6506
The Movies & Stunt Effects
  • Thanatos
    ucso pár regény kivételével (beszerzés folyamatban :P) összes magyarul regény emgvan és olvastam is őket :)
  • Thanatos
    tom telhetetlen vagyok de nekem tetszenne ha enne vlamai menete és nem only filmkészités de sztárosdi emg tulzás, ne is mondjátok reménytelen vagyok :P
  • Thanatos
    hát emglátjuk, mongyuk ez még nem lenne olyan vész mint ez a sztár életesdi..., nekem oylan mód tetszene hogy nem sand boy de te kapcsolhatod be és ki a külömbözö ficsöröket (mint pl a fejlődés, szát élet meg hasonlok)
  • Malakai
    BTechet meg én olvastam keveset, pedig az is jó, csak valahogy eddig úgy távol volt tőllem. :D
  • Thanatos
    bazz előre tudtam!! :DDDD pedig erről se ovlastam spec, nade msotmár kijöhetne valahol hogy kiprobáljuk és utána remegve lehessen várni hogy mikor hozzák be mo-ra is (a másik fajta végkifejletre nem szivesen gondolok :/)
  • Malakai
    Én úgy tudom, hogy van egy mód, ahol minden adott, nincsen sztárodás, se pénz, se stúdió építgetés, semmi, csak csinálod a forgatókönyvet, díszletek, karakterek, stb bepakolását.
  • Hmuda
    Jah, Sandbox-ban magadnak olyan cuccokat lehet beállítani, hogy ihaj.
  • Thanatos
    én csipem sw-t de nálam is jócskán Asimov és btech után rangsorolva azért :)
  • Hmuda
    Tudtom szerint időrendben jönnek a találmányok és előfordulhat, hogy a feltalááló téged kér meg hogy leforgasd az első olyan technikával készült filmet ami nagyon nagy reklám lesz az adott filmnek.
  • Malakai
    Mielőtt Thanatos megilyed, ezek elhagyhatod, ha csak az-az egy célod, hogy egy filmet megcsinálj! :)
  • Thanatos
    hát pénz nem lenne baj ha van de sztárélet, heh... :(
  • Thanatos
    nekem is tetszik bár annyira abba nem vagyok benne
    őszintén bevallom ca könyvbe csak beleolvastam pár odlalt egy havernál az nem tünt rossznak, a film katasztróka de azon spec meg se lepődtem :D (amugy btech is neo feudalizmus, elgalábbis tásadalmi rendszert tekintve :P)
  • Hmuda
    Van fekete-fehér. 1920-tól végig fel kell fedezni a különféle filmes technikákat: szines kép, hang, újabb pirotechnkiai fogások, stb.
  • Thanatos
    ha tényleg iylen mélységig benne lesz ahogy irod az erősen pozitivum (csak nehogy iylet emgjátszanak hogy ki kell "fejleszteni" a szines filmet hogy hazsnálhasd vagy hasonlo :D)
  • Malakai
    Én is nagyon szeretem a dűnét, de nálam Asimov űberel mindent. :) Lehet megkövezni, de nekem SW annyira nem jött be regényben. :D
  • Malakai
    A sztár élet is ugyanúgy benne van, de nyugi, van külön csak forgatási (pénz nélkül, ha jól rémlik) játékmód!
  • Hmuda
    Nekem Sci-fiben favorit a Dűne. Az a neo-feudalizmus nagyon jól fel van építve.
  • Thanatos
    őőő
    Unhappy actors will throw tantrums on the set. Get used to it!
    simsclone szagot érzek :( remélem csak halucinálok... :((
  • Malakai
    Szerintem lehet, a gyűjtőoldalon az is ott van, hogy milyen nyersanyagra, milyen géppel, milyen utótechel lett forgatva. :) Szóval szerintem lesz fekete-fehér.
    Én erősen gondoltam is rá, hogy abban kéne. :) (És nem azért, mert az olyan trendi-kúl, hanem mert szeretem. :D)
  • Thanatos
    amugy egy krédés amire nem emléxem hogy ovlastam volna választ valahol: csak ilyen fullextrás csili vili hollywood-i filmeket lehet majd csinálni vagy lehet majd pl fekete fehér, esetleg néma filmet is? 8hümmögés nélkül :P) mongyuk utobbit valszinű igen emrt gondolom midnent be lehet majd állitani de fekete fehérre kiváncsi lennék :D beprobálkoznék pl pár dokumentumfilm utánzattal ha lehetne :D
  • Thanatos
    amugy nekem tulképp 3 scifi univerzim van ami a nagyon bejön btech univerzum és Asimov univerzuma holtversenyben nekem a very best és utánuk meg sw univerzum :) mongyuk sw regényeket szeritnem simán meg lehetne filmesiteni, sok nem olyan vészes...
  • Thanatos
    most olvasom a 4. részét bár eddig is szereztem...
    és már tudom mire izzitom be karácsonyilag a rokonokat 8 a maradék, bár lehet + a kiegészitő kötetek..., bár lehet addig még megveszem az 5öst, nemtom pontosan hányig van összesen...)
  • robotnyk
    az a kisebb baj, a micromanagementet viszont tényleg többen is írták, és hosszútávon unalom lehet a vége
  • Hmuda
    A repetitív mikormenedzsment tényleg gond lehet, mert más bemutatók is említették, de az UI mások szerint tökéletes, ennél jobb nem is lehetne. Inkább adok olyan cikkírók véleményére, akik többet játszottak mint a GameSpy-os "elsőnek írok TM bemutatót" cikkíró.
  • Hmuda
    Bocs rosszul fogalmaztam..."pedig azért Asimov is nagyobb kaliberű."

A hasonlót arra értettem, hogy mindkettő sci-fi és több tízezer éves történelmet ölel fel a ciklusuk. :-)

Amúgy Asimov ügyben elég tájékozatlan vagyok még, karácsonyra akarom beszerezni a nemrég megjelent válogatást az univerzumáról.
  • robotnyk
    GameSpy review

Pros
    Great theme and sense of humor; editing and sharing movies is a blast.
    Cons
    Repetitive micromanagement-heavy gameplay; less-than-ideal interface.
  • Malakai
    Igazán komoly műveket nem lehet szerintem..
    De én pl gondoltam a vörös halál trilógiára, ami elég laza kis, kimondottan filmes jellegű könyvecske. :)
  • Thanatos
    hát én őszintén emgmodnom asimovot többre tartom személy szerint mint dünét midnen szempontból :) amugy ezt mondtam énis hogy szerintem is reménytelen de azért megprobálni emg lehet nem? :D hátha nátha :D mongyuk ez a gáz hogy azok a könyvek amik nekem bejönnek majdnem mind elég nehezen megfilmesithetőek :D
    még egy oroszlánkölykök-et se nagyon lehet igazán jól visszaadni szvszs, bár jobban belegondolva ez midnen könyv megfilmesitésére igaz szinte, mkre jobban mikre kevésbé... :/
    ui.: a düne film tényleg kudarc volt :P
  • Hmuda
    Reménytelen próbálkozás. Azok könyvben jók, de megfilmesíteni közel lehetetlen. Még az eddigi Dűne próbálkozások is kudarcként vannak elkönyvelve, pedig azért Asimov is hasonló kaliberű.
  • Thanatos
    kellett? bazz ha anno gimiben nekem iylenek lettek volna kötelezők de örültem volna :D
  • DJviolin
    Pal street boys
  • Thanatos
    én Asimov müveit filmesiteném emg szivesen de nem tudom menyire lesz alkalmas ilyesmire a game... (főleg hogy szvsz a valóságba se siekrülne senkinek nagyon emgfilmesiteni, de azért egy próbát megér :D)
  • drop
    igen csak az ö képe se jó de jöhetne már csak félek a csalodástol
    pl bw2
  • Hmuda
    Mostmár igen.
  • drop
    nem jó a kép
  • Hmuda
    Talán ez a legbiztosabb bizonyíték a piszoknagy mázlijukról: LINK

Ó hogy rohadna szét az Activision a piszkos üzletpolitikájukkal meg igérgetéseikkel együtt....
  • Malakai
    Jöjjönmá-jöjjönmá-jöjjönmá! :D
  • Hmuda
    Hivatalos fórumon már német és spanyol emberkék mutogatják a screenshotokat.
  • akyyy
    ki mondtA?
  • Hmuda
    Na most meg már Németországban kapható. Ekkora kavarás még a BnW2-nél se volt.