6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1247 Neked is csak azt tudom mondani, hogy bármi ami a megjelenéssel kapcsolatos csak kitaláció, találgatás, stb. Nincs még hivatalos dátum. -
zizzenet #1246 A Gamespoton 2005/06/15 a jelzett megjelenési dátum. Kell még várni, asszem. -
#1245 -
#1244 HOLLYWOOD MOGUL INNEN. -
#1243 Erre a kérdésre a devek kedvenc válaszát tudom csak mondani:
"Amikor készen lesz..." -
#1242 No az már csak márciusig van nálam életben, aztán full-time WoW. :-) -
bazze #1241 Mikor jelenik mááá meg?????? -
#1240 Egyszer eljön ennek is az ideje.. Ha nem sikerül szerezni wowot, akkor marad az swg, ott még összefuthatunk ;] -
#1239 Hát amint lehetővé teszik az átállást, mert jelenleg semminemű átfedés nincs. Szó szerint semmi.
Plusz már megvan a farkasom akit szeretnék elvinni level 60ig. :-) -
#1238 Majd átjössz valamikor vagy nem? :) -
#1237 Kár, hogy én amcsi szerveren vagyok. Pedig jó lett volna együtt huntolni. :-) -
#1236 Nyugodt vagyok én, és igyekszem, összes debreceni és pesti ismerős rá van állítva az ügyre ;] Én sajnos melózok, így esély sincs hogy saját magam járjak a dolgok végére. Meglátjuk mi lesz. -
#1235 -
skristof #1234 -
#1233 te meg nyugi, menj és vedd meg a WoW-ot. :-) -
#1232 Ez a link.
De kint van a hivatalos oldalon és a LHTimeson is. -
#1231 -
szilzoli #1230 Mi a hivatalos fórum címe: -
#1229 Már megint behalt a hivatalos fórum. Remélem végre veszik a fáradtságot és vagy felújítják a szerverparkot vagy nagytakarítást végeznek az adatbázisban, mert nem állapot, hogy állandóan le van halva és mikor néha működik, akkor meg lassú mint a tetű. -
skristof #1228 kösz
jó hogy szólsz -
szilzoli #1227 Van egy kép ami bemutatja a The Movies-t. Szerintem ne keresetek infót, mert nem adnak ki. Egy biztos, grafikája nem lesz rossz. -
skristof #1226 szép a körítés, de énsem tudom :) -
Drape #1225 Ha jól olvastam közületek néhányan játszanak/játszottak a Hollywood Mogul-al. Én mint törvénytisztelő polgár -és ugye Ti is azok vagytok- gondolom fizettetek és így a teljes verzióval nyomjátok.
Ám ha mégis akad valaki aki segít nekem törvénytelenkedni és spórolni, azt megköszönném, mert ebbe most beletört a bicsakom.
Előre is hálás köszönet. -
szilzoli #1224 Nem jó az oldal. Nem tudok sehova se kattintani. -
#1223 Illetve akiknek más fan oldalak kellenek, azok menjenek el a LionHead Times oldalára és ott van pár hivatalos és nem-hivatalos link a játékaikhoz. -
#1222 Namármost az adatok visszatartásának oka:
Tudvalevő, hogy hibát követtek el a Fable-el kapcsolatban, mikor olyasmikez kezdtek el ígérgetni, amit végül nem tudtak betartani. Ezért is volt az, hogy Peter bocsánatot kért a játékosoktól a nagyközönség előtt (baromira becsülöm ezért, más fejlesztő még elméletben se lenne hajlandó ilyesmire vetemedni). Namost ezt akarják elkerülni a hírzárlattal. Bár hivatalosan nem erősítették meg ezt a nézetemet, de sokat elmond az, hogy mikor ezt így leírtam egy gyereknek a hivatalos fórumon, kaptam egy "pirospontot" az egyik fejlesztőtől. Szóval árnyaltan, de igazat adtak nekem. Én abszolút egyet értek azzal, hogy visszatartják az infókat, mert így legalább nem igérnek semmit amit esetleg később megbánhatnak, ami egy ilyen komplex játéknál abszolút érthető. -
#1221 Mondjuk a beállításoknál!
Sokkal jobb, hogy nem adnak ki infót. -
skristof #1220 beállítások -
szilzoli #1219 Ki tudja megmondani, h hogyan lehet megváltoztatni az adataimat? -
skristof #1218 -
szilzoli #1217 Csá!
Hogyan lehet az sg adatot változtatni? -
#1216 Hagyd, nem eri meg ;] Nezd a jo oldalat, legalabb lelkes, es imadja az SG emocioit. (Viszont nem lennek a nyelvtan tanara helyeben...) De ki tudja, meg a vegen bosszubol kitalal valami forradalmit aztan csak pislogunk mint beka a fazekban... Vagy megunja, es beigazolodik hogy minden csoda harom napig tart. -
szilzoli #1214 Mi a baj már velem? Most lehet véletlenül rosszul írtam. -
skristof #1213 addig tanulj meg helyesen írni
és miből gondolod, h mindjárt itt a játék -
szilzoli #1212 The Movies nem igen ad ki hírt. Nem sokára jön a játék. De még semi hír. Mit akarnak így?
Hmuda nem tudol rajtunk kívül ilyen Fan oldalakat?
Adig is tervezem a filmemet, mert imádom a The Movies-t! -
#1211 Az a gond, hogy Nibbler harmadik szeme miatt túl kicsi lett a feje és alig lehetett kivenni. Ezek jobban felismerhetők. :-) -
#1210 Nekem is. Bár azt se tudodm kik ezek... -
#1209 Nekem Nibbler jobban tetszett :) -
#1208 Kicsit javítottam rajta, mert Nibblert lehet nem mindenki ismeri, de ez a trió kicsit népszerűbb. :-) -
#1207 Köcc. :-)