6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1376 Ok. Mit írjak a logóba? Mekkora legyen? esetleg még valami kitétel? Most találtam egy tök jó progit erre a célra... -
#1375 Majd szerintem nemsokára kezdjetek el 800x600-as képméretekben gondolkozni, hogy illeszkedjen a képernyőre, mint nyitó-logó (illetve második logó, ha benne akarsz lenni a HunWorksben). -
#1374 Legújabb logóm.
-
:D -
#1372 Majd valaki mekieshetne a HunWorks logónak is. Aztán ha jó, akkor még bannerbe is beleszerkeszthetnénk. -
#1371 Hm, tetszik a megoldás a Jin-Jang jellel. :-) -
#1370 Banner alatt ott van a hivatalos álláspont. -
#1369 mikor jelenik meg a játék?mer szertintem ez lesz a világ egyik legjobb játéka::::. -
#1368 Elkészült az alap... később még finomítgatom. Egy régi ötlet...
-
#1367 Teccik! Én is csinálog egyet magamnak és bemutatom majd... :) -
#1366 Kicsit leegyszerűsítettem a logómat, még nem végleges, de kiindulási alapnak megteszi.
Igazából a HunWorks logójának indult, aztán rájöttem, hogy ez a TwinSunsra jobban illik. -
#1365 -
#1364 eh :D -
#1363 Hm, egyik rajongó unatkozott. :D
[center] -
#1362 Saját!!:)
Unom a Cold Creek Cinemát. Most átalakítom Cruel Creatures Cinemára -
#1361 Nem érted, ő új logót szeretne -
#1360 Mármint a topicbannerről vagy saját logóról beszélsz? -
#1359 Újabb logót akarok:( -
#1358 Hát rajta... -
#1357 sztem ez direkt ilyen.
ott egy kék csík, bal oldalt.
vagy photoshoppal ki lehetne egészíteni. -
#1356 Ha nem csak a fele lenne meg akkor azt mondanám, hogy igen. -
#1355 ez nem nézne ki jól bannerként?
persze megfelelő méretben. -
#1354 GameSpy PM interjú -
#1353 Plusz akit érdekel, egy srác talált egy videót, amiben a 2004-es E3-on bemutatott kis prezentációt mutatja meg. A filmecske megtalálható ITT. Regelni kell, de ha az megvan, akkor csak be kell jelentkezni, aztán Screens/Videos->Latest Videos->innen egyértelmű. -
#1352 Megnyugtattál egy kicsit! -
#1351 Nyugi, most olvasgattam reggel a hivatalos fórumon a dev diary-t és ott az egyik dev elmondogatta, hogyan oldotta meg a játék flash alapű megjelenítésének a gyorsabbá tételét és nagyon örült, hogy jelenleg halasztásnak még a szikrája se tünt fel. Bár elég csak abba belegondolni, hogy a játék UI fejlesztése 180 fokos fordulatot vett, mikor Peter kitalálta, hogy a jelenlegi UI nem jó és emiatt van most a nagy késés is. Akármikor rájöhet a buherálhatnék, aztán majd jön a 2006-os megjelenés (bár egy másik dev meg erősen el van már kötzelezve a 2005-ös megjelenés mellett, szóval ez is bíztató). -
#1350 Na jó, na jó, de ne fesd az ördogöt a falra! -
#1349 Hát elég csak utánagondolni, hogy kis is a főnök a fejlesztésben. -
#1348 Miből gondolod a halasztást? -
#1347 Ja, amiket elfelejtettem belinelni:
Előzetesek a kezelőfelületről.
GamesDomain
IGN
GameSpot -
#1346 hat az eleg szomoru :( -
#1345 Majd ősszel leghamarabb, bár több mint valószinű, hogy halasztani fogják. -
#1344 Jo kis kepek csak mar a jatek johetne :) -
#1343 Enjoy...
-
#1342 Már megint kezd elharapózni a "többször-szavazok-mert-az-olyan-klafa" viselkedés. Kezdem fontolóra venni a szavazások végleges lelövését. -
szilzoli #1341 Sziasztok!
Király most jönnek a hírek a játékról csak. -
#1340 Ez már vetekszik az én tudásommal. -
#1339 Hát koma, szerintem te menj el valami nagyköltségvetésű filmbe háttérgrafikusnak. -
szilzoli #1338 NEM!!!! -
Thanatos #1337 hm, ezt paintel csináltad?