Focicipõk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
vapor IV uj szinben :|

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gabber_saviola
tiempo nekem is feltörte szépen az elején, aztán megszoktuk egymást :)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

GTheo
Remélem is... Csak eddig, nekem soha semmilyen cipõ nem törte fel a lábamat, kivétel a TF Tiempom.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gabber_saviola
Semmi gáz nincs vele, ha elsõ pár használat alatt feltöri a lábad. Focicipõket nem egyedi lábra készítik, hanem sorozatgyártásban...pár használat után betörik azt jólvan.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Zsolti9014
Azért ehhez annyit tennék hozzá, hogy nincs olyan cipõ szerintem, amiért kiadnék 50-et. Persze amíg nem vagyok profi focista (nem is leszek az is igaz).

Hajrá Magyarország!

Divizio88
Jo azert anni penzert
nem szenvedek egy honapot...
mar ne haragudjon senki...<#shakehead>

HIP-HOP ARAD

GTheo
Haveromnak is törte kb 1 hónapig, de azóta kurva jó neki.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Divizio88
Ne haragudj en teszteltem!
Ugyanezt a modelt pirosban!
50 ezret adtam erte<#rinya>
eloszor fel torte masodjara is!
aAztan oda adtam par baratomnak,
akiknek olyan labuk van mint nekem
es veletlen szeruen nekik is ugyanolyan
holyagos lett a labuk...
Most meg ba*zhatom azeves garanciaval...:(
meg szabadultam tole fel aron...
kemeny kis uzletett csinaltam vele....:-<

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
én azér nem ilyent vettem mert sztem nem kényelmes, a füzõvédõ nekem szorította a lábamat a méretembe...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
Új stoplisom:

Elsõre törte a sarkamat, bár azt hallottam, hogy mindegyik Vapor töri elõször. Különben nagyon tetszik :)

Divizio88
<#taps>

HIP-HOP ARAD

Zsolti9014
sajnos ez egy elég alacsony színvonalú hozzászólás volt tõled.
én megyei 1 ifiben játszottam a sorozatos sérüléseim elõtt, a csapatnál azóta gondok voltak (pénz) és vissza is lépett, igaz hogy ez a megyei 1 volt a csapat történetének legjobb eredménye, de ott az alsóházban küzdöttünk.
Ennek ellenére voltak olyan játékosaink, akik jóval magasabb színvonalon is megállták volna a helyüket, és ahhoz képest hogy egy kis peremvárosi csapat voltunk, ikszeltünk pl. Miskolcon (az MVSC ifi elég erõs volt akkor).
A felnõtteknél meg volt olyan ifikorú játékos, aki csak azért nem játszott nagyobb csapatban, mert nem bírta az olyan "arcoskodást" amit a te hozzászólásod is sugároz.
De azért 10-bõl 10-szer kilõtte a ficakot szabadrúgásból.

És nekünk pl. heti 3 edzésünk volt, amibõl én legalább 2-n mindig, de amikor tudtam 3x részt vettem, de igen alacsony volt a megjelentek száma, volt hogy egyedüli ifistaként vezényeltek a felnõttekhez edzeni.
És hogy miért én is csak 2-szer voltam 3-ból?

Vegyük azt hogy van a városnak négy sarka. Az egyikben a mi házunk, másikban a suli, harmadikban a pálya van.
Suliban végzek 14.10-kor, busz nem nagyon van hazáig, az olyan 10 egynéhány km. Általában gyalog. Majd u.ez a táv a fél négyes edzésre bringával, ott 1,5 óra edzés, majd bringával haza. Ebbõl a gyaloglás akkor is megvolt ha nem volt edzés.
Utána tanulj, meg próbálj úgy pihenni, hogy másnap 5.30-kor kelsz, hogy be tudj menni suliba.

A felnõttek meg dolgoznak ugye, legtöbben tûzoltók voltak köztük.

Szóval fontos dolog az edésre járás, de van amikor akadályba ütközik.
Mellesleg ha egy csapat nagyon együtt van, akkor heti 2 edzéssel is lehet eredményt produkálni.
pl. a városunk másik csapata NB3-mas, az ifinek 5 edzés hetente, meg minden, jó körülmények (nálunk áprilisig nuku pálya, mert áll a víz rajta!), de azért terembajnokságban a haverokkal 1-1-et csináltunk velük.

Ezzel az egésszel oda szeretnék kilyukadni, hgy a kiscsapatokat sem kell ám leszólni, lenézni, mert nem is sportszerû, meg aztán annál nagyobb égés kikapni tõlük.

Te hol is játszol?

ja és bocsánat az offért.

Hajrá Magyarország!

drowns41
szerintem túl nagy az orra focizáshoz

http://sum41.uw.hu

és csak 10k
szerintetek ez milyen?
rooney8
Vágom, de mindig így írom :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dragon11
*lemaradt.:)

rooney8
ja ez lemaratt: :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Velem is?

Divizio88
heti 2 edzest csinalok ezzela csukaval!!!!
De egy szoval sem mondtam h heti ket edzesem van.
6 edzesem van egy heten vasarnap meg mecs,
ha meg veletlenul szombaton jatszunk akkor a vasarnap
szabad....szivesen fociznek veletek egyete/:)

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
akinek nem heti 5 edzése van az faluban játszik, és a legtöbb gyerek béna tökmindegy milyen csukája van?:D

gtasok
hát heti 2 edzés egy kalap xar, valahol az istenháta mögötti kis faluban játszol, máshol heti 5 edzés van a te korodban, és szerintem a legtöbb gyereknek mind1 miben játszik Lancastban is ugyanolyan béna

Gunnersboy
volt :)

Divizio88
O olyan fiu
neki minden van
<#nevetes1>

HIP-HOP ARAD

McFrost
Neked mindened van Gunnersrác?
:D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Gunnersboy
énis csak ajánlani tudom, volt ijenem feketébe + tiempo II-m fehérbe :)

Divizio88

Testvereim nagyon nagy csuka:D
2eve hasznalom heti 2 edzesre
es hetvegen mecsre.Megis semmi
baja hala az ...nagyon kenyelmes,
ra all a labodra, kemeny es puha
palyan egyarant fociztam vele,
nem csuuszik:D nekem nagyon be jon
Csak ajanlani tudom...

HIP-HOP ARAD

GTheo
Nem tudjátok hol lehet venni olcsóbban Vaport?
Azaz nem 30 felett... Tudom Lionsportban 35 ezer, de az is sok :\

Zsolti9014
nemvagykeci :DDDD

Hajrá Magyarország!

McFrost
Kilõtted, mert lecsúszott:DDdddddd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

dragon11
Láttam egy kirakatban egy Nike cipõt ami kék volt, a boka résznél két nagyon pici vonal és kék alap volt és az oldalán egy Nike jel.

Nem tudjátok a típusát?

Zsolti9014

Nekem ilyen van, 9 ezerbe került (szééép, naaagy leeeeárazás). A korábbi Lancasthoz képest sokkal jobb az "erõátvitele", vagyis ugyanakkora erõbefektetéssel, sokkal keményebbeket tudok benne suhintani. Kényelmes, bár elõször kicsit nyomott a 45-ös, de annyit tágult, hogy kényelmes legyen (nagyobb amúgy nem is volt).
Pontosan is lehet benne lõni, persze az még mindig az emberen múlik. :D
De azért a héten egész pályáról kilõttem a bal felsõt benne. :D

Sérvmûtét után visszatérve még vissza kell lendülnöm a mezõnyjátékba, fõleg hogy kapus voltam az elmúlt 3-4 évben, de valahogy már nem merek a lövésekbe beleállni, épp a mûtét miatt.

Hajrá Magyarország!

Hali!Nike csukához szeretnék stoplikat venni de eddig még sehol nem találtam!A segítségeteket szeretném kérni,h hol találhatok meg mennyiért!?
Divizio88
szep
elegans
retro's

HIP-HOP ARAD

gtasok

gtasok
http://www.playersroom.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/101600_0001_1.jpg

gtasok

gtasok
van ilyen cipõje valakinek és mi a vélemény róla kényelem tartósság szempontjából?puma

McFrost
Szerintem igen. Szerencsére sok helyen elterjedt.

gabber_saviola
ettõl kész lettem :ASDddasddsads

sz4bolcs
ALEX xDDD van egy srác, akivel szoktam focizni, és úgy hívják, hogy Alex :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Gunnersboy
:DDDDD
szerinted kapható kisebb méretben is? :S

McFrost
Tehát eredeti bõr!

McFrost
Cesc!
Ez a csuka szebb:

Wewdwti bõr és vízlepergetõ, harap mint az állat!

rooney8
Aztakurva!! Ez kell nekem! :D:D

Gunnersboy
kuzzsmá Chievo, nemteccik a csuka? <#nezze>

McFrost
Megint itt nyomod magad Cesc?

Gunnersboy

999 Ft + postaköltség

Gunnersboy
végülis tudsz mondatot értelmezni meg írni, arra reagáltál volna amit irtam, namindegy :)

szerintem azt sem álitottam sose hogy nemvagyok béna, kinek hogy :) de elnézést hogy lemertem szólni az uj csukádat mester :D

gabber_saviola
:ASDasdasdasdasdasdsad