6506
The Movies & Stunt Effects
  • Malakai
    Jaja, túl hosszú, ha sztori módban játszok, akkor nem is használom, pedig ott lenne igazán értelme. :P
  • Hmuda
    Csinálj egy üres OGG-ot és rakd be. :-)

#3967: mármint mit lehet átírni?
  • I.C.ram
    Hát a globaldataban ezt is átlehet írni.
  • I.C.ram
    Ezt tudtam eddigis, a filmeimben is így van, de nekem olyan kéne, hogy zéró zene van egy bizonyos helyen.
  • Hmuda
    Tudtom szerint a sulikönyvtár díszletet.
  • Lobsterman
    ööö. egy gyors kérdés. bár már feltettem egyszer :D Miket kap az aki eléri a legnagyobb szintű oklevelet?
  • Hmuda
    Csakhogy ez nagyon nem tartozik a cheat kategóriába. Ezt kizárólag azért csináltam, hogy a maximumot ki tudjam hozni a filmkészítésből anélkül, hogy szétidegelném magam azon, hogy egyetlen díjon múlik az utolsó díszlet megnyerése.

A story mód ettől függetlenül teljesen érintetlen, ott ugyanúgy mindent ki kell fejleszteni és mindent meg kell nyerni. Akkor lenne cheat, ha a Story módban lenne előny, de ilyen formában csak kényelmetlenség-megelőző beavatkozás.

Malakai: köcce. :-) Ez már tényleg túl hosszú. Az lenne a leglogikusabb, ha minden épület előtt maximum 5-6 ember állhatna, a többiek meg "tartalékban" várnak valahol, aztán ha egy hely felszabadult, akkor majd sorbaáll a következő is.
  • Nyiri
    Mindig az volt a tapasztalatom, hogy ha cheatelek akkor kb. 2 nap es meguntam a jatekot. Most is igy lenne.
  • Malakai
    Nem olvastad végig a FAQ-ot a hivatalos oldalon? Ejnye-bejnye! :)
    Nah itt van 3 kép, amiket én mentettem gyors ki:
  • Zsolo007
    Már látom magam előtt a sok Star Trekes filmet :DDD

CSak legyen meg a gém...
  • Hmuda
    Majd valaki betenne egy képet, hogy milyen hosszú is lesz a sor az "alkalmazott" moddal?
  • Csacsi
    köszönöm....azért néha jól jön ez a kis Cheat :D
  • Malakai
    Tess, de aztán csak módjával, mert cheat! :D
  • Hmuda
    Fenéket...kreatív és anti-mazochista.
  • Malakai

Egy újjabb tartalmas üzenetem... :D
  • Nyiri
    Nem nezem meg mert csiter vagy :)
  • Nyiri
    OIk fejlesztik ki az egyre zoralabb cuccokat. Pirotechnika es egyeb nyalansagok. Az ido multaval mar nem ajulnak el a papirhajoktol a nezok.
  • Hmuda
    Akit érdekel.

Itt egy 5 perces filmecske ami tartalmazza az összes létező díszletet. Csak díszletek, semmi eksön.

The Sets of The Movies
  • zizzenet
    És egy kis casting courage sem ártana, mi? Perverz banda.
  • Csacsi
    belinkeled nekem ezt a modot?
  • ronhaven
    aha, koszi
  • Hmuda
    Dísznek...szerinted mégis mire való egy kutató?
  • Hmuda
    FAQ frissítve.
    A kutatók amúgy mire jók?
  • ronhaven
    Hogy kell mindent unlockolni?
  • moralosan
    egyébként nemrég befejeztem egy második világháborús filmet, - jóvanna - már csak le kell forgatnom, aztán prezentálom :)).
  • moralosan
    jah, valamelyik gálvölgyi showban is egy szép bordó, tömzsi PPSHval nyomult Gálvölgyi, nem pedig Thompsonnal :)... gondolom ezeket olcsóbb beszerezni.
  • Nyiri
    Igy van
  • Malakai
    De, reálisabb a kígyózó sor, csak játékmenet szempontjából legalább annyira nem oké, mint ami tényleg benne van. :P
    Erre mondtam azt, hogy normál casting kéne, ha csinálsz egy castingot, az pénzbe kerül, de olyankor kígyózó sor lesz (aminek mérete a stúdió presztizstől függhetne pl). :)
  • cenobite
    De ha belegondolsz, a valóságban is nem sokmillió ember álmodozik arról, hogy megnyíljanak előtte Hollywood kapui? (Mégha csak takarítói melóra is )
  • Malakai
    Már van rá mod, csak nagyon durván modol, tehát kígyózó sorokat csinál. :)
  • Nyiri
    Legnagyobb hiba az emberhiany... remelem majd valami paccs megoldja
  • GregSB
    SZVSZ írd bekle a FAQba hogy mit kell megbuherálni és hogy, mert nem csak te nem fogod elvégezni a 100% Unlockot imho :D
  • Nyiri
    En 1960 ban vagyok, alig kaptam meg par dijat. Az osszes penzem/idom arra megy el hogy a sok budos nyavajgo alkesz, drogos sztart babusgassam, kozben ordit az buborekablak hogy ez, ez, ez, ez romlott el. mar evek ota stagnalok 1.5 misin mert mire bejon a penz az uj filmekbol addigra mar annyi penz ment el hogy ugyanott vagyok ahol eddig.

Ha sztar sir hogy asszisztens kell akkor odaadok egyet a takaritokbol, akkor sirnak hogy retkes a studio, aztan adok egyet a kutatokbol akkor ott sirnak hogy nincs kutato. Builderbol keves van... Crewbol ugyszinten.

Lenyeg hogy elegg horror helyzet van most nalam, de meg kitartok :)
  • bricsi01
    Jaj, ez nagyon fájt.
  • bricsi01
    Helló!

(Tegnap már feltettem de felteszem megint.)
    Hogy lehet csontos zombikat meg jukas hasut ...?
  • Lobsterman
    Hát, én már az utolsó előtti díjhoz sem tudom összeszedni az 5 csillagos sztárt és studio lotot :)
    Ha az utolsó díjat is megnyered akkor mit kapsz?
  • joebacsi
    látom leszűrted a lényeget a filmből :D
  • joebacsi
    Most Prestigious Studio Lot: 13

jó, ezmár most 65ben bukta :)
    restart...
  • Hmuda
    A guide tenulsága szerint a következő díjakat kell minimum összeszedni 2005-ig. Ha addig akár egy darab is hiányzik, akkor buktad az egészet és töltheted vissza oda, ahol még talán van esélyed:

Best Acting Performance: 5
    Best Direction: 5
    Best Employer: 5
    Highest Charting Movie: 5
    Highest Charting Newcomer: 2
    Highest Charting Star: 5
    Highest Charting Studio: 5
    Highest Climbing Star: 2
    Highest Climbing Studio: 2
    Most Prestigious Studio Lot: 13
    Most Prolific Star: 3
    Most Prolific Studio: 2