6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    A "hivatalos" oldalon van akkor adjon linket, annál meggyőzőbb nincs. De a hivatalos fórumon a megfelelő topicban még mindig ősz van. Ez szvsz csak feltünési viszketegség.
  • Duddits
    Inkább képet, mondjuk manapság sokan értenek a Photoshophoz...
  • Hmuda
    Nézem de még mindig ősz. :P
    Próbálj másokat hülyíteni vagy adj linket.
  • DBoy
    pff megjelenés már megint új:
    2006.06.12 - hivatalos oldalon kukkantsátok meg :)
  • Duddits
    Valamiér nem jó. Na mind1. Itt a link:
    http://pix.dox.hu/pix4/pix.php?show=1064237c14f10c0de4eaa43b5976f29b.jpg
  • Duddits
  • Duddits
    Nah milyen?

Háttére még mindig nem tudtam rájönni, cask szimplán színezni tudom.
  • skristof
    jóak

mikorjönmár, mikorjönmár, mikorjönmár?
  • Hmuda
    Egyszerű de nagyszerű. :-)
  • Help17
    Vélemény?

• I.C.ram
    Sima jobb szvsz!
  • Ferro
    Bevel and Emboss, de sokféle módon előállítható hatás.
  • Serpa
    dombornyomás milyen effekt?
  • Help17
    Meg a másik hogy nem vagyok egy Photoshop guru...
  • Help17
    Azért van mozgásterem, igaz nem sok:9 De egyszerűen semmi ötletem sincs hogy milyet csináljak, igaz még a cég nevét se találtam ki :)
  • Ferro
    Az a baj a logokreátorral, hogy semmi mozgásteret nem hagy az embernek... Amúgy jó! :)
  • Help17
    Legújabbam...

• Help17
    Tök jó!!
  • Ferro
    Photoshop CS :)
  • Duddits
    De állat! Mivel csináltad?
  • Ferro
    Azt hiszem ez lesz a végleges logóm... amíg meg nem jelenik a program! :)

• Ferro
    Bárcsak már látnám... :)
  • Hmuda
    Nem csak AVI formátum lesz, szerintem mindenki szivesebben fog WMV-t használni live-steamre.
  • Ferro
    Ezt én sem vonom kétségbe! Sőt bízom benne! :) De azért, az elején sok alkotást szeretnék megnézni... persze nem a plagizálás miatt hanem a sok ember sok megoldása az amit szeretnék megismerni. És ez elég bajos ha 500megákat kell letölteni. A renderelés minőségének állíthatósága csak azér lesz problémás imho, mert lesz majd rengeteg homályos bélyegmozi. Persze az igényesebb alkotásokért lehet nem kell sajnálni a letöltési időt! :)
  • Hmuda
    Szeritnem azért tudják, hogy mit csinálnak. Tuti lehet majd választani többféle rederelés minőség között is, hogy a nagyobb filmek is megmaradjanak normális méretben.
  • Ferro
    Megszakítva a nemes vitát! :D Nekem ez a szinkronos és aviba renderelős dolog enyhénszólva "bűzlik". Ne értsen félre senki semmi bajom vele de egy-egy filmnek bődületesen nagy lesz így a mérete, és rengeteg, mindenféle erőforrást igényel majd a filmek menézése! Remélem vagy gondolom nem ez lesz a filmek egyetlen publikálási módszere, bízom bene, hogy lesz egy belső vagy sajátformátumú lejátszó is! Nagyhirtelen csak a CoD demoplayere jut eszembe! :)))
  • Thanatos
    vagy pedig csináljon egy szereplős filmet mi? :D
  • Hmuda
    Tuti lesz ilyen suttyószinkronos alkotás is, de ha választani kellene közte és a felirat között, akkor felirat.
  • Thanatos
    magyarán azoknak se marad a felirat csak mert szerinted az egyhangu szinkron nem jó, ugy is fel lehet fogni mint narrátort hogy ne kelljen olvasni pl :)
  • Thanatos
    akkor szar votl de ma visszagondolva rá már tök poén volt! és igy emg meglehet adni igy midnenkinek a lehetőséget a kreativoskodásra, lehet szinsz lessz a suttyobol miután rájönmilyen jól tud egyedül 15 embert szinkronizálni pl :)))
    amugy emg ha benne lessz ez ugyse fogja senkise megszabni hogy ki hogy szinkronizálja a filmeket :)
  • Hmuda
    Elolvastam és csak annyi róla a véleményem, hogy aki igénytelen módon szinkronizál az inkább ne is szinkronizáljon. Emlékszem, hogy annó kiskoromban a Jedi Visszatért néztem így suttyószinkronnal és kimondottan sz*r volt.
  • Duddits
    The Logo Creator MEGA pak 3.6
  • Help17
    Mi a progi neve?

Enyém senkinek se tetszik???:(
  • Thanatos
    olvasd zárojheles részt is :DD
  • Hmuda
    Csak azt se felejtsük el, hogy nem mindenki született úgy, hogy tökéletesen leszinkronizál akármit, még ha van is programja, amivel torzíthatja a hangját. Egyetlen ember is lehet szinkronstáb, csak ahhoz tudni kellene szinészi szinten művelni a szinkronizálást.
  • Thanatos
    minek ahoz szinkronstáb?? egy kellően kreativ emberke egyedül is elintézi legalább 10 szereplő hangját :DDD
    (arról már nem is beszélve hogy az a modszer is mehet mint régen a kalozvideokon votl hogy 1db emberke "szinkronizálta" le a komplett filmet mindenestül szereplőre való tekintet nélkül :P)
  • Hmuda
    Lehet szinkronizálni is, lesz benne rendes ajakszinkron, de akik nem tudnak szinkronstábot toborozni, azoknak marad a felirat. Az, hogy most majd csak tátognak vagy halandzsduma lesz azt nemtom.
  • I.C.ram
    és akkor néme film lesz? :D Vagy Sims féle halandzsa duma lesz?
  • Hmuda
    Feliratozva lesznek a filmek, mint a moziban. Érdekesen festene a szövegbuborék egy hollywoodi akciófilmben.
  • I.C.ram
    A szöveg hogyan lesz megoldva? Gondolom kis lufikban nem?

Várom már.