6506
The Movies & Stunt Effects
  • engine
    Nem is mertem.
    Szanaszét röhögtem magam, nagyon állat :D
  • akyyy
    hol lehet letölteni azokat?
  • Duddits
    Vagy A Legyek Ura! Épp most kellett kiolvasnom. :-) Az is tök jó.
  • Omlás
    Egyre inkább kivi vok hogy oldották meg a dolgokat :))))!És már bármikor kint lehet :) azt ha ithon kapni és bejön tuti megveszem!
  • Duddits
    Pál Utcai Fiuk!
  • Malakai
    Jah, meg szinkront is. Környezeti hangokat is lehet, hogy lehet, de ha más nem, akkor majd SDK lesz és akkor majd biztos, hogy lehet. :)
  • cenobite
    Zenéket gondolom rakhatunk be sajátokat...?
  • cenobite
    Tényleg, a könyvek megfilmesítése is jó ötlet! A Káosz Szavát lehet elkezdem. (Bár majd kiderül, hogy mik a pontos lehetőségek a játékban) Az volt életem első fantasy könyve.
  • zizzenet
    Na ja, van benne "lip-sync" is. Kíváncsi lennék, az "árvíztűrő tükörfúrógép" vagy a "Batthyány Lajos" hangsorokhoz hogyan formálja a program a figurák ajkát, hogy a "Moszkvics slusszkulcs"-ot már ne is említsem :))
  • Malakai
    Huhú, jó ötlet, kíváncsi leszek! :)
    Én most olvastam a Pendragon legendáját és az is átfutott az agyamon, hogy meg lehetne csinálni. :)
  • Hmuda
    Én tuti próbálkozok a "Piszkos Fred a kapitány" megfilmesítésével.
  • Thanatos
    amugy könyvek emgfilmesitésével fog valaki probálkozni ? :)
  • Thanatos
    majd biztos lessz olyan keig lemez ami csak új dünnyögésekkel elsz tele
  • Malakai
    Inkább ezek a dünnyögés hangok nem tetszenek, amúgy tetszene és feliratozni, csak nem tetszenek, szóval érteni? :D
    Ja, tudom, lehet akkor saját szinkront (ami úgyis vérgáz lenne :D), vagy saját dünnyögést. :D
  • Hmuda
    Persze hogy nem. Post-production közben úgy kevered a hangokat/zenéket, ahogy jólesik.
  • cenobite
    Engem az idegesít, hogy folyamatosan megy a filmek alatt a zene. Eddig két kisfilmet néztem meg gyorsban - most jön a többi - de ezek alatt folyamatosan volt muzax. Remélem nem 'kötelező'.
  • Hmuda
    Örülök, hogy először "ki lehet próbálni". Ezzel úsztam meg egy BnW2 vásárlást.

A TMO-s filmek alapján máris megvan az első drabális probléma: az előre felvett blabla szövegek iszonyatosan szegényesek. És "szegényes" alatt azt értem, hogy pl nőknél hallottam 2 (kettő) darab szöveget és azt ismételgették. Nagyon lehangoló, hogy aki nem tudja megoldani a szinkonizálást, azoknak a szinészei ugyanazt a blabla szöveget fogják egymás után elmondogatni...
  • cenobite
    Nemá'! Tényleg ma lesz US megjelenés? Ejjjha! Go NFORCE!

Aztán ha majd lehet kapni kishazánkban -------> BUY!

• Malakai
    Coming Soon

The Propshop is where you can spend credit earned from your uploaded movies on new downloadable content for your game.

This area will be online very soon, in the meantime you can still earn your credit, and save up for the best new content.
  • Hmuda
    Megnyílt a TheMoviesOnline szolgáltatás. Lehet menni nézni a filmeket, amíg meg nem érkezik hozzánk is.

LINK
  • Serpa
    dejó.
    így is be vagyok havazva.
    :)
  • Malakai
    Mi a bajod vele? :)
  • akyyy
    ne jezgess ezzel a linkel hallod e!
  • Omlás
    ááá ne is mond :DDDDD
  • ZsZso
    Hehe ... hány tutorial lesz majd, hogyan készítsünk Győzike showt a The Moviesben :)
  • Omlás
    Énmá magamelőtt látom a virtuális izaura és barátokközt nomeg eszmeralda videók áradatát ...... jujjjj bele sem merek gondolni :DDDDDDDD
  • Malakai
    Ez rövidebb, egyszerűbb, de nem csináltak belőlle üzletet és nekem valamiért jobban bejön. :)
  • Hmuda
    Akkor már inkább a ThumbWars. :-)
  • Malakai
    Nah, akik Star Wars fun filmet terveznek, azoknak ezek közül egy klasszikus:
    Store Wars
  • engine
    Én burleszkes megoldásra nagyon vevő lennék a korai években :)
  • Hmuda
    Jah, pont aktuális lehet a dolog. :-)
  • Omlás
    Kitudja lehet reggel arra kelünk hogy fent van NForce-on azt du már lehet normális helyről tölteni !! Bízzunk benne de ha mégse akkor is már csap pár nap és lehet rendezni a Jurassick Park nyóvat meg a Stár Wárs 10 -et stb stb ....
  • Malakai
    Hú, akkor az esti imába ideje lenne belefoglalni, hogy hozza az elvárásaimat? :D
  • joe69
    movies, nfsmw, matrix...huzos lesz ez a november, de nem banjuk asszem:)
  • Hmuda
    Holnap US megjelenés, lehet izzítani az NForce-ra az F5-öt.
  • Help17
    De hát mit köt bele ilyen baromságba, az ilyenek...
  • zizzenet
    Ja, értem. Köszi.
  • Ferro
  • Help17
    menj a francba, nem mindegy neked? ha csak ennyi hozzáfűzni valód van a dologhoz akkor fölösleges volt írnod
  • Hmuda
    Úgy, hogy az egész demo dolog köztudomású tény a hivatalos fórumon. A megjelenés után a StarMaker még azoknak is elérhető lesz, akiknek még a játék sincs meg (hacsak nem kell CD-kulcsot beírni ha le akarod szedni a hivatalos oldalról).

Az egész előrendelési dolog csak abban merül ki, hogy akik előrendelik, azok idő előtt megkapják a SM demo változatát, ami már így is elérhető azoknak akik nyitott szemmel járnak a világban. Egyesek már egyenesen mozijegyek mellé kapják a SM demó lemezét.