6506
The Movies & Stunt Effects
  • Rohamoszti
    Az majd a Bankrablás 2-ben :D Azt hiszed egy ember aki bármit tesz mindig ugyanaznap 1 telefonhívásra ébred hétfő reggel nem engedheti meg magának?:D
  • szablya
    szerintem tök jók lettek. nekem nagyon tetszenek.
  • Serpa
    holnap én is nekiállok.

bankrablást megnéztem.
    azt hittem már XXX be megy át a bankban a történet ...
    :))
  • Rohamoszti
    Há nézzed meg azt döntsd el waze ;)
  • Serpa
    remélem azért minőségiek.
    nem vmi "dömping-izé".
    :))
  • Rohamoszti
    Na Idétlen időkig című sorozatomból eddig elkészült 5 rész :)

1. Rész - Bevezető epizód
    2. Rész - Ugyanaznap
    3. Rész - Az orvosnál
    4. Rész - Becsajozás
    5. Rész - A bankrablás

Igazából a 3. résztől indul be a történet, de az első kettő se lett rossz sztem ;)

Véleményeket várom :D

Történet:

Matrix nem él igazán, s ezért úgy bünteti a sors, hogy míg rendesen meg nem éli azt az 1 napját annyiszor kell ugyanaznap ébrednie. Egyedül ő tud róla, hogy a világ nem változik, ugyanaz a nap ismétlődik, s ahogy kell ezt ki is használja, beszól olyanoknak akiknek eddig nem mert, bankot rabol, csajozik, sőt...még a halált is kipróbálja! Mindenhatónak érzi magát ám ahogy lenni szokott, a jóbol is megárt néha a sok.
  • Kabala
    Valaki segítsen nekem, kicsit bonyolult nekem a saját film készítése opciót nem értek pár dolgot, pedig elég jól tudok angolul és a tutorialt is többször végighallgattam....
    Csináltam olyan jelentet hogy 2 faszi felveszi a saját baltáját de olyan jelenetet nem találok hogy egymásnak támadnak meg ilyenek...
    Meg olyan jelenetet hogy lehet csinálni hogy egymásnak támad 2 ember, és egy 3. nézi őket?
  • Jasper
    City of War
    Ezt is nézzétek meg!!
  • akyyy
    ez engem is érdekelne
  • Hmuda
    Fogosz valakit és ráhajítod az import star szobára.
  • Carlos
    Az a kérdésem, hogy a StarMaker-ben készült embereket hogyan tudom alkalmazni.
    A Readme aszongya, hogy majd megtalálom a szinész ház előtt. De nincs ott a kisjány akit csináltam.

5let?
  • Admiral
    Sziasztok!

Hogyan lehet azt megoldani, hogy több munkaerő jöjjön? Évtizedek óta az 1. vagyok a studiok között, van 4 rendezőm + 8 szinész, 16.5 millió dollár pénz, de alig jönnek dolgozni az emberek... 5 évente jön mondjuk egy munkás, és alig van emberem a repair-re meg a takaritásra...

Ez igy amugy teljesen irreális, épp hogy forditva kéne lennie, az embereknek tolonganiuk kéne az állásért, ahogy ez a való életben is van... Elvégre a filmkészités mindig is elég vonzó dolog volt az emberek számára.

Ha valaki tudja, hogy hogyan lehetne több munkaerőt szerezni, pls. írjon!

Kösz
  • Győri Devi
    Ja nem rosz a legend of victoty de van benne ehy hiba. Mikor mennek be a házba ot a romok közt majd meg a falusi tanyházba mennek be aztán visszaváltanak
  • RomasSoldier
    Készül a honlap. Tegnap szerverprobléma miatt újra kellet kezdenem, de jól haladok.
  • TopGun
    Hi! Ezeket az ide feltett szineszeket nem lehetne letolteni valahogy? A Bud Spencerre es a Terence Hillre gondolok konkretan.
  • Carlos
    Engem nem zavarnak ezek a dolgok.
    Amúgy ha jobb úgy csinálj egy modot ami hozzárak minden számhoz 2-3 nullát!
  • I.C.ram
    öp
  • Help17
    És??? Ennél sokkal kisebb 20 megás játék szinte tökéletesen eltudja modellezni a valóságot! Hát nem is értem miről beszélsz! Az a minimum hogy ebben közelítsen a valósághoz. Nem azért nyávogok mert szar a filmkészítés része hanem mert alap dolgok rosszak benne!
  • Fejes021
    jó hogy kérdezed me biztos jó játék ,meg szórakoztató meg kreatív stb. mint minden molineux játék, csak 16000 ft-t kicsit túlzásnak érzem. Ti nem?
  • szablya
    Honnan tudom leszedni a játékot?
  • Carlos
    Ez játék, nem valóság...
  • Jasper
    Legend of Victory
    Ezt láttátok már?
    Szerintem baromi jó.
  • bricsi01
    Helló!

Az urban:city street az melyik pack-ba van benne, magyarán mi a pack neve?
  • Help17
    hogy lehet saját hangokat belerakni?
  • Help17
    MAnapság egy film 100 millób kerül és hoz 200 millát világszerte. Na ebben a játékban nem így van. A tycoon része nagyon rossz lett.
  • zizzenet
    Díszletgondok... Jól látom, hogy összesen egy darab lakás, egy darab iskola stb. van? Legfeljebb a falak színét lehet variálni?
  • terasz
    A sok díszletet talán még lehet expansion pack-ben pótolni..
    bár az valószínű a karrierjátékba nem kerül bele
    :((

nekem nagyon hiányzik egy repülőgép-belsős szín.
    (vagy az van, csak én nem jutottam még el addig? 1986-ban járok)
  • akyyy
    amugy nekme ez tünik a legnagyobb problémára, sok díszlet nincsen
  • Malakai
    Nem olvastam mostanság az eredeti fórumot, van már hivatalos időpont az sdk-ra?
  • Hmuda
    Bázz, de zavaró, hogy nincs sci-fi börtön set.

Így nehéz lesz megcsinálnom normálisra a piroska szökését. :P
  • Blasta
    Igen, látom már, wmv-be menti, az jó is lesz.
    köszi
  • terasz
    Én húztam egy merészet, mikor már 5 éve 2,5 csillagról nem mozdult el az 1ik színészem (nem is a legnagyobb sztár volt, csak másodvonalas, de gondoltam, kipróbálom). Megemeltem a fizuját 32ezerről 120 ezerre.

Egy hónap alatt 3,5 csillagos lett, dobáltam hozzá két fotóst, éjjel-nappal az újságokban lóg, egy év alatt a 18. helyről stabil 1. helyre ugrott.

Tudom, drága mulatságnak tűnik, de a két állandó forgatócsoportom által folyamatosan készített filmek fenntartják a népes gárdát, sőt így még profit is van, mióta PR agencí tudtam építeni.
    Majd utána átkonvertálod.
    Án úgy tudom wmv-be menti csak.
  • Blasta
    Bocs a kérdésért:
    Lehet windows formátumban lerenderelni a filmeket? (tehát avi, mpg vagy egyéb videóformátumra gondolok)

(még nincs meg a játék, most látom csak, hogy kijött)

Köszi
  • EmThor
    kösz
  • Hmuda
    Jah. Már készül a második, de van pár jelenet amivel gondban vagyok, és még dolgozok rajta.
  • Cat #4135
    "Fizetés mindig a lehető legmagasabb!"

Na itt jöttem rá arra, hogy ez a játék nem nekem való Ős-gazdasági szimulációsként mindig az éppen hogy elégedett fázisban volt nálam, igy próbáltam maximalizálni a profitot - úgy látszik ez ennél a játéknál nem pálya, szal kénytelenek vagyunk megválni egymástól
    Köszi a tippet!
    Nagyon jó programnak tünik!
    Köszi!
    Azt meg gondolom nem lehet,hogy egy már elkészített jelenetet egy másik filmbe átrakni?
  • AnuluWork #4132
    Nézd, ha forgatókönyvíráskor már a címrésznél kiválasztod a jelmezt (válfa icon jobbra), mindig ugyanazok lesznek rajtuk a film végéig, de ezeken változtathatsz, ha a jelenetek közben, még a forgatókönyvírás során fogod, és más ruhába öltözteted őket (válfa icon jobbra). Ha új jelenetet választasz ki, akkor ismét a cím résznél választott ruha lesz rajtuk.

A forgatókönyvírásnál ugye a bábuk színe a fontos, és ott is lehet csalni kicsit. Pl. beöltözteted az egyik főszereplőt abba a ruhába, amit pl. egy extrának elképzelsz, behúzod oda a bábuját, ahol pl. extrának kellene állnia, és továbblépsz egy jelenettel, újat kezdesz. Majd visszalépsz, és a főszereplőd beteszed a megfelelő helyére, majd a sárga bábura adsz egy extrát. Nem tudom mennyire random, de a jelenetek 90%-ban az lesz rajtuk, amit te beállítottál nekik.

De tény, hogy az extrákat érdemes a jelenetek előtt beöltöztetni és rajtuk elsz a ruha amit te választottál, csak gyorsnak kell lenni.