6506
The Movies & Stunt Effects
-
#2302 Sztem végig fent van a 3as cd.
themoviecd3.r51 (3.93 MB) -----------> ez az utolsó -
#2301 Onnan jön nekem is. :) -
Since #2300 CD3bol mennyi van fennt? Most monndtamv anyámnak az instrukciókat hogy tötlse, nem volt egyszerű ... Remélem az összeset felpakolátk, kb 5 perce beszéltem anyámmal ;-) -
Szolnokboy #2299 w...oon is fenn van -
#2298 Nforce-on amúgy 157x15 MB van, nem 103, mint Action írta. -
#2297 Töltöm-töltöm!!!
Bár ahonnan én töltöm még csak a CD3 van fent, de sztem folyamatosan pakolják. -
MelWin #2296 Megelőztél :) -
Pardon22 #2295 én már láttam is egy warezon :P -
Action #2294 Elvileg most rakták fel NFOrce-ra!
2005-11-10 PC Game ISOs The Movies (c) Activision NOGRP 103x15 MB
Szóval szerintem nemsokára lehet szedni lefelé! -
Etelkozi Vata #2293 Én a Digital Jesterstől szokok rendelni, mindenhova szállítanak a világon és ingyért. Persze az nem valószínű, hogy a múvizt forgalmazni fogják, de sosem nem lehessen tudni.
Körül kell nézni a neten, néha ki lehet fogni. -
Szolnokboy #2292 LOOOL -
#2291 Melyik angliai forgalmazó szállít ide is? Az Amazon nem hajalndó balkániakkal közösködni. Olyan kellene ahol van PE.- -
abonyitomz #2290 A játékma még melegeket is tehetünk
( A karaktert az ingyenesen letölthető StarMaker progival csináltam )
-
zizzenet #2289 Na látod, ez a röhej. Külföldről többen is megveszik a "szabályos" áron. Ha a hazai forgalmazó is ugyanígy árulná, akkor tőle vennék meg, nemde? Egyáltalán nem tudom sajnálni a hazai kereskedőket, megérteni még annyira se.
Kicsit korszerűbben kellene gondolkozniuk, nem pedig... ahogy azt nálunk pocskondiázni szokták. -
Etelkozi Vata #2288 Magyarországon nem vesznek játékot. Legalábbis nem olyan mennyiségben, mint az Magyarországtól nyugatra megszokott (a kiadók és forgalmazók számára). Néhány játékból behozatnak az országba a kiadótól (aki mindenkinek ugyanannyiért árulja egyébként) 5-10 darabot, aztán annyi. És ezek menő játékok. Mert többet egyszerűen nem éri meg. Mert nem vesznek belőle többet. Sajnos nekünk, néhány kivételtől eltekintve, nem fussa minden hónapban 2 új progira, mint nyugaton.
Ezért aztán az árak magasabbak, mint ott, ahol jóval többet adnak el belőle és kisebb haszonkulcsal is nagyobbat fognak.
Ez van, de 16 ezer azért tényleg pofátlanság.
Én javaslom mindenkinek, hogy aki vásárláson gondolkozik, az (ha neki, vagy a családban esetleg nem lenne) keressen ismerőst internetes fizetésre is alkalmas bankkátyával és rendelje meg 10-ezerért. Én Angliából soxor (2-szer :)) rendeltem már progit, 10-ezer volt, vadi új játék, és mindkétszer 3 nap alatt megérkezett. -
#2287 Néha nekem is hányingerem van a magyar forgalmazóktól. Én a PS2 játékaim nagy részét németo.-ból rendelem, mert ott jópár ezressel olcsóbb. (San Andreas itt olyan 17k körül nyitott, kintről nekem megvolt 13-ból).
És az a baj, hogy pont emiatt nem nőnek az eladások, és sokan ráfogják a warezra. (Bár tény, hogy a warez sem kedvez ugye az eladási adatoknak...) Ha a The Movies-nak adtak volna egy normális (nem 16k-s) indulási árat, biztos, hogy első körben megveszem. Így azonban várok, amíg olcsóbb lesz, addig marad warez.
-
#2286 Egyetértek! -
#2285 Hát igen.
Ez már nekem is sok egy kicsit.
Az oké, hogy Collector's edition ennyi, de egy turha DVD tokos, 30 oldalas füzetecskével ellátott játék 16 legyen.
Szánalmas... -
#2284 Jaja. Különben szerintem nekik is sokkal jobban megérné a megszabott áron, vagy még egy kicsit olcsóbban adni, mert akkor sokkal többen megvennék. De hát könyörgöm, 16-rongyot nem sokan tudnak-akarnak-hajlandóak kiadni egy qrva játékra. -
#2283 16 ropi???? Komolyan mondom, ez vicc... -
zizzenet #2282 Figyelj, abban teljesen igazad van, hogy a kiadó kiszabta ár, vagyis úgymond az ajánlott fogyasztói ár nagyjából mindenhol érvényesül. Jó ideje a játékok ára Európában és a tengerentúlon lényegében ugyanaz, átszámítva kb. ezer Forint az eltérés országonként. Sőt volt olyan is, hogy itt-ott látványosan olcsóbban adták, mint az ajánlott fogy. ár.
A probléma a hazai forgalmazóval (forgalmazókkal) van, mert Magyarországon a kereskedők nagy többsége eszetlenül és pofátlanul kapzsi. A hazai árak az esetek többségében néhány ezer Forinttal mindig drágább, mint akár a szomszédos országokban. És ez nem amiatt van, mert a magyar határon magasabbak a vámok (amik, elvileg...).
A The Movies előrevetített ára, valamint az Automex most behozott új játékainak szembeötlően magas summája pedig kifejezetten felháborító és igenis indokolatlan.
Pontosabban a lehetséges indokról már írtam korábban (ÁFA-csökkentés miatti csalás), de lehet, hogy a karácsonyi nagy kaszálási vágy miatt csinálják ezt. Vagy egyszerűen csak hülyék. Talán ez volna még relatíve a legmegbocsáthatóbb.
Remélem, most már tisztább, mi miatt tört ki itt a parilazi. -
skristof #2281 hmuda nájszos az xmas fílinges logod :) -
rage at work #2280 Megrendeljük külföldről fele pénzért, mert úgy jobban megéri
A magyar kiadó meg csodálkozik, hogy miért nem veszik itthon a termékét.
S emiatt, mert nem jól fogy, még jobban felviszi az árat.
Érted ? -
Since #2279 Hmuda rendet tesz ebben a topikban, nagyon bízik (bízunk) a játékban. Ez így is van rendjén :D -
#2278 No azért ésszel irogass. -
#2276 #2270 -
bazsi123 #2275 ha meg képtelen vagyok megérteni, akkor segítsetek, hogy megértsem. -
bazsi123 #2274 tényleg nem értem. ha az usában 60 dollár a movies, akkor itt miért nem ugyanennyi forintban? ez a probléma? vagy az, hogy nem csökkentik le a csillagos égből az árakat? -
#2273 Ha visszaolvasol akkor láthatod már kimilliószor leírtuk. Már most unom, hogy képtelen vagy felfogni... -
bazsi123 #2272 akkor légyszi mondd meg, mi a problémátok! -
bazsi123 #2271 azt azért megmondhatnátok, hogy melyik kiadót érdekli az, hogy hazánkban mekkorák a fizetések és mekkora a dollár árfolyam? mi kis piac vagyunk, sőt, van, akinek nem is létezünk piacilag. -
#2270 Mondom hogy ne eröltesd... -
bazsi123 #2269 az, hogy drága? az, hogy a forgalmazó hülye? persze ti és ti innen a fórumról képesek vagytok ez ellen tenni, forradalmat csinálni. mint mondtam, nekem is drága, de nem hőbörgök. -
rage at work #2268 Ha kint 50 USD, itthon meg 16.000 Ft, akkor a kettő nem igazán ugyanaz..
Nézd meg a dollár árfolyamát...
De igaz ez mondjuk a számítógépes újságokra is
Computer Arts magazin a neten megrendelve a kiadótól kb 2500 Ft-ra jön ki,
míg pl most láttam a Kálvin téren, lehet kapni 5.400-ért
Biztos sokan megveszik... -
#2267 Látom még mindig nem fogtad fel agyilag, hogy mi is itt az emberek problémája. Ha ennyire nehéz, akkor ne eröltesd... -
bazsi123 #2266 megjegyzem, nekem is drágák a játékok, de azt az 1-2 gámát, amit tényleg érdemesnek találok arra, hogy ne warezba legyen meg (pl. wow, gta san andreas), azokat kipasszírozom a fizetésemből. évente tényleg 1-2 gáma, és kész. -
bazsi123 #2265 éa addig, amíg a legál szoftverpiacon nincs verseny, mert nem is lehet, az első a sorban annyit kér a termékeiért, amennyit akar, a forgalmazó meg hülye, ha ennél olcsóbban adja el... az árképzés nem arról szól, hogy megnézik, egy fizetésből hány gémet lehet megvenni, hanem arról, hogy a költségeimet kitermeljem plusz jó nagy hasznot rakjak zsebre. és az árképzésért mint mondtam, nem a forgalmazó felel. illetve ő is, de csak részben. valamennyiért ő is megveszi, és nekem van egy sanda gyanúm, hogy egy 12e forintos gámát nem 3e forintért kap meg... -
bazsi123 #2264 szerinted ha a forgalmazó 6e forintot kérne egy új játékért, akkor ahhoz mit szólna a kiadó? -
skristof #2263 -
#2262 de!