6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1416 Hát hivatalosan tuti nem, majd tuti magyarítják a hozzáértők. -
#1415 És esetleg magyar nyelv lesz hozzá? -
#1414 Köszönöm! Akkor mostmár csak egy dolog tart vissza, hogy megvalósíthassam az elképzeléseimet... -
#1413 Választható műfajok: akció, horror, sci-fi, románc, western, komédia, thriller, háborús. Illetve még lehet, hogy lesz dráma, de ezt még nem erősítették meg sehol, csak beszélnek róla (lehet, hogy hatott rájuk a téma amit majd egy éve indítottam a fórumon. :-) ).
És a díszletekről csak anynit, hoyg jelenleg kb 4000 díszlet van kész, és kiegészítőkkel plusz a fan-modokkal csak bővülni fog. :-) -
#1412 Azt lehet tudni, hogy krimi, horror, western, sci-fi filmeken kívül milyen filmekhez lesznek adott szettek? Mert efféle filmekből már láttunk ugye shotokat. És esetlegesen lehet-e szabadon vegyíteni a dolgokat? -
#1411 Zsírkigyó! -
#1410 Nyami! -
#1409 Akkor tisztázzuk sorjában: Elvileg lesz beépített renderelő, legalábbis az egyik fejlesztő a hivatalos fórumon ezt engedte sjtetni az üzenetei alapján.
A filmek hossza olyan lesz amilyennek te akarod. Csak te szabod meg amgadnak, hogy milyen hosszú a filmed. Mivel majd sandbox módban végtelen menyniségű pénzed lesz, nem jelent problémát az egész estés mozik leforgatása sem. -
#1408 Csak? :/
Azt hittem, hogy egy 1/! órásat legalább lehet, de jobb lenne egy jó kis 1 órás :) -
#1407 nem arról volt szó, hogy leginkább pár perces múvikat lehet majd készíteni? -
#1406 Lesz belső renderelő? Vagy külön progi kell hozzá. Meg ugye, ha szar a tömörítés 1-1 film igencsak méretes lesz majd. -
#1405 Hm. Lerendereli AVI-ba és feltöltheted vagy saját site-ra vagy a hivatalos LH filmoldalra. Ennél jobb nemigen lesz. :-)
Lehet majd még wmv-be is renderelni, hogy lehessen live-steam videókat rakni netre. -
#1404 Ja ez jó, de csak akkor életképes, ha lesz rendes, jó, kidolgozott filmcserélő feature is. -
#1403 És a szinészbabusgatás: lesz benne az is. De emellett lesz studiómenedzsment és rendes filmkészítés. -
#1402 Nem feltétlen kell klán, csak gondoltam jó ötlet lenne csinálni egy nagy közös céget, ami alapján majd a külföldiek is globálisan felismerhetik a magyar munkákat. Olyan "cég" lenne mint a Universal Studios, aminek saját magának is megvannak az alstudiói. -
#1401 Egyébként mi ez a nagy logó készítési láz? Mire jó egy ilyen játékban a "klán"? Olyan mintha a Simsben alapítanék klánt. Vagy valamiről lemaradtam?
apropó sims... remélem nem színész babusgatós játék lesz. -
#1400 Látom rabja vagy a betűtípusnak :D -
#1399 Tényleg? Majd még csinálok valami komolyabbat is. Vagy másmilyet. -
#1398 Tetszik nagyon. :-) -
#1397 Van egy progi és abba vannak kész logók, de abba MINDENT át tudsz szerkeszteni, meg egy köteg cuccost tudsz még hozzáadni.... Bakker. Most látom csak, hogy a régebbi verziót raktam föl... A francba. Na mind1. Azóta már változtattam rajta. -
#1396 Kész objektumokból dolgozol vagy te rajzoltál mindent? -
#1395 Ez nagyon jó! Grat! -
#1394 Nah, milyen? Hátteret még az istenért sem tudtam betenni.
[IMG]http://pix.dox.hu/pix4/e2515e23693d21e317dc4e9247a1b126-th.jpg [/IMG] -
#1393 Az jó lesz szerintem is. -
#1392 Hát én valahogy így gondoltam ja. -
#1391 szóval akárki készíthet?
és amelyik mindekinek teccik, az lesz a közös? -
#1390 Majd aki késztetést érez rá. :-) -
#1389 és azt ki készíti? -
#1388 A HW logó közös lesz, csak egyfajta, mint a valóságban. -
#1387 ezt és a nevet(ez nem biztos) majd egy fekete háttére rárakom, hogy meglegyen a 800*600.
Hunworks -ön majd elmélkedek ... -
betűvel még babrálni fogok.
de így is teccik.
:) -
#1385 Első a HunWorks logó, aztán a te logód mint "alstudió". Pont mint a valóságban, pl első a Universal Studios, aztán meg jön a "mittoménmilyen films" stb. -
#1384 bár,
ha a Hunworks logó a 2., akkor elhagyható. -
#1383 bele lehet írni, hogy:"Member of the Hunworks Group"
? -
#1382 A 800x600 sem előírás, csak józan paraszti logikával kikövetkeztetett jótanács. :-)
Azt csinálsz amit akarsz, elvégre a te logód lesz, csak azt vegyétek figyelembe, hogy ha benne vagytok a HunWorksben, akkor próbáljatok olyan logót összehozni, ami lehetőleg értelmes és nincs elpoénkodva vagy elbarmolva (meg kell tartani a jóhírünket. :-) ). -
#1381 a nyitó-logónál, a ~800*600 mellett van más előírás is? -
#1380 Aham. Akkor csinálgatok majd ilyet is meg olyat is. -
#1379 Én 800x600-ban csináltam, mert egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mekkora is lesz az ajánlatos beilleszthető képméret a filmekbe. Lehet, hogy kisebb lesz, lehet, hogy nagyobb. -
#1378 Jah... Azt hittem valami csapatlogót akarsz...
Akkor jó. Magamnak összerakok valami frankót, bár még csak ismerkedek a progival... 800x600-ba kell? Vagy kisebb is lehet? -
#1377 Mivel a te logódról van szó, én inkább nem szólok bele. :-)