6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1777 mikor jön ki a játék?? -
#1776 The Movies mozizás
SirKhan - 2005.08.20. 01:01 - 8 hozzászólás
Mozizás a mozikat készítő játékról... Ez akár egy '80-as évekbeli harmadosztályú sci-fi könyv címe is lehetett volna, de nem, egész véletlen módon csak az én pihent agyam borzasztó szüleménye :) A lényeg az, hogy a Lionhead ismét alkot: új játékában mozifilmeket készíthetünk majd, ezer meg ezer segédlettel, ezeket aztán visszanézhetjük, illetve az internetre feltéve a többi The Movies tulajdonos megcsodálhatja az önjelölt rendezők műveit! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni, tűkön ülve várom a megjelenést!
Videó letöltése | Galéria átlapozása -
#1775 The Movies 'Industry Mole' -
#1774 Megvan, köszönöm. De ez most akkor csak demó? -
#1773 Nos tegnap én is kipróbáltam, de shotot nem teszek be mert magam is belepirultam miféle nyomorultakat kreáltam! :DDD -
#1772 Az első hír.
Star Maker - We have it Yes, thats right we've got a copy of the Star Maker Program, which you can Download from this site.
The Star Maker is a great program for creating your own stars for inclusion within The Movies Game. Lets see what you can create,
You can Download the Star Maker Program from our Downloads Section Under Mod Tools. Alternatively, you can click this link to download the Program. Enjoy. -
#1771 Kicsit több beállítási lehetőséget vártam a progitól, persze azért így sem rossz. Nem tetszik, hogy ha beállítom az életkort pl. 60 évre, akkor automatice beőszíti a karaktert. Hajfestésről nem hallottak még? ;)
-
#1770 Nemcsák Károly alias Vágási Ferenc
:)
-
#1769 Hol lehet letölteni? Én azon az oldalon nem találtam. -
#1768 Én először is megalkotom Vágási Ferit! :D
Szomszédok rulz! :))) -
#1767 Nem kell, csak leszeded és símán elindítod, nem kell telepíteni. -
#1766 Láttam már olyan műveket, amik hasonlítottak, de egyik se pontos. Legtöbbször első ránézésre smakkolnia kellene mindennek, de valahogy mégse akar hasonlítani. Amúgy ez a SM csak egy demo, de minden használható benne. Gondolom azért demo, mert csak önmagában van, majd ha berakod a cuccokat a játékba, akkor lesz teljes. -
#1765 Acc a telepítésnél/indításnál kell majd? Mert én most szedem és simán jön... -
#1764 télleg = első ránézésre hasonlít -
#1763 eredményt is létre lehet hozni ezzel a StarMaker -rel?
vannak olyan alkotások amik télleg olyanok mint az életben? -
#1762 Ez a StarMaker végleges? Úgy értem, hogy a beállításoknál, változtatásoknál minden használható? Nem csak egy olyasmi mint a Sims2-nél volt a Body Shop, ami a játék előtt jött ki? -
#1761 Rengeteget bénáztam a fejbeállításokkal, de sehogy se akar összejönni. -
#1760 talán ha egy kicsit hosszúkásabb lenne a feje + őszebb. -
#1759 Nah, készen van Christopher Lee, de még mindig nem találtam meg a megfelelő fejformát.
-
#1758 Eszem ágában sincs terjeszteni! :) Annál inkább kipróbálni! ;))) -
#1757 Amúgy szedd nyugodtan, csak ne terjeszd, mert csak a TMP-n lehet beszerezni exkluzívan egyelőre (meg különféle amcsi előrendeléses megoldásokon, de egyelőre itthon ez elérhetetlen). -
#1756 Naná, hogy én. :-)
Most épp Lee apón dolgozok, de nagyon nehéz, kevés a beállítási lehetőség és nagyon nehéz eltalálni a jó fejforma kombinációt. :-( -
#1755 Jah ezt te csináltad? :))) Nem töltöttem még le és azt hittem gyári def! :) De Jorja Foxnak télleg KIVÁLLÓ! ;) -
#1754 Első próbálkozásom a progival. :-) -
#1753 Inkább Jennifer Garnerre hasonlít (imho) mint Nat Portmanra. De méginkább Jorja Fox (CSI). -
#1752 Hát a haj kicsit fura... -
#1751 A száj meg az orr első ránézésre rendben van, mégis valami nagyon nincs rendben. Na mindegy, Natalie Portman:
Akit érdekel, azoknak jelzem, hogy INNEN leszedhetik a StarMaker demót. :-)
(Valszeg kelleni fog egy acc.) -
#1750 Még júniusi képek, csak a HW msot rakta fel őket. -
Slider05 #1749 Hello Mindenki!
Találtam pár uj képet. Legalábbis sztem van benne uj.
Pár új kép -
#1748 Vagy nekem az is jó, ha megrendeli nekem valaki és én kifizetem, csak még nincs bankkártyám amivel beszerezhetném. Sőt! Ez lenne a legjobb megoldás. -
#1747 Ha már itt a crack-eknél tartunk. Fél karomat (talán még a fél lábamat is) odaadnám annak, akinek sikerül ehhez a játékhoz crack-et szerezni:
Total Extreme Wrestling
T.E.W.
Valaki? :) -
#1746 Pedik "mekdiki"-éktől jött már ki egy-két jó dolog. Eléggé ott vannak az underground game színen. (szerintem...)
Ezt még nem próbáltam, de lehet, hogy nem is fogom. A Popscene-el elvoltam egy darabig, egész jó. -
#1745 Borzalmas szerintem is!!!! Akkor már inkább hollywood mogul:) -
#1744 Kipróbáltam. Inkább várok a TM-re, mert ez még freeware-nek is katasztrófa lenne. -
#1743 filmes játék
-
#1742 Milyez? -
#1741 http://www.mdickie.com/prev_popcorn.htm azonnal töltsétek le. van hozzá crack a cracks.am-en:) -
#1740 Elvileg a gumiszobában a "best of büntipontok" topicban van. Oda lett be becopyzva vilike elég termékeny privátüzi készlete. :-) -
#1739 Az aláírásodban szereplő idézetet hol lehet megcsodálni? :) -
#1738 Még csak annyi infó van róla, hogy kész, semmi több.