The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Például a Mikrokozmosz 😊)
Nekem egyáltalán nem hiányoznak, újszülött amugy is van. Pöttyet sok igen jó film van amiben se kutya nincs se gyerek.
Travolta?
Nagyon helyes. Gulliver is járt a Nyihahák földjén <#vigyor3>#vigyor3>.
mivan? én csináltam olyan forgatókönyvet ahol az ûrhajóban pikknikeznek egy kutya és egy ló társaságában az ûrhajóban 😄D
Olyan, amiben csak felnõttek vagy robotok illetve kutyák vannak.
hát pedig milyen film az, amiben se gyerek, se kutya 😊 illetve ugye kutya az ezek szerint van 😊))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ugy lehet fényképezni leagalábbis nekem akkor sikerült miután a sztárnak attam assisztenst és ott volt mellette
és akkor ráviszem a sztárra a fotóst és kész
és akkor ráviszem a sztárra a fotóst és kész
Ezek szerint kell olyan személyzet is, hogy "lefogó ember"? Azzal kell lefogatni a filmeket, mielõtt elszaladnak? <#hehe>#hehe>
Ez a gálaest mitõl függ? El is felejtettem, hogy van ilyen, így sandboxban ez eddig kimaradt. Mit kell tenni, hogy legyen? Apropó, az újságírók mire jók, mert fényképezni, ha sztárra viszem egyik sem akar ... 😞
A medve nem játék.
van a Post Production épület egy idõ után megkapod...
ha kész a filmed lefogattad, megfogd és belerakod az épületbe
ha kész a filmed lefogattad, megfogd és belerakod az épületbe
Alakula a story nekem tetszik és várom a folytatást!!!!<#gun>#gun>
<#wave>#wave>Nemsokára GálaEst Díjkiosztó!Archiváljam akkor elötte a SzuperMovies-omat?😊Vagy marad Releaseban<#integet2>#integet2>
nesztek egyétek csináltam tegnap egy westernies bakrablós akciót mikor már feliratozáshoz jutottam meguntam és idióta feliratokat irtam hozzá 😄D
de azért jó lett 😄
leszámítva hogy a teknika elég silány és ahol sötétben akartam forgatni alig látni valamit azaz semmit
NEEEEH
de azért jó lett 😄
leszámítva hogy a teknika elég silány és ahol sötétben akartam forgatni alig látni valamit azaz semmit
NEEEEH
Készen van Jack Tracy második része is!!
Berakom az elsõ részt is, hogy tudja mindenki, mirõl van szó 😊
Jack Tracy - 1. rész
Jack Tracy - 2. rész
Berakom az elsõ részt is, hogy tudja mindenki, mirõl van szó 😊
Jack Tracy - 1. rész
Jack Tracy - 2. rész
Amúgy még átváltatni se sikerül a WMP-t mert ugyanúgy 10-es marad...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szal hol lehet leállítani azokat a rohadt tutiralokat? ...
adjatok 1 címet ahova ingyen felrakhatnám a filmemet
Vannak állatok, pl kutya is. Van egy rakás háborús cucc is ( van kb 16 féle egyenruha is, amikét meg lehet tovább variálni) van robotjelmez is (vicces, és ilyen scifis, stb) gyerek nem nagyon van. Hajó se nagyon
hogy kell feltenni ide filmet de most kérdezem meg utoljára mert legalább már 100x kérdeztem de senki nem válaszol
Gálaest elõtt kell archiválni a filmet amit készítettem vagy marad úgy Relaes-ben?
Hmuda: Te hány emberrel dolgozol? Végig toltad már? Hol jársz?
Egyékbént a legjobb rövidfilm ötleteket innen érdemes venni.
off:
Benézek az infómba és mit látok? Van még 22db üzenetem és elérem a mágikus 10k spam -et. 😊 Asszem itt fogom eldurrantani az eddig legnagyobb TÉKemet.
Egyékbént a legjobb rövidfilm ötleteket innen érdemes venni.
off:
Benézek az infómba és mit látok? Van még 22db üzenetem és elérem a mágikus 10k spam -et. 😊 Asszem itt fogom eldurrantani az eddig legnagyobb TÉKemet.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sziasztok! Remélem tud nekem valaki segíteni..Sajnos rosszul rendeztem el az épületeimet, és már szinte semmi helyem sincsen. Hogyan lehetne a legkönnyebben átrendezni? Azt tudom hogy a builderrel lehet, de az nagyon macerás mivel mindig fel kell kapni egyet...Köszi a választ
Autorunnál?
"be lehet állítani a kezdésnél"
Már leírtam...
Már leírtam...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
2 ffi van természetsen....
Elálóbb fülek, laposabb száj, és sokkal jobban állba van rúgva. 😊
Amúgy színészeket replikálni majd akkor lehet, ha esetleg az sdk meglesz és be lehet rakni egyedi arc textúrákat. 😊
Amúgy színészeket replikálni majd akkor lehet, ha esetleg az sdk meglesz és be lehet rakni egyedi arc textúrákat. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
HOl lehet a tutiral-t beállítani?
Ha mondjuk olyan filmet szeretnék forgatni, amiben Ambush van, akkor azt meg tudom tenni? Mert ott ugye több ember kell, Nekem meg van 20 ffi és 2 nõi színészem. A többiek ilyenkor statiszták vagy nem tudok ilyet forgatni?
Noh. Csak, hogy adjak munkát a sztárkészítésre vállalkozóknak. Most szenvedtem kemény 1órát Ron Perlman fejével, és mikor kezdett hozzá hasonlítani, akkor fogta a gép és leált Critical Errorral😊
Szóval aki meg tudja csinálni, az kap egy virtuális sört😊
Szóval aki meg tudja csinálni, az kap egy virtuális sört😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Játék szempontjából nem kötelezõ...tutorial szempontjából kötelezõ. Ha kihagyod a tutorialt (be lehet állítani a kezdésnél) akkor nincs se Baggage boy, se Love Lasso.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
.jpg)