6506
The Movies & Stunt Effects
  • Fenrir
    faq ott fent
    Elkezdtem én is filmet gyártani,de lenne pár kérdésem:
    Hogyan tudom azt megoldani,hogy minden jelenetben a szereplőn ugyanaz a ruha legyen,maradjon ugyanolyan a haja, meg minden?
    Mert eddig csak úgy tudtam megoldani,hogy minden jelenetnél újra alakítani kellett rajta.

Olyat lehet,hogy egy adott jelenetet elmenteni,és és egy másik filmbe beszúrni?
    Nehéz dolog azzal dolgozni?
  • fistin
    tudna valaki segíteni?? erősen meglehet, hogy nem tok ezzel a gameval játszani :))) már lassan 30ban leszek, a vid minősége cseppet sem fejlődött, uccsó, 5. helyen vagyok, másfél csillaggal kb, míg má vkinek 3-4 van, meg így nemtom, de érzem hogy valamit nem jól csinálok :(( lehet kezdhetem előlről az egészet :'(
    aztán ha vki tud esetleg tanácsokat adni, vagy van vhol leírás, de nem megy egyszerűen..
  • Serpa
    látom kibővítetett 1-2 szereplővel, jelenettel.
  • Serpa
    ez az első rész?
  • Tojesz
    hmmmm
    most 1940ben nagyon bele lendültem:)
    4 díj,én vok az 1. stúdió,meg filmjeim is trónon ülnek:))
    szval most minden összejött

Azt észrevettétek már,hogy a stúdióval szemben a mozi oldalán mindig kiírják a legjobb film címét?most vettem észre
  • Zsolo007
    Hát estig nem tartott a dolog, mert közbejött egy óra, de 14-ig folyamatosan toltam, utána 16-kor mikor visszaértem, meg este 7ig toltam :)

Kellemes gém, üdítő a sok gyilkolászós játék közt....
  • neonlaci
    hali, valaki meg tuná mondani azt h. ilyen csontváz meg zombis jelmezek mikor lesznek? avyg azok extrák? mármint az ilyen angyon szétesett zombi pl. mert az alap ruhák testfestéssel megvannak, de ennyi, az nagyon kevés. ha valaki tud pls irjon.
  • Fenrir
    nemtom, nekem pl olyan gondjaim vannak hogy a filmekben majdnem 1980-ban még mindig a 40-50 évvel ezelőtti kosztümöt és díszletet használják holott már mindkettőből ki lett fejlesztve a modernebb

lehet megint előről kezdem a játékot :D
  • MkEagle
    Hello!
    Kérdés: mi okozhatja azt h a moviest egyfolytában mikor elindítom csak lerakja a tálcára és nem tom felhozni onnan, csak hallom a zenét meg minden de aztánn semmi legfeljebb egy CTRL+ALT+DEL HELP!!!

• palpisti
    Meddig folyik a játék? Mármint hogy pl:2012?
  • Duddits
    Lehet olyasmi filmet csinálni, mint pl. Cobra 11?
  • asfa
    :DD megfelelő
  • Tojesz
    Megtaláltam az ideális filmzenét
    Belga - Az a baj
  • Lobsterman
    ja egyébként én 3 rendezővel és 8 színésszel dolgozom, mindig 3 filmem van, ha kettőhöz kellenének egyszerre extrák, az egyiket szünetre teszem és PR oltatom, a színészeket képezgetem, meg közben pihennek, és utána vissza az egészet
  • Lobsterman
    hát a kimaxolt színész kb úgy néz ki h 100ezer fizu, 6 kísérő, egy jahtra hajazó lakókocsi, mellette 6-7 legújabb kocsival, 2* bedobni a PR szobába, és mindig a legjobb filmekben(csak olyanokban amikben a legtehetségesebb, ha lehet maxos) szerepeljen és kb ennyi az 5 csillag, Ja meg nem árt ha a legjobb ruhákban jár és volt egy kis plasztikája is. Persze a fizuemelést és a kísérőket csak ideiglenesen érdemes melléadni, ha megvan az 5 csillag utána már pazarlás :D Én miután az enyém elérte a szintet, már elég vén volt, úgyhogy a kísérőket odaadtam másnak, és eladtam a csajt egy másik stúdiónak hadd örüljenek. Utána már nem volt az első számú sztár ne aggódjatok :D
  • troc
    "Szóval 2 rendező 4 (max 5) színész, 4-5 extra, 3 író, 6-7 crew, kb. 5 építő, kb. 5 szemetes, 6 tudós (állandóan fejlesztenek, de technikát és új épületeket, jönnek maguktól). "

kimaradt: a díszletek jönnek maguktól.
    1935 óta legalább 4 díjjat nyerek, de inkább többet ezzel a taktikával.
  • troc
    egy kis segítség, gondoltam leírom.

csak a gazdaságra mentem rá.
    1968-ban vagyok és a nagy oklevél előtti utolsó feltételeket kell teljesíteni. abból is már csak, hogy legyen egy 5 csillagos színészem és egy 5 csillagos filmem. 7 milla van a számlámon és több tucat díjjat zsebeltem be. FIlm nemsokára összejön, mert megint kaptam sok pluszt amit még nem használtam fel, de a színészekkel megszenvedek, majd 6-8 év csak azzal ment el hogy 3ról 4 csillagosra sikerüljön fejleszteni egyet.

csak 2 féle filmet forgatok (a legelső tehetésges rendező és színész alapján nálam komédia és románc).
    csak ezekhez kapcsolódó díszleteim vannak, most már elég sok, de az elején sem volt gáz az unalmassá válás. minden díszlet bejáratához teszek kukát, játékot, növényt. + Pihenőt és kajáldát a környékre nem túl messze.

Trailereket azonnal a lehető legjobban és figyelve, hogy csak a legdárgább cuccok legyenek a környékén, nem lényeges teleszemetelni őket minden aprósággal.

Szemétről jut eszembe, azonnal minden munkanélkülit felvenni!!!, legalább szemetesnek, majd rakosgatja az ember őket ha kell. (így sose volt gondom munkaerőhiánnyal)

2 rendezőm és négy színészem van (nem az elejétől, de úgy 1940 óta nem vettem fel újat). Csak különösen tehetségest vennék fel, egyébként a sáját, már tapasztalt extrát kell színésznek vagy rendezőnek kinevezni. Ha épp nem dolgoznak és ráérnek, azonnal gyakorlatoztatni őket és az extrákat is!

3 forg.köny. író, szünet nélkül dolgoznak, ha nem kell amit írtak eladom, de a lényeg hogy fejlődjenek.
    Jó taktika, hogy egy drágább és egy olcsóbb filmet forgatunk egyszerre, (miközben íródik a köv.) így lesz elég színészünk mindig. hy éppen nem, extrát is be lehet tenni sztár mellé főszereplőnek, csak menjen a forgatás.
    A későbbiekben PR a színészknek és a filmeknek is! (érdemes két ilyen épület, ne várakozzanak a cuccok)

Igények: trailerről már írtam, image: csak az auto-t használom, elég gyorsan megvan, ez után érdemes fotóztatni is őket. Érdemes egymással beszéltetni őket (kapcsolat emelés) és ekkor fotóztatni őket(de csak ha elégedetten beszélnek) (+sajtó). Ha stresszesek irány az étterem vagy a bár VIP rész, de nem sokáig. (40 év alatt 1 valaki volt rehabban). Asszisztenseket dobálni melléjük ha igénylik, én speciel a legképzettebb utcaseprőket szoktam :), attól is kielégülnek. Fizetés mindig a lehető legmagasabb!

Szóval 2 rendező 4 (max 5) színész, 4-5 extra, 3 író, 6-7 crew, kb. 5 építő, kb. 5 szemetes, 6 tudós (állandóan fejlesztenek, de technikát és új épületeket, jönnek maguktól).

Hirtelen ennyi. Ha valaki tud jó taktikát a sajtós érték emelésére, illetve gyorsítani a színész/rendező csillgait (alig nő hiába van az elsők között állanódan), akkor írjon plz!
  • zizzenet
    Na? #4099
    Akkor kicsit bővítem a kérdést. Milyen lehetőségeid vannak hang és zene szerkesztésére a játékban? Sávok, húzás-vonás, törlés, másolás stb.?
  • asfa
    blaze media pro-val! én azzal!
  • stupido
    Senkinek semmi tippje az első kérdésre?
  • bricsi01
    Helló!

Kösz,és bocs a sok képért meg egyebekért.
    Ti mivel csinltatok ogg-t?
  • Carlos
    Akkor estig te sem hagyod abba.
  • Zsolo007
    Nah végre lejött, már rakom is, kíváncsi vagyok rá!
    Nem sikerül ogg csinálni a progival:(
    Hogyan kell.
    Addig oké,hogy a settings-ben beállítom az ogg-t de utána hol kell konvertálni?
  • Fenrir
    ugyanez a helyzet nálam is :)
  • Nyiri
    En sem tudok 3 csillagos sztart csinalni. Kiadok egy kiralyos filmet mire elerne a 3 csillagot egybol alkesz lesz, depis, meg minden kinyja van pedig a segge ki van nyalva.
  • Fenrir
    milyen filmmel csináltad? 2 vagy 3 csillagossal? esetleg sajáttal?
  • fistin
    csinál valaki egy negyed órás filmet, vagy az télleg túl nagy vállalkozás? :)
  • zizzenet
    A movie maker-ben mennyire lehet zenét vágni? Bárhol megvághatod és betehetsz egy újat, vagy épp csendet, avagy csak bizonyos pontokon nyúlhatsz hozzá a zenéhez?
  • Lobsterman
    nekem 2 és 3/4 csillagról egyből 4re ugrott úgyhogy nem volt semmi gáz :)
  • Fenrir
    én egyszerűen nem tudom összeszedni a publicity office-t, nemtok 3 csillagos sztárt hozni össze

a sztárrendezőm 2 és háromnegyed csillagnál ment nyugdíjba, kicsit ideges lettem hogy nem sikerült :)
  • Nyiri
    1965 ben vagyok. Ott lehet mar PR-ni? :) Vagy kesobb egy uj epulet lesz?
  • stupido
    Nincs a Faq-ban válasz (vagy csak vak vagyok , ezért a nagy community-hez fordulok segítségért

2 kérdés:

1. a crew tagjai csak a forgatással szereznek tapasztalatot vagy őket is lehet képezni? (ha az előbbi az igaz, akkor az elég bénaság, mert a színészeim és a rendezőim is mindig jó értékelést kapnak egy filmre - mert őket lehet elküldeni gyakoroloni, miközben íródik a forgatókönyv -, de a crew még sosem kapott ilyen értékelést. (max. average-t))

2. Jól tapasztaltam, hogy filmforgatás alatt csak úgy lehet pr-ozni a filmet, ha arra az időre fellfüggesztik a forgatást? (mert akkor ez is egy kicsit béndzsa megoldás, ugye)

Félre ne értsen senki, imádom ezt a játékot és amikor csak tudom, nyúzom. Ezek csak kérdések voltak...
  • Csacsi
    Pihentesd őket, hagyj nekik időt a stressztől megszabadulni, ne dolgozzanak folyamatosan, csak felváltva esetleg. Az elején csak ezt lehet, aztán majd lesz bar, restaurant, lakókocsi, úgy már könnyebb lesz :)
  • cenobite
    Majd később kapsz lakókocsikat is, azokat mindenképpen vegyél a sztároknak!
  • Carlos
    Átnéztem, nem találtam ilyesmit.
    Amúgy nagyon az elején vagyok (1923 körül)
  • cenobite
    Stresszcsökkentést például azzal, ha bepakolod őket restaurant-ba, vagy bar-ba, aztán széppé teszed a környezetüket, ilyesmi...

A FAQ-t is fusd át!