6506
The Movies & Stunt Effects
-
#1939 Én meg remélem nem lesz olyan ez a topikot, mint az NFS topikok szoktak.... -
#1938 vihar elötti csend ???????? legalábbis naon remélem :) -
skristof #1937 nekem is az volt életem egyik legnagyobb csalódása.. remeve vártam, de nem játszottam vele többet 5 percnél... -
#1936 A Republic csapatától már nem kell semmit várni, mert már az EvilGeniust is csuklóból elrontották, ráadásul tökéletesen ugyanazokkal a hibákkal amikkel a Republicot. Az egy dolog, hogy a dizájner srác Molyneux-nál tanult, sajna a játékmenet megtervezésében van még mit elsajátítania.
Én is csak a BnW2 elkúrása miatt érzek egy kis szorongást. -
#1935 Nekem az egyik legnagyobb ilyen "játékban csalódás" a Republic:The Revolution volt. Remegve vártam, aztán közel sem hozta azt, amit vártam/vártunk.
Végülis tényleg csak remélni lehet, hogy a The Movies VALÓBAN olyan jó lesz, mint amilyennek gondoljuk. -
engine #1934 Én csak attól tartok, hogy úgy járunk mint a B&W 2-vel. Az elvárás olyan magas, aminek végül képtelen lesz megfelelni a progi. Így mindenki szídja, mégha vannak is értékei...
Ne legyen igazam. -
#1933 Szerintem szépen sorban ehhez is ki fog jönni 1-2-3-4 (reméljük minél több) kiegészítő, mint a Sims sorozathoz. Plusz a modderek által készített sok-sok cucc. Jó lesz az, nem kell félni! -
skristof #1932 ha van egy csöpp eszük, akkor csak a képzeleted szabhat határt, és akkor a modderek sokáig életben tarthatják a játékot
igaz, akkor ők nem tudnak olyan sok rókabőrt lehúzni róla... -
#1931 Én arra leszek még kíváncsi, hogy mennyi szabadságot engedő SDK lesz hozzá... -
#1930 Mivel nem került bele kardvívás jelenet, ezért tulajdonképpen tökfölös lenne. Ha mindent bele akartak volna rakni, akkor talán 2025-ben ki is jönne, csak hát addigra egy kissé meg lenne kopva a grafika. -
#1929 vágás kérdése -
#1928 végülis nem áll messze a valóságtól, amikoris nagy tömegeket mozgatnak trükkösen -
Since #1927 igen -
#1926 sztetek majd ki lehet a kész filmeket menteni, hogy azt media playerben lejátszuk?:D -
#1925 -
#1924 Eszmeralda, izaura , csacka angyal stb -
#1923 Nem lesz középkori csata sem?:(((( Akkor mi lesz? -
#1922 Kérem már csak ebben (és a Heroes V-ben) van minden reményem a sok csalódás után az utóbbi években...
Ha csak a fele igaz lesz amit ígértek megveszem. -
#1921 Jaaa, nem néztem, hogy pontosan melyikre ment a válasz, csak azt, hogy nekem. :D -
#1920 én a képre értettem, nem rád.
:) -
#1919 Azért azt megjegyzem, hogy ez a megoldás erősen díszletfüggő. Ha van három olyan kameraállás, ami három teljesen különböző helyszínt mutat amikre ráférne a maximális extraszám, akkor talán (TALÁN) lehetséges, hogy külön extrákat használva kameraváltásoknál ki-be rakosgatva őket külön szerepekre elérhetünk egy nagyobb szereplőszámot, de ez csak illúzió lenne.
Mindez csak a saját okoskodásom, közel se biztos, hogy ezt megcsinálhatjuk a játékban, csak nekem így lenne logikus. -
#1918 állat!!
-
#1917 A "hatalmas" háborúk inkább a középkori témákban fordulnak elő, amiket nem lehet majd forgatni. A modern hadviselésban inkább a kislétszámú csapatok a jellemzőek, amire pont megfelel a max 16 fős extra szám. De az ötletesek ezt is sikeresen kiegészíthetik a kamerakezeléssel aká 32 vagy akár 48-ra is. -
#1916 nem lesz hatalmas háború:'( -
#1915 És kitudja, későbbiekben talán egyéb trükközéssel (új "extrák" készítése, bevitele, esetleg patchek) méginkább meg lehet oldani... Nah, mert ez is az a játék lesz szerintem, ami kiabálni fog a későbbi supportért. :) -
#1914 Max 16 az extrák száma, de trükkös kamerakezeléssel sokkal többnek is tünhet. -
zizzenet #1913 Egy dolog valszeg kimarad a játékból: nem lehet tömegjeleneteket forgatni (népes városi utcák nagytotálban, csatajelenetek). Most legyek szomorú? -
#1912 Nyúbi, na. Ne piszkáld... ;) -
#1911 Direkt nem vágtam le róla, így nem értem a kérdést! -
#1910 Honnan van ez a kép??? -
#1909 Persze, egyértelműen render, de attól még jöhetne. :) -
#1908 Bár ilyen lenne a játék is. :-( -
#1907 :) Jöhetne mááár, még 3 hét. :) -
Még meleg! :) -
#1905 The Lionhead Webcam Collective -
#1904 Vannak webkamerák a lionhead oldalán és a legjobb képeket be szokták rakni a többiek a hivatalos fórumba. :-) -
#1903 Honnan szerváltad? :DDDDD -
Since #1902 Az bizony, nem normális agyára ment a játék biztos ;-) Bár a szája még nem habzik nagy gond még nincs ;-) -
skristof #1901 ez beteg -
#1900 Ez a pofa báze! :D