6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    Ej, alap dolog. Azt jelenti, hogy a karakterek szája a bemondott szövegnek megfelelően mozog.
  • Arthas
    Talán azt , hogy az pontosan mit jelent?
    Nekem se mond semmit
  • Hmuda
    Jah, ajakszinkron. Mi a kérdés?
  • akyyy
    ajakszinkron???
  • Hmuda
    A megjelnési dátumon kívül nem sok. Hetente megjelenik egy nagyon béna videó a GameSpoton, mindenki ajakszinkronos filmet követel a devektől, amit sehogy se akarnak megadni. Sokan már azt rebesgetik, hogy ez a funkció is szépen szanálva lett. Én azért még reménykedek.
  • Help17
    Van a játékról hír?
  • cenobite
    köszi!
  • skristof
    aláirás nájszos
    képek meg überállatok
  • cenobite
    [csorog a nyála...]
  • Hmuda
    [CENTER]
  • Help17
    Time Merchant Studios

Szerintetek ez lopás?
  • Help17
    Én megcsináltam movie star makerben dusti ohffmant, johnny deppet, scarlett johanssont, angelia joliet és zeta-jonest
  • Duddits
    Én is. :-)
  • Hmuda
    Nekem már vagy egy hónapja megvan az alap koncepció, de két dolog játszik közre: A) nem mélyedtem bele a PS-be annyira, hogy valami jót is kihozzak belőle és B) lusta vagyok. :-)
  • Help17
    Na csináljátok a studiotok logoját!!:)
  • tomo
    tessek egy mozgathato webkamera
    egy Lengyel varoskaban. jopofa.
  • takraj
    Csak tudnám, hogy ezek hogy működnek....
  • I.C.ram
    Van olyan "webkamera", amit te irányíthatsz az internetről. Magyarországon is vannak ilyen térfigyelő kamerák.
  • Hmuda
    Mivel webkamerával csinálják a képeket és maga a rendszer frissít, ezért nyugodtan lehet webkamerának hívni.
  • skristof
    te érdekesen mozgatnád a webkamerát...

egyébként sztem ez is jó dolog, még mindig több mint a semmi. és überjó poénok szoktak lenni
  • akyyy
    inkább az csak fénykép. webkamera az, ami állandóan élő. és ha már olyat nézek, akkor ilyen "mozgósat", amit bármerre mozdíthatok. :)
  • Hmuda
    Ez csak kép, de a hivatalos oldalon vannak pár óránként frissített webkamerák.
  • akyyy
    ez foyltonos vagy csak kép?
  • I.C.ram
    akkor sem tartom valószínűnek, hogy megcsinálhatdo a Hellraiser soronkövetkező részét :P
  • cenobite
    :DDD

Szemetek! Nemhogy iparkodnának, hogy mihamarabb játszhassunk! Ejnye no! :D
  • Carlos
    Jaaa...
    Szittem a rendetlenség.
  • Hmuda
    Szöveg és a kép kicsit ellentmond egymásnak. :-)
  • Carlos
  • Hmuda
    Ez űberpoén. :D

• Hmuda
    Majd csak megjelenés után szerintem mert most nagyon bizonytalan. Már másodjára hagytak szarban oldalkészítés ügyileg, szóval majd csak akkor folyok bele mostmár, ha 100%, hogy életképes csapat gyűlik össze.
  • akyyy
    Remélem gyorsan lesz hozzá magyarítás, és nem kell várni mint a GTASA-ra:(
  • cenobite
    Szerintem amint kijön a játék, jó lenne egy magyar The Movies "központ", vagy bázis, vagy mittomén mi. Ha másért nem, akkor azért, hogy összegyűjtse a különböző hazai stúdiók oldalait (amennyiben van saját oldala a stúdiónak) és ezek linkelve lennének.
    Ingyenesen letölthető kiegészítőket is lehetne felpakolni - az eredetieket úgyis mindenki a hivatalos oldalról szerzi majd be, amint megvette a játékot.
    Ilyesmi... Majd kialakul, illetve kiderül, hogy lenne -e rá igény.
  • Hmuda
    Asszem alapból nem lesz benne semmilyen komolyabb vérefekt (elvégre "T" besorolásért küzdenek), de majd a moderek... :-)
  • cenobite
    Mindent lehet, csak akarni kell! :DD
  • I.C.ram
    Hát nem tartom valószínűnek, hogy trancsírozást lehet... :D
  • Hmuda
    Cd ügyileg én úgy tippelem, hogy amcsiben 2-4CDs lesz, itthon meg DVD-s. Legalábbis a Fable így fog majd megjelenni.
  • Hmuda
    Az adatbázis még megvan, valószinűleg el fogom küldeni valakinek, hátha ő tud kezdeni vele valamit.
  • Thanatos
    hát szerintem kár votl emgszüntetned mivel amig iylen pangás volt jó hogy nem történik semmi..., addig amig ki nem jön simán lehe tpihentetni iylesmit és utána belevágni...
  • akyyy
    LÁL!!!!!!! Star Trek:DDD képregényeimet megfilmesítem vele:D nem tudja valaki a játék gépigényét és h hány cd-s lesz? vagy 1 dvd? sorry ha vótmá, csak fellelkesítetteka képek:D
  • Hmuda
    Megszünt. Megint rá kellett jönnöm, hogy egyedül nem megy az ilyesmi. Megint jött pár lelkes fiatal és a munka közepén szépen szarban hagytak.

Az egyetlen vígaszom, hogy a TMOnline szolgáltatás elvileg engedélyezni fog saját studió oldalak szerkesztését is, szóval talán ott lehetőségünk lesz feléleszteni a dolgot.