6506
The Movies & Stunt Effects
-
#5573 köszi. -
#5572 egy tipp ekkora, én vettem észre....már ugyis páran rináyltak hogy öregek menni akarnak nyugdíjba, fogtam kirugtam az összes szinészt, és extrát, a többi maradhat..hamarosan kigyózva jönek, 21 felett csak takaíroknak vettem fel embereket, meg ilyenek... 21 alatt jók voltak szinésznek, kicsit tapasztalatlanok, de be lehet őket tanítani, és ilyenkor, mikor nincs senkid, jönnke sokan egy kis ideig. -
#5571 Akkor újra kell kezdened a játékot mert úgy emlékszem hogy csak szűz mentéssel megy. -
#5570 Végső esetben egy kis csaláshoz folyamodok.Honnan lehet letölteni azt a file-t aminek segítségével hosszú sorokban kígyóznak az emberek a munkákért? -
loserman #5569 -
#5568 üdv. 1950-nél járok,és olyan problémám van hogy nem jönnek emberek,akik dolgozni szeretnének.összesen 4 movie crew-em van és 3 extrra-m és így egyszerre csak 1 filmet tudok forgatni,ami kb. 1-2 évig tart még kész lessz,és így amennyi bevétel jön a filmből,az el is megy.(takarítóm, szerelőm sincs sok,és még pár szinész még rinyál + kisérő(k)ért így elég nagy gondban vagyok.)
mit tudnák csinálni hogy legyen még munkásom?köszönöm. -
Bolch #5567 Gratulálok a filmhez, igen jó lett! (Na jó, néhány elgépelést leszámítva.) Érdekes a történet, kíváncsi vagyok, mit fogsz tudni kihozni belőle. A rendezés sem volt rossz, főleg a végén, amikor a hátterek cserélgetésével érted el azt a hatást, mintha az időgép valóban mozogna. Jöhet a folytatás! -
Rohamoszti #5566 Direkt van ott :D
-
loserman #5565 király lett a filmed ! vki nem akarja ide berakni még a filmjeit? :))
jah ,egy kis filmes baki
cask ki kellett volna vágni. -
#5564 Az idő előrehaladtával jobb minőségű filmeket fogsz készíteni és több pénzt fogsz értük kapni. Ha van PR irodád(Publicity office) akkor abban lehet a film PR-ját növelni ami miatt még több pénzt fog hozni. Szóval türelem. -
loserman #5563 ahhha ! erre vmit tudsz? #5560 -
Rohamoszti #5562 Íme sokadik filmem mely szerintem egész jóra sikerált meg :D
Az Időgép - 1. rész -
#5561 Mikor rákattintasz az Export movie gombra, akkor bedob egy ablakot és ott a pipát kell választani, és akkor lesz hang is -
loserman #5560 nincs .
arra lennék kiváncsi ,hogy ti hogy szereztek sok pénzt. saját filmet csináltok, vagy inkább iratjátok? -
#5559 Hy All tud valaki róla,hogy van már elkészült magyarítás a játékhoz? -
loserman #5558 -
loserman #5557 filmet sikerült lementeni, de hang nincs !!!?? -
loserman #5556 ha ez sikerül ,akkor én szobrot emelek neked. -
#5555 Azért mert a videot exportálni kell. Valahol van ott egy export video gomb azt kell használni és akkor wmv formátumban menti el -
loserman #5554 nah arra már rájöttem ! a post productionban be kell állitani azt ,hogy ( vmi ilyesmire emlékszem ) view technology . tehát a kérdés megoldodott .
azt mond meg nekem, hogy miért nem menti a lea wincseszterre a filmemet .? ( nem mintha nagy siker lenne
#5553 : ott csak xxx.TRL kiterjseztésű fájljaim vannak. -
#5553 Dokumentumok\The Movies\Movies
Ide menti a filmjeidet
-
#5552 Ja bocs csak Firefoxal nem működik. Azért ilyen mert még nem fedezték föl a tudósaid a modernebb technikát. De szerintem ez már egyszer le lett írva. Te nem vagy valami türelmes. -
loserman #5551 nah ,ez nem igaz. post production-ban lehet menteni viedót?
rákattintok hogy save vido.. megkérdi a nevét, beirom. elmenti ,de a vinyón nem találom :( -
loserman #5550 adva van pl 100 jelenet. idő múlásával több jelenet is lesz ,vagy nem ?
http://img371.imageshack.us/img371/93/ilyenafilmem9po.jpg
a kép még fennt van, csak azután nyomjatok egy ENTERT ! ;) -
juharfalvi #5549 loserman írta:
"hogyan lehet jo filmet csinálni?"
Ez kicsit hosszadalmas, ezért ajánlanék egy magyar nyelvű leírást, ami ezen a honlapon található:
"egy filmre mennyi csillagot lehet kapni ? ( 5 ? )" Igen, 5 csillag a max.,
de ehhez mindennek külön-külön nagyon jónak kell lennie: forgatókönyv, színészek, rendező, kapcsolatok, díszletek, munkások, marketing ...
"csak azok a jelenetek közül lehet választani?" ???
Ezt a kérdést nem értem, légyszi fogalmazd meg másképp :-(
-
#5548 Egy filmre öt csillagot lehet kapni, de a képet nem látom mert már törölték. Az idő múlásával kapsz többet is azthiszem -
loserman #5547 hi. nah ilyen a filmem.. :( http://img371.imageshack.us/img371/93/ilyenafilmem9po.jpg
miért piros?
hogyan lehet jo filmet csinálni?
egy filmre mennyi csillagot lehet kapni ? ( 5 ? )
csak azok a jelenetek közül lehet választani? :O
-
#5546 Szvsz a postproduction lejátszójára gondol. Kapcsolja ki a "show technology"-t (vagy valami hasonló, lusta vagyok végigvárni a töltész, hogy megnézzem). -
kaszacska #5545 Udv!
Unokatesom jatszik ezzel a jatekkal, azt mondja hogy "kikockasodik" a kep, ha vmi starmakert hasznal. Ez egyedi problema vagy masnal is van ilyen? -
juharfalvi #5544 A módosítások használatáról még annyit kell tudni, hogy a telek megnövelése menet közben nem lehetséges, a többi változtatás pedig akkor jut érvényre, ha a megfelelő épületet leromboljuk és újat építünk helyette. -
juharfalvi #5543 Elkészültem a módosító fájlok tesztelésével és felraktam a honlapomra. A módosítások többek között javítják a "kevés jelentkező" problémát, és még egy pár dolgot könnyebbé tesznek. Ügyeltem rá, hogy a játék ne váljék túl könnyűvé.
Töltsétek le, teszteljétek!
-
Rohamoszti #5542 Örömmel jelentem hogy nagyszabású projectbe kezdek, The Time Machine címmel az eredeti regény alapján készítek filmet mely valószínűleg többrészben lesz megcsinálva, holnap várható az 1. rész melyben megtörténik az időutazás :D -
cipo666 #5541 Sziasztok! Bloch, gratulálok a filmjeidhez, nagyon jók! Várom a következő filmedet:) Más: Tudom h szánalmas meg rohadt egy dolog, h nem az eredetivel játszom, de nincs rá pénzem, ezért be kell érnem a tört verzióval. Viszont lelkesedésem legalább annyi mint annak aki eredetivel tolja. Na most én nem tudom feltölteni a filmjeimet. Ha nem vagyok egyedül ezzel a problémával, akkor szeretném megtudni, h a magyar the movies oldalak mért nem csinálnak egy ilyen rovatot, ahova be lehet küldeni, és díjazni egymásét? Találtam már vagy 3 db oldalt ami a movies-al foglalkozna, de nem igazán akar frissülni ill. ilyen irányba mozdulni. Pedig biztos sok jó film születik, ami nincs feltöltve az original the movies-ra. -
#5540 Uhh, FilePlanet?
Az nekem nem pálya.
Nics tárhelyed, oda teszek fel énis. -
Bolch #5539 Igen, sajnos muszáj volt, hogy legyen helyem felrakni az új filmet. De továbbra is letölthető egy másik helyről:
http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/planetthemovies/fms/files/movies/113/Fear_Project.wmv
-
#5538 Hi!
Bolch, a FEAR_Project azt letöltötted?
Törölték a feltöltést. -
Bolch #5537 Időközben elkészült az újabb filmem. Ez egy két részes, James Bond-szerű akciómozi. A főszereplője Jane Adder, az a csajszi, aki a Sexy and Deadly-ben is szerepelt. A különbség az, hogy ez most egy sokkal hosszabb és komolyabb alkotás, kidolgozott történettel és szereplőkkel. Az akciójelenetekkel nagyon sokat szenvedtem, főleg a film második felében lévő autós üldözéssel (egy napig szöszöltem vele), meg a végső összecsapással Jane és a főellenség között (ezzel meg csaknem három napot, mert azt akartam, hogy folyamatos harcnak tűnjön az egész, ne látszódjon, hogy csak egymás után rakott elemekből van összerakva). Sajnos ezt is angol feliratokkal csináltam meg, de remélem, az nem akadály!
Nagyon örülnék neki, ha megnéznétek és - ha tetszik - szavaznátok rájuk! Előre is köszi, és jó szórakozást! (És ha előbb egy kis ízelítőt akartok, felraktam belőle egy trailert is, a linkje szintén itt van lentebb.) Jó szórakozást!
http://movies.lionhead.com/movie/42774
http://movies.lionhead.com/movie/42785
http://movies.lionhead.com/movie/39996 (trailer) -
Bolch #5536 Én nem próbálkoztam vele, de valaki egy fórumon azt a tippet adta, hogy csinálj egy olyan ogg fájlt, amiben nincs is semmilyen hang (csend az egész), és annál a pontnál, ahol meg akarsz szakítani egy zenét a filmben, egyszerűen húzd rá ezt az ogg fájlt. (A későbbi "zene" mindig felülírja a korábbit.) -
Bolch #5535 Örülök, hgy tetszett! A Fear Project-en kb. két hétig molyoltam. Mivel az utómunkálatok rész elég idióta módon van megcsinálva a programban (=ha ebben a szakaszban jövünk rá, hogy kimaradt valamilyen jelenet v. rossz egy beállítás, elölről kell kezdenünk szinte mindent), ezért először külön kis filmekben megcsináltam az összes jelenetet. (Közben kb. kétszer átírtam az egész sztorit, az első változatban még teljesen más volt a vége.) Utána kijegyzeteltem őket, felírtam hogy mi mi után jön, mikor ki mit mond... aztán vettem egy nagy levegőt, és leforgattam egyben az egészet. Utána feltöltöttem az egészet a Movies honlapra, és vártam az érdeklődőket. De napokig nem jött senki. :)
A fürdőruhás jelenetet hülyülésből dobtam össze egy este alatt; főleg azért, mert verekedős részekből elég korlátozott lehetőségek vannak a játékban, és kíváncsi voltam, mit tudok kihozni belőlük. Na, meg persze mindig is vonzott a bikiniben verekedő hölgyek témája. :)
-
#5534 .ogg -t támogatja.