6506
The Movies & Stunt Effects
  • Since
    A felépítését tekintve értem hogy sims klón, nem a játékmenetre gondoltam
  • Malakai
    Ez a Sims klón mánia honnan van? Szerintem elég messze fog esni tőlle...
  • Since
    Várjuk, remélem nem Sims klón lesz...
  • Help17
    Megjelenik Nov. 11!
  • Help17
    csináljátok a filmcég logótokat vagy a magyar cég logóját, :)
  • Lacc
    Vihar előtti.
  • Help17
    mekkora csend van:)
  • quack
    ez mekkora gém lesz :D
  • akyyy
    külföldi megjelenés előtt egy héttel remélhetőleg tölthető torrentről! (pl fifa)
  • zizzenet
    Csak éppen még egy hónap a megjelenésig. Illetve itthon ki tudja, még mennyi, ismervén a hazai forgalmazót...
  • Malakai
    Fable nekem csalódás nem volt, mert xbox miatt tudni lehetett mit várhat az ember, de amikor iderült, hogy milyen lett, akkor igen, csalódás volt végülis. :)
    B&W2 nemrossz, annyira nem nagy csalódás, de az bizti, hogy nem az amit vártam.

De optimista vagyok és remélem kúl lesz a The Movies! :)
  • Bucser
    Nekem a Fable nagy csalódás volt ahhoz képest amit ígértek (ugye a folyosón való bunyózás végnélkül szinte jó poén volt de egy idő után uncsi és a játék maga pedig túl rövid)

B&W2-t meg majd kiprpóbálom bér ahogy olvasgattam leet jobban jártak volna hogyha a B&W 1-et aláteszik a B&W2 grafikus motorjának és menürendszerének...

A The Movies csak ne olyan legye mint a Sims és nehogy elvesszen a filmkészítés üzleti részének sava borsa...
  • Hmuda
    Ahogy elnéztem a videókat, nem kell ezen a téren félteni őket (bár a BnW2 után én már ezzel kapcsolatban is szkeptukis vagyok).
  • zizzenet
    Kijött mostanában egy-két új, átfogó videó a játékról. Ahogy elnézem ezeket, tényleg van rá esély, hogy végre egy jó játékot kapjunk kézhez. Remélem, nem lesz túl gagyi vagy behatárolt a játék "tycoon & sim"-része.
  • Lacc
    Bizony az csirke dolog.
  • I.C.ram
    Nem kell fosni az érettségitől.
  • bigfoot
    még jó hogy télen jelenik meg!!így lesz időm gamelni!
    egyebként én tavaly az érettségikor gta:sa val játszottam :).de érettségie előtt egy hétig csak tanultam
  • skristof
    kösz a tippeket, de ne off-oljuk szét a topigot..
    hajrá múviz, gyeremááár ki :D
  • Arthas
    Írásbeli elött 3 nappal ráérsz magadat noszogatni ,hamár 4 évig nem tanultál most már elkezdhetnél.
    Kell egy kis izgalom :D
  • skristof
    hála égnek
    de a nyelvvizsga vészesen közeleg :\
    nomeg az érettségitől sem lehet elég időben parázni :D
  • I.C.ram
    Hát azért az érettségid még odébb van pár hónappal :P
  • skristof
    bárcsak lenne rá időm
    érettségi jupppiiii :]
  • I.C.ram
    Végre arany!!!! De játszanék már vele.
  • skristof

majdcsakkiszivárog :D
  • Carlos
    A hivatalos The Movies oldalon világgá kürtölték a Lionhead filmrendező szimulátorának elkészültét. Megjelenési dátum egyelőre nincs, tehát marad a korábban említett november.

Hardwired
  • Duddits
    Ez kúrv@ jó!
  • takraj
    igen
  • Thanatos
    nekem a 1868-asból a 2. jön be, de ez szigoruan szvsz :)
  • Hmuda
    Na akkor az 1869-es menjen?
  • akyyy
    nagyon is jó ötlet!
  • Hmuda
    Esetleg még ez, lecseréltem a múmiát egy 2vh-s katonára.

• akyyy
    ha még faq is lenne!:D
  • Arthas
    1-2 hónap és minden kiderűl.
    Ajakszinkronnal vagy nélküle minél elöbb jöjjön ki a játék.
    Már alig várom!
  • Hmuda
    Sőt, már voltak HL2 minifilmek, amikben tökéletes volt a szinkron, szóval megvalósítható. Csak az a kérdés, hogy rendesen mozog-e a száj, vagy csak az alsó ajak mozog le-fel mint pl a MorroWindben.
  • akyyy
    JAAAAAH!!!!!! már értem
    sztem megvalósítható, his régebben a half lifos kieghez is volt, olyan funkció, hogy amit mikrofonba bemondtál szöveget, azt a csapattársad ha ránézett a karakteredre, úgy mozgott a szája, ahogy kellet!
    Illetve sok Quake 3-as motorral müködő játék is működik igy, hogy felvettél te egy hangot beletetted, sé ug ymozgott a szája ahogy neked!
  • Hmuda
    Az ajakszinkron messze nem erről szól, nem tudom, honnan vetted az ötletet. Az ajakszinkron arról szól (mint azt már írtam), hogy mikrofonba belemondasz egy szöveget és és a játék megpróbálja úgy mozgatni a karakter ajkait, mintha ő mondaná azt a szöveget.

Itt a gépelt szöveget csak kiírja, de nem olvassa fel. Ha nem csinálsz alámondást, akkor csak Sims szerű blabla nyelven fognak karattyolni.

A devek szerint már abszolút készen van minden ami csak a játékba belekerül, már csak bogárirtás van, de sokan még most is szkeptikusak az ajakszinkron miatt, mert még abszolút semmit nem láttunk belőle.
  • akyyy
    hát most nagyon összezavartál:D

beírom a szöveget, és annak alapján mozog a szájuk. honan tudja hogy most angol szöveget, magyart, vagy kóreait írtam be????
  • Hmuda
    Megigérték. Beszéld meg a fejlesztőkkel, hogy te mit hiszel, majd legalább jól körberöhögnek.

Akyyy: nem nyelv alapján ismeri fel a szöveget, hanem hangok alapján. Ha ilyen angol kiejtéssel mondod a szöveget akkor annak megfelelően mozog a száj, ha magyar kiejtéssel, akkor megint máshogy. Csak az a kérdéses az egészben, hogy sikerül-e megfelelő szintre hozniuk.
  • akyyy
    És a különbőző nyelvrendszereket hogyan oldják meg?
    Máshogy mozog a szánk ha angolul mondunk egy magyar szót, vagy magyarul.
    (érthetően: írjunk be egy magyar mondatot egy angol szövegfelolvasó progima)
  • takraj
    100% hogy nem lesz benne ilyen! Szerintem... :P