1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
#824 hát a megjelenése nem a legjobb:) Kicsit frankeinstein-es, de megteszi. Viszont jóarcnak tűnik, és jó játékos, na ez a lényeg! -
bobo22 #823 Amúgy Frank Ribery az egyik hivatalos arca ennek a kampánynak, szerintem jó választás, mert van megjelenése... (:)) És az egyik legjobb manapság. CR7 és Messi mellett.
Ez pl egy picit elüt a hagyományos sportszerreklámoktól :P
http://www.indavideo.hu/video/Ribery_rozsaszinben_latja_a_vilagot
-
csaszi21 #822 Azt hiszem, azért nem csak élvonalbeliek és grundfocisok vannak a világon, szerintem a kettő között már azért simán vesznek ilyen típusú cipőket is. Nyilván az fogja, aki megteheti, de ez már másik téma. -
#821 Jó az biztos, h drága, de nem próbáltad még soha fel? jobb boltokban fel lehet próbálni, és rúghatsz is benne egyet-kettőt. mondjuk ez olan, h egy ilyen kaliberű cipőt az ember megvesz, nem próbálgat:D Én a fiamnak megvenném, ha ezzel előremozdítanám a karrierjét! Józsika meg ne menőzzön, mert megverem:D -
pinnacle #820 FAIL
#813 : DOUBLE FAIL
#814 : Single Fail
:Ccccc
-
#819 Józsika csak menőzni akar, Ferkó akar a profi lenni :) -
#818 hát attól függ, h józsika mennyire komolyan indul neki a dolognak, mert ha teszem azt profi játékos akar lenni, és a szülei vesznek neki egy ilyen cipőt, akkor igencsak megnő az önbizalma, és hidd el, h jobban is fog játszani;) -
Accera #817 Profi szinten lehet, h különbség.
De, ha Józsika és Ferkó focizik a grundon, akkor nem ez számít ;) -
csaszi21 #816 A cipő azért jelentősen tudja befolyásolni a teljesítményt, azt hiszem ebben egyetérthetünk. -
#815 mondjuk az én talariam 16 volt postával együtt amerikábol, owned
deazért mindig megmosolyogtat amit irsz :) -
#814 úgy látom a hozzászólásokból attól függ ki hogy játszik, milyen cipő van rajta és itt a fórumozók mind penge játékosok és az 50-75 ezer forintos műanyag csukában tudnak profi teljesítményt nyújtani -
#813 hozzaszlasodbol az volt ertheto
h a zold nem tori!
Amugy az arsenal mult heten
a kis csapatal vert egy kezdo
nagy csapatott.nem erdekel milyen
milyen drukker vagy, de egy csapat.
Kivancsi vagyok jelen pillanatba
a te csapatod kepes lenne ilyesmire....
nah amig nem addig csak -
#812 az utolsó sorhoz gratulálok -
Monoton #811 Ribery, Arshavin, Materazzi, Amauri és Marcelo is új, rózsaszín labdarúgócipőt kaptak a Nike-tól -
#810 Baj hogy nekem külsőre jobban tetszik a zöld?
A feltöréssel kapcsolatban pedig csak azt írtam, hogy végre nem töri már, semmi köze a színének ehez.
Nem másoknak kéne beszólni azért hülyeségeket, mert kiszopott az Arsenal ;] -
#809 köszönjük újabb értelmes
hozzászólásodat, de ezekszerint
a szineto fugg h feltor vagy sem
egyeseket mar sajanlok:( -
#808 -
#807 akartam kérni.meg Cavaninak zöld hajat és polipkarokat.köszipuszi -
#806 részletkérdés
átfotosoppolom neked ha akarod Lali -
#805 ez nekem kurvára nem tűnik rózsaszínnek -
#804 Mikkoliisten is :P
-
#803 Cavani barátom is ilyenben nyomja :Ddd
-
#802 ebben fogja nyomni holnap Amauri az Inter ellen -
#801 Jó, de lehet ő ugyanilyen jól focizna acélbetétesben, vagy holdjáróban is. :D -
#800 köszönjük újabb értelmes hozzászólásodat, de ezekszerint Ibrahimovic is igenjól focizik gumicsizmában :SS -
#799 Zöld jobb :P
Ma játszottam először úgy benne végig 90 percet, hogy nem törte fel egyáltalán a lábamat :) Mondjuk nem is futottam túl sokat :D -
#798 A Vapor stoplis és focizásra van.. -
#797 ebben olyan lehet focizni, mint gumicsizmában kb. egy műanyag kalucsni az egész -
#796 Ebbe jó, kényelmes focizni? -
#795 szeritem jo,
legalabb virit! -
#794 vapor IV uj szinben :|
-
#793 tiempo nekem is feltörte szépen az elején, aztán megszoktuk egymást :) -
#792 Remélem is... Csak eddig, nekem soha semmilyen cipő nem törte fel a lábamat, kivétel a TF Tiempom. -
#791 Semmi gáz nincs vele, ha első pár használat alatt feltöri a lábad. Focicipőket nem egyedi lábra készítik, hanem sorozatgyártásban...pár használat után betörik azt jólvan. -
#790 Azért ehhez annyit tennék hozzá, hogy nincs olyan cipő szerintem, amiért kiadnék 50-et. Persze amíg nem vagyok profi focista (nem is leszek az is igaz). -
#789 Jo azert anni penzert
nem szenvedek egy honapot...
mar ne haragudjon senki... -
#788 Haveromnak is törte kb 1 hónapig, de azóta kurva jó neki. -
#787 Ne haragudj en teszteltem!
Ugyanezt a modelt pirosban!
50 ezret adtam erte
eloszor fel torte masodjara is!
aAztan oda adtam par baratomnak,
akiknek olyan labuk van mint nekem
es veletlen szeruen nekik is ugyanolyan
holyagos lett a labuk...
Most meg ba*zhatom azeves garanciaval...:(
meg szabadultam tole fel aron...
kemeny kis uzletett csinaltam vele....:-< -
#786 én azér nem ilyent vettem mert sztem nem kényelmes, a füzővédő nekem szorította a lábamat a méretembe... -
#785 Új stoplisom:
Elsőre törte a sarkamat, bár azt hallottam, hogy mindegyik Vapor töri először. Különben nagyon tetszik :)