6506
The Movies & Stunt Effects
-
zizzenet #2019 Na. ezt meg te honnan veszed.
Az only szóval kapcsolatban részben igazad van, mint az érem egyik oldalán. De ha mindenki megkapná, nyilván úgy mondaná, hogy a játékhoz mellékelve van egy ilyen program, nem pedig, hogy az előrendelők kapnak belőle. -
#2018 Akkor lenne "csak" preordereseknek, ha úgy lenne megfogalmazva hogy "StarMaker is only available to those who pre-order the game."
Jelenleg a preorderesek még mindig csak a demóCD-t kapják meg. Se többet, se kevesebbet. -
zizzenet #2017 És ezt a hülyeséget te hol olvastad?
Stephen Hood szavai egy 2005.10.30-án készült interjúból:
"StarMaker is available to those who pre-order the game."
Hasonló utalásokat olvastam már korábban is.
-
#2016 Egy üzibe nem bírnád leírni a kommentjeid? -
#2015 hát nemtom, egy megnéztem jó hosszú videó, de ugyanazoka helyszinek voltak benne:( -
loserman #2014 és zeket a filmeket rá lehet rakni a winyóra aviba? -
#2013 eh vajh hányat kell még aludni?
és utána érdemes lesz-e fentmaradni? -
#2012 ami gondolom folyamatosan fog bővülni -
#2011 közel 300 helyszín lesz. -
#2010 ahogy látom a helyszinek ugyanazok lesznek:( -
#2009 Alig vráom hogy csináljak egy olyan filmet amiben az összes oscart megnyerem!!!:D:D -
#2008 Remélem netről majd lelehet tölteni hozzá az adott kor színészeit, rendezőit stb stb. -
#2007 de vároM!!! -
#2006 Szerintem BIZTOS, hogy nem egy primitív sims klón lesz. Talán lesznek hasonlóságok, de a játék alapkoncenpciója teljesen más. -
#2005 remélem nem -
#2004 Szerintem egy nagy koppanás lesz a játék. Nem lesz ez más, mint egy sims klón. Lefogadom, hogy majd folyamatosan kell basztatni a színészeket, ahelyett, hogy filmet lehetne csinálni. Majd jól kiszúrják a szemünket egy primitív filmkészítés opcióval. -
#2003 te meg mit tékelsz?? -
#2002 Én is!
Ték! :-) -
loserman #2001 jaaaaj, de várom már -
#2000 Itthon örülhetünk ha huszadikán kézhez kapjuk. Amúgy hivatalosan 8 és 11 között jelenik meg és inkább a későbbi legyen beírva, mint hogy az esetleges késés miatt itt hallgassuk az újregek rinyálását. Inkább hallgatom, hogy örülnek az esetleges korábbi megjelenés miatt. -
#1999 November 8-án adják ki...
-
mentos-boy #1998 Köszi! -
#1997 aham akkor bocsi!
csőváz -
#1996 Tévedés. Láttam, hogy kéri és átírtam neki. -
#1995 okok de amikor o irt akkor már ott volt:S -
#1994 Most javítottam, szóval nem kell leszólni. -
#1993 bazz ott van fenn!!!!!
OLVASS! -
mentos-boy #1992 Halihó!
Valami közelebbi dátumot lehet már tudni a megjelenésről? -
#1991 És ezt a hülyeséget te hol olvastad? Gémszarban? Csak tőlük telne ki, hogy ilyen blőd baromságokkal traktálják a hiszékeny olvasókat.
Minden változat elméletileg tartalmazni fogja a StarMakert, vagy ha nem, akkor még mindig le lehet majd tölteni a hivatalos oldalról (már külön rész is van neki, de egyelőre "Comming Soon" üzenettel le van tiltva).
Ha meg a demó akcióra gondolsz akkor azt inkább ne részletezzük, mert csak fejeket lehet benne buherálni, de másra nem jó, meg hát amúgyis már a fél világ hozzájutott. -
#1990 Majd warezból! ;) -
zizzenet #1989 Szemráncolva olvastam, hogy csak a "preorderesek" kapnak StarMaker programot. Az egyszeri vásárló, aki megveszi a boltban a portékát, nem is részesül eme feature áldásaiból? -
#1988 Járok is :D -
Since #1987 Hmmm 800x600as monitor...Asszem kell hogy vegyek egy monitort ;-) -
#1986 -
#1985 na, örömtáncot járhatnak a gef 4 mxesek :))))) -
#1984 The Movies SysSpecs -
#1983 HA az EA-n múlik akkor csianáltak egy Sims 2 superstars Director editiont -
#1982 tökéletes, -
#1981 "broűá" <<< ezt kifejtenéd lécci? ;) -
#1980 áhhhhhhhhh:D
amugy az h erőmű semmi. Call of duty2 höz is ott vana gépigány hogy milyen magas, nekem a közelébse sincs a gép, mégis úgy fut hogy broűá!!!