6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    Hát hivatalosan tuti nem, majd tuti magyarítják a hozzáértők.
  • Duddits
    És esetleg magyar nyelv lesz hozzá?
  • Ferro
    Köszönöm! Akkor mostmár csak egy dolog tart vissza, hogy megvalósíthassam az elképzeléseimet...
  • Hmuda
    Választható műfajok: akció, horror, sci-fi, románc, western, komédia, thriller, háborús. Illetve még lehet, hogy lesz dráma, de ezt még nem erősítették meg sehol, csak beszélnek róla (lehet, hogy hatott rájuk a téma amit majd egy éve indítottam a fórumon. :-) ).

És a díszletekről csak anynit, hoyg jelenleg kb 4000 díszlet van kész, és kiegészítőkkel plusz a fan-modokkal csak bővülni fog. :-)
  • Ferro
    Azt lehet tudni, hogy krimi, horror, western, sci-fi filmeken kívül milyen filmekhez lesznek adott szettek? Mert efféle filmekből már láttunk ugye shotokat. És esetlegesen lehet-e szabadon vegyíteni a dolgokat?
  • I.C.ram
    Zsírkigyó!
  • Duddits
    Nyami!
  • Hmuda
    Akkor tisztázzuk sorjában: Elvileg lesz beépített renderelő, legalábbis az egyik fejlesztő a hivatalos fórumon ezt engedte sjtetni az üzenetei alapján.

A filmek hossza olyan lesz amilyennek te akarod. Csak te szabod meg amgadnak, hogy milyen hosszú a filmed. Mivel majd sandbox módban végtelen menyniségű pénzed lesz, nem jelent problémát az egész estés mozik leforgatása sem.
  • I.C.ram
    Csak? :/

Azt hittem, hogy egy 1/! órásat legalább lehet, de jobb lenne egy jó kis 1 órás :)
  • Serpa
    nem arról volt szó, hogy leginkább pár perces múvikat lehet majd készíteni?
  • I.C.ram
    Lesz belső renderelő? Vagy külön progi kell hozzá. Meg ugye, ha szar a tömörítés 1-1 film igencsak méretes lesz majd.
  • Hmuda
    Hm. Lerendereli AVI-ba és feltöltheted vagy saját site-ra vagy a hivatalos LH filmoldalra. Ennél jobb nemigen lesz. :-)

Lehet majd még wmv-be is renderelni, hogy lehessen live-steam videókat rakni netre.
  • I.C.ram
    Ja ez jó, de csak akkor életképes, ha lesz rendes, jó, kidolgozott filmcserélő feature is.
  • Hmuda
    És a szinészbabusgatás: lesz benne az is. De emellett lesz studiómenedzsment és rendes filmkészítés.
  • Hmuda
    Nem feltétlen kell klán, csak gondoltam jó ötlet lenne csinálni egy nagy közös céget, ami alapján majd a külföldiek is globálisan felismerhetik a magyar munkákat. Olyan "cég" lenne mint a Universal Studios, aminek saját magának is megvannak az alstudiói.
  • I.C.ram
    Egyébként mi ez a nagy logó készítési láz? Mire jó egy ilyen játékban a "klán"? Olyan mintha a Simsben alapítanék klánt. Vagy valamiről lemaradtam?

apropó sims... remélem nem színész babusgatós játék lesz.
  • I.C.ram
    Látom rabja vagy a betűtípusnak :D
  • Duddits
    Tényleg? Majd még csinálok valami komolyabbat is. Vagy másmilyet.
  • Hmuda
    Tetszik nagyon. :-)
  • Duddits
    Van egy progi és abba vannak kész logók, de abba MINDENT át tudsz szerkeszteni, meg egy köteg cuccost tudsz még hozzáadni.... Bakker. Most látom csak, hogy a régebbi verziót raktam föl... A francba. Na mind1. Azóta már változtattam rajta.
  • Ferro
    Kész objektumokból dolgozol vagy te rajzoltál mindent?
  • I.C.ram
    Ez nagyon jó! Grat!
  • Duddits
    Nah, milyen? Hátteret még az istenért sem tudtam betenni.
    [IMG]http://pix.dox.hu/pix4/e2515e23693d21e317dc4e9247a1b126-th.jpg [/IMG]
  • Duddits
    Az jó lesz szerintem is.
  • Hmuda
    Hát én valahogy így gondoltam ja.
  • Serpa
    szóval akárki készíthet?
    és amelyik mindekinek teccik, az lesz a közös?
  • Hmuda
    Majd aki késztetést érez rá. :-)
  • Serpa
    és azt ki készíti?
  • Hmuda
    A HW logó közös lesz, csak egyfajta, mint a valóságban.
  • Serpa
    ezt és a nevet(ez nem biztos) majd egy fekete háttére rárakom, hogy meglegyen a 800*600.

Hunworks -ön majd elmélkedek ...
  • Serpa

betűvel még babrálni fogok.

de így is teccik.
    :)
  • Hmuda
    Első a HunWorks logó, aztán a te logód mint "alstudió". Pont mint a valóságban, pl első a Universal Studios, aztán meg jön a "mittoménmilyen films" stb.
  • Serpa
    bár,
    ha a Hunworks logó a 2., akkor elhagyható.
  • Serpa
    bele lehet írni, hogy:"Member of the Hunworks Group"
    ?
  • Hmuda
    A 800x600 sem előírás, csak józan paraszti logikával kikövetkeztetett jótanács. :-)

Azt csinálsz amit akarsz, elvégre a te logód lesz, csak azt vegyétek figyelembe, hogy ha benne vagytok a HunWorksben, akkor próbáljatok olyan logót összehozni, ami lehetőleg értelmes és nincs elpoénkodva vagy elbarmolva (meg kell tartani a jóhírünket. :-) ).
  • Serpa
    a nyitó-logónál, a ~800*600 mellett van más előírás is?
  • Duddits
    Aham. Akkor csinálgatok majd ilyet is meg olyat is.
  • Hmuda
    Én 800x600-ban csináltam, mert egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mekkora is lesz az ajánlatos beilleszthető képméret a filmekbe. Lehet, hogy kisebb lesz, lehet, hogy nagyobb.
  • Duddits
    Jah... Azt hittem valami csapatlogót akarsz...
    Akkor jó. Magamnak összerakok valami frankót, bár még csak ismerkedek a progival... 800x600-ba kell? Vagy kisebb is lehet?
  • Hmuda
    Mivel a te logódról van szó, én inkább nem szólok bele. :-)