6506
The Movies & Stunt Effects
-
Rohamoszti #4171 Az majd a Bankrablás 2-ben :D Azt hiszed egy ember aki bármit tesz mindig ugyanaznap 1 telefonhívásra ébred hétfő reggel nem engedheti meg magának?:D -
#4170 szerintem tök jók lettek. nekem nagyon tetszenek. -
#4169 holnap én is nekiállok.
bankrablást megnéztem.
azt hittem már XXX be megy át a bankban a történet ...
:)) -
Rohamoszti #4168 Há nézzed meg azt döntsd el waze ;) -
#4167 remélem azért minőségiek.
nem vmi "dömping-izé".
:)) -
Rohamoszti #4166 Na Idétlen időkig című sorozatomból eddig elkészült 5 rész :)
1. Rész - Bevezető epizód
2. Rész - Ugyanaznap
3. Rész - Az orvosnál
4. Rész - Becsajozás
5. Rész - A bankrablás
Igazából a 3. résztől indul be a történet, de az első kettő se lett rossz sztem ;)
Véleményeket várom :D
Történet:
Matrix nem él igazán, s ezért úgy bünteti a sors, hogy míg rendesen meg nem éli azt az 1 napját annyiszor kell ugyanaznap ébrednie. Egyedül ő tud róla, hogy a világ nem változik, ugyanaz a nap ismétlődik, s ahogy kell ezt ki is használja, beszól olyanoknak akiknek eddig nem mert, bankot rabol, csajozik, sőt...még a halált is kipróbálja! Mindenhatónak érzi magát ám ahogy lenni szokott, a jóbol is megárt néha a sok. -
Kabala #4165 Valaki segítsen nekem, kicsit bonyolult nekem a saját film készítése opciót nem értek pár dolgot, pedig elég jól tudok angolul és a tutorialt is többször végighallgattam....
Csináltam olyan jelentet hogy 2 faszi felveszi a saját baltáját de olyan jelenetet nem találok hogy egymásnak támadnak meg ilyenek...
Meg olyan jelenetet hogy lehet csinálni hogy egymásnak támad 2 ember, és egy 3. nézi őket? -
Jasper #4164 City of War
Ezt is nézzétek meg!! -
#4163 ez engem is érdekelne -
#4162 Fogosz valakit és ráhajítod az import star szobára. -
#4161 Az a kérdésem, hogy a StarMaker-ben készült embereket hogyan tudom alkalmazni.
A Readme aszongya, hogy majd megtalálom a szinész ház előtt. De nincs ott a kisjány akit csináltam.
5let? -
Admiral #4160 Sziasztok!
Hogyan lehet azt megoldani, hogy több munkaerő jöjjön? Évtizedek óta az 1. vagyok a studiok között, van 4 rendezőm + 8 szinész, 16.5 millió dollár pénz, de alig jönnek dolgozni az emberek... 5 évente jön mondjuk egy munkás, és alig van emberem a repair-re meg a takaritásra...
Ez igy amugy teljesen irreális, épp hogy forditva kéne lennie, az embereknek tolonganiuk kéne az állásért, ahogy ez a való életben is van... Elvégre a filmkészités mindig is elég vonzó dolog volt az emberek számára.
Ha valaki tudja, hogy hogyan lehetne több munkaerőt szerezni, pls. írjon!
Kösz -
#4159 Ja nem rosz a legend of victoty de van benne ehy hiba. Mikor mennek be a házba ot a romok közt majd meg a falusi tanyházba mennek be aztán visszaváltanak -
RomasSoldier #4158 Készül a honlap. Tegnap szerverprobléma miatt újra kellet kezdenem, de jól haladok. -
#4157 Hi! Ezeket az ide feltett szineszeket nem lehetne letolteni valahogy? A Bud Spencerre es a Terence Hillre gondolok konkretan. -
#4156 Engem nem zavarnak ezek a dolgok.
Amúgy ha jobb úgy csinálj egy modot ami hozzárak minden számhoz 2-3 nullát! -
#4155 öp -
#4154 És??? Ennél sokkal kisebb 20 megás játék szinte tökéletesen eltudja modellezni a valóságot! Hát nem is értem miről beszélsz! Az a minimum hogy ebben közelítsen a valósághoz. Nem azért nyávogok mert szar a filmkészítés része hanem mert alap dolgok rosszak benne! -
#4153 jó hogy kérdezed me biztos jó játék ,meg szórakoztató meg kreatív stb. mint minden molineux játék, csak 16000 ft-t kicsit túlzásnak érzem. Ti nem? -
#4152 Honnan tudom leszedni a játékot? -
#4151 Ez játék, nem valóság... -
Jasper #4150 Legend of Victory
Ezt láttátok már?
Szerintem baromi jó. -
#4149 Helló!
Az urban:city street az melyik pack-ba van benne, magyarán mi a pack neve? -
#4148 hogy lehet saját hangokat belerakni? -
#4147 MAnapság egy film 100 millób kerül és hoz 200 millát világszerte. Na ebben a játékban nem így van. A tycoon része nagyon rossz lett. -
zizzenet #4146 Díszletgondok... Jól látom, hogy összesen egy darab lakás, egy darab iskola stb. van? Legfeljebb a falak színét lehet variálni? -
#4145 A sok díszletet talán még lehet expansion pack-ben pótolni..
bár az valószínű a karrierjátékba nem kerül bele
:((
nekem nagyon hiányzik egy repülőgép-belsős szín.
(vagy az van, csak én nem jutottam még el addig? 1986-ban járok)
-
#4144 amugy nekme ez tünik a legnagyobb problémára, sok díszlet nincsen -
#4143 Nem olvastam mostanság az eredeti fórumot, van már hivatalos időpont az sdk-ra? -
#4142 Bázz, de zavaró, hogy nincs sci-fi börtön set.
Így nehéz lesz megcsinálnom normálisra a piroska szökését. :P -
#4141 Igen, látom már, wmv-be menti, az jó is lesz.
köszi -
#4140 Én húztam egy merészet, mikor már 5 éve 2,5 csillagról nem mozdult el az 1ik színészem (nem is a legnagyobb sztár volt, csak másodvonalas, de gondoltam, kipróbálom). Megemeltem a fizuját 32ezerről 120 ezerre.
Egy hónap alatt 3,5 csillagos lett, dobáltam hozzá két fotóst, éjjel-nappal az újságokban lóg, egy év alatt a 18. helyről stabil 1. helyre ugrott.
Tudom, drága mulatságnak tűnik, de a két állandó forgatócsoportom által folyamatosan készített filmek fenntartják a népes gárdát, sőt így még profit is van, mióta PR agencí tudtam építeni. -
#4139 Majd utána átkonvertálod.
Án úgy tudom wmv-be menti csak. -
#4138 Bocs a kérdésért:
Lehet windows formátumban lerenderelni a filmeket? (tehát avi, mpg vagy egyéb videóformátumra gondolok)
(még nincs meg a játék, most látom csak, hogy kijött)
Köszi -
#4137 kösz -
#4136 Jah. Már készül a második, de van pár jelenet amivel gondban vagyok, és még dolgozok rajta. -
Cat #4135 "Fizetés mindig a lehető legmagasabb!"
Na itt jöttem rá arra, hogy ez a játék nem nekem való Ős-gazdasági szimulációsként mindig az éppen hogy elégedett fázisban volt nálam, igy próbáltam maximalizálni a profitot - úgy látszik ez ennél a játéknál nem pálya, szal kénytelenek vagyunk megválni egymástól -
#4134 Köszi a tippet!
Nagyon jó programnak tünik! -
#4133 Köszi!
Azt meg gondolom nem lehet,hogy egy már elkészített jelenetet egy másik filmbe átrakni? -
#4132 Nézd, ha forgatókönyvíráskor már a címrésznél kiválasztod a jelmezt (válfa icon jobbra), mindig ugyanazok lesznek rajtuk a film végéig, de ezeken változtathatsz, ha a jelenetek közben, még a forgatókönyvírás során fogod, és más ruhába öltözteted őket (válfa icon jobbra). Ha új jelenetet választasz ki, akkor ismét a cím résznél választott ruha lesz rajtuk.
A forgatókönyvírásnál ugye a bábuk színe a fontos, és ott is lehet csalni kicsit. Pl. beöltözteted az egyik főszereplőt abba a ruhába, amit pl. egy extrának elképzelsz, behúzod oda a bábuját, ahol pl. extrának kellene állnia, és továbblépsz egy jelenettel, újat kezdesz. Majd visszalépsz, és a főszereplőd beteszed a megfelelő helyére, majd a sárga bábura adsz egy extrát. Nem tudom mennyire random, de a jelenetek 90%-ban az lesz rajtuk, amit te beállítottál nekik.
De tény, hogy az extrákat érdemes a jelenetek előtt beöltöztetni és rajtuk elsz a ruha amit te választottál, csak gyorsnak kell lenni.