6506
The Movies & Stunt Effects
-
#5624 demo -
#5623 Ez már az a kategória, hogy nehezen hiszem, hogy nem direkt csinálja. -
#5618 Ha a te filmed lesz a legjobb arra max egy kupát kaphastsz. Minden kupát másért kapsz pl jó szinész stb. Egyébként nem értem hogy miért mondod hogy nincsenek küldetések. Az egész játék arról szól hogy 2005 előtt teljesítsd a küldetéseket. Minden elvégzett küldetésért kapsz egy bónusz ajándékot és egy oklevelet -
#5617 Félre ne érts, én szeretem ezt a játékot és évekig vártam, hogy megjelenjen.Néhányszor végigjátszva viszont úgy érzem, hogy épp az emberi kreativitást nem "pontozza" a program.Vagyis: hiába gyártasz Te egy szuperprodukciót, semmivel sem kapsz rá jobb kritikát a sajtótól, vagy nem téged jelölnek a díjkiosztón a legtöbb kupára, mert ugyanezt sokkal egyszerűbben elérheted a legprofibb forgatókönyvírókkal és színészekkel.A küldetések hiánya alatt pedig azt értem, hogy annál azért érdekesebb feladatokat vártam el Molineux mestertől és a Lionhead-től(főleg a vérprofi Fable után!), mintsem hogy csak azért görcsöljek, hogy teljesítsem a következő oklevélhez szükséges feltételeket.Változatlanul az a véleményem, hogy a beépített moviemaker-nek - zsenialitása ellenére - nem sok köze van a stúdió menedzseléséhez és a végső célok teljesítéséhez.Isteni filmeket lehet vele csinálni, de ettől még üres kézzel távozhatok a díjkiosztóról... -
#5616 De levan. El kellene olvasni és nem csak úgy "nincsleírva" szövegekkel dobálózni. -
cipo666 #5611 Mért ne lennének konkrét küldetések? CSinláj X csillagos sztárt, csinálj X csillagos filmet, csinálj X csillagos stúdiót, gyárts le X mennyiségű filmet, gyűjts össze X mennyiségű kp-t,..stbstb. Tele van konkrétan megszabott küldikkel.Sztem. -
#5610 Pont ez a gond a játékkal: konkrét küldetéseket nem kell teljesítened, "mindössze" arra kell hajtanod, hogy a következő díjátadáson minél több díjat söpörj be.Vagyis, ha saját filmmel szöszmötölsz - ami viszont profi módon és abszolút felhasználóbarát felülettel lett megoldva - akkor kifutsz az időből, mert a színészeid, rendezőid és a stúdiód menedzselésével nem tudsz foglalkozni.Ráadásul az embert elkapja a hév, ír egy csomó díszletre épülő filmet, a helyszínek között vándorló stáb pedig közben folyton nyavalyog valami miatt: pia, kaja, imidzs, kevés kísérő, stb.Úgyhogy vagy a legprofibb forgatókönyvírókkal megiratod a filmet és közben gyakoroltadod a stábodat ezerrel(ekkor jönnek a díjak és az ezzel járó extrák), vagy saját örömödre filmeket gyártasz és nem foglalkozol a díjátadó ünnepségekkel.Erre a legalkalmasabb a sandbox-mód. -
#5609 feladatok is vannak??? -
zizzenet #5608 Igen, a játék 2005-ben véget ér. Utána még nyomhatod vagy tíz évig, de már nem lesz tétje. -
#5607 Végig lehet játszani a játékot ?Arra célozgatok h nem olyan mint a Sims ? -
#5606 Nem ártana megtanulni olvasni... -
1: Építsd meg az elérhető legfejlettebb forgatókönyvíró irodát(script office aktuális fokozata) és alkalmazz ide forgatókönyvírókat(script writer)
2.A képernyő tetején jobbról balra mozgó - úgy emlékszem földgömb - ikonra mozgatva a kurzort, nézd meg, milyen műfaj a legkelendőbb a jelenleg moziba járók között, és ilyen filmet írass a forgatókönyvírókkal!
3.Néhány színészedet és egyik rendeződet- üres idejükben - ebben a műfajban gyakoroltasd!
4.A forgatási helyszíneket a munkásokkal rendszeresen javíttasd meg, ezt lehet forgatás előtt közvetlenül is, mikor meglátod, melyik díszlethez vonul át épp a stáb!
5.Figyelj a színészeid egyéb igényeire is(stressz, kísérők száma, imidzs, stb...), mert a végső értékelésben ez is befolyásolja a csillagok számát.Sőt, a kisegítő személyzet és a statiszták is.
6.Amikor kész a forgatókönyv, nagyon ügyelj arra, hogy az adott szerepre az adott műfajban képzett színészt ill. rendezőt alkalmazd! -
spatrik #5601 Vki leírná részletesebben,hogy lehet egy normális filmet csinálni?
nekem a max. a 3 csillag,de már 1985-ben vagyok, -
#5600 a semmi azt jelenti, hogy nem találtál krekket, vagy, hogy azzal sem megy? -
#5599 Srácok nekem nem az eredeti van meg és próbáltam már dvd-ről alcohollal daemonnal de elakad az indításnál hogy rakjam be a valódi DVD-t.Kerestem nocd-t meg cracket de semmi.Nem tudnátok mondani valamit azon kívül hogy vegyem meg?:D -
#5598 Pedig alap! -
juharfalvi #5597 Fenrir kérdezte:
"És meddig van ott ember? Amíg el nem fogy minden vagy egyfolytában termelődik? Ha zavar hogyan tudom ezt lekapcsolni?"
A dolog úgy működik, hogy meg van határozva egy össz-létszám, amit ha elérsz, akkor szerintem nem jön több ember az adott fajtából (ezt nem próbáltam ki, illetve nem vártam meg, hogy később hátha mégis jönnek...), illetve van egy arányszám, ami azt határozza meg, hogy mennyire szivesen jönnek a jelentkezők.
Az eredeti Employees-Mod úgy csinálta, hogy már a játék kezdetén kb. 25 ember állt sorba mindenhol! Ez nekem nem tetszett, ezért lecsökkentettem egy reálisabb értékre. Így most mindenhol van elég jelentkező a játék elején (de nem túl sok), és a lényeg az, hogy később is jönnek a jelentkezők.
A jelentkezőket az is befolyásolja, hogy mennyire jó a stúdiód megítélése, tehát ennek javításával lehet fokozni a sorbanállási kedvet.
Ha nagyon nem tetszik a jelentkezők számának alakulása, akkor három dolgot tehetsz:
1. megírod ide a fórumba, hogy mi a probléma, és én módosítom a fájlt
2. eltávolítod az adott fájlt a "Data" mappa alól (áthelyezed máshová.
Ekkor a program eredeti beállításai lesznek érvényesek.
3. belenézel a konfigurációs fájlokba, és átírod az ott lévő értékeket.
De szerintem jók így az értékek, bár persze finomítani mindig lehet rajta, és az is igaz, hogy nem egyforma stílusban játszik mindenki.
Ha már szóba került, akkor felsorolom, hogy mi mindenre jó az általam összeállított és módosított MOD, ami a honlapomon található:
- több jelentkező
- gyorsabban nő a tapasztalat
- gyorsabban javulnak a kapcsolatok
- a sztárok nem öregszenek
- a forgatókönyv hamarabb készül el
- A színészek értékelésében fontosabb a jó kapcsolat, az imázs, a "performance", és a filmek sikeressége
- kevésbé hajlamosak a rossz hangulatra
- az üres telek mérete kb. 3x akkora, mint eredetileg
-
Picibmx #5596 Szerintem is nagyon zsír lett a flimed.A zene is jó pont alá illik.Csak nekem (lehet hogy én vagyok a hülye nem tudom vagy egy kicsit nehéz felfogású) nem derült ki hogy akkor ki a gyilkos.Privibe el tudnád küldeni?Vagyis gondoltam vkire de áá mondom biztos ő?Kösz zizzenet! -
zizzenet #5595 Legalsó sorban, bal szélen van egy piros gomb. Azt kell megnyomni, beszélni a mikrofonba, majd újra megnyomni. -
Picibmx #5594 Hogy kell saját hangot felvenni a filmem alá?Mert ott a record dialogue-nál ha rákattintok akkor kijönnek az alaphangok.Vagy nem is így kell?Léci segítsetek köszi!! -
#5593 Egy kis történelem:
Paramount Pictures A magyar származású Adolph Zukor alapította a Famous Players Film Company átszervezésével. 1927-ben a vállalatot Paramount Famous Lasky Corporation-nek, majd pár évvel később Paramount Publix-nak hívták. 1933-ben bekövetkezett csődöt követően a vállalkozás Paramount Pictures elnevezést kapta. Barney Balaban 1949-ben lemondott a vállalat tulajdonában lévő mozik irányításának jogáról, de megtartotta a gyártási és a forgalmazási részleget. 1964-ig a céget Elvis Presley musicaljei tartották el, amikor Balaban felállt az igazgatói székből. A Paramount anyagi helyzetének javítását külső tőkével oldották meg, de a pénzügyi rendeződés valójában 1972-ben kezdődött el, mikor bemutatták Francis Ford Coppola A Keresztapa című filmjét, mely 10 Oscar-díj jelölésből hármat meg is nyert. Ezt követően megerősödött a cég és a lendülete a 80-as években is meghatározta az amerikai filmpiacot. 1989-ben ismét nevet változtattak, azóta Paramount Communications-nek hívják. -
#5592 A scriptwriter-nek a zöld csíkja nem a kedvét hanem a tapasztalatát mutatja -
#5591 Hallottátok hogy a Paramount Picturest egy magyar alapította? Eléggé meglepődtem mikor meghallottam a TV-ben -
Geroka16 #5590 hi!na kezdtem egy játékot!már csináltam két filmet...egyik se lett vmi nagy szám(a súlyzós volt az egyik vmi meg a második de azt nem néztem meg)...Az a gondom hogy eléggé kevés pénzem van a legjobb stúdióhoz képest, és ha az írómmal akarok csináltatni egy filmet akkor teljesen szar kedve lesz...ezt mivel lehetne kiküszöbölni?és hogy lehet egy filmet jóra csinálni? -
Bolch #5589
Le kell tölteni a teleknövelő modot (Lot Size Mod), pl. innen:
http://mod-warehouse.com/modules/PDdownloads/viewcat.php?cid=6 -
zizzenet #5588 Sehogy. -
#5587 Hi all.
Hogy lehet telket növelni?
Mert nekem csak 2 díszlet hiányzik. -
#5586 És meddig van ott ember? Amíg el nem fogy minden vagy egyfolytában termelődik? Ha zavar hogyan tudom ezt lekapcsolni? -
#5585 1: azért mert ez 100%, hogy addig fent lesz, amíg a FAQ is. Ne vedd magadra, de ez a legbiztosabb módja, hogy folyamatosan elérhető lesz a mod.
2: pill és kijavítom. -
juharfalvi #5584 Hmuda írta: "munkásmod a FAQ-ban"
Két megjegyzésem lenne a dologhoz.
1. Az eredeti fájl, amit én állítottam össze, az miért nem volt jó?
2. Nem kell új játékot kezdeni, hogy több jelentkező legyen, elég az új épületet felhúzni.
-
#5583 Nah, munkásmod a FAQ-ban. -
cipo666 #5582 köszi szépen :) ha minden jól megy tavaszra kész lesz a betervezett filmem, amit már kissé ütősebbre tervezek:) -
#5581 Kösz. Amint végzek a WoW BG-vel megy is fel. -
Bolch #5580 Na megnéztem a filmet, szerintem nagyon király! A párbeszédek nagyon jók, a főszereplő igazi cool csávó, a metálzene is nagyon ott van a szeren! Látszik, hogy rengeteg időt és munkát öltél a filmbe. Ami a történetet illeti, az első kétharmada nagyon király, tele van feszültséggel és jó ijesztő. Az utolsó harmad (miután elviszi a gyilkos a főhőst az erdőbe)szvsz már kissé szimplább lett, valami nagy meglepetésre számítottam a végén (pl. kiderül, hogy a gyilkos valójában nem más, mint a *****...) (a **** helyébe a csapostól kezdve a főszereplő volt társáig bárki kerülhet, akire az ember nem is számítana :) )
Azért a vége sem lett rossz, az utolsó tíz másodperc is ütős!
Egyszóval ez a film már önmagában is nagyon jó lett. Ha ezt tényleg csak "bemelegítésnek" szántad, akkor alig várom az első "igazi" filmedet! -
Bolch #5579
Itt megtalálod: (Employee Mod)
http://mod-warehouse.com/modules/PDdownloads/viewcat.php?cid=6 -
#5578 Az még a jövő zenéje. Egyelőre megvallom őszintén nincs motivációm. Ha minden hajtóerő nélkül ülök neki, akkor alapból rossz lesz (na nem mintha eddig nagyon szinvonalas lett volna :D). Ilyenkor szoktam pár napig/hétig/hónapig hanyagolni a játékot, mert jobb ha ülepszik, mint hogy most végleg megutáljam, mert eröltetem.
De azért a topicot folyamatosan olvasom és jelen vagyok. :-)
Más: nem tud vki egy linket a sorbanállós modhoz? A TMWS linkje halott, máshol meg nem találtam. Kellene a FAQ-ba. -
engine #5577 Hmuda
Lesz folytatása az IKARUS sztorinak?
Jó lenne, mert tetszett :) -
#5576 köszi szépen!! -
cipo666 #5575 sziasztok! látom ide pár film felkerült, gondoltam én is feldobom ide az enyémet. igazából ez az első filmem, amolyan próba a nagydobás előtt. :) a főhős egy tipikus kemény akciófigura, a történet is a szokásos sablon, de azért remélem nézhető!
http://paintwork.uw.hu/video/TheKiller.wmv -
juharfalvi #5574 PLackó írta: " ...olyan problémám van hogy nem jönnek emberek,akik dolgozni szeretnének"
Próbáld ki azt a fájlt, ami ezt a problémát is javítja, innen letölthető:
Nem kell hozzá újrakezdeni a játékot, hanem a megfelelő épületet le kell rombolni, és újat kell építeni helyette. A kapunál rögtön sok jelentkező lesz!