6506
The Movies & Stunt Effects
-
Thanatos #2382 van amikor a komp mod se kell néha de jah, enyi az egász, nem tudom miért kell félni a cloneoktól mint a tüztől..., én ha válogathatok inkább clone mindig...
csak most nincs honnan :( (filelisten ugyan van de da még 30 órát kéne várnom :P) -
#2381 Milyen segédprogi?
Regeditben megbuherálod, Win2000 kompatibilis oszt csókolom. Mehetnek fel a patchek, kiegek, ami jólesik. -
Thanatos #2380 hát pont nem, ezt benézted , de mind1 :) -
abonyitomz #2379 de viszont azokhoz segédprogi kell... -
#2378 sztem még nincs lennt senkinek, vagy ha igen max, 1-2 ember, azokmeg még csak most tesztelik...
én erre még 2 orat várgatok -
#2377 Aki már játszik vele: milyen a game? -
Thanatos #2376 feltzalálták ám a clone cd-s gamekat is ám... :) -
abonyitomz #2375 van , patchet hiába teszed a gamera ha crackes...szóval ha adnak ki valami fejlesztői cuccot a warezosok elfelejthetik , irány a boltba megvenni -
zizzenet #2374 Na ja, de ez is a Premiere Edition, ami nyilván drágább a normál kiadásnál. A korábbi ár volt 13 ezer a normálra (ld. PC Dome, HCGamer), ez lett tegnapra 16 ezer. Még mindig szar a helyzet. -
Etelkozi Vata #2373 http://www.tesco.com/entertainment/product.aspx?R=667390&bci=4|Games
Ezt nézzétek meg. Kb. 13 rugóért adják. Azt nem tudom, Mo-ra is lehet-e rendelni. De igazából azért érdekes, mert hátha megjelenik a magyarországi tescoban is, hasonló árom. Ami még mindíg sok, de nem 16 mégse. -
#2372 Hát azért annyira nem logikus... Lásd: FIFA 06hoz is simán letöltök kiegészítőket miközben nem eredeti az enyém. Vagy lehetne sorolni naphosszat a példákat -
#2371 logikus... -
#2370 És patcheket kiegésztőket se tud letölteni a nem eredeti tulajdonos? -
Since #2369 Persze ez egyértelmű...Ha mindeki felmeheten nem venné meg senki sem a játékot szerintem...
OFF
Ez kb olyan mint Diablo2nél...Csak akkor tudsz menni battle netre ha van eredeti kulcsod vagy sorolhatnám a többi játékot de nem teszem..:)
ON -
#2368 2364-t törölni kérem, mert szabályszegő -
#2367 Tehát csak az mehet fel a TMO-ra akinek eredeti? -
#2366 A patchek, kiegek + warez miatt nem izgulok, mert ha tetszik a játék (ami kiderül még bőven a patchek/kiegek előtt), akkor én is beszerzem kintről. -
Since #2365 Gondolom egy accountot kell csinálni nem? -
#2364 látom írtál a bitumeres torrentes oldalra, meg tudnád e mondia hogy amit onnét lehet leszedni, azt ki lehet e majd írni cd-re vagy dvdre? (most azt se tom pontosan hogy ott cd-s vagy dvd-s változat van fent)
a fifával jártam ugy hogy kiírtam, és most senki se tudja magánka átírni, képet csinálni belőle:D -
#2363 Na, ne! A Black and White 2 -nél is eltűnntél 4 órára, majd bejötté közölted, hogy : király! rá két órával visszajöttél közölted, hogy: szar! Ne tűnj el pls.. :D -
#2362 A játékon belül történik a feltöltés. Elékszíted, lemented WMV-be, rámész az "online" opcióra, elvégzed a szükséges pepecselést és mehet is fel. Legalábbis én az eddigi infók alapján így tudom. -
#2361 Igyekeszm, bár ha minden jól alakul akkor majd hajnali ötkor elszakadok és akkor félkómásan beírom, hogy "hűbazzedejó", bár erre kicsi az esély. :D -
Since #2360 Azt szerintem amúgyis eltudod menteni mediaplayeres fájlba, csak nemtudod feltölteni mert serialos a játék. Magyarul (gondolom én) regisztrálni kell egy accot a hivatalos weboldalon ahol bekéri a serialt és azután tudsz oda feltölteni. Valaki javítson ki ha nem így van, ez csak az én ötletem. én így csinálnám :D -
Since #2359 wmv-be azt hiszem... -
#2358 Nemsoká megyek, mire visszaérek (kb. 8) addira írsz egy szép kritikát....ugye? ugye? ugye? [bízzik benned]
-
#2357 ez a TMO ez hogyan működik? szal ha csinálok egy filmet akkor azt csak ide lehet feltölteni vagy ellehet menteni aviba vagy mi? -
#2356 Nekem még négy és fél óra...fél fétig várhatok... -
Etelkozi Vata #2355 vannak -
#2354 oO nekem má lentlenne ha nem írtam volna be rossz jelszót a letöltésnél oO szal csak most kezdtem el :( -
#2353 Nekem még másfél órám van, hogy lemásszon (most jár a kettes cd felénél), aztán viszem haza izibe'! :D -
Szolnokboy #2352 most végülis a wareznek vannak valamilyen letöltéses,patches,updates hátrányai ?? -
Since #2351 Oksi :) -
#2350 Passz, most ér le az utolsó file, de elvileg valami minimális GTA beütésű Western csihipuhi. De inkább maradjunk a TM-nél. :-) -
#2349 Ja és köszi, sajna Santa nem fért rá a logóra látható méretben, szóval maradt ez a kettő mert róluk volt bundás kép. :-) -
Since #2348 OFF
Írtam a Gun topikba de senki sem válaszol...Milyen játék az?
ON
Sry -
#2347 Szerencsére felkerült privátba, szóval most kezdem el szedni. Addig elleszek a Gunnal. :P Utána jöhet a menet. -
Since #2346 Majd várom a véleményeket a játékkal kapcsolatban :D -
Etelkozi Vata #2345 Sztárjátékoknál valóban, mert ott a peccseket is törik, mint a ropit.
De kevésbé népszerű játékoknál nem. Pl. Cycling manager. Az 1.0-át mindíg törik, aztán tolynak rá, mongyuk az starforceos. -
#2344 pedig müxik az:) -
Thanatos #2343 oks csak gondoltam nem hagylak a homájban hogy azt hidd hogy neked irtam azt :)