6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1456 A "hivatalos" oldalon van akkor adjon linket, annál meggyőzőbb nincs. De a hivatalos fórumon a megfelelő topicban még mindig ősz van. Ez szvsz csak feltünési viszketegség. -
#1455 Inkább képet, mondjuk manapság sokan értenek a Photoshophoz... -
#1454 Nézem de még mindig ősz. :P
Próbálj másokat hülyíteni vagy adj linket. -
#1453 pff megjelenés már megint új:
2006.06.12 - hivatalos oldalon kukkantsátok meg :) -
#1452 Valamiér nem jó. Na mind1. Itt a link:
http://pix.dox.hu/pix4/pix.php?show=1064237c14f10c0de4eaa43b5976f29b.jpg -
#1451 -
#1450 Nah milyen?
Háttére még mindig nem tudtam rájönni, cask szimplán színezni tudom. -
skristof #1449 jóak
mikorjönmár, mikorjönmár, mikorjönmár? -
#1448 Egyszerű de nagyszerű. :-) -
#1447 Vélemény?
-
#1446 Sima jobb szvsz! -
#1445 Bevel and Emboss, de sokféle módon előállítható hatás. -
#1444 dombornyomás milyen effekt? -
#1443 Meg a másik hogy nem vagyok egy Photoshop guru... -
#1442 Azért van mozgásterem, igaz nem sok:9 De egyszerűen semmi ötletem sincs hogy milyet csináljak, igaz még a cég nevét se találtam ki :) -
#1441 Az a baj a logokreátorral, hogy semmi mozgásteret nem hagy az embernek... Amúgy jó! :) -
#1440 Legújabbam...
-
#1439 Tök jó!!
-
#1438 Photoshop CS :) -
#1437 De állat! Mivel csináltad? -
#1436 Azt hiszem ez lesz a végleges logóm... amíg meg nem jelenik a program! :)
-
#1435 Bárcsak már látnám... :) -
#1434 Nem csak AVI formátum lesz, szerintem mindenki szivesebben fog WMV-t használni live-steamre. -
#1433 Ezt én sem vonom kétségbe! Sőt bízom benne! :) De azért, az elején sok alkotást szeretnék megnézni... persze nem a plagizálás miatt hanem a sok ember sok megoldása az amit szeretnék megismerni. És ez elég bajos ha 500megákat kell letölteni. A renderelés minőségének állíthatósága csak azér lesz problémás imho, mert lesz majd rengeteg homályos bélyegmozi. Persze az igényesebb alkotásokért lehet nem kell sajnálni a letöltési időt! :) -
#1432 Szeritnem azért tudják, hogy mit csinálnak. Tuti lehet majd választani többféle rederelés minőség között is, hogy a nagyobb filmek is megmaradjanak normális méretben. -
#1431 Megszakítva a nemes vitát! :D Nekem ez a szinkronos és aviba renderelős dolog enyhénszólva "bűzlik". Ne értsen félre senki semmi bajom vele de egy-egy filmnek bődületesen nagy lesz így a mérete, és rengeteg, mindenféle erőforrást igényel majd a filmek menézése! Remélem vagy gondolom nem ez lesz a filmek egyetlen publikálási módszere, bízom bene, hogy lesz egy belső vagy sajátformátumú lejátszó is! Nagyhirtelen csak a CoD demoplayere jut eszembe! :))) -
Thanatos #1430 vagy pedig csináljon egy szereplős filmet mi? :D -
#1429 Tuti lesz ilyen suttyószinkronos alkotás is, de ha választani kellene közte és a felirat között, akkor felirat. -
Thanatos #1428 magyarán azoknak se marad a felirat csak mert szerinted az egyhangu szinkron nem jó, ugy is fel lehet fogni mint narrátort hogy ne kelljen olvasni pl :) -
Thanatos #1427 akkor szar votl de ma visszagondolva rá már tök poén volt! és igy emg meglehet adni igy midnenkinek a lehetőséget a kreativoskodásra, lehet szinsz lessz a suttyobol miután rájönmilyen jól tud egyedül 15 embert szinkronizálni pl :)))
amugy emg ha benne lessz ez ugyse fogja senkise megszabni hogy ki hogy szinkronizálja a filmeket :) -
#1426 Elolvastam és csak annyi róla a véleményem, hogy aki igénytelen módon szinkronizál az inkább ne is szinkronizáljon. Emlékszem, hogy annó kiskoromban a Jedi Visszatért néztem így suttyószinkronnal és kimondottan sz*r volt. -
#1425 The Logo Creator MEGA pak 3.6 -
#1424 Mi a progi neve?
Enyém senkinek se tetszik???:( -
Thanatos #1423 olvasd zárojheles részt is :DD -
#1422 Csak azt se felejtsük el, hogy nem mindenki született úgy, hogy tökéletesen leszinkronizál akármit, még ha van is programja, amivel torzíthatja a hangját. Egyetlen ember is lehet szinkronstáb, csak ahhoz tudni kellene szinészi szinten művelni a szinkronizálást. -
Thanatos #1421 minek ahoz szinkronstáb?? egy kellően kreativ emberke egyedül is elintézi legalább 10 szereplő hangját :DDD
(arról már nem is beszélve hogy az a modszer is mehet mint régen a kalozvideokon votl hogy 1db emberke "szinkronizálta" le a komplett filmet mindenestül szereplőre való tekintet nélkül :P) -
#1420 Lehet szinkronizálni is, lesz benne rendes ajakszinkron, de akik nem tudnak szinkronstábot toborozni, azoknak marad a felirat. Az, hogy most majd csak tátognak vagy halandzsduma lesz azt nemtom. -
#1419 és akkor néme film lesz? :D Vagy Sims féle halandzsa duma lesz? -
#1418 Feliratozva lesznek a filmek, mint a moziban. Érdekesen festene a szövegbuborék egy hollywoodi akciófilmben. -
#1417 A szöveg hogyan lesz megoldva? Gondolom kis lufikban nem?
Várom már.