6506
The Movies & Stunt Effects
  • Duddits
    Én meg remélem nem lesz olyan ez a topikot, mint az NFS topikok szoktak....
  • Omlás
    vihar elötti csend ???????? legalábbis naon remélem :)
  • skristof
    nekem is az volt életem egyik legnagyobb csalódása.. remeve vártam, de nem játszottam vele többet 5 percnél...
  • Hmuda
    A Republic csapatától már nem kell semmit várni, mert már az EvilGeniust is csuklóból elrontották, ráadásul tökéletesen ugyanazokkal a hibákkal amikkel a Republicot. Az egy dolog, hogy a dizájner srác Molyneux-nál tanult, sajna a játékmenet megtervezésében van még mit elsajátítania.

Én is csak a BnW2 elkúrása miatt érzek egy kis szorongást.
  • cenobite
    Nekem az egyik legnagyobb ilyen "játékban csalódás" a Republic:The Revolution volt. Remegve vártam, aztán közel sem hozta azt, amit vártam/vártunk.

Végülis tényleg csak remélni lehet, hogy a The Movies VALÓBAN olyan jó lesz, mint amilyennek gondoljuk.
  • engine
    Én csak attól tartok, hogy úgy járunk mint a B&W 2-vel. Az elvárás olyan magas, aminek végül képtelen lesz megfelelni a progi. Így mindenki szídja, mégha vannak is értékei...

Ne legyen igazam.
  • cenobite
    Szerintem szépen sorban ehhez is ki fog jönni 1-2-3-4 (reméljük minél több) kiegészítő, mint a Sims sorozathoz. Plusz a modderek által készített sok-sok cucc. Jó lesz az, nem kell félni!
  • skristof
    ha van egy csöpp eszük, akkor csak a képzeleted szabhat határt, és akkor a modderek sokáig életben tarthatják a játékot
    igaz, akkor ők nem tudnak olyan sok rókabőrt lehúzni róla...
  • Malakai
    Én arra leszek még kíváncsi, hogy mennyi szabadságot engedő SDK lesz hozzá...
  • Hmuda
    Mivel nem került bele kardvívás jelenet, ezért tulajdonképpen tökfölös lenne. Ha mindent bele akartak volna rakni, akkor talán 2025-ben ki is jönne, csak hát addigra egy kissé meg lenne kopva a grafika.
  • Faterx
    vágás kérdése
  • Faterx
    végülis nem áll messze a valóságtól, amikoris nagy tömegeket mozgatnak trükkösen
  • Since
    igen
  • akyyy
    sztetek majd ki lehet a kész filmeket menteni, hogy azt media playerben lejátszuk?:D
  • akyyy
  • Omlás
    Eszmeralda, izaura , csacka angyal stb
  • Help17
    Nem lesz középkori csata sem?:(((( Akkor mi lesz?
  • Faterx
    Kérem már csak ebben (és a Heroes V-ben) van minden reményem a sok csalódás után az utóbbi években...
    Ha csak a fele igaz lesz amit ígértek megveszem.
  • Hmuda
    Jaaa, nem néztem, hogy pontosan melyikre ment a válasz, csak azt, hogy nekem. :D
  • Serpa
    én a képre értettem, nem rád.
    :)
  • Hmuda
    Azért azt megjegyzem, hogy ez a megoldás erősen díszletfüggő. Ha van három olyan kameraállás, ami három teljesen különböző helyszínt mutat amikre ráférne a maximális extraszám, akkor talán (TALÁN) lehetséges, hogy külön extrákat használva kameraváltásoknál ki-be rakosgatva őket külön szerepekre elérhetünk egy nagyobb szereplőszámot, de ez csak illúzió lenne.

Mindez csak a saját okoskodásom, közel se biztos, hogy ezt megcsinálhatjuk a játékban, csak nekem így lenne logikus.
  • Serpa
    állat!!
  • Hmuda
    A "hatalmas" háborúk inkább a középkori témákban fordulnak elő, amiket nem lehet majd forgatni. A modern hadviselésban inkább a kislétszámú csapatok a jellemzőek, amire pont megfelel a max 16 fős extra szám. De az ötletesek ezt is sikeresen kiegészíthetik a kamerakezeléssel aká 32 vagy akár 48-ra is.
  • Help17
    nem lesz hatalmas háború:'(
  • Malakai
    És kitudja, későbbiekben talán egyéb trükközéssel (új "extrák" készítése, bevitele, esetleg patchek) méginkább meg lehet oldani... Nah, mert ez is az a játék lesz szerintem, ami kiabálni fog a későbbi supportért. :)
  • Hmuda
    Max 16 az extrák száma, de trükkös kamerakezeléssel sokkal többnek is tünhet.
  • zizzenet
    Egy dolog valszeg kimarad a játékból: nem lehet tömegjeleneteket forgatni (népes városi utcák nagytotálban, csatajelenetek). Most legyek szomorú?
  • Carlos
    Nyúbi, na. Ne piszkáld... ;)
  • Ferro
    Direkt nem vágtam le róla, így nem értem a kérdést!
  • quakerman
    Honnan van ez a kép???
  • Malakai
    Persze, egyértelműen render, de attól még jöhetne. :)
  • Hmuda
    Bár ilyen lenne a játék is. :-(
  • Malakai
    :) Jöhetne mááár, még 3 hét. :)
  • Ferro

Még meleg! :)
  • Malakai
    The Lionhead Webcam Collective
  • Hmuda
    Vannak webkamerák a lionhead oldalán és a legjobb képeket be szokták rakni a többiek a hivatalos fórumba. :-)
  • takraj
    Honnan szerváltad? :DDDDD
  • Since
    Az bizony, nem normális agyára ment a játék biztos ;-) Bár a szája még nem habzik nagy gond még nincs ;-)
  • skristof
    ez beteg
  • Hmuda
    Ez a pofa báze! :D