6506
The Movies & Stunt Effects
-
Since #1899 A felépítését tekintve értem hogy sims klón, nem a játékmenetre gondoltam -
#1898 Ez a Sims klón mánia honnan van? Szerintem elég messze fog esni tőlle... -
Since #1897 Várjuk, remélem nem Sims klón lesz... -
#1896 Megjelenik Nov. 11! -
#1895 csináljátok a filmcég logótokat vagy a magyar cég logóját, :) -
#1894 Vihar előtti. -
#1893 mekkora csend van:) -
#1892 ez mekkora gém lesz :D -
#1891 külföldi megjelenés előtt egy héttel remélhetőleg tölthető torrentről! (pl fifa) -
zizzenet #1890 Csak éppen még egy hónap a megjelenésig. Illetve itthon ki tudja, még mennyi, ismervén a hazai forgalmazót... -
#1889 Fable nekem csalódás nem volt, mert xbox miatt tudni lehetett mit várhat az ember, de amikor iderült, hogy milyen lett, akkor igen, csalódás volt végülis. :)
B&W2 nemrossz, annyira nem nagy csalódás, de az bizti, hogy nem az amit vártam.
De optimista vagyok és remélem kúl lesz a The Movies! :) -
#1888 Nekem a Fable nagy csalódás volt ahhoz képest amit ígértek (ugye a folyosón való bunyózás végnélkül szinte jó poén volt de egy idő után uncsi és a játék maga pedig túl rövid)
B&W2-t meg majd kiprpóbálom bér ahogy olvasgattam leet jobban jártak volna hogyha a B&W 1-et aláteszik a B&W2 grafikus motorjának és menürendszerének...
A The Movies csak ne olyan legye mint a Sims és nehogy elvesszen a filmkészítés üzleti részének sava borsa... -
#1887 Ahogy elnéztem a videókat, nem kell ezen a téren félteni őket (bár a BnW2 után én már ezzel kapcsolatban is szkeptukis vagyok). -
zizzenet #1886 Kijött mostanában egy-két új, átfogó videó a játékról. Ahogy elnézem ezeket, tényleg van rá esély, hogy végre egy jó játékot kapjunk kézhez. Remélem, nem lesz túl gagyi vagy behatárolt a játék "tycoon & sim"-része. -
#1885 Bizony az csirke dolog. -
#1884 Nem kell fosni az érettségitől. -
#1883 még jó hogy télen jelenik meg!!így lesz időm gamelni!
egyebként én tavaly az érettségikor gta:sa val játszottam :).de érettségie előtt egy hétig csak tanultam -
skristof #1882 kösz a tippeket, de ne off-oljuk szét a topigot..
hajrá múviz, gyeremááár ki :D -
#1881 Írásbeli elött 3 nappal ráérsz magadat noszogatni ,hamár 4 évig nem tanultál most már elkezdhetnél.
Kell egy kis izgalom :D -
skristof #1880 hála égnek
de a nyelvvizsga vészesen közeleg :\
nomeg az érettségitől sem lehet elég időben parázni :D -
#1879 Hát azért az érettségid még odébb van pár hónappal :P -
skristof #1878 bárcsak lenne rá időm
érettségi jupppiiii :] -
#1877 Végre arany!!!! De játszanék már vele. -
skristof #1876
majdcsakkiszivárog :D -
#1875 A hivatalos The Movies oldalon világgá kürtölték a Lionhead filmrendező szimulátorának elkészültét. Megjelenési dátum egyelőre nincs, tehát marad a korábban említett november.
Hardwired -
#1874 Ez kúrv@ jó! -
#1873 igen -
Thanatos #1872 nekem a 1868-asból a 2. jön be, de ez szigoruan szvsz :) -
#1871 Na akkor az 1869-es menjen? -
#1870 nagyon is jó ötlet! -
#1869 Esetleg még ez, lecseréltem a múmiát egy 2vh-s katonára.
-
#1867 ha még faq is lenne!:D -
#1865 1-2 hónap és minden kiderűl.
Ajakszinkronnal vagy nélküle minél elöbb jöjjön ki a játék.
Már alig várom! -
#1864 Sőt, már voltak HL2 minifilmek, amikben tökéletes volt a szinkron, szóval megvalósítható. Csak az a kérdés, hogy rendesen mozog-e a száj, vagy csak az alsó ajak mozog le-fel mint pl a MorroWindben. -
#1863 JAAAAAH!!!!!! már értem
sztem megvalósítható, his régebben a half lifos kieghez is volt, olyan funkció, hogy amit mikrofonba bemondtál szöveget, azt a csapattársad ha ránézett a karakteredre, úgy mozgott a szája, ahogy kellet!
Illetve sok Quake 3-as motorral müködő játék is működik igy, hogy felvettél te egy hangot beletetted, sé ug ymozgott a szája ahogy neked! -
#1862 Az ajakszinkron messze nem erről szól, nem tudom, honnan vetted az ötletet. Az ajakszinkron arról szól (mint azt már írtam), hogy mikrofonba belemondasz egy szöveget és és a játék megpróbálja úgy mozgatni a karakter ajkait, mintha ő mondaná azt a szöveget.
Itt a gépelt szöveget csak kiírja, de nem olvassa fel. Ha nem csinálsz alámondást, akkor csak Sims szerű blabla nyelven fognak karattyolni.
A devek szerint már abszolút készen van minden ami csak a játékba belekerül, már csak bogárirtás van, de sokan még most is szkeptikusak az ajakszinkron miatt, mert még abszolút semmit nem láttunk belőle. -
#1861 hát most nagyon összezavartál:D
beírom a szöveget, és annak alapján mozog a szájuk. honan tudja hogy most angol szöveget, magyart, vagy kóreait írtam be???? -
#1860 Megigérték. Beszéld meg a fejlesztőkkel, hogy te mit hiszel, majd legalább jól körberöhögnek.
Akyyy: nem nyelv alapján ismeri fel a szöveget, hanem hangok alapján. Ha ilyen angol kiejtéssel mondod a szöveget akkor annak megfelelően mozog a száj, ha magyar kiejtéssel, akkor megint máshogy. Csak az a kérdéses az egészben, hogy sikerül-e megfelelő szintre hozniuk. -
#1859 És a különbőző nyelvrendszereket hogyan oldják meg?
Máshogy mozog a szánk ha angolul mondunk egy magyar szót, vagy magyarul.
(érthetően: írjunk be egy magyar mondatot egy angol szövegfelolvasó progima) -
#1858 100% hogy nem lesz benne ilyen! Szerintem... :P