6506
The Movies & Stunt Effects
-
#2342 Szerintem azért is nyomingerek a TMO-s filmek, mert 2-3 percben nem lehet normális dolgot alkotni. Persze fantáziadús emberkék évezetessé tudnak egy 3 perces filmecskét is tenni, de ezexerint ilyenből kevés van a TMO-n.
Sztem a háborús sem nagy szám - mármint ha a "story"-t nézed -, de egész jól meg van csinálva. -
Etelkozi Vata #2341 Akkor nem lőttem nagyon mellé, és ez egyben jó hír is, mert lehet magyar feliratos filmeket csinálni. Mongyuk nemzetközi publikációban a mi nyelvünk nem lesz hatásos. Marad az angol.
Vazze, ha kipróbáltátok a játékot és tényleg megfelel majd az előzetes elvárásoknak, megveszem. Nálam warez szóba se jöhet, mert se peccs, se frissítés, se semmi általában nem műkszik olyankor.
Emberek, jön a karácsony tessék Moviest kérni jézuskától és előre elkérni, majd a tokot beteszitek a fa alá! :) -
#2340 Mert már így is rossz az arányom...nem csak sebességről szól a torrent... -
tomo #2339 ahogy nezem mindenkinek max sebesseggel maszik lefele, szal nem tom miert fanyalogsz. -
#2338 Hm, akkor mehetek torrentezni? :-( -
#2337 Feliratot postproduction-nél lehet belerakni, de szerencsére a bugyita szövegbuborékokat elvetették és konzervatív filmfeliratozás lesz.
Vagy rábízod a gépre, de akkor tudtom szerint nincs felirat csak blabladuma. -
#2336 Még jó hogy akkor jön ki, mikor nem vagyok itthon. -
MelWin #2335 Gondolom... Én mondjuk megcsinálom majd filmet, és szövegeket átküldöm kanadai ismerősömnek, hogy fordítsa angolra. Így elkerülhetem, hogy nyelvtanilag ugyan helyes, de "angoltalan" párbeszédeket produkáljak :) -
Since #2334 Ne offoljunk inkább a játékról szóljon a topik...Köszi -
Since #2333 Ismert világnyelv az mit jelent? Német, angol, francia? -
Thanatos #2332 pontosan..., ha minden kiadó igy probálné visszaszoritani a warezt szvsz fele enyi waezolás nem lenne sehol se mint most...
ha eléggé bejön a game énis meg fogom venni, ha meg nem nem, ennyi, jó 5let tőlük..., mig a sf3al és egyébb balfaszságokkal csak elrettentik az embereket... :( bár minden kiadó és fejelsztő igy állna a dolgokhoz -
Etelkozi Vata #2331 Két lehetőség lehet.
1. te magad gépeled be, hogy mikor milyen szöveg jelenjen meg.
2. Az ai screenplay writer által megírt szöveg jelenik meg, tehát a gép generálja (és persze az ismert világnyelvekből válogathatsz)
Szerintetek? Hmuda? -
Thanatos #2330 nem neked, sorry hogy kimaradt a válasz :) -
Since #2329 Igen...Mondjuk a háborús nemtudom hogy láttátok eléggé ötletes szerintem :D És jól is van megcsinálva...
Egy olyan kérdésem lenne hogy bármilyen szöveget belehet tenni a filmünkbe? Angolul nemnagyon tudok így magyarul lesz...Esetleg ha valaki majd tud egy két mondatot lefordítani nekem :D Párbeszéd buborékot be lehet rakni a movie-ba? Eddig csak feliratot láttam... -
MelWin #2328 De az alapötlet zseniális... 1. érdekesebb tőle a játék 2. okosan, durva fenyegetőzések nélkül beszélnek rá, hogy vedd meg az eredetit, mert megéri... -
#2327 Telen van a TMO pocsékabnál pocsékabb filmekkel, amik olyan szinten bénák, hogy fogalmam sincs miért töltötték fel őket. És tízből kilenc film ilyen. -
Since #2326 Ezt nekem írtad? Én nem reklámoztam semmit :D Torrentről kb. holnap érdemes próbálkozni ha már meglesz egy két embernek, még nagyon új a játék -
Since #2325 A szavaízatok alapján kapod a zsetont nem? lőfordulhat az is hogy egy szavazatot se kapsz azt szevasz :-) -
Thanatos #2324 egyrészt en reklámozd azt az odlalt másrészt emg fentvan de csak crakces verzsön amihez nem füllik a fogam :( -
Thanatos #2323 hazsálom énis csak nekem az hogy valami fél év alatt jön le nem nyerő..., ritka cuccokra jó de ilyenre inkább nem eröltetném :) -
MelWin #2322 De durva... minél jobb filmet csinálsz, annál több virtuális pénzt kapsz, és annál több új fícsört tudsz letölteni. Na ezért kell eredeti serial :) -
Since #2321 Ajánlom az emule softwaret...Könnyen átlátható, kezelhető -
MelWin #2320 The Propshop is where you can spend credit earned from your uploaded movies on new downloadable content for your game
-
Thanatos #2319 énis igy érzek valahogy :)
alchohol cloneos verzsönre nem tud valaki egy torrentet? mert még sehol se nem láttam sehol :( -
MelWin #2318 Jó lesz ez a game... És gyanítom, hogy nemsokára jön hozzá kiegészítő, valamint tuti lesznek fanpack-ek, új tárgyakkal, texturákkal. A háttérparavánokra már most csinálgatják a képeket, le lehet szedni egy rakattal. -
Since #2317 Én először megnézem hogy milyen és csak utána veszem meg...Bár sokat várok ettől a játéktól de ki tudja hogy milyen...Parázok kicsit... -
#2316 Én is a TMO miatt fogom megvenni eredetiben. -
#2315 Remélhetőleg leszedem, valaki beszerzi nekem amcsiban, átküldi a kulcsot és ha minden jól megy, akkor talán fogom tudni használni a TMO-t... -
zizzenet #2314 A jelenlegi helyzetet nézve (ld. korábbi hozzászólások Automexszel és az árakkal kapcsolatosan) nemhogy él, de ha lehet, még inkább fel is támad. -
Piko888 #2313 Wanadoo-ra most töltik? Már csak az első cd hiányzik! -
M.A.D. #2312 /...és még írják, hogy haldoklik a w@rez!/ :))) -
#2311 The Movies AlcoholClone
themoviesclone.nfo
Imagine you could make any movie you wanted to. Imagine you could pluck someone from obscurity and turn
them into a superstar. Imagine you had control of an entire movie studio, competing with other studios to
create box office hits and predicting what audiences want--from epic action films to campy B-movies.
With The Movies, you can make it big in Hollywood by building the ultimate movie studio and shooting the
ultimate picture. Choose a script and turn it into a major release. Pick or create actors and locations.
Control budgets, build sets, settle into the director's chair and film a hit.
Just as you can create or modify unique films, you can create or modify actors, customizing their look
and renaming them to resemble anyone you wish. You can even replicate every movie star currently in
Hollywood and remake all your favorite films with them. Anything you've ever read about Hollywood--from
starlet scandals to broken box office records--is right here in The Movies.
* alcohol
* use serial: ANPK-GNJH-A4ZZ-KKZ7-2993
* use sdhider
-
#2310 keresgetem hogy hol is van,,, mgyar warez-on látta vki?vagy fizetősőn? vayg az a legegyszerűbb ha ir egy privit, mert a xxxxx.protect.hu-okon nem találtam -
MelWin #2309 nfo alapján crack+serial. -
Action #2308 Sorry de amikor megnéztem még ez volt beirva.Biztos elbaszták! na mind1 -
#2307 még nincs lent senkinek szal még ijen infokat nemtud senki :) -
cenci #2306 nem irna valaki ilyeneket is:mi ez a játék+milyen+el lehet-e inditani??!
mert eddig még csak arrol volt szó:mennyibe kerül?+-ki-,hogy tölti? -
#2305 de ehhez van key? -
Since #2304 Oks remélem cd3at sikerül letöltenem délutánra most melózom. Anyám nemtudtam megmondani hány darab fájl van a cd3ból :D -
#2303 Most készült el a 2es cd könyvtára, úgyhogy pakolják folyamatosan.