6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1697 Most egy kicsit ki van egyensúlyozva. :-)
Az a gond hogy ha nagyobbra állítom a betűméretet akkor valamiért szétcsúszik a teteje. -
de kicsit sok a hely a "Megjelenés" szöveg és a banner alja közt. -
skristof #1695 f@sza ;) -
#1694 Na így jó a banner? -
#1693 Az asszem Cliffski asztala. Már jópár hete ezt az állapotot mutatja a kamera. :-) -
#1692 pfujjj
:) -
#1691 Nah, ezzel már jobban lehet dolgozni. :-) -
#1690 kisebb
sztem nem baj, ha nincs alja-teteje. -
#1689 Kicsit nagy. Megbütykölöm és majd megnézitek. :-)
Az zavar benne igazán, hogy hiányzik a csillag alja és tetje, így nem lehet normális bannert csinálni belőle. :-( -
#1688 ezt nem lehetne bannernak? -
#1687 Itt található "Webcams" címszó alatt.
Elég kevés van ami tényleg viszonylag gyakran frissül. A legtöbb sajna be van rögzítve egy képre. -
#1686 az a webcam hol van? -
#1685 ott se megy -
#1684 Miért nem Dosbox-al próbálkozol, az tuti siker. -
#1683 bocsi:) -
#1682 -
#1681 Kiírás -
#1680 Letöltöttem egy mad tv-t de ezt írja ki. Miért?
-
#1679 Fable? -
Szasa001 #1678 Nekem jó lenne németül is, Amigán is úgy játszottam vele. Kihúzom vele őszig, aztán jöhet a The Movies. Éredekes, hogy Pítör bácsi játékait mindig végignyomtam és nagyon bejottek. (Populous 2-3. Dungeon Keeper 1-2, és az Xboxos Fable) Tud a srác! A Movies szerintem felteszi a koronát eddigi működésére. -
#1677 nem tudom letölteni:( Tv Mogul az meg mi? -
#1676 MAD TV2 csak németben van sajnos. :(((((((
Égen földön kerestem már hozzá english patch-et, de nincs. -
#1675 The Underdogs
Arra figyeljetek, hogy csak egy szálról töltsetek egyszerre, mert különben kaptok egy kis ban-t. :) (Asszem, pár óráig nem lehet tölteni ilyenkor) -
#1674 esetleg mad tv 2 english? vagy volt egy spielberges filmkészítős játék:) vagy bármit. Mondjatok... -
#1673 mad tv xp-t honnan lehet?:) -
#1672 hollywood mogul elég jó csak zavar benne hogy a többi cégnek nincs nagysikerű filmje és ők nem igaz színészeket alkalmaznak... -
Szasa001 #1671 Ja és köszi a Hollywood Mogult. Most próbálgatom. -
Szasa001 #1670 Az underdogs-ot nem ismerem. Olyan mint a DC? Segítsél légyszi, bármit megadok egy PC-s MadTV-ért. Amúgy fut Windows XP alatt? -
#1669 Van MAD TV pc-re is. Az underdogs-on fent van.
Hollywood mogul pedig itt. :) -
skristof #1668 azt gondoltuk :) -
#1667 Pontosan, csak poén. :-)
Legalább van mivel lekötni a rajongókat, amíg ki nem adják a fullt.
Azt nemtudom írtam-e már, hogy a különféle restusálások, szövegbuborékok, miegymások csak a rajongók keze munkáját dícséri (főleg a kicsit elborultabb elméjű rajongókét :D). -
skristof #1666 just for fun -
#1665 Nagyon dúrva arcok!!!
Baromi jók ezek a képek!
De mi is az értelme??? :) -
#1664 Jah, első a PC-s verzió, a box-PS2-GC verziók később jönnek.
Ja és köszi a bátorítást. :-) -
#1663 Szerintem nem is adják ki konzolra. -
Szasa001 #1662 Nem volt könnyu, ráadásul tegnap este fáradtan, kb 2 óráig tartott. Majdnem kifolyt a szemem. Dehát be kellett hozni a 2 év lemaradást. :)
Remélem, hogy először PC-n jelenik meg. Több éves konzolos múlttal mondom, hogy manager játékot és startégiát egyszerüen nem lehet konzolon játszani. Ahhoz PC kell. -
#1661 -
#1660 1658 hozzászólás van. Grat, hogy elolvastad az egészszet.
-
Szasa001 #1659 Üdv mindenkinek!
Már az első hírek óta (több, mint 2 éve) nagyon várom ezt a játékot, erre a fórumra azonban csak most akadtam rá. Nekiálltam és végigolvastam a legelejétől az összes hozzászólást, több mint 1600-at!
Egy magyarokat összefogó filmes tömörülést kiváló ötletnek tartok. Főleg azt a részét, hogy megjelenés után tapasztalatainkat és a trükköket megosztjuk, mivel a játék nem ígérkezik egyszerunek. Remélem nemcsak elvi síkon muködik, hanem majd élesben is kitart a lelkesedés. Hajrá Hmuda!
A végére egy kérdés: Annak idején még Amigán a MadTV az egyik kedvenc játékom volt. Létezik ennek PC-s változata, esetleg megvan valakinek? A DC-n nem találtam meg. A Hollywood Mogult nem ismerem sajna, de ezt sem sikerült megtalálnom, már eredetiben sem lehet megvenni. Tud valaki bármiben segíteni?
-
#1658 #1655 -ben az ucsó 3 kommentje nagyon jóó!!
:)