6506
The Movies & Stunt Effects
  • Pandula
    Úgy látom a játék csak .waw-ot vagy .wma-t fogad el mint importálható zenét. Tud valaki egy jó kis konverter programot, amivel MP3-akat lehet áttenni ebbe a formátumba?
  • Picibmx
    Hy!A Fear Project tényleg nagyon jó!Meg tudja nekem mondani vki hogy lehet e benne a zenéket lerövídíteni vagy levá gni vagy ilyenek?Ha igen hogy?Köszi bye
  • cenobite
    Fear Project nagyon jó lett, gratula! Mennyi ideig csináltad? A másik (karatézós amazonos) annyira nem jött be.
  • Tuvok #5530
    Egyébként ahogy észrevettem a jelenetekben használt kosztümök csakis akkor vannak nagyobb (negatív) hatással a színészekre, ha az a ruha már nagyon elavult, mindig jelennek meg minden témához új ruhák, érdemes azokat használni .
  • Tuvok #5529
    Ha van Custom Script Office-od, akkor meg tudod a jelenetben használt ruhát változtatni olyanra, amitől a sztárod Image-e magasabb lesz .
  • loserman
    hoppá ! szerintem nem az lehet !
    még pedig azért nem ,mert ha nem saját magam kreált filmet csinálom( nem én öltöztetem, nem én választom a jelenetet, ) akkor nem jön elő ez a hiba ! csak akkor ,ha saját készítésű..
  • PLackó
    FAQ....
  • loserman
    ok!
  • Pandula
    Én csak most kezdtem bele a játékba (piszok jó!) de szerintem öltöztesd át a sztárod, mert ódivatúnak érzi magát.
  • Bolch
    A filmed valószínűleg azért piros, mert a tudósaid még nem kutatták ki a modern filmes technológiákat, csak az "elavult" kétszínes megoldást.
  • Csuhai G
    Hi!

Valaki megmondaná, hogy kb mikor lesz készen a The Movies teljes magyarítása?
    Köszi!
  • loserman

most a karaktereim rosszul érzik magukat?

KÉP
  • loserman
    olvasgattam a FAQ-t ,de nem mindent értek.

post productionban nekem nincsen "csapó" ikon.
    csináltam saját filmet :) azt kérdezném, hogy miért piros (??) a film szine?
  • loserman
    hát nem egyszerű játék az biztos !

alig kapok pénzt a filmért? hogyan lehet jo filmet csinálni?
    az én studio-m 5. helyen van :(

• Gerbill
    Ha visszaolvastok én is csináltam néhányat. Még képet is raktam föl róluk
  • Bolch
    Alapból valóban nincs, de egyes rajongói oldalakról le lehet töltögetni a neves színészek Starmakerrel kreált (jobban-rosszabbul sikerült) hasonmásait.
  • Hmuda
    Ha megcsinálod őket Starmakerben akkor lesznek. Kis agymunkával ki lehet találni, hogy ha alapból lennének valós színészek, akkor a Lionhead csődbement volna a perekből/jogdíjakból/miegymásból.
  • Disk
    öö...nem láttam rá választ a Faq-ban és a játék nincs meg.Azt szeretném megtudni, hogy vannak-e benne valós szinszek?? Tehát fogom-e valaha Donald Sutherland-et vagy Tom Hanks-t munkába fogni?:)
    Előre is Köszi.
  • Serpa
    2781727¥
  • akyyy
  • good charlotte
    mennyibe kerül a játék???
  • Hmuda
    Akkor #5509 és legközelebb már figyelmeztetés nélkül törlés lesz.
  • loserman
    dokumentumokban xxx.trl kiterjesztésű fájl van .
  • Hmuda
    Poén, de ezek nincenek megválaszolva benne... :P

Loser:
    1: Igen...idővel...a türelem nagy erény...
    2: dokumentumok.
  • akyyy
  • loserman
    hhi. nagyon tetszik a game.

1 kérdés. lehet két szinészel szerepelni? nem tudok

2. kérdés. hova menti a filmjeimet?
  • TopGun
    Sziasztok! Van valaki akinek mukodnek a nemet oldalrol letoltheto ruhak?
  • Picibmx
    Hééé ez tök jó!Kár hogy én nem tudok ilyet csinálni...:((Nekem mindig ilyen zagyvaság sül ki belőle.Na mind1.Próbálkozok még.
  • MIRR MURR
    Tudna segitenni a problémámon valaki!
    Ha elfogy a munka errö hannon lehet felvenni embert?
    Mert már nincsen ott toporgo emberkék a házak ellött!
    Előre is köszi!
  • Bolch
    Igen, megkaptam karácsonyra a páromtól.
  • Gerbill
    Neked eredeti a játékod?
  • Bolch
    Sziasztok! Csak egy-két napja vettem észre ezt a fórumot. Ha van időtök és kedvetek, megnéznétek a filmjeimet és szavaznátok rájuk? Mivel nem értek a mikrofonokhoz, ezért egyelőre csak (angol) felirattal élvezhetők, de remélem, ez nem akadály! Az egyik egy rövid akció-szösszenet, amelyben egy bikinis, szőke csajszi lever egy csapat nindzsát a tengerparton (khhmmm... tudom, nem az a kimondott fajsúlyos mű), a másik viszont egy hosszú, kidolgozott(abb) történettel rendelkező horrorfilm, amivel elég sokat veszkődtem. Jó szórakozást hozzájuk! A két film linkje:

• Venom
    ez marhajó :D
  • Serpa
    az autó sokat dob a színvonalon.
  • Vajda Gergely
    Igazad van zizzenet ez a pontos válasz.
  • zizzenet
    Már hogy adj nekik nagyobb, jobb lakókocsit.
  • Vajda Gergely
    Adj nekik lakókocsit, Kope.
  • Kope
    A trailerek szinvonalát mivel lehet javítani. Pakoltam már be nekik mindent a területre, de nem nagyon tetszik nekik...
  • BiroM
    Ha a kicsomagolásnál jelszót kér, akkor ahonnan letöltötted -warez, gondolom - akkor azon az oldalon kell keresni, ahonnan letöltötted. Torrenttel töltötted le vagy ftp sen vagy sima letöltéssel? De így ne kérj segítséget, mert annak az esélye, hogy valaki ugyanonnan töltötte volna le a játékot, minimum.
  • Fyrex
    hali all!
    The_Movies_PC_+BONUS_DiSC .... vezió van meg és jelszót kér a kicsomagolásánál

vki ha leírná megköszönném! htx