6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1657 Naná, ők szerelték fel a webkamerákat mi pedig kihasználjuk ezt magunk szórakoztatására. :-) -
#1656 tudják, hogy nézik őket ?!
^-^ -
#1655 És a szokásos képlimit okozta kiesés. :P
Sam állának esete:
Áh, egyre lazább az állam...
Áááh, bázzéé, kiugrott...
Valaki segiccsen mán!
Csak hülyültem, nem is akadt ki az állkapcsom... :P
Sam gépének esete:
Akkor most mit is kellene néznem?
Ja látom. Húbazzeg...
...HÚÚÚ-ÚÚÚBAZZEG...
-
#1654 És simét eljött a nagy pillanat. A szokásos "Mit is csinálnak a devek munka közben/helyett" sorozat elérkezett a következő epizódhoz. :-)
-
#1653 -
skristof #1652 minek akartad akkor letölteni? -
Thanatos #1651 számitógépes... -
#1650 vki el tudná mondani röviden h ez milyen játék? -
#1649 Mikor fog megjelenni?
Veszélyes arcok ezek!!!
Nekem is van pár Invictus-os... -
#1648 Jolvan ez így egyelőre. :-) -
#1647 villognia kellene a release -nek. -
#1646 basszameg!!!
kicsit álmos vagyok,vágom ősz.
bocsi -
#1645 akkor mikor jelenik meg? -
#1644 Eddig igen. Semmi csúsztatás, látszólag minden remekül halad (az egyik coder állandóan löki a szöveget, hogy épp aznap mit javított ki vagy mit módosított a játékmenetben (legutóbb az utómunkáltokért felelős képernyő időcsúszkáját módosította, hogy átekinthetőbb legyen a folyamat)). -
#1643 tartják a tervet? -
#1642 Eh, no comment. -
#1641 hali.honnan lehet leszedni ezt a játékot? -
#1640 Állandóan oda járok (kell az infó). Nem nagyon láttam semmi érdekfeszítőt, biztos csak szörföl a neten (mint ahogy az #1628-as üzenet negyedik képén is teszi ). -
#1639 fórumba benéztél, hogy mi miatt ugorhatott ki a szeme? -
#1638 Féligmeddig. Néha gondol egyet a kamera és frissít. Ilyenkor lehet elcsípni egy-két jobb képet (már linkeltem jópárat :-) ). -
#1637 "live" ban lehet nézni őket? -
#1636 Szvsz csak kezd begolyózni. :-) -
#1635 stb?
az a síp minek?
azzal tartja ébren magát.
:) -
#1634 Ő admin, magához a játékhoz csak annyi köze van, hogy a hivatalos fórumot felügyeli. Meg is látszik rajta. :D -
#1633 jól fejbe kéne rúgni ezeket, akkor talán dolgoznának is.
^-^ -
#1632 Szegény Sam már megint ránézett a fórumra. Gyorsan le is kapcsolta a monitort és elment dilidokihoz szuszázni... :DDD
-
#1631 Ahogy mondani szokás: nice find dude! :-) -
#1630 egy új kép
még egy új kép -
#1629 -
#1628 A "Mit is csinálnak a devek munka közben/helyett" sorozat következő epizódját láthatják kedves nézőink:
[center]
-
#1627 Köszi megnézem! -
#1626 dc++-ról letudtam tölteni, de nem futott nálam mert valami hibát kiírt, a demonál is ez volt és nem értem miért:( de a toreentsearch.us-ról is letölthető. -
#1625 Nagyon régóta keresem, de sehol sem találtam rá (se' dc++, se' ftp, semmi...).
Esetleg public a cím, ahonnan megvan? -
#1624 Rock Manager nevű játékot megtudja szerezni valak, én letölöttem de nem indul. Próbáljátok meg zseniálsi! -
#1623 -
#1622 -
#1621 Hölgyeim és uraim! Íme a "mit csinálnak a devek munka közben (helyett)" sorozat következő epizódját láthatják:
-
#1620 háttérkép -
#1619 amik az a feladat "secure record deal" akkot mit kell tenni? -
#1618 Nekem volt 5/5-ös is, de nem tudtam eladni ennyit belőle:(