6506
The Movies & Stunt Effects
  • cenobite
    Tényleg arról nincs valami új hír, hogy mikor lehet majd ezt a Star Maker-t letölteni?
    Mert már szívesen készíteném a szereplőgárdát a leendő produkciókhoz. Bár ha olyan lesz, mint a Sims2-höz korábban kiadott BodyShop, akkor inkább várok a véglegesre.
  • Lacc
    Ez jó hir.
  • Serpa
    vigyázzanak rá!
    ^-^
  • Duddits
  • Thanatos
    csodás... :P
  • Hmuda
    Ez csak egy "jelzésértékű" dolog. Közölték, hogy ezzel készen vannak, nem kell vele többet foglalkozniuk.
  • Thanatos
    akkor tudnám mit bohockodnak az aranylemezzel... :P mivel ha oylamsi akkor cd nem is kéne hozzá mivel csak anyagpazarlás, gondolom én, főleg ha letölthető lenne :)
  • Hmuda
    Nem, ez majd elméletileg valami olyasmi lesz mint a simshez a bodyshop vagy mifene. Elmletileg (!) ingyenesen letölthető és a játékhoz is mellékelik majd.
  • Thanatos
    azt külön kéne megvenni hozzá?
  • Hmuda
    Ugyan nem a játék ment aranyba, hanem csak a StarMaker, de akkor is előrelépés. :-)

• Duddits
  • Hmuda
    Khm...ezek tényleg betegek... :D

"Apáca születik..."
  • Hmuda
    Alapmű. :-)
  • Serpa
    - Vilmoska
    ^-^
  • Hmuda
    XD

• Lacc
    Látom nagyon szeretitek a live camet :D
  • Hmuda
    Szép fogás, van köztük néhány új is. :-)
  • Serpa
    képözön
  • Hmuda
    Bocsi, csak elég későn volt akkor nekem és lassan fogott az agyam. De bepótoltam. :-)
  • Serpa
    franc.
    frissült.
  • Hmuda
    Dettó, de főleg az Obi miatt, a TM tuti futni fog nálam (pedig elég gagyesz gépem van)
  • cenobite
    Nekem most 1.3 Giga, szal elég gagyesz, de a Movies és az Oblivion az a két játék amik miatt hajlandó leszek ölni a gépsasba egy kis zsét.
  • Hmuda
    Szó sincs róla, gondoltam szólok, hogy csak emiatt fölös méregdrága gépet venni (még jó, hogy lehet majd Oblivionra használni helyette :D).
  • Since
    Ez béna gép amit írtam? :) Remélem nem :)
  • Hmuda
    Nyugi, a fejlesztők szerint elég benga gépeken is rendesen fog futni, nem kell izgulni.
  • Serpa
    te jóóó ég !!!
    ^-^

• Since
    Csak a játék miatt hozok össze egy ilyen gépet...Elég drága mulatság de muszáj :)
  • Serpa
    ha ezen nem fog menni, akkor egy hulladék lesz.
  • Since
    Reméljük be is tartják...Egy kérdésem lenne...Ezen a konfigom elmenne a játék? Penyo 3ghz, 2 giga ddr2 ram, 6600gt vidkártya
  • Hmuda
    Pontosítottak a fejlesztők! November, de még nem lehet tudni hanyadika.
  • Hmuda
    Mondjuk megborotválkozhatna, erősen bundásodik az arcszerkezete. :-)
  • Serpa
    mindig így nézz ki!
    :)
  • skristof
    főleg mert ő egy "egyszerű" moderátor.. de lehet h már több sort irt, mint a programozók :D
  • Szasa001
    Ezen a képen úgy néz ki a srác, mint aki bent éjszakázott és munkával töltötte az idejét. Nagyon helyes! Dolgozzanak csak, hogy végre játszhassunk. :-)
  • Hmuda
    A múltkor még Hawaii-ingben feszített, most biztos átment keménycsávóba. :-)
  • Serpa
    neki vetkőzik ...

• Hmuda
    Ez se rossz... :P :D

• Hmuda
    Áh ez csak Sam egyik összeesküvés-elmélete lehet, a GTASA lap csak figyelemelterelés. :-)
  • Serpa
    mi lehet írva a GTA:SA papírra?!

• Serpa
    most már perfekt.
    ^-^