6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1737 Tényleg arról nincs valami új hír, hogy mikor lehet majd ezt a Star Maker-t letölteni?
Mert már szívesen készíteném a szereplőgárdát a leendő produkciókhoz. Bár ha olyan lesz, mint a Sims2-höz korábban kiadott BodyShop, akkor inkább várok a véglegesre. -
#1736 Ez jó hir. -
#1735 vigyázzanak rá!
^-^ -
#1734 -
Thanatos #1733 csodás... :P -
#1732 Ez csak egy "jelzésértékű" dolog. Közölték, hogy ezzel készen vannak, nem kell vele többet foglalkozniuk. -
Thanatos #1731 akkor tudnám mit bohockodnak az aranylemezzel... :P mivel ha oylamsi akkor cd nem is kéne hozzá mivel csak anyagpazarlás, gondolom én, főleg ha letölthető lenne :) -
#1730 Nem, ez majd elméletileg valami olyasmi lesz mint a simshez a bodyshop vagy mifene. Elmletileg (!) ingyenesen letölthető és a játékhoz is mellékelik majd. -
Thanatos #1729 azt külön kéne megvenni hozzá? -
#1728 Ugyan nem a játék ment aranyba, hanem csak a StarMaker, de akkor is előrelépés. :-)
-
#1727 -
#1726 Khm...ezek tényleg betegek... :D
"Apáca születik..."
-
#1725 Alapmű. :-) -
#1724 - Vilmoska
^-^ -
#1723 XD
-
#1722 Látom nagyon szeretitek a live camet :D -
#1721 Szép fogás, van köztük néhány új is. :-) -
#1720 képözön -
#1719 Bocsi, csak elég későn volt akkor nekem és lassan fogott az agyam. De bepótoltam. :-) -
#1718 franc.
frissült. -
#1717 Dettó, de főleg az Obi miatt, a TM tuti futni fog nálam (pedig elég gagyesz gépem van) -
#1716 Nekem most 1.3 Giga, szal elég gagyesz, de a Movies és az Oblivion az a két játék amik miatt hajlandó leszek ölni a gépsasba egy kis zsét. -
#1715 Szó sincs róla, gondoltam szólok, hogy csak emiatt fölös méregdrága gépet venni (még jó, hogy lehet majd Oblivionra használni helyette :D). -
Since #1714 Ez béna gép amit írtam? :) Remélem nem :) -
#1713 Nyugi, a fejlesztők szerint elég benga gépeken is rendesen fog futni, nem kell izgulni. -
#1712 te jóóó ég !!!
^-^
-
Since #1711 Csak a játék miatt hozok össze egy ilyen gépet...Elég drága mulatság de muszáj :) -
#1710 ha ezen nem fog menni, akkor egy hulladék lesz. -
Since #1709 Reméljük be is tartják...Egy kérdésem lenne...Ezen a konfigom elmenne a játék? Penyo 3ghz, 2 giga ddr2 ram, 6600gt vidkártya -
#1708 Pontosítottak a fejlesztők! November, de még nem lehet tudni hanyadika. -
#1707 Mondjuk megborotválkozhatna, erősen bundásodik az arcszerkezete. :-) -
#1706 mindig így nézz ki!
:) -
skristof #1705 főleg mert ő egy "egyszerű" moderátor.. de lehet h már több sort irt, mint a programozók :D -
Szasa001 #1704 Ezen a képen úgy néz ki a srác, mint aki bent éjszakázott és munkával töltötte az idejét. Nagyon helyes! Dolgozzanak csak, hogy végre játszhassunk. :-) -
#1703 A múltkor még Hawaii-ingben feszített, most biztos átment keménycsávóba. :-) -
#1702 neki vetkőzik ...
:)
-
#1701 Ez se rossz... :P :D
-
#1700 Áh ez csak Sam egyik összeesküvés-elmélete lehet, a GTASA lap csak figyelemelterelés. :-) -
#1699 mi lehet írva a GTA:SA papírra?!
:)
-
#1698 most már perfekt.
^-^