6506
The Movies & Stunt Effects
  • Duddits

Amúgy jó az új logód!
  • Hmuda
    Ezek baromi régiek.
  • szilzoli
    Sziasztok!

Itt a képek:
    http://www.activision.com/en_US/game_screenshots/481ff156-569c-44bb-a5ff-f9b951ead4c9.html
  • PiszkosFred
    Számból vetted ki a szót ;]
  • Hmuda
    Ez viszonylagos. Ha pl ma mentem volna vezetni akkor tuti fel lenne baszva az agyam és akkor tuti nem így sült volna el. :D
  • Lacc
    Az egyszer biztos, hogy türelmes egy ember vagy.
  • Hmuda
    Na azokra a képekre kíváncsi lennék...
  • szilzoli
  • szilzoli
    Na lépek majd holnap!
  • szilzoli
    HÍÍÍÍÍR!

KÉPEK
  • szilzoli
    majd holnap utána nézek!
  • szilzoli
    nem tudtam
  • Hmuda
    Pontosabb link nincs? Mert a szokásos screenshot oldal. Add meg magának a fórumnak a címét.
  • szilzoli
    szerintem itt kell lenie
  • szilzoli
    A fórum linkje itt van a közelben! Meg is van Hollywood-i Star! A link http://activision.com/en_GB/game_screenshots/f74c1247-dfda-45ab-9af8-e13ce0b94180.html
    Itt van valahol csak ki kell keresni
  • Hmuda
    Nekem már van egy potenciális lehetőségem, de ez egyelőre még nem 100%, hogy bejön. Egy professzionális szerver jobb lenne mint egy ingyenes tárhely.
  • szilzoli
    igazad van
    akkor én neki is látok költözni!
    Szerntem próbáljuk meg a dox.hu-t
  • Hmuda
    Megtörtént. Az ilyesmikre majd mindig figyelmeztess. :-)
  • Hmuda
    Még társoldalakról korai beszélni, majd elválik, hogy mennyire lesz éltképes az oldalam, mert lehet költöznöm kell majd egy jobb szolgáltatóhoz, mert ha most megmarad ez a korlátozás az UW részéről, akkor nem lesz jövője mint mozis oldalnak.
  • szilzoli
  • szilzoli
    ki én?
  • PiszkosFred
    Jézusom, te spórolsz a betűkkel. Nem kötekedni akarok, de ha az ember veszi a fáradtságot hogy beír egy fórumra, kéretik azért a minimális magyar nyelvtani szabályokat betartani. Sok sikert és kitartást az oldaladhoz. Egy jótanács: a nuke olyan mint egy gyurma, érdemes előbb jól megdolgozni, és csak utána megmutatni a világnak. Én a helyedben előbb a motort raktam volna rendbe, aztán feltöltöttem volna tartalommal, és legvégül kezdtem volna a reklámba. Azt hiszem te felcserélted a dolgok menetét...

OFF
    Hmuda: ha már szóba jött, javítsd már ki plz www.morrowindhq.hu-ra ;]
    ON
  • szilzoli
    NA leszünk társak?
  • szilzoli
    ok

kösz

Ja és rossz a linkem, nem http://themoviesclub.uw.hu
    HANEM http://themoviesclub.uw.hu/index.php
  • Hmuda
    Símán csináltam egy új blokkot az adminban és oda HTML kódokkal beillesztettem a megfelelő képeket mint linket.
  • szilzoli
    Leszünk társ oldalak?
  • szilzoli
    Megkaptad a HÍrem?
  • szilzoli
    Hmuda!

Hogyan csináltad meg a PHP-Nuke-ban hogy Ajánlot Linkek?
  • Hmuda
    Ja, elég ismeretlen a játék, tekintve, hogy mindennemű hírverés elkerülésével csinálják a játékot (dicséretes, nem megy el energia a hype-ra, több amrad a fejlesztésre).
  • szilzoli
    Jó mi?
  • szilzoli
    Ja most vettem észre, hogy csak nekünk van csak The Movies oldalunk magyarországon!
  • szilzoli
    Neki is látok
  • szilzoli
    ok

• Hmuda
    Okés. Ha csinálsz egy maximum 140x50 pixeles képecskét bannernak akkor kirakom a MWHQ és az RPGvault alá.
  • szilzoli
    ok?
  • szilzoli
    Csá!

Szivesen!
    Ha tudol légyszives híresztelj. És én is beteszlek az enyimre. Mert én csak a Club-ban tudok dolgozni!
  • Hmuda
    Kösz, új logó van fent, mert az előzőről lemaradt az oldal jelzője.

És tudom, hogy nem lehet letölteni a videókat, mert az UW pár megásnál nagyobb fileokra letöltési tilalmat vezetett be, szóval max más oldalakra tudnám linkelni a dolgot, de ahova eddig linkelve volt, azon a helyen már nincs fent, szóval kösz, hogy szólsz, legalább leveszem a hivatkozást.
  • szilzoli
    Ja és még milyen logót csinálsz? Ja és a az oldaladon tök gáz a letöltés! Mert nem lehet letölteni a vidiket!
  • szilzoli
    Semi válasz?
  • szilzoli
    Jó lett a lógod!