The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez ugye függ az elõtagtól is! 😊
de valszeg:
Movie(s?) Association

football without ultras is nothing

Serpa
bekell jelentkezni a szavazáshoz ?

LezLee
Hát ha a HunWorks lesz a befutó, akkor ahhoz már nem kell külön utónév szerintem.
na hogy állunk a nagy hajrában? 😊

football without ultras is nothing

Hmuda
Ha akarjátok akkor kicsit felgyorsíthatom a második sazvazást. Ha összejön a 7 db szavazat akkor lezárom hogy mostmár essünk túl rajta. Küldjétek el, hogy mi legyen a studió utóneve. Jelenlegi állás:

1 Pictures

De nyolcig még jöhetnek az elõtagra szavazatok.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Egyébként már ebböl a sazvazásból is látszik, hogy amit az oldalon produkáltunk szavazás tuti csalás volt mert míg itt összejött 7 db szavazat addig ott elment 13-ig.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Még van fél óra a szavazásra. Jelenleg:

4 Hunworks
3 Carpatian

LezLee
Húú nagy pofátlanság lenne, ha megkérnélek, hogy az én logómat is csináld meg? Sajna abszolút nem értek a photoshophoz. Az logó ötletet már korábban leírtam: 601, 604-es hozzászólás.
Serpa
most bejön.

Nem jelent még meg

Adi
Emberek a játék már megjelent?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Serpa
vmi bibi van az oldallal ?

Help17
Remélem😊

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Serpa
ez évre tervezik a release -t ?

Help17
Jó? Megnézted, a Nero legujjabb verziójával. Egyszerû, még én is értem. Abban van fil készítõ progi. Nem egy nagy durranás az intróm de nekem tökéletes. Még a zenét megváltoztatom alatta.

Milyen progival csináltad?

Help17

cenobite
ma 16:49 | Privát | Válasz | #731

Köszi!

Photoshop-al dolgozom. Ha elmondod az ötleted, hogy milyen logo-t szeretnél, akkor megcsinálom és ha tetszik Neked, akkor megtartod. Oksa?

gamertag: kenobita

cenobite
Remélem a skin-elés, moddolás hasonlóan jól meg lesz csinálva, mint mondjuk a sims-ben. Mert alapból szerintem ilyen kamu színészek lesznek benne, akiket aztán mindenki kedvére átszerkeszthet, illetve újakat rakhat mellé.

Help17
Én fõleg háborús eposzokat fogok készíteni (Trója szerûek). De lesz akció (nem ilyen robbanos és nuku forgatókönyv hanem a legigényesebb) és vígjáték (jim carrey rulez!) is. Meg persze horro.. Ja meg hát a fõ az a drámák lesznek! Söt Zeta-Jones és Kidman pár filmjét is létrehozom (Zorro, Hideghegy)

Hmuda
Bocsi de ezt meg kell ismételnem mondjuk kb kétóránként hogy ne kelljen minden visszatérõnek 500 oldalt visszaolvasnia:

Új szavazási rendszer! Küldjétek el a szvazataitokat privi üzenetben és akkor listába veszem, hogy milyen studiónév elõtagot akartok. Sajna topicban túlságosan elvesznek az üzenetek között míg priviben nem valószinû. Mindenkinek küldök visszajelzést, hogy mi volt a szavazata és hogy listába vettem. A látványosan új felhasználók szavazatai nem érnek (a pár órás accoké). Nem csak a lentebb látható lehetõségek vannak, mindenki küldheti a neki tetszõ saját ötletét is, de itt ossza meg a többiekkel, hogy esélyt kapjon több szavazatra. Ha szavazatot akartok másítani az új és jobb ötletek miatt, akkor lehetõleg csak egyszer tegyétek. Ebben az esetben írjátok meg hogy eredetileg mire szavaztatok és hogy mire változtassam (sajnálom de mindig ellenõrizni fogom, hogy tényleg az volt-e a régi szavazatod). A szavazás Szeptember 1. 20:00-ig tart, utána semmilyen szavazatot nem tudok elfogadni.

Jelenlegi állás:

3 Carpatian
3 HunWorks

Szavazzatok mert így nem lesz egyszerû a választás.

Hmuda
Én a Republicot szintén irtóra vártam és még tetszett is a játékmenet, csak hát a játék lényegét jelentõ 3D-s univerzumba irtó ritkán kellett leereszkedni.

Hmuda
Én majd mindegyikbe belekostolok, de romantikus filmeket nem valószinû, hogy csinálni fogok. Igazából mindegyiket csinálni fogom, csak az aktuális ötletemtõl függ, hogy melyikhez nyúlok (de fõleg sci-fiket és akciókat tervezek).

Help17
Cenobite logó annyira jók hogy mindjárt sírok!

Most lett kész az én képem mpeges változata, de gondolkozom hogy inkább kédzítek újjat.

Ezeket hogyan csináltad?

cenobite
Szerintem a The Movies nem a valós világot szimulálja. Itt alapvetõen filmes tevékenységeid lesznek, míg a s2-ben valóban "élni" kell.
Valós világ... Akkor a GTA3, a MOHA is valós világot szimulál, meg az összes menedzser játék, stb, mert ugye ebben a világban játszódik a cucc.
Félre ne érts, nem vitázni akarok, de szerintem tényleg teljesen más a két játék. (sims2-movies)

Melyik lesz az élethûbb? Itt megint a repszim vs. autószim példa jut eszembe (csak hogy a legegyszerûbbet említsem). Hiába tök élethû mind a kettõ, mégsem hasonlítható össze.
Lényeg a lényeg, sztem felesleges a 2 játékot hasonlítani egymáshoz/egymás ellen.

No megyek haza. 😊

Legjobbakat!

:-) Szerinted miért nem adják ki most a gamet? Erdetileg október lenne a megjelenés, de sims2 miatt nem adják ki, mert ugye nagy konkurencia a movies számára.
Mind a két játékban a "valós világot" kell szimulálni, ebben hasonlítanak, csak egy kérdés merült fel, hogy melyik lesz az élethûbb?

cenobite
"De a Sims2 biztos..."

Mármint anyagilag.

cenobite
Akkor az MS Flight Simulator-t is összehasonlítanád mondjuk az F1GP-vel?
Mind a kettõ szimulátor.

Értem amúgy, hogy mire gondolsz, de a 2 játék LÉNYEGE sztem teljesen más.
Amúgy véleményem szerint a Sims2 és a The Movies is tarolni fog. De a Sims2 biztos...

Ez szerintem nem teljesen igaz, ugyanis mindkét játékban van hasonlóság ez pedig a szimuláció.

Ez szerintem nem teljesen igaz, ugyanis mindkét játékban van hasonlóság ez pedig a szimuláció.

cenobite
Kicsit most a Republic:The Revolution jutott eszembe. Azt is nagyon vártam, bíztam benne, hogy egy tökéletes program lesz, aztán csalódtam benne. 😞

Remélem a The Movies nem jut erre a sorsra.

cenobite
Nekem ilyen filmes cumók közül eddig a Hollywood Mogul az etalon. Nomármost, ha a The Movies eléri ezt a szintet és ugye ide jön még a képi megjelenítés -ti. a HM inkább szöveges játék volt- akkor már nyerõ a program.
Másrészt a készítõk szerintem eléggé részletesen kidolgozták a programot, odafigyelve az apró dolgokra is. Nem ma kezdték a fejlesztést...
Természetesen nekem is vannak kisebb-nagyobb aggályaim, de összességében optimistán várom a játékot.

A Sims2-vel szerintem nem igazán lehet összehasonlítani, mert teljesen különbözõ a két játék.

sims2nél biztos hogy jobb lesz :-)

magus
kicsit elõre terveztek... nem lesz sztem ez akkora durranas, mert nem lehet megcsinalni a mai szinten...

Szinészektõl függ a dolog...Különbözõ "skillekkel" rendelkeznek a szereplõk, amik ugye meghatározzák hogy milyen filmekben tundak eredményesen szerepelni. Hogy neked, vagyis maga a játékosnak lesznek-e skilljei azt nemtudom...

cenobite
Tényleg, Ti "szakosodni" fogtok, vagy többféle stílusban is készítettek majd filmeket? Pölö, csak horror, csak akció, stb, vagy mindig mást...? Vajon a játékban látható jele lesz, ha csak egyfajta filmet készítesz? Tehát azt az egyet nagyon jól tudod, a többi stílust viszont kevésbé. Pl.: Tim Burton-t nem igazán tudnám elképzelni hogy megrendez egy giccs/nyál, tipikusan usa vígjátékot. Viszont a saját stílusában zseniális.

Feldolgozások, átdolgozásokat terveztek? Én a Holló elsõ részét próbálom majd megcsinálni, ez tuti.

Hmuda
Oksa. :-)

cenobite
Legyen a felsõ. Thx!

cenobite
Elég lesz természetesen csak 1, de még kigondolom, hogy melyik.

Köszi! 😊

Hmuda
Mindkettõt bevegyem a listába?

Persze felhasználónként csak egy kép lehet a nyerõ, mert ez a kettõ jelenleg elfoglalná az elsõ két helyet. 😄

cenobite
Készen lett a második logo is, egészen pontosan 2 darab. Majd még eldöntöm, hogy melyik. Õk azok:

cenobite
Ez mondjuk elkerülhetetlen, hogy meg fog születni a sok igénytelen/nem frissített honlap is. Nyilván az emberek meg fogják majd találni az olyan oldalakat, ahol mûködik a "community", nem csak kéthetente fellöknek egy új skin-t, vagy ilyesmi. Az már szerintem jó dolog, hogy itt a fórumon a játék megjelenése elõtt elkezdõdött valami, mire kijön a játék lesz egy néhány fõs mag és így könnyebben fog menni a dolog.

A The Sims megjelentével is több ezer sims oldal született világszerte, de alig néhány tucat van, amik érnek is valamit.

A névválasztást meg szerintem felesleges olyan szinten komolyan venni, hogy sértõdések legyenek belõle. Úgyis meglesz mindenkinek a saját cége, saját névvel, saját logoval, ezen túl pedig örülni kellene annak a plusz-nak, hogy tartozik egy "anyacég"-hez.
Ha nekem lenne a valóságban egy filmes cégem, mondjuk Csiribiri produkció és lehetõségem lenne, teszem azt a 20th Century Fox égisze alatt mutassák be a filmemet, biztosan nem siránkoznék, hogy "ne mán' bazzeg, 20. Századi Róka... milyen gáz egy név..."

Hmuda
Ja s még hozáfûznék egy nagy bölcsességet amit az amcsi repüléstan tanárom mondott:

"Csak az szólaljon fel a jelenlegi redszer ellen (esetében Bush, esetünkben a cégnév) aki elment szavazni. Ha nem tettél meg ellene semmit akkor inkább tartsd a szád."

Kicsit drasztikus de nagy igazság.

Hmuda
Bocsi de ezt meg kell ismételnem mondjuk kb kétóránként hogy ne kelljen minden visszatérõnek 500 oldalt visszaolvasnia:

Új szavazási rendszer! Küldjétek el a szvazataitokat privi üzenetben és akkor listába veszem, hogy milyen studiónév elõtagot akartok. Sajna topicban túlságosan elvesznek az üzenetek között míg priviben nem valószinû. Mindenkinek küldök visszajelzést, hogy mi volt a szavazata és hogy listába vettem. A látványosan új felhasználók szavazatai nem érnek (a pár órás accoké). Nem csak a lentebb látható lehetõségek vannak, mindenki küldheti a neki tetszõ saját ötletét is, de itt ossza meg a többiekkel, hogy esélyt kapjon több szavazatra. Ha szavazatot akartok másítani az új és jobb ötletek miatt, akkor lehetõleg csak egyszer tegyétek. Ebben az esetben írjátok meg hogy eredetileg mire szavaztatok és hogy mire változtassam (sajnálom de mindig ellenõrizni fogom, hogy tényleg az volt-e a régi szavazatod). A szavazás Szeptember 1. 20:00-ig tart, utána semmilyen szavazatot nem tudok elfogadni.

Jelenlegi állás:

3 Carpatian
2 HunWorks

a
hunvót' hó' nem vót' corp

Tibre
hunvót' corporation? 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tibre
diagrammos-táblás összehasonlítást is kérünk

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Hmuda
Oksa. Eddig kõkemény két szavazat jött plusz az enyém.

2 Carpatian
1 HunWorks

ZsZso
Hát nagyon kitervelted ... szurkolok, hogy összejöjjön

Ha megismétled az üzit ... sok munka lenne a statisztikát kitenni ? Hogy azért mégis legyen vmi támpontja egy 5lettelen emberkének ? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
Persze, minden kép "mûködõképes" csak ne legyen szélesebb mint 320 pixel (magasság anynira nem fontos, a Dragon Pictures logó is lisátn van. :-)