6506
The Movies & Stunt Effects
-
Thanatos #2139 nézőpont kérdése, nekem pl az iylen fanmoviek ből elég kevés jön be (100-ból 1...) pedig némelyik mögött azért elég komoly technika is van :) -
#2138 hat, kreativitassal sok mindent lehet potolni, meg azert kicsit mas elmeny:) -
Thanatos #2137 na meg tegyük hozzá hogy filmforgatáshoz azért oylan eszközök is kellenek ami nem két fillér :) -
Thanatos #2136 hát jah, csak kinek van arra ideje :D mongyuk ha tényleg oylan pepecselős lesz ez mint aminek mondják (amit spec imádnék, szeretek pepecselnia dolgokkal :D) akkor erre se lesz :( -
#2135 jah, nekem is ez jutott eszembe, ha nem tetszik, hogy keves dolgot lehet csinalni mi sem egyszerubb mint fogni a csaladi kamerat es csinalni egy filmet. -
Thanatos #2134 hát lehet, mind1, mint mondtam majdmeglátjuk milyen elsz, rmeélem mégis az év játéka lesz belőle -
#2133 Ha ilyen szintű játék kellene, akkor várhattunk volna 2025-ig. -
Thanatos #2132 #2129... ilyenekből szoktak lenni sajnos a legnagyobb csalódások lenni, tapasztalat... :( (kivétel erősiti a szabályt persze de biztosan előre tudni soha nem lehet semmit se...) -
Thanatos #2131 egyrészt én se határok nélkülre gondoltam csak eddig amit hallotam az alapján picit tul behatároltnak tünik nekem... 8ne legyen igy...) és nem azt modnom hogy ne legyenek határok, csak azt hogy dönthesse el a felhazsnáló hogy ő milyen mélységbe akar beleszolni a dolgokba (akár optionsba egy nehézségszinthez hasonlo beállitással is, vagy egyenként ki be kapcsolásos mdoon ugy hogy van egy ajánlott beállitás kombo is pl.) én mindig ezt mondom hogy elgalább porbálják minimálisan a játékosra bizni hogy eldönthesse hogy neki mi a jó és ne csak ők döntsék el..., de hát ez hiu remény, ilyen game elég ritka :(
midn1 higyétek el én remélem a legjobban hogy ezt benéztem és nagyon kellemesen fogok csalódni... :) ámen -
#2130 Azért ez más! ez nem elhet csalódás! -
Thanatos #2129 hány gamre mondtam én már ezt..., és egy életre megtanultam hogy ne tegyem többett... :( -
#2128 Nem lehet korlátozások nélkül az ilyesmit élvezhető játékként megoldani. Aki korlátok nélkül akar filmet csinálni az vagy vegyen egy kamerát és szerződtessen le szinészeket, vagy szerezzen be egy komolyabb 3D programot.
Már sokszor lett hangsúlyozva: ez játék és nem filmkészítő szoftver. -
#2127 Biztos hogy kurvanagy játék lesz!!! Ez nem elhet fos, max nem olyan jó. De fos tuti nem. -
#2126 Gépigény mi lesz?Ajánlott gépigény? -
Thanatos #2125 hát sztárcsinálásból van elég a retek klubon meg a tv2-n, még sok is :D -
#2124 de ugye lehet majd egyből "modern" filmeket is csinálni? szal nem csak carreer (vagy milyen) mód lesz? -
#2123 Persze szuper filmeket fogok csinálni!!! Leverek itt mindenkit!!!:) -
#2122 sztem is vagy kurvanagy játék lesz vagy egy fos...
9. legnépszerűbb téma -
#2121 és ha megvan a film utána milyen lehetőségeid vannak?Mennyire lehet beleszólni pl a reklámkampányba?Az is vmi csúszkás megoldással lesz? -
#2120 Számomra a filmstudi menedzselés a lényeg. Végre egy játék amiben ez szuperul megvan csinálva, a studi rendszer, s ztárcsinálás, az oscar
Csoda!
-
Thanatos #2119 hát nemtom, én utálom ha pont egy kreativitást igénylő játékot korláoznak be igy..., nem azt mondom hogy ne legyenek előre belőtt dolgok de ne CSAK azok legyenek , legyen választási lehetőség ilyen szempontbol is..., nah mind1, majd meglátjuk... (mondta a vak és mgése látta meg :/) :(( -
#2118 Ott a pont. A filmezés csak egyike a három fő aspektusának a játéknak. Érdemes ezek alapján kezelni a dolgot. -
Thanatos #2117 akkor mi? a simsezés? :((( -
#2116 Jah csak ennyi. Kiválasztod a helyszínt, azon belül a jelenetet, azután a jelenthez szinészeket rendelsz, a sliderekkel állítod a jelenet intenzitását, a kameraállást (csak előre lefixált kameraállások vannak, mert azokra is tekintettel kell lenni, akik nem rendelkeznek operatőri diplomával), ha a díszlet engedi akkor az időjárást, a fényhatásokat, stb, stb. Aztuán leforgatják a jeleneteket, mehet postproductionbe, ahol szépen úgy csűröd csavarod amíg meg nem felel az elvárásaidnak (kiszeded a fölös részeket, hangulatkeltő snittekkel tarkítod (lásd Live Bite filmecske), zenéd, párbeszédeket, feliratot, miegymást raksz alá) és mehet a moziba vagy a TMO-ra. -
#2115 Hát szerintem nem a forgatás a lényeg ebbena játékban az csak egy nagyon jó plusz dolog. -
#2114 Rakja má fel vki vhova!!!!!Játszani akarok!
-
Thanatos #2113 asszem be is fejezem a tájékozodást emrt csak egyre psszimistább leszek..., de ennek is van jó oldala, hogy nem leszolyan nagy csalodás, max csak kellemes csalódás :DDD -
Thanatos #2112 épp ezt a részt ovlasgattam a review-ban és hát én azért picit el vok keseredve, remélem vlaamit benézett vagy én értlemeztem rosszul de olyat irtak hogy előre megvan az egész jelenet te csak ilyen kameraállást emg világitást csinálhatzs emg a kiválasztott jelentben, azt kész (igaz irta hogy iylenből sok van de akkor is... :() -
#2111 Énnekem ilyenek talányok még: Mennyire lehet befolyásolni a kamera helyzetét/mozgását, bevilágítást.
Igaz, mentségükre szóljon, hogy közel se néztem meg az összes videót. :D -
#2110 Nem nagy talány azért. Van jónéhány díszlet, azokra lehet rengeteg jelentet rakni (7000+ jelenetmenyniséggel számolhatunk). Aztán ezeket lehet úgy variálni megvilágítással, milliós kosztümvariációkkal, megymással, hogy lehetetlen lesz két egyforma filmet forgatni. -
#2109 Sztem ez a játék vagy rohadt jó lesz vagy naon szar.én mondjuk aggódom h néha beüt majd a simses utóérzés,persze jó buli ha nevelgetheted a színészeket meg ilyenek de reméljük nem lesz túlzott hangsúly rajta. -
#2108 AKAROM! -
#2107 Már most lehet az alább belinkelt oldalon. :D -
#2106 Ez a nagy talány még, mi csak találgatni tudunk. :) -
#2105 Azért kivánics leszek én nagyon ezekre a homebrew filmekre :) Előre látom a gyöngyszemeken fetrengeni fogok. -
#2104 Azt tudja vki h egy egy jelenetbe milyen részletességgel szólhatunk bele? -
Thanatos #2103 mongyuk én tülképp nem is örülnék ha ma kijönne, igy is elég szar az arányom egy bittorent oldalon msot meg tovább kell majd rontanom :(( :P -
#2102 Áá, ez még nem az, várj csak! :D -
Thanatos #2101 vihar elötti züröszavar :D -
#2100 Hogy beindult az élet. :-)