király a játék, most eléggé belendültem

kezdésnél úgy vettem észre hogy a legjobb taktika a 2 rendezõ, 2 színész, 2 színésznõ, 2 extra és 4 crew meg egy rahedli builder /janitor

namost a forgatókönyvekkel gondban vagyok...az autómatikus script írás mennyire jövedelmezõ? jobb az ha én írok forgatókönyvet? mert rohadt nehéz, megpróbáltam 😊

Tojesz
Hogy lehet ebben 3 jelenetnél többet...?
Folyton ennyi lesz....

quack
ez jó, de az Supradyn :Ð

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

francois
😊)) Grat a filmekehez! A Ching-lee meg a centrumos elég jó. Én még csak ott tartok h próbálom értelmezni a jeleneteket és logikai összefüggést keresni, ugyhogy az én filmjeim jobb napokon is csak a 2és negyedet érik el.

(Ha esetleg valaki rájött arra hogyan lehet sokcsillagos filmet csináli akkor azt szívesen meghallgatnám)

Hmuda
"van magyarítása???"

Persze, négy nap alatt összehozták, csak a te kedvedért...gondolkozni kellene, nemde?

quack
színes az akkor lesz ha má megvan hozzá a technikád, feliratos a post lószarba van, wmv-t a játékon belül lehet megcsinálni a trlbõl

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

I.C.ram
Van tutorial a játékban, mindent elmond...
amúgy amiket innen letöltök filmeket az wmv formátumban van a c-dokumentum/movies/movies itt pedig trl
KáZé
azt mond el nekem hogy tudsz ilyen fasza filmet csinálni? meg hogy szines és hogy feliratos?? meg ilyenek!! kurva jó!!!

honnan kell kiszedni a megcsinált filmeket?? mert a c/dokumentumok/movies/
ott van 1 olyan mappa hogy /movies/ ott vannak de mikor elakarom indítani nemviszi pls help

van magyarítása???
Ezzz nagyonn durván jó!