6506
The Movies & Stunt Effects
-
#3969 Jaja, túl hosszú, ha sztori módban játszok, akkor nem is használom, pedig ott lenne igazán értelme. :P -
#3968 Csinálj egy üres OGG-ot és rakd be. :-)
#3967: mármint mit lehet átírni? -
#3967 Hát a globaldataban ezt is átlehet írni. -
#3966 Ezt tudtam eddigis, a filmeimben is így van, de nekem olyan kéne, hogy zéró zene van egy bizonyos helyen. -
#3965 Tudtom szerint a sulikönyvtár díszletet. -
#3964 ööö. egy gyors kérdés. bár már feltettem egyszer :D Miket kap az aki eléri a legnagyobb szintű oklevelet? -
#3963 Csakhogy ez nagyon nem tartozik a cheat kategóriába. Ezt kizárólag azért csináltam, hogy a maximumot ki tudjam hozni a filmkészítésből anélkül, hogy szétidegelném magam azon, hogy egyetlen díjon múlik az utolsó díszlet megnyerése.
A story mód ettől függetlenül teljesen érintetlen, ott ugyanúgy mindent ki kell fejleszteni és mindent meg kell nyerni. Akkor lenne cheat, ha a Story módban lenne előny, de ilyen formában csak kényelmetlenség-megelőző beavatkozás.
Malakai: köcce. :-) Ez már tényleg túl hosszú. Az lenne a leglogikusabb, ha minden épület előtt maximum 5-6 ember állhatna, a többiek meg "tartalékban" várnak valahol, aztán ha egy hely felszabadult, akkor majd sorbaáll a következő is. -
Nyiri #3962 Mindig az volt a tapasztalatom, hogy ha cheatelek akkor kb. 2 nap es meguntam a jatekot. Most is igy lenne. -
#3961 Nem olvastad végig a FAQ-ot a hivatalos oldalon? Ejnye-bejnye! :)
Nah itt van 3 kép, amiket én mentettem gyors ki:
-
#3960 Már látom magam előtt a sok Star Trekes filmet :DDD
CSak legyen meg a gém... -
#3959 Majd valaki betenne egy képet, hogy milyen hosszú is lesz a sor az "alkalmazott" moddal? -
#3958 köszönöm....azért néha jól jön ez a kis Cheat :D -
#3957 Tess, de aztán csak módjával, mert cheat! :D -
#3956 Fenéket...kreatív és anti-mazochista. -
Egy újjabb tartalmas üzenetem... :D -
Nyiri #3954 Nem nezem meg mert csiter vagy :) -
Nyiri #3953 OIk fejlesztik ki az egyre zoralabb cuccokat. Pirotechnika es egyeb nyalansagok. Az ido multaval mar nem ajulnak el a papirhajoktol a nezok. -
#3952 Akit érdekel.
Itt egy 5 perces filmecske ami tartalmazza az összes létező díszletet. Csak díszletek, semmi eksön.
The Sets of The Movies -
zizzenet #3951 És egy kis casting courage sem ártana, mi? Perverz banda. -
#3950 belinkeled nekem ezt a modot? -
ronhaven #3949 aha, koszi -
#3948 Dísznek...szerinted mégis mire való egy kutató? -
#3947 FAQ frissítve. -
#3946 A kutatók amúgy mire jók? -
ronhaven #3945 Hogy kell mindent unlockolni? -
moralosan #3944 egyébként nemrég befejeztem egy második világháborús filmet, - jóvanna - már csak le kell forgatnom, aztán prezentálom :)). -
moralosan #3943 jah, valamelyik gálvölgyi showban is egy szép bordó, tömzsi PPSHval nyomult Gálvölgyi, nem pedig Thompsonnal :)... gondolom ezeket olcsóbb beszerezni. -
Nyiri #3942 Igy van -
#3941 De, reálisabb a kígyózó sor, csak játékmenet szempontjából legalább annyira nem oké, mint ami tényleg benne van. :P
Erre mondtam azt, hogy normál casting kéne, ha csinálsz egy castingot, az pénzbe kerül, de olyankor kígyózó sor lesz (aminek mérete a stúdió presztizstől függhetne pl). :) -
#3940 De ha belegondolsz, a valóságban is nem sokmillió ember álmodozik arról, hogy megnyíljanak előtte Hollywood kapui? (Mégha csak takarítói melóra is ) -
#3939 Már van rá mod, csak nagyon durván modol, tehát kígyózó sorokat csinál. :) -
Nyiri #3938 Legnagyobb hiba az emberhiany... remelem majd valami paccs megoldja -
#3937 SZVSZ írd bekle a FAQba hogy mit kell megbuherálni és hogy, mert nem csak te nem fogod elvégezni a 100% Unlockot imho :D -
Nyiri #3936 En 1960 ban vagyok, alig kaptam meg par dijat. Az osszes penzem/idom arra megy el hogy a sok budos nyavajgo alkesz, drogos sztart babusgassam, kozben ordit az buborekablak hogy ez, ez, ez, ez romlott el. mar evek ota stagnalok 1.5 misin mert mire bejon a penz az uj filmekbol addigra mar annyi penz ment el hogy ugyanott vagyok ahol eddig.
Ha sztar sir hogy asszisztens kell akkor odaadok egyet a takaritokbol, akkor sirnak hogy retkes a studio, aztan adok egyet a kutatokbol akkor ott sirnak hogy nincs kutato. Builderbol keves van... Crewbol ugyszinten.
Lenyeg hogy elegg horror helyzet van most nalam, de meg kitartok :) -
#3935 Jaj, ez nagyon fájt. -
#3934 Helló!
(Tegnap már feltettem de felteszem megint.)
Hogy lehet csontos zombikat meg jukas hasut ...? -
#3933 Hát, én már az utolsó előtti díjhoz sem tudom összeszedni az 5 csillagos sztárt és studio lotot :)
Ha az utolsó díjat is megnyered akkor mit kapsz? -
#3932 látom leszűrted a lényeget a filmből :D -
#3931 Most Prestigious Studio Lot: 13
jó, ezmár most 65ben bukta :)
restart... -
#3930 A guide tenulsága szerint a következő díjakat kell minimum összeszedni 2005-ig. Ha addig akár egy darab is hiányzik, akkor buktad az egészet és töltheted vissza oda, ahol még talán van esélyed:
Best Acting Performance: 5
Best Direction: 5
Best Employer: 5
Highest Charting Movie: 5
Highest Charting Newcomer: 2
Highest Charting Star: 5
Highest Charting Studio: 5
Highest Climbing Star: 2
Highest Climbing Studio: 2
Most Prestigious Studio Lot: 13
Most Prolific Star: 3
Most Prolific Studio: 2