6506
The Movies & Stunt Effects
  • Atika :o)
    Hello lehet egy alap kerdesem? :) Kijott mar a jatek vagy mikor jelenik meg??
  • Lacc
    Nem értem, miért nincs neki lámája? Bár lehet hogy csak néha van neki megengedve hogy fetrengjen a neten.
  • Hmuda
    Már a floodolás, anyázás, fröcsögés miatt is kiérdemelte volna, de ezek együtt már túltesznek azona miért ban járhatna.
  • Seth
    Ja most látom hogy nyitott egy másikat csakazértis, jogos a ban
  • Hmuda
    Fenéket, nem fogom hagyni, hogy szétkúrja a topicot. Egyszerűbb ha bannolják (az utóbbi 10 percben ötszörösen kiérdemelte).
  • Seth
    adjátok már vissza neki a nyalókat, hadd húzzon a búsba
  • radeer
    LOL
  • Hmuda
    Bölcsöde. :-)
  • M@TriX
    anyám mi ez óvoda? ;)
  • Hmuda
    Már szóltam. Csak magadnak köszönheted. Amúgy elég szánalmasak a próbálkozásaid, hogy felidegesíts. Csak magadat teszed gyökérlámává (bár már az vagy). :DDD
  • Thanatos
    rotfl megin...
  • Hmuda
    Danika, még egy ilyen és hívom a moderátorokat permanens banra.
  • Hmuda
    Nem én akartam házigazda lenni, mások kértek (bár örülök neki). És őszintén bevallom, jópárszor alakítottál már érdekes dolgokat ezen a fórumon és nem szivesen adnám a kezedbe egy olyan játék topicjának a házigazdaságát amivel már komolyabban foglalkozom.
  • Thanatos
    rotfl... nc...
  • Lacc
    És szerinted itt kit érdekel hogy te nyitottad? Be se néztél.
  • Danika
    Ezt a topicot én nyitottam!
    Kérem vissza a Házigazda jogot!
    Különben beperelem HMUDA-t!!!
    Miért kell elvenni a topicomat?
    Mert sokan irtak bele!!!
    Hagyj kapjam vissza légyszíves hmuda bácsi!!
    elvégre én nyitottam :((
    nah megyek sírni!!!
  • Hmuda
    Már leírtam, hogy miért nem adnak ki infókat:

Nem akarják megismételni, amit a Fable-el kapcsolatban elkövettek. Még távol van a játék az elkészüléstől és még negyvenkétszer kivehetnek és berakhatnak dolgokat. Gondolom te se örülnél, ha minden elkészült játék után elnézést kellene kérned a nagyközönségtől, amiért kevesebbet tud mint amit igértél (azt még meg kell becsülni, hogy Peter legalább hajlandó volt erre).
  • Duddits
    Lehet, hogy nem biztosak benne....
  • szilzoli
    Info kéne.
  • szilzoli
    Sziasztok!

Ha a játék késne addig se kell buslakodni. Addig is lehet játszani hasonló játékkal, de ha ezzel vagytok elfoglalva akkor egy ideig kell majd várni. The Movies oldalon olvasva híreket nem igen adnak ki infót. Hát ez jó. Legalább annyit kiírhatnának, h mit készítetek eddig el. (Amiben biztosak is).
  • Lacc
    keep fightin' :)
  • Hmuda
    Néha jönnek, hogy "erröl nem beszélhetünk" vagy a FAQ infóit ismételgetik, de érdembeli infót nem adnak ki.
  • Serpa
    nem is válaszolnak a fejlesztők ?

csak a userek cserélnek egymás közt eszmét ?
  • Hmuda
    Naná, de annyit érek el vele mint akárki más. Semmit.
  • Serpa
    értem.

szoktál kérdezősködni ?
  • Hmuda
    Nem, csak a többi látogató abból szűri le, hogy hogyan is viszonyuljanak hozzád (volt egy gyerek aki szétcseszte az egész fórumot, kapott egy rakat rossz pontot és azóta se dugta oda a képét szerencsére).
  • Serpa
    lehet vmit kapni a pontokért ?
  • Hmuda
    Nem igazán akarom, mert már van egy jó pontom a fórumon és nem érzek ingerenciát, hogy ezt a statisztikát lerontsam.
  • Serpa
    oszdd ki te is !
    :)
  • Hmuda
    Naná, állandóan ott osztja az észt Cliffski pl a hivatalos fórumon, közben meg a játék kódolásával kellene foglalkoznia. :P
  • Serpa
    belsősök cseppegtettek ?
  • Hmuda
    Eddig is csepegtettek hasonló infókat, de még mindig ez a legpontosabb. :P

Meg igértek egy infóhalmazt a modolásról Februárra. Azóta is várunk.
  • Serpa
    akko' vmibe má' lehet kapaszkodni.
  • Hmuda
    Hivatalos fórumon az egyik "community slave".
  • Serpa
    hol írták ?
  • Hmuda
    Ez kicsit sántít, bár még mindig megvan az esélye, hogy december 31-ig fejlesztik.
  • zizzenet
    Avagy ez lesz az utolsó "work in progress" év, és 2006-ban jelenik meg
  • Hmuda
    Info!

"After three years in development, 2005 will be the last year of 'The work in progress'."

Ergó idén megjelenik. Nem nagy újság de legalább valami.
  • Hmuda
    Lehet, hogy a GameSpot általában pontos de ők is csak találgatnak. Lehet hogy korábban jön lehet hogy később. A világon csak a készítők tudják hogy mikor jön ki (lehet hogy még ők sem).
  • zizzenet
    Az oké, nem is azért írtam, mert hűha, infót találtam. De ha egy Gamespot ilyet ír, akkor annyi azért majdnem biztosra vehető szerintem, hogy korábban nem jelenik meg. Ezt azért, mint konklúziót, gondoltam, leszűrhetjük.