Focicipõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Hajrá Magyarország!
nem szenvedek egy honapot...
mar ne haragudjon senki...<#shakehead>#shakehead>
HIP-HOP ARAD
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ugyanezt a modelt pirosban!
50 ezret adtam erte<#rinya>#rinya>
eloszor fel torte masodjara is!
aAztan oda adtam par baratomnak,
akiknek olyan labuk van mint nekem
es veletlen szeruen nekik is ugyanolyan
holyagos lett a labuk...
Most meg ba*zhatom azeves garanciaval...:(
meg szabadultam tole fel aron...
kemeny kis uzletett csinaltam vele....:-<
HIP-HOP ARAD
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Elsõre törte a sarkamat, bár azt hallottam, hogy mindegyik Vapor töri elõször. Különben nagyon tetszik :)
én megyei 1 ifiben játszottam a sorozatos sérüléseim elõtt, a csapatnál azóta gondok voltak (pénz) és vissza is lépett, igaz hogy ez a megyei 1 volt a csapat történetének legjobb eredménye, de ott az alsóházban küzdöttünk.
Ennek ellenére voltak olyan játékosaink, akik jóval magasabb színvonalon is megállták volna a helyüket, és ahhoz képest hogy egy kis peremvárosi csapat voltunk, ikszeltünk pl. Miskolcon (az MVSC ifi elég erõs volt akkor).
A felnõtteknél meg volt olyan ifikorú játékos, aki csak azért nem játszott nagyobb csapatban, mert nem bírta az olyan "arcoskodást" amit a te hozzászólásod is sugároz.
De azért 10-bõl 10-szer kilõtte a ficakot szabadrúgásból.
És nekünk pl. heti 3 edzésünk volt, amibõl én legalább 2-n mindig, de amikor tudtam 3x részt vettem, de igen alacsony volt a megjelentek száma, volt hogy egyedüli ifistaként vezényeltek a felnõttekhez edzeni.
És hogy miért én is csak 2-szer voltam 3-ból?
Vegyük azt hogy van a városnak négy sarka. Az egyikben a mi házunk, másikban a suli, harmadikban a pálya van.
Suliban végzek 14.10-kor, busz nem nagyon van hazáig, az olyan 10 egynéhány km. Általában gyalog. Majd u.ez a táv a fél négyes edzésre bringával, ott 1,5 óra edzés, majd bringával haza. Ebbõl a gyaloglás akkor is megvolt ha nem volt edzés.
Utána tanulj, meg próbálj úgy pihenni, hogy másnap 5.30-kor kelsz, hogy be tudj menni suliba.
A felnõttek meg dolgoznak ugye, legtöbben tûzoltók voltak köztük.
Szóval fontos dolog az edésre járás, de van amikor akadályba ütközik.
Mellesleg ha egy csapat nagyon együtt van, akkor heti 2 edzéssel is lehet eredményt produkálni.
pl. a városunk másik csapata NB3-mas, az ifinek 5 edzés hetente, meg minden, jó körülmények (nálunk áprilisig nuku pálya, mert áll a víz rajta!), de azért terembajnokságban a haverokkal 1-1-et csináltunk velük.
Ezzel az egésszel oda szeretnék kilyukadni, hgy a kiscsapatokat sem kell ám leszólni, lenézni, mert nem is sportszerû, meg aztán annál nagyobb égés kikapni tõlük.
Te hol is játszol?
ja és bocsánat az offért.
Hajrá Magyarország!

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De egy szoval sem mondtam h heti ket edzesem van.
6 edzesem van egy heten vasarnap meg mecs,
ha meg veletlenul szombaton jatszunk akkor a vasarnap
szabad....szivesen fociznek veletek egyete/:)
HIP-HOP ARAD
:D
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Testvereim nagyon nagy csuka:D
2eve hasznalom heti 2 edzesre
es hetvegen mecsre.Megis semmi
baja hala az ...nagyon kenyelmes,
ra all a labodra, kemeny es puha
palyan egyarant fociztam vele,
nem csuuszik:D nekem nagyon be jon
Csak ajanlani tudom...
HIP-HOP ARAD
Azaz nem 30 felett... Tudom Lionsportban 35 ezer, de az is sok :\
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem tudjátok a típusát?
Nekem ilyen van, 9 ezerbe került (szééép, naaagy leeeeárazás). A korábbi Lancasthoz képest sokkal jobb az "erõátvitele", vagyis ugyanakkora erõbefektetéssel, sokkal keményebbeket tudok benne suhintani. Kényelmes, bár elõször kicsit nyomott a 45-ös, de annyit tágult, hogy kényelmes legyen (nagyobb amúgy nem is volt).
Pontosan is lehet benne lõni, persze az még mindig az emberen múlik. :D
De azért a héten egész pályáról kilõttem a bal felsõt benne. :D
Sérvmûtét után visszatérve még vissza kell lendülnöm a mezõnyjátékba, fõleg hogy kapus voltam az elmúlt 3-4 évben, de valahogy már nem merek a lövésekbe beleállni, épp a mûtét miatt.
Hajrá Magyarország!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
szerinted kapható kisebb méretben is? :S
Ez a csuka szebb:
Wewdwti bõr és vízlepergetõ, harap mint az állat!
999 Ft + postaköltség
szerintem azt sem álitottam sose hogy nemvagyok béna, kinek hogy :) de elnézést hogy lemertem szólni az uj csukádat mester :D